2424
-
#744 nyomom a zöldet , haver, megpróbálok belépni, és olvasnám a topicot, nézném a videókat a tube-on. Nem otthon vagyok, a játék most necces, de szívesen csorgatnám a nyálam.
Alex, pár videót te fogsz lőni, ugye? -
#743 Az uj FFB-re kivancsi leszek, de csodat nem varok tole. De remel, azert majd kellemesen csalodom:{ -
#742 Az a notebook videokartya valszeg negyed olyan eros, mint a hasonlo kategorias asztali, nyugostan lehuzhatod a grafikat;) -
peti79 #741 Félreértettél. Rosszul fogalmaztam. Nem a "full grafikára" akartam a hangsúlyt fektetni, hanem arra, hogy a gépem bőven megfelel az "ajánlott konfig"-nak, ennek ellenére medium beállításon is szaggat. ezért gondoltam valami hibára. -
#740 talán ne "full grafika"-n próbáld ... -
peti79 #739 Egy Lenovo Y5070 laptopon próbálnék játszani. Ebben egy Core i7 4710HQ proci, 8 Gb ram, illetve egy Nvidia GTX860 4Gb Gddr5 videókártya van. Full grafikán dia vetítés megy játék helyett. Mind a RaceRoomnál, mind a DTM-nél. Nem tudjátok mi lehet a hiba? -
#738 R3E Has Been Updated
What’s New (Summary):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!• New RRE menus and overlays.
• Single Race in R3E.
• Multiplayer Alpha for R3E.
• Pack system in store.
• Dynamic discount system.
• New Force Feedback
• New Road bumps in listed tracks below.
• AI difficulty can now be selected (R3E only for the moment)
• New skyboxes.
New Content:
New Class in R3E - ADAC GT Masters 2013 Car Class
• Ford GT GT3
• Chevrolet Corvette Z06.R GT3
• Audi R8 LMS Ultra
• BMW Z4 GT3
• Chevrolet Camaro GT3
• Nissan GT-R GT3
• Mercedes-Benz SLS AMG GT3
New Car in GTR3 Car Class
• Mercedes-Benz SLS AMG GT3
New Tracks in R3E
• Nürburgring
• Motorsport Arena Oschersleben
• EuroSpeedway Lausitz
• Red Bull Ring Spielberg
New Liveries
• 18 new Free liveries for Aquila CR-1 Sports GT
• 20 new liveries for BMW M1 Procar
• 10 new liveries for Chevrolet Daytona Prototype
Game:
• Added a new force feedback settings tab in options with modified and added ffb settings.
• Optimized loading performance
• Changed car reflection option to have Low and High settings.
• We now automatically center the window on screen in windowed mode.
• Changed default value for cockpit head movement from 0.5 to 0.1
• Added option to change AI difficulty in R3E.
• Added Single Race in R3E.
• Added Multiplayer Alpha in R3E.
• Optimized reflections and rendering.
Multiplayer:
• Fixed an issue where the player count wasn’t updating until player had actually joined the track which was resulting in wrong player numbers in the browser.
• Fixed an issue when a player comes from a session without damage and starts a new session in another game mode with damage, damage was off.
• Fixed incorrect wheels RPM for remote cars.
• Improved precision for wheels RPM for remote cars.
• Fixed off-by-one error when rendering remote cars.
• Added smoothing to velocity and rotation of remote cars for better collisions.
• Fixed an issue where the player would get a replay without thumbnail after exiting a MP game during practice.
Art:
• Updated skyboxes.
• Updated Oschersleben with new road shader, optimizations for performance and ffb.
• Updated Zandvoort with new road shader, optimizations for performance and ffb.
• Updated Lausitzring with new road shader, optimizations for performance and ffb.
• Updated Hockenheim with new road shader, optimizations for performance and ffb.
• Updated Red Bull Ring with new road shader, optimizations for performance and ffb.
• Updated Lausitzring with new road shader, optimizations for performance and ffb.
• Updated Portimao with new road shader, optimizations for performance.
• Fixed a flashing building issue in Mid Ohio.
• Updated RaceRoom Raceway with optimizations for ffb.
Camera & Physics & Force Feedback:
• Updated default profiles to the new FFB improvements. Note: Your old custom profiles will be renamed and backed up when you launch the game after the update. These profiles should not be used due to the new FFB changes.
• Added Thrustmaster T300RS Racing Wheel default profile.
• Added Thrustmaster TX Racing Wheel default profile.
• Modified grip on grass.
• Decreased opponent car volume for all GT3 cars.
• Fixed Brands Hatch Turn 2 camera.
Audio
• BMW 635 CSi - Adjusted external sounds.
• Fixed naming issues with DTM pitstop samples.
