RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azért, mert nekem életbevágó volna a megvásárolt pályákról eltüntetni a markereket, hanem a hozzáállás és munkatempó okán.
Nincs FFB-m (egyáltalán), szal nem játszok a játékkal, de rossz látni ezt a szenvedést.
Forza.
Ezért is adok a véleményedre és szakértelmedre.
Az imént olvastam az AC topicban általad írtakat is,teljesen korrekt és helytálló .....
Ez NEM "se..nyalás" akart lenni DDDD,még ha nyálasra is sikeredett.<#wow3>#wow3>
Karácsonykor már majdnem megvettem az egész tartalmat mivel nagyon le volt árazva autók pályák,de valahogy mégse vettem meg.
Lehet késõbb megbánom,ha úgy lesz ahogy írod,de ha tényleg jönne az online ,gondolom úgy is lenne valami akció.
Az az igazság hogy sajnáltam volna csak nézegetni a pályákat kocsikat,a körözgetés meg annyira nem tud lekötni.
Lehet ha egybe kell megvennem sok lesz de ha nagyon kell nem fog érdekelni,szorítok pár eurót a költségvetésbõl......
En is azt sajnalom, hogy ilyen licenszekkel, tartalommal es emeszthetoen modernizalt kinezettel semmi ertelmesre nem lehet hasznalni:/
Az AI valoban jo lett. Persze egyszerubb helyzetben vannak, mint pl. Kunosek, mert a SimBin (az SMS-sel egyutt - CARS), megorokoltek (vettek😛) az ISI-tol a mar eleg jol kifejlesztett AI-engine-t is.
Ez az Adaptive cucc jo lett, DTM-mel eleg elvezeteseket lehet csapatni.
Lehet hogy a SimBin nem lepett tovabb szimulacio es fizika teren, ugy mint a tobbiek, maradtak a "cukrozott takonynal", de laza versenyzesre (offline, online) valoban teljesen jo lenne.
Remelhetoleg, ha nem is lesz nextgen-jellegu, sikerul az FFB-t is megoldaniuk ugy ahogy (pl. "bevasarolnak" RealFFB-keszitott a palyakeszitok melle😛), es kesobb (honapok-evek?!😛) hosszutavon hasznalhato cucc lesz.
Most mar nem bizzak a veletlenre, nem darabonkent toljak ki a cuccokat mod-alapnal mint korabban (GTR, GTR2, RACE, WTCC stb.), hanem integraljak az egeszet a RaceRoom alapba, komoly jogosultsagokkal.
Ezert is kezdtem megvenni hozza mindent meg az elejen, reszletekben, eppen ahogy megjelent valami, legtobbszor akciosan (sokszor van kedvezmeny), mert ha veletlenul egyszer megis jo lesz a progi, nehogy lemaradjak valamirol;DDD
Ha veletlenul jo lesz (fizika, ffb), idegesito lenne az ilyen tartalmakat csak nezegetni, egyszerre megvenni (foleg teljes aronb) meg eleg huzos. Igy a 2-3 ev alatt, amiota mukodnek, darabonkent nem fajt a dolog.
Talan eddig 70EUR-ba kerult az egesz, ebben benne van a RaceRoom osszes tartalom (autok+palyak) es a DTM is (amihez adjak majd ingyen az ezevi sorozatot is, nem mintha lenne benne nagy ujdonsag, a csapatok, pilotak es a festeseken kivul😛 Talan lesz 1-2 uj palya, ebben az evben meg nem neztem a DTM naptart...).
Ennyire soha nem merültem beléjük.
de jó tudni hogy is vannak és történnek ezek a dolgok.
Nem tudom.... de nálam már eltûntek a kanyarjelzõk.
legalább is a H.ringen nem találkoztam velük a többit nem próbáltam,egyszerûen uncsi az egész.
Ekkora tartalommal ami a RR-ban is van egy multi nagyon jó lenne ,könnyed csapatásokkal jó versenyeket lehetne futni.
Még ha pénzt is kérnének érte....persze valami normális árfekvéssel.<#wink>#wink>
A DTM-nél is azt várom,pedig ott az AI a mostani játékok közül magasan a legjobban használhatók,de igazából ,nem nagyon tudnak lekötni ahogy az egyedül körözgetés se.
