2424
-
#784 Az online az tuti katasztrofa, szigoruan CSAK fun jelleggel hasnalhato:) Es csak GetReal szerverre erdemes menni, es mivel free, az atlag AC free-nel rosszabbra kell szamitani:) Raadasul, kiszamithatatlan az emberek net-sebessege (orszag, kapcsolat, hozzaallas). Meg Magyarorszagrol, "normalis" embereknel is elofordulnak nagyobb ping-ek, de a "nagy myugai kaoszban es joletben", foleg a fiztalabbak koreben, tuti sok az agyement hozzaallas (torrent, letoltes, IP-TV, MobilNet, notebook es hasonlo szarsagok:/ A net-koddal valszeg nem lenne nagy gond, mert ISI alap.
Az AI teljesen jo, az is ISI, nem tudtak hibazni:) Finomitottak rajta, az Adaptive okossag is hasnalhato. -
#783 Na kicsit jobban is megpróbálgattam, most szántam rá időt két a Moto2 és a MotoGp között.
Elsőnek a pozitívum:
betojt a Volvo-m váltója időmérőn, elsőnek jött egy fura zaj, aztán nem vette a sebességet, aztán kidobálta.
Ez tetszett.
Online katasztrófa volt nekem, össze-vissza villogó, el-eltűnő autók, ..nem tudtam eldönteni hogy azért ütöttek-vágtak mert én is villogtam, vagy azért mert mostanában ez a trendi mindenhol.
Az AI az jó...olyan mint bárhol máshol..Race-GTR2..ilyesmi. talán annyi a plusz hogy tudnak hibázni, kiforgatják az autót. -
#782 Ja, es online, tipikusan erre fejlesztettek (fun:P), "jo otlet" vagy legalabbis hasznos, ha valaki megall a palyan vagy visszafordul, keresztbe all, a palya szelerol jon vissza vagy hasonlo, szellemautot csinal belole, vagyis nem lesz "felesleges" baleset. Persze ez elegge arkados beutes, de ez ilyen, ebbol vaszeg sose lesz komoly, bajnoki, szervezett futamra alkalmas program. Foleg ha nem lesz dedi szerver, meg persze ezzel az iranyitassal mar senki nem gondolja komolyan:)
Bajnoki/komolyabb futamokra ott az rF2, az AC ha kicsit komolyodnak a lehetosegek, vagy talan kesobb a CARS (ha hasznalhato lesz).
Ez az R3E valszeg megmarad annak, aminek terveztek: szim-centeres fun "orjongesnek", jol bepialva:D -
#781 Igen, alapbol, normalisan vezetgetni jo vagy hasznalhato (bar erzodik a problema), de ha minnel jobban nyomja az ember, annal szarabb az erzes:) Foleg fizetos hotlapokon latszik, az idokon (amivel gyorsabbat mennek), es ahogy elkezdi az meber egyre elborultabban tolni:D Meg van benne a regi, szokasos "betegseg": gyors visszavaltasos "fekezes", negykerek csuszas, es fake kerekveto beforgatas:) -
#780 A tartalmak rendes aron elegge dragak. Legalabbis a programhoz kepest. Bar igy, hogy most mar van AI/online, kicsit jobban megeri;) De ahhoz, hogy megjobban megerje, jo lenne egy normalisabb autokezeles/FFB is:P
De akciosan kibirhato.
A nyilt szerveres online nem kulonbozik az AC-tol. Talan itt mar annyival elorebb vannak, hogy a szerver valasztasnal legalabb le vannak korlatozva a segitsegek, es szerencsere a GetReal is "nepszeru". Persze, ettol meg tudnak idiotan menni, de talan a nagyon durva emberek megsem jonnek be.
Tegnap en is mentem versenyt, nem volt rosszabb az atlagnal. Talan 22 indulo volt, kozeprol startoltam, mar a celegyenesben (Red Bull Ring) baleset (:D), de utana vegig jo volt. Nagyreszt a szokasos: 1-2 embert uldoztem vegig akik normalisak voltak, es kozben "leeloztunk" 5-6 embert, aki kicsuszott vagy kiraktak magukat a palya szelere;)
Nem a legjobb vezetni, de fun online-ra jo lesz, foleg az elegge valtozatos auto es palyavalasztek miatt. -
#779 Igen, néztem azért tegnap, de ahogy láttam ezt a sok gyökérséget ki is kapcsoltam gyorsan :))) -
#778 Tegnap én is kipróbáltam, még múltkor az ajándék pénzből vettem autót, azt meghajtottam egy ismeretlen pályán.