• Improved BMW GT3 Z4 external sounds.
• Updated GT3 car backfire sounds.
Portal:
• Added pack support. Store can now have content packs.
• Added dynamic discount functionality that gives additional discount on overlapping or owned content.
-
peti79 #737 Már működik!:) Mégegyszer köszi a segítséget! -
#736 Eppen azert linkeltem, ha az oldal betoltodik, akor utana valamikor mar a program is mukodni fog. -
peti79 #735 Köszi az infót! Egyenlőre nekem még az általad linkelt oldalt sem tölti be. Remélem holnapra már jó lesz. -
#734 Ha jol lattam, eppen most jott valami kissebb update.
Plusz ezt is nezheted, ha az oldal megy, akkor valszeg utana (valamikor) a progi is fog mukodni: http://game.raceroom.com/
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.10. 21:55:36 -
peti79 #733 Jah, akkor megnyugodtam. Köszi a választ! Egyébként pont ma vettem meg a DTM Experience-t, de így ezt sem tudom elindítani... -
#732 Eppen frissitgetik a szervereket, lesz egy nagyobb update, azt keszitik elo. -
peti79 #731 Ti tudtok játszani? Nekem azt írja, hogy "Our servers have been brought down for maintenance" és kidob az asztalra. -
#730 Megszuletett az "uj" studio (atcsoportositottak a penzeket, talan Luxemburbol esetleg Svajcba:D), es elindult a weboldal: Sector3Studios [S3S]
Rovidebb leirni a SimBin-nel, de konnyebben keverheto az SMS-sel:D
Es hamarosan lesz nagyobb update is, elvile/allitolag online es/vagy offline es/vagy palya update-ek (#725). -
#729 Hogy mennyire lesz "uj", azt nem tudom:) De ha erezhetoen valtozik valami, azt ugy is leirom:) -
#728 épp ezért is figyelem a fórumot én is, hátha van miért belépni. Már nem otthon vagyok, nem win Xp van, talán be tudok futni pár versenyre én is, addig is figyelek. olvasok -
#727 Ha lesz uj ffb, majd szolj ! :) -
#726 Persze ehhez a reszletesseghez, ki kell noniuk az rF1-alapokat, mert amugy nem sok ertelme lesz:P
Allitolag a kovetkezo update-ben, ilyen reszletesseggel jon nehany palya-update, jonn valami FFB es fizikai tunning is. -
#725 Nem lezeres (CAD es egyeb), de igy sem rossz;)
-
#724 Nekem az is jó lenne, csak huzzanak rá GT Master-es skineket:D -
#723 OK, ez nem a GT3:P -
#722 A GT2-ben van Porsche (Ruf RT12R): http://game.raceroom.com/store/cars/gtr-2 -
#721 És a Porsche 911 GT3 R...legalább Ruf-ként belerakhatták volna ha már az EA miatt nem lehet Porschézni. -
#720 passz, ahogy az is, hogy hol a Lamborghini Gallardo FL2 és az Aston Martin V12 Vantage GT3.. :D -
#719 Ezen a single plyaer cuccon nem tudom mit farigcsalnak mar egy eve, a DTM-ben teljesen jo az AI. -
#718 -
#717 Mentem nehany kort a frissebb hotlapon. Az FFB talan jobb, nem annyira kozepre rugozos, de lenyegeben natur rF1, az auto erzesbol csak annyit ad vissza, ami nagyon szukseges. A mostaniak mellett ingerszegeny. Talan nem is valtozott, csak reg hasznaltam:)
Van Slovakia Ring, pontosabban lesz, egyelore az ingyenesen elerheto Hotlapok kozott van csak.
A toppos idok megmindig huzosak, az ~5000 indulobol (ami azert szep szam!) az ~500. vagyok (ami nem rossz), az elsotol ~7 msaodperc hatranyba (ez mar azert viccesebb:DDDD). Most volt hetvegen az igazi verseny (ADAC GT), az idomeron 2:01: korneyekt futottak elol, igy a 2:03-mal a kozepso-hatso regioban vagyok, ami realis (beallitasok, jatek stb).
Ja, es eloszor veletlenul a Novice-ra kattintottam. Az elindulasnak is gyanus volt az automata valto meg a nyilacskak. Aztan poenbol mentem vele egy kort, pontosabban az auto ment velem egyett:D Lenyegeben csak a gazpedalt kell taposni (100%, digitalisan, csak igen, sose kell felengedni), a gazpedal NEM kell:D Padlogaz vegig es csak kanyarodni kell, azt is immel-ammal:D Van ahol gyokkettore lassit vissza:DDDD
-
#716 A rovidebb "hivatalos" info alapjan csak uj studiot alapitanak (a SimBin helyett). A csapat es a munkak (RaceRoom "csoport") maradnak.
