2424
-
Timbu #864 Miért csak három pálya? Tehát ez nem több, mint egy autó- és pályacsomag, és nem a DTM-hez hasonló önálló játék? Így egyjátékos WTCC bajnokság sincs? -
#863 Akinek volt mar korabban cucca (a 3 palya), annak "csak" 736vRP (5EUR).
Teljes aron ez is durva lenne (~3800vRP = ~30EUR). De a kedvezmenyes meg elmegy (10EUR). -
#862 -
#861 Már elérhető a WTCC 2013!
1199 vRP akciósan (-69%); 5 modell - 23 festés - 3 pálya -
goldboy #860 Leálltak a szerverek, elvileg most megy a frissítés :D
Arról volt szó az első napokban kedvezményes árú lesz a WTCC csomag! -
#859 Igen, ezert irtam, hogy az fontos info volt, de szegeny program kicsit a hatterbe szorult, es el is felejtettem;)
Persze ehhez az is kell, hogy a tobbi progi (iR, AC, rF2, CARS, GSC) folyamatsan "egymasra" licital a hirekkel es ujdonsagokkal. Ami nem rossz, nyomuljanak, az viszi elore a dolgokat:P -
#858 [URL=http://sg.hu/forum/uzenet/1290802763/806]#806[/URL]
Az első, amit múltkor a dev stream alkalmával elmondtak, az az, hogy október 7., október 7., október 7..... :D -
#857 Ma jelent volna meg az update?! :) Sajnos kicsit valoban margora kerult a progi, ha igy elsikkadnak az ilyen fontos dolgok:))))
Nem baj, ugy sem volt idom:D
Amugy az AI teljesen jo, kellemes versenyeket lehet tolni, csak kar a kopottas fizikaert es FFB-ert:/ -
goldboy #856 Facebook:
We tried our best, but a couple lingering bugs prevented us from updating RaceRoom Racing Experience today. We now aim for a release tomorrow, thanks for your patience. -
#855 Hehe, ez jó ötlet ! -
#854 R3E | WTCC - SimXperience Motion Simulator
-
#853 -
#852 2:30-tól kezdődik a számunkra érdekesebb része :D
-
goldboy #851 AC.iR,PC,R3E indul a karácsonyi szezon :DDD
"With the next Release we will introduce a new Feature that automatically sets realistic values for Wheel Range & Steering lock on all cars.
GT & Touring Cars will use 540 degrees, while Classic Cars for example will use 900.
The Steering Lock will automatically match the degrees of rotation.
This way you won´t need to adjust these values manually anymore, which means that all cars will handle properly out of the box.
Currently all Logitech, Fanatec & Thrustmaster wheels are supported.
This new Setting will be available through its own slice in the car setup screen.
Of course you can still manually adjust the Wheel Range & Steering Lock within the game if you prefer a different setup."
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.02. 15:50:28 -
#850 Egyedüli megkötés az lesz, hogy nem tudsz majd a 'Test Drive' alkalmával (de ezt el is mondták a múltkori dev stream során). -
#849 ez így azért jól hangzik :D
-
#848 jöhetne már Norbi-s kép is.. :D
-
-
#846 Nekem is !!! :D -
#845 Mindjárt küldöm PM-be. -
#844 HOLTALÁLOM?????????????? uristen van ilyen? -
#843 rF2 + Petra-féle WTCC modot próbálgasd akkor. -
#842 Túrakocsi érdekelne, de nem Race fizikával... abból elég volt 5 évig 5 rész egy életre. -
#841 Lassan olyan lesz ez a topik mint a Pcars, tele csillivillli videókkal meg képekkel,mert mást nincs mit beszéln iróla :DDd -
#840 -
#839 De a GSC jo is, megvettem, hasznalom, jol nezki, es ami a legfontosabb, ok inkabb a szimes fejlesztesek fele mentek el. Lehet hogy nem irtak at, de legalabb van alatt a ReelFeel (amitol teljesen jo)! Es mivel 2-3 regebi/profi modder es szimes dolgozik rajta, a moddingot is eleg jol megnyomtak, rengeteg igenyes cucc van hozza!
Nekem boven eleg lenne, ha az R3E ala is betolnak a ReelFeel-t (vagy hasonlot, mert az elvileg vedett). -
#838 Nem szabad lenézni még azért azt a gMotor 2.0-t, van abba még rengeteg tartalék szerintem. Tegnap néztem egy GSC Extreme videót: DRS, 8 sebességes váltó, a fizika is elég pontosnak tűnt, no meg a grafika is fényévekkel a korábbi gMotor2-es játékok felett volt. Szóval a technológia az adott, most az S3S-en múlik, mit sikerül még kipréselniük az egészből. -
#837 Kivulrol nem rossz, megis csak rF1 az alap, ami azert majd' 10 evig jo volt. Csak hat a mostani elvarasokhoz (rF2, AC, iR, CARS) mar nem az igazi;)
De fun-ra valoban boven jo. En is "arra tarom":D -
#836 Múltkor ahogy néztem a dev stream-et, egész biztatóan mozogtak a WTCC-s kocsik, főleg amikor a kerékvetőket támadták meg keményen. Lehet, hogy már csak én adtam lentebb az igényekből, de nekem jelenleg ez tökéletesen megfelel arra, amire kell: fun-ra. :) -
#835 Haaat...:)))) Jo ez, jo ez, de azert csaloka;P
A sok-sok licensz, foleg a GT es a WTCC, jo dolog, de nem nagy meglepetes. Eddig is tudtuk, hog ez mind megvan nekik. Lenyegeben ugyanazt jatszak el, mint a RACE korszakban: a mar "kesz" engine-re, foltamatosan hozzak kia cuccokat. De itt nemkulon-kulon programkent, hanem most az R3E-hez tartalomfizetoskent. Es persze ezt nem lehet modolni sek kiszedni belole;D
Latvanyra sokat fejlodott, mar felnott a tobbiekhez. Bar az itteni latvany hozzadrotozas masszivabb fps- eset eredmenyezett.
Egy dolog van, amiben nem akarnak/tudnak felnoni, valtozni, ami lenyegeben meg mindig a RACE/GTR2/rF1-bol marad, az a fizika, gumi, kormanyzas, FFB:/
-
#834 Jó lesz ez, jó lesz ez. :) -
-
#832 -
#831 Most olvastam valamelyik fórumon, hogy majd lesz Ford Falcon V8 is a játékban. Meg majd egy másik V8SC-s kocsi is, de arról még nincs infó.
U.i.: közbe megtaláltam a másikat is, az meg a Volvo S60 V8 lesz. (Ezt állítólag maga Jay Ekkel nyilatkozta, szóval hihető a dolog.)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.09.23. 12:09:43 -
#830 THX! -
#829 Nah, levelet elküldtem, bő 1 és negyed oldalban leírva, hogy mik tetszettek és mik nem eddig a játékban, no meg a kérdéseket is megfogalmaztam. Amint válaszolnak, akkor írom is be ide! -
#828 Elvileg van RUF-ból 935-ös is, aztán lehet, hogy ezt az IMSA-s kocsit RUF néven fogják megjelentetni. -
#827 Pedig nagyon IMSA-s:) A mostaniak is igy/hasonloan neznek ki, ilyen tulhuzot dobozokkal es nagy szarnnyal. Elsore Porsche-ra tippeltem volna, de az elvileg nem lehet. -
#826 első tippre valami régi IMSA-s gépnek néztem, de az ablak íve valami újabbnak tűnik :D -