Sztem ugyan olyan mint volt elteintve a változásoktól, csak úgy menni egyet jó, amikor már keményen megyek akkor nem jó.
De kevés időm volt rá szal nem kellően megalapozott a véleményem. Jobban ki kellene vesézni, és talán neki is ülök majd. -
#777 A kormanybeallitashoz kell egy kis turelem:) A #761-ben irtam a Steer Ratio Speed-et. Azt mindenkeppen ird at az RCS-ben nullara, mert amugy eleg idegesito. Pl.: ha a kontrollernel beallitasz neki 20-as Steer Lock-ot, elindulas utan fokozatosan lefelezi;) Ha jol lattam, alapbol mindig 40-rol indul, es nagy(obb) temponal hasznalja csak a beallitottat.
A masik, hogy talan erdemes kiserletezni a kormany elfordulas korlatozasaval (driver vagy inkabb jatekon belul a gomb kombinaciok), hogy kozepen kozvetlenebb legyen (~450/720).
Persze az AC/rF2/iR-t sose fogja elerni, de igazi fun online-ra es offline-ra "tokeletes":) -
#776 Azert van RACE07 erzes, mert lenyegeben "ugyanaz":) Legalabbis az alapok. Sajnos a legkevesebbet az rF1/RACE07 ota a fizikan es az FFB-n valtoztattak. A SimBin igenyes, jol be vannak allitva az autok, de az alapok korlatozzak oket, plusz a gamepad optimalizaio (vagy akarmi:P) miatt a billeges is kicsit idegesito. Az ugyanigy rF1 alapbol keszult SRW-t a nyers kozvetlensege, es a ReeFeel plugint hasznalo GSC-t sokszor jobberzes vezetni.
Persze jobb mint korabban volt, de ha csak ezt az FFB parametereket piszkaljak, sose eri el a mai szintet:/ -
endy papp #775 Én is kellemesen csalódtam eddig,online jókat mentem ,ha nem toltak le,mert azért itt elég sok a ......
Akinek meg az AI kell az is teljesen jól használható,jókat lehet velük csatázni,persze tudom hogy AI-de ha össze vetem az összes mostani programmal,ha tetszik szimmel,akkor itt a legjobb és élvezhetőbb.
De erre lehetett is számítani a DTM,ben is jó volt
Megvettem ezt az adac masters GT packot,a kocsik is különböző vezetési stílust igényelnek és másképp viselkednek.
Nekem az audi tűnt a legkönnyebben vezethetőnek,talán azzal voltam a leggyorsabb,de alapjában mindegyik jó.
Nem mondom hogy a ffb ac szint lehet soha nem is lesz ,de összességében soha rosszabbat.
Persze a tartalmak horror árúak ,még 80%-os leárazás mellett is picit drágának tűnnek,de hát ez ilyen.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.09.14. 09:38:00 -
#774 Még egy kört majd én is futok vele, múltkor elvitte az időt mire kiderítettem, hol tudom a segítségeket kikapcsolni, igazan az _FFB- kormány beállításra nem volt időm már :))) -
#773 Azt kell, hogy mondjam, pozitívan csalódtam az új update-ben. Múltkor azt mondtam, hogy sírva töröltem le 10 perc után, most nevetve vezettem vagy bő 1-1,5 órát.
Kicsit nekem is RACE 07 érzésem van a progival kapcsolatban, de ez szerintem annyira nem is gond. Ez a program sztem sokkal alkalmasabb random fun futamra, mint az AC! -
#772 abszolút... megkérdezték tőlem egyszer, hogy akkor most ki is a főnök....? Nem tudtam megmondani. Az én főnököm akkor tehát az egyik az aláírásodól . :D -
#771 Ha külsőre megyek beépíteni, előtte komplett kiokosítás van, melyik cégtől is jöttünk ! :DDD -
#770 viccelsz? Nemzetközi szállítmányozásban dolgozom, alvállalkozó, több tulajdonos, csőd, átíratás, ismerős a szitu. :) -
#769 A SimBin nevbol volt legalabb ketto (studio es kiado). Talan/elvileg csak a studio valtozott (?!). Raadasul a RaceRoom (Entertainment) is kulon ceg. Bonyolult a dolog, de hasonloan mukodik mint Magyarorszagon, tobb ceg, tobb alvallakozo, tobb nyereseg (kevesebb koltseg):D -
#768 Teljes aron nem erdemes, "annyit nem er":)
De ha eleg jo vagy a hotlapozasban, ossze is lehet nyerni a penzt:) En nem eroltetem, es nem is vagyok jo benne, de jomultkor, 2-3 nem tul nepszeru hotlappal, ha jol emlekszem, 2x25 (vagy 50vPR-t) nyertem, egyszer meg 300vPR-t adott (valamiert).