Valszeg a tobbiek nyomulasa miatt voltak kenyetelenek kiadni, reklam celbol, ket parasztvakitos videot a legjobban utalt/vart dolgokrol (kanyarjelzok es online).
Hog mikor lesz belole valami azt nem tudni...
Regi rF1 es SimBin (GTR, GTL, RACE) cuccokkal osszehasonlitva nem olyan veszes, de egy masik normalisabb cuccbol (rF2, iR, AC es mar a CARS is) "atulni" eleg szar erzes😊
Allitolag sokan panaszkodnak (nem csodalom😄), es ket programozo csinalja (csinalni fogja?!😊 az FFB-t. De tippem szerint ez csak allitgatast jelent, hangolgatjak, aztan annyi. Eselytelen hogy leprogramozzak.
Majd ha mindenkinek elérhetõ lesz .....addig???
Na mind1 ,ettõl a simbin-tõl eddig sem vártam sokat,ez ilyen.
De lehet csak én vagyok "béna" nálam nem mûködik semmilyen online,multi.....
Akkor hogy van ez,vagy erre is külön elõ kell fizetni???<#nemtudom>#nemtudom>
Most hogy megint kipróbáltam,nekem itt sincs különösebb gondom a FFB-el ,pedig asszem nincs is maxon,mert úgy szét szedte a kormit.
Mellesleg akit érdekel egy kis Hungaroring az most gurulhat rajt Corvette-el<#eljen>#eljen>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mert az már nem autós játék hanem szim.<#wink>#wink>
Mellesleg nem annyira "rossz"ebben és a DTM-ben sem a FFB.
Én speciel a "gyenge" FFB miatt sem érzem hogy ne lehetne normálisan irányítani és érezni a kocsit,persze nem AC FFB,no de Alex leírta miért is.
Az a baj hogy mindent az AC-hoz hasonlítotok,pedig vannak ott még nagy hiányosságok,persze nem elsõsorban a ffb-el,és ahogy készül még egy darabig lesznek is.
Mindenki elhiszi hogy ami az AC-ban van az úgy jó mert AC,pedig messze nem,csak nagyon elfogult úgy általánosságban mindenki.
De nincs is ezzel semmi gond,ízlések és ficamok.....<#wink>#wink>
A AC AI utan feludules, mert abban egyelore eleg uncsi:/
Hotlapozni szar, mert ultragagyi idoket tudnak vele menni (sinauto style), de lazan versenyezni (AI-val, pl. DTM) mar hasznalhato. Az autok es palyak miatt talan meg online-bohozkodasra is jo lesz.
De ezt egyaltalan nem erdemes hasonlitgatni a mostanaban keszu szimekhez (iR, AC, rF2, CARS), teljesen lemaradt, meg sem probaltak fejlodni (leszamitva a grafikat).
Jatektermi es gamepad-es bohozkodasra terveztek, arra tokeletes.
De azert nem arkad. 10 eve egy jo szim lett volna az rF1 melle😛
Vagy nagyon messze vannak meg a dolgok, vagy egyszerre jon minden😉
"Nulla tenaci invia est via"
Legalabb lenne valami lehetoseg FFB-pluginre (RealFFB vagy hasonlo).
Vagy lenne hozza AI/online, el lehetne vele bohozkodni, mert normalis autokezeles/mukdes nelkul egyedul korozgetni es hajkuraszni a gagyibbnal-gagyibb hotlap eredmenyeket, semmi ertelme.
A DTM eppen az AI miatt egy-egy versenyre meg teljesen jo.
Hihetetlen ez a ket ceg (R3E/SRW), teljesen jo dolgok vannak a kezukben (tartalom), meg a rendszer is jo lenne, de teljesen elgagyizzak ezzel a regen elavult autokezelessel/koramnyzassal/FFB-vel.
(fanatec csr, de próbáltam g25 emulácioval is, akkor se volt - miközben minden játékban van, tehát a kormány, driverek, fw okés. tottinak csr van, neki is van ffb. mydoc mappából már töröltem mindet, ujra felismerte a kormányt - ffb továbbra se. igen, játékban is be van kapcsolva, nem vagyok félhülye 😉 )
Forza.
Az rF2/AC a modolasra epit (bar az AC kaszalni is szeretne az eladasokkal), igy ezzel parhuzamosan tartalomszolgaltatast eleg nehez fenttartani es/vagy megetetni a neppel (foleg levedeni, hogy meg is vegye mindenki😄DD).