Talan/valszeg egyszeruen csak egy kis penzmosas:) -
#715 Egyelore nincs tobb info.
Elofordulhat, hogy ismet csak ceget valtanak (nev, hely, iroda, szamlazas - friss ropogos svajci/luxemburgi cimmel:), aztan megy tovabb mnden:)
Volt aki mar SimBin–ISI fuziorol pletykalt:DDDDDDD
A jelenlegi dolgokat (RaceRoom es tartalmak) valszeg/remelhetoleg nem nullazzak le, abbol balhe lenne (bar sose olvastam el a szerzodesi felteteleket, igy akar meg is tehetik:D).
Vagy uj neven vagy ezen (nehany honapos jogikavar utan), szerintem folytatjak, folytonos lesz a dolog, csak valszeg mashogy.
Talan lesz valamikor rendes hivatalos tajekoztato is (a munkatars FB posztjat toroltek:P). -
#714 Gondolom azt ugy ahogy megcsinaljak.
Meg nem all a ceg, megy tovabb. -
#713 Akkor most hogy bukott a studio mi esz a raceroommal, mi lesz a DTMel? mi lesz azzal amit vásároltunk, mi lesz azzal amit ígértek, ami sosem készül el. Mi lesz a 2014-es DTM szezonnal ami ugye egyeseknek free update lett volna stb stb... -
#712 Az a baj, az egész szimulátor stílus halott, ha valaki pénzt akar, esze ágába se jut olyant csinálni.
Cars is a szép shotokkal hasít, nincs kétségem, hogy ha kijön az userek 99 % höbörög majd, hogy mi ez a szar .
Valahol AC a tuti, szép is, nem is az a kökemény HC szim .... -
#711 Ez mar egy ideje erezheto volt, hogy nagyon nem jott be a dolog. A DTM-ig es az elso online megjelenesig meg izzadtak, de utana nagy lett a csend. Az alap ceg megmarad, azzal nem lesz gond. A kerdes a szoftver, mi lesz az uj koncepcio. Ami mar biztosnak mondhato, hogy az elofizetes, tartalomertekesites es hasonlok, ezen a szinten nem mukodnek. Az ACR is "pofatlanul", kenyszerbol reboot-olt, nekik sem jott ossze. Vagy ott az rF2, ami az elbaltazott online elofizetessel probalkozott. Vagy a CARS, ami eredetileg ugyanez a koncepcio lett volna, es bar naluk a multiplatform miatt rugalmasabb a helyzet, ok is valtottak fix dobozosra.
Visszaterni a standalone dobozos programokhoz, foleg a mostani helyzetben (modolas, uj engine-ek), eleg huzos. Ahhoz valoban renbe kellene rakni az engine-t, normalis, modern fizikaval, FFB-vel (a grafikai koritessel mar nincs gond). Ez az rF1/RACE "kozeput" mar nagyon nem kell senkinek.
A 3 profi modderre leszek kivancsi, akik begyujtottek menetkozben, mi lesz veluk.
Ha ceges es szimes teruleten maradnak, nem sok lehetoseg van. Az rF2 bukta, nincs es nem lesz tovabbi bevetel. Az AC logikus lepes lenne, naluk lesznek tovabbi bevetelek, Kunoseknak kellene lepni, erdeklodni utanuk, atszervezni, felporgetni a dolgokat. Vagy a CARS, mert az meg mar most penzbanyanak tunik a tobbihez kepest, es boritekolhato a folytatas (masodik resz vagy egyeb programok).
-
#710 Anyagilag szerintem nem nagyon jött be az a raceroom ....
Vagy már eleve azért csináltak ilyen vásárolgatós játékot mert baj volt.
Nem baj, remélem folytatni tudják és elfelejtik ezt a vackot, lesz egy GT3 3 vagy még inkább egy GTL 2 !
-
Fernandooo #709 Ezektől bezzeg nem lehet visszakérni a pénzemet, pedig egy ideje de megtenném... Ezt a hírt elolvasva pedig még inkább... -
Timbu #708 Valamilyen átalakulás lesz. -
Szevasztok, tudom, sokan már évekkel ezelőtt temették a NSF: shift 2-t, de van új gumival, fizikával, FFB-vel foglalkozó mod a nogripracingen. Akit érdekel, pár percre próbálja ki, és nyomjatok visszajelzést a SHIFT2 topikba, hogy lássuk, kinek hogy jön be. Én is csak egy tesztvezetésre töltöm le a játékot.
-
rambustibi #706 Köszönöm a válaszokat! Megoldottam... -
#705 A Steam szerint minden tartalomra 50% kedvezmeny!