A lenyeg, hogy igy a mostani akcional, a 3 palyat amit 125vPR-ert adott, lenyegeben ingyen kaptam:D
De a top heleyken 5000vPR-t "osztogatnak":)
Elvileg ez meg elo competition: http://game.raceroom.com/competitions/397/leaderboard
-
#767 Megjavult már szerencsére:)
Az viszont szánalmas, hogy maradt 400 pontom a Hunring meg 499 :(((( na majd ha le lesz árazva....... -
#766 a hivatalos oldal továbbra is a game.raceroom.com? Mert ott Simbin van írva sok helyre, nehogy véletlen mellélőjön valaki... -
#765 Ho nem jellnek meg a pontok? Az auto/palya/pack listaknal, mint arak? A portalon, jobboldalt, a login lemmett jobboldalt megjelent a vasarolt vPR? Nekem a patch utan volt, miutan vasaroltam, hogy nem vonta le az osszeget. Kellett neki egy kis ido, amig szinkronizalt valamit, uatan megjelent. Gondolom be voltak/vannak lassulva.
Talan mar nalad is jo. -
#764 Namost ez hogy működik, már nem tudom.
Vettem VR-t h berántsam a GT pakkot, mindenhol látom hogy ki van fizetve, le is vonta a számlámról az összeget, de a VR pont nem jelenik a RR storeban. Mit hagytam ki?! -
#763 kösz a visszajelzést.
A twitter hírforrásnak sem utolsó, gondoltam, keresek, ott épp írták, hogy a Simbin csődeljárás alatt van, és ahogy sakkoztad korábban, a lényeget átmentették az új cégbe.
https://twitter.com/raceroom
Ez a hivatalos oldala a játéknak -
#762 az autó és a pálya hangulatos.. mindenmás gyengécske.. :D
a menü számomra teljesen átláthatatlan és zavaró.. kínszenvedés volt a segítésgeket és az automataváltót kikapcsolni, ehh
az autók és pályák jöhetnének AC-ba és rF2-re.. de hogy én ezt valaha mégegyszer elindítsam..... :DDD -
#761 Teszteltem, tomondatokban egy ket dolog.
Uj FFB:) Ahogy varhato volt, nem tudjak/akarjak ujrairni, ebbol sose lesz rF2, AC, de igy a belso rendszerrel, meg a ReeFeel es hasonlo plugin erzest sem fogjak elerni (pl. GSC). Valamivel jobb lett, atneveztek nehay beallitast es bekerult nehanyhoz "szorzo". Valamivel kemenyebb es hatarozottabb kozepen, de az elsodleges gamepad optimalizacio miatt, megmaradt a hintazas.
Mivel uj kontroller beallitasok vannak, a regieket nullazza (megmarad a backup), ujat kell csinalni/allitani.
A jatekbol meg mindig nem allithato a Steer Ratio Speed!!! Igy az ot beallitott Steering Lock elindulas utan azonnal "felezodik". Ez nem sebessegfuggo kormanyzas, ez a lassu manoverezeshez kell, de akkor is idetlen. Vagy maxra (40) kell allitani a Steering Lock-ot, vagy az elmentett konfig file-ban (c:\Users\TE_NEVED\Documents\My Games\SimBin\RaceRoom Racing Experience\UserData\ControlSet\*.rcs) attirni nullara (Steer Ratio Speed="0.0").
Most mar a DTM-hez hasonloan, az R3E reszt is kulon fomenube raktak (valszeg kesobb erzeknek meg "jatekcsomagok", pl. a DTM 2014, WTCC stb.). Az alap sotetszurke menuk utan az uj menuresz igazi retinagyilkos;) Nem tudom hogy gondoltak a feher menuket?!:D
Az auto es palyavalaszto resz OK, de a mennyiseg miatt, nem artana meg farigcsalni rajta.
A Flash keretrendszer neha elegg ebelassul, foleg az autoban ulve, a garazst piszkalgatva. Kellett a desktop bongeszoben futtathato megoldas, az SRW is ezt hasznalja.
A cockpitben a pilota poziciot eleg masszivan elore lehet tolni, 3 autoban probaltam, a motorhaztetoig volt turelmem tesztelni (lassu):) De akinek ez kell, mukodik.
A Multi-ban "termeszetesen" nincs dedikalt szerver, vagyis csak a SimBin (vagy mar S3S :D) altal inditott fix szervereken lehet garazdalkodni. Van boven, a 90%-a ures;P Amikor fent voltam, foleg a Novice/Amateur kategoriakban nyomultak sokan:) Ahogy varhato volt:P
Az A.I. teljesen jo, ahogy varhato volt, mar a DTM-ben is jo volt.