Az AC-nal en is a tartalomvasarolgatros dolgott tartottam volna szerencsesnek, azzal a fizikaval es kinezettel szerintem mukodott volna.
Bar ha levaltjak a DLC-kre, az sem rossz;D
Az AC szinte nulla esellyel lesz konzolra😄 Vagy nem tudja leprpogramozni, vagy nem tudja kifizetni a jogdijakat😄 Persze hog ynem vetette el az otletet, mert ha valami csoda folytan milliok folynanak be, felvenne egy tucat embert, leultetne oket, es atportoltatna a ket konzolra;D
Egyelore meg az is csoda, ha PC-re megjelenik, es a tervezett erosen alap/kozep szintu szolgaltatasokkal mukodni fog rendesen😉
De mivel elsosorban jatektermekbe (RaceCenter) keszul a progi, oda boven jo. A PC-s eladas csak bonusz, hogy darabonkent meg befolyik belole egy kis penz. Foleg, ha prmo szinten kuulon programjuk is van, mint a DTM.
Az rF2-nek és az AC-nek is az iRacing, simraceway satöbbi rendszerét kellett volna átvennie. Én is simán fizettem volna pl fasza rF2-es official ISI pályákért, online, iracinghez legalább hasonló rendszerû lehetõségekért (legalább fasza leaderboards meg etc), de ugye ezt is foltozgathatták volna.
Egyébként vicces, hogy elsõsorban azért lettem konzolos, mert iRacingben nincs AI, a GTR 3 nem készült el, rF2-nél meg baromi kevés tartalom és lehetõség volt, arra meg nekem semmi türelmem, hogy ilyen-olyan pályákat, járgányokat összevadásszak, és azokat idõközönként még manuális frissítsem is...
Mondjuk a PCARS ugye pont azt az ûrt töltené be, ami miatt konzolos lettem, más kérdés, hogy én innen már vissza nem váltok... Pláne, hogy még akár az AC is kijöhet next-gen konzolokra idõvel... (Legalábbis Kunos nem vetette el az ötletet.)
Ezt így nem szabadott volna elindítani. Ennyi. Az embert ez inkább elkedvteleníti, ahelyett, hogy rávenné a "beszállásba"...
De mivel 3 havonta sokminden valtozik, raadasul folyamatosan jonnek az uj cuccok is, 3 havonta kellene feltorni. A szimes annyira nem nepszeruek, nem neztem utana, de se a CARS-bol se a RaceRoom-bol nem lattam meg warez-t.
Raadasul, attol a ponttol, hogy full warez, a felhasznalo kizarja magat a portalbol es mindenfele online lehetosegbol.
Persze, sokaknak eleg lenne a regebbi engine, regebbi tartalmakkal, online nelkul, de az eppen az a reteg, aki amugy sem fizetne semmiert.
A mostani elofizetok nagyreszt megmaradnanak, szerintem csak nyernenek vele olyanokat, akik eddig nem voltak es a kizarolagos kozossegi/nyilt online miatt nem is foglalkoznak vele.
De valszeg sokan lennenek olyanok is, olyan ligak, akik szivesen futnanak vele markakupakat, eloszor egy-egy autoval, folyamatosan beepitve a palyakat, koltseghatekonyan.
De teljesen mindegy, ugy sem lesz belle semmi😊
Ha lenne AI, lenne értelme is, egybõl menne a dolog ...
En annyit valtoztatnek a dolgon, hogy nem a mostani 99$ lenne az eves elofizetes (online lehetoseggel), hanem mondjuk "csak" 25$, amihez nem jarna az online lehetoseg (hivatalos bajnoksag es szerver hasznalat), csak a most is kulon fizetos Hosting lehetoseg (az online bajnoksagokhoz), es esetleg a Parctice szerverek.
Online futamokra se idõm se kedvem se türelmem már ( görcsölni a hülye SR-rel mindig...), így meg nem veszek semmit, hogy valszeg kidobott pénz az is amit eddig költöttem rá ...
Sõt én még rF2-höz is vennék normális modot pénzért, bár tudom sokaknak ez istenkáromlás, de túl kéne lépni azon, hogy minden ingyen van ,fõleg a jó dolgok ....
De ha mar az alap egyszeruen lophato, aztan a tovabbi tartalmak mar egyszeruen bemasolhatok, akkor egy ido utan mar az is csak "bemasolja" aki korabban megvette😉
Persze, az AC-rol egyelore semmit nem tudni, csak a TP-bol tudunk kiindulni, lehet ok is megoldjak ug, ahogy a CARS, RaceRoom vagy az iR😊
Es akkor mukodhet is a DLC. Ami elony, mert nem tunik megsem olyan lehuzasnak mint a darabonkenti vetel.
Aminek én is örülnék , legalább lenne valami ...
Egy atlag/komolyabb jatek arabol (40EUR), evente ki lehet hozni ehhez 1 jatek tartalmat (8 auto, 8 palya). Az evente kiadott Codies F1 is 45-55EUR)😊
Az iR is ezt csinalja (csak ott ki kell fizetni a szervereket es a portalt) vagy az SRW, de ott "ingyen" is be lehet szerezni mindent, vagy az ACR.
Ahogy mar sokszor mondtam, valszeg az AC-nek is ez lett volna a hosszutavu, tobb beveteles, jarhato ut.
A tobbi progihoz (F1, WRC, NASCAR) nem erdemes hasonlitgatni, azok multi platformok, es evente kinyomjak oket.
Es persze konzolos cuccokhoz sem, mert ott 1 jatek 1 konzol, es brutalis koltsegvetesek es eladasok vannak.
Ezeknel a PC-s szimbehajlo programoknal nehany (tiz)ezer emberrel kell/lehet operalni😄
A SimBin-nel ugy nezki maradnak ennel a modulokbol felepitheto jatektermi cuccnal, valszeg a nagy bevetelt a RaceCenterek hozzak, es a kihelyezett promo esemenyek.
A RaceRoom-ban eladogatjak egyenkent a tartalmakat, fejlesztgetik az engine-t. A DTM az elso program a haszonhuzo akciobol. A kesz es fix alapra osszedobaljak a kesz cuccokat (autok es palyak, a menut is meghagytak, csak egyszeruen atszineztek), aztan kiadjak online, minimal koltseggel.
Lehet/valszeg tobb beveteluk lesz abbol, hogy ok promozzak a DTM-et;DDDDD
Ha valaha lesz GTR3, nagyon valoszinu (egyertelmu mar evek ota😛)hogy ilyesmire kell keszulni. Az addigra elkeszult RaceRoom engine-t kapja meg, a hozza illu autokkal es palyakkal, valszeg mas szinu menukkel😄
Amúgy mióta foglalkozol te PC-vel ? 😊))
GTR3-at nem adják ki, nincs benne pénz, mindenki warezol, a tartalom meg megy a közösbe .....Mondjuk ehhez sem értem mi pénz van, talán a kihelyezett szimulátorok hoznak valamit ....
Egy Gran Turismo 6 vagy Forza 4-5 lehet komolyabb ennél... AC, és rF2-rõl nem beszélve... Látványra, hangulatra, kidolgozásra szinte biztos, abszolút nem értem mi a célközönség, mit akarnak kihozni ebbõl. És oké, lesz pár ritkaságszámba menõ, offivial pálya a játékukban, amivel kiállhatnak és promózhatnak ezt-azt, kár, hogy a játék maga a kutyafaszát sem fogja érdekelni attól még...
Gyanítom, hogy az lesz a vége, hogy szépen fogy majd a pénz, belátják, hogy ez nem megy így, aztán gyorsan, mintha észbekapnának, megpróbálnák a tartalmakat felhasználva kidobni a GRT3-at, más kérdés, hogy engem lehet már az sem hatna meg, egyszerûen a SimBin leírta magát nálam, mint játékfejlesztõ team, innen a komoly vagy félkomoly, de szórakoztató, minsõgéi játékokhoz visszatérni, vagy ezt a kategóriát becélozni, nos ahhoz szvsz már késõ...
Sem grafikával, sem fizikával, sem online lehetõségekkel, egyszerûen semmiben sem maradandó a Simbin próbálkozása, egy vicc az egész...
Egyre valoszinubb, hogy ez nem fog valtozni semmit (fizika, gumi, kormanyzas, FF😎, marad a "jatektermi" stilusnal.
Ami nem gond, van/lesz mas, autosjatekok mellett ez jo lesz autoversenyes jateknak😊 Ha lesz benne valamikor quickrace, mert igy egyelore semmire sem jo;D