-
#760 Hat igy elsore most sem gyozott meg...
Olyan race07 az egesz..... -
#759 vazze most nézem hogy végre van single race!!! istenkirályság!! -
#758 Jah, az a dtm amibol volt demo..... -
#757 Ez ingyenes (az alap cucc), ebbol sose volt demo;) Ha mar egyszer fent volt/van a gepeden, akkor lefrissiti, es annyi. Erdemes fenttartani, mert bar tartalom vasarolgatos, a hotlapok artalmai altalaban ingyen, mindenkinek elerhetok arra az idoszakra. Tuti hogy most is lesz/van lyan hotlap, amivel az uj tartalmakon(-kal) lehet menni. Elvileg az az egeszben a mezesmadzag, hogy a tartalmak fizetosek, de a hivatalos hotlapokon ingyen hasznalhatod oket, de ha offline/online versenyt akarsz, akkor meg kell venni. Eddig azert volt kicsit ertelmetlen az egesz, mert a hotlapon kivul semmi sem mukodott (nem volt AI sem online verseny). -
#756 Es ebbol az uj verziobol is van lesz demo ? -
#755 Korabban mar irogttam nekik, es az arazasnal es a dupla cuccoknal sokszor jogi dolgok vannak, hiaba ugyanaz az auto es ugyan az a palya (pl. DTM-vol), nem engedik nekik, hogy globalisan adjak a teljes csomaghoz. De vannak kedvezmenyek. Nekem az ADAC csomagbol mar volt meg auto, igy azoknak az arat levontak, es "csak" 0.5 EUR-t kellett fizetni ertuk. A palyakat is 1EUR-ert adtak oda.
Amit nem ertek es hianyzik, az a Slovakia Ring. Mar 1-2 honapja benn van a programban (#717), de csak a Hotlap reszhez lehetett hasznalni. De megvenni/elerni meg mindig nem lehet. De igazabol ezt is csak este tudom majd megnezni... -
peti79 #754 Az integrált vidkártyát használta a program, az volt neki nagyon kevés. Átállítottam az Nvidiára, és minden ok lett. -
goldboy #753 Tényleg nagyon jó ez az ADAC GT csomag, kár hogy Meki nincs benne, és az is kemény hogy GTR3-ként külön fizethetek értük -
#752 En remenykedem benne, hogy elobb-utobb hasznalhato lesz, mert rengeteg jo auto es palya van benne. A publikus online ezzel nem erdekelne, itt valszeg megtob az arkad beallitottsagu ember, inkabb az offlien AI izgatna, az egyszeru, gyors versenyekhez. Mivel ISI alap, es eleg jol megpiszkaltak, az AI-val nem lehet gond (a DTM-ben teljesen jo). Sajnos az AC "hasznalhatatan" lett offline/AI-val, az rF2 meg nagyon jo, elvezetes, profi, de arra kicsit jobban ra kell keszulni, sokkal komolyabb cucc. De ez, hasonloan az AC-hez, instant cucc, indit, harmat katint es jatszik:)
Amugy a hotlap reszben tegnap lattam DTM 2014-et, valszeg az is lesz nemsokara. -
goldboy #751 Hát nem egy AC, de szerintem sokkal jobb mint volt! -
#750 Valszeg "csak" publikus szerverek vanna, dedi cuccot nem adtak. De ezt is csak este tudom megnezni. -
#749 Meg gozom sincs, nem probaltam. Este R3E napot tartok, vegignezem az ujdonsagokat, es leirom mi valtozott.
Az uj FFB-hez foleg az ujra "aszfaltozott" palyakat ajanljak (eddig 6-7 palya keszult el vele), valszeg ott erezni a valodi kulonbsegeket. Este kiderul. -
Mozes #748 Sziasztok!
Multiban lehet nyomni privát versenyt egy haverom ellen?! Vagy mindig kell keresni valami publikus szervert ahova be kell lépnünk és ott tudjuk nyomni?!
Köszi előre is!!! -
#747 Es akkor most mi van az ffb vel ? :)) -
#746 Amugy eleg komoly akciok vannak, akit erdekel valamennyire, vagy szeret begyujtogetni ilyesmit (:D), az jo ha korbenez. Foleg azert is, mert teljes aron igazabol nem eroi meg:) Szerintem:P Nekem meg van minden hozza, de en csak akciosan vasarolgattam, ugy megeri:)
Pl. most az ADAC GT Masters 2013 Pack (7 auto, 6 palya) 1800vRP (14,40 EUR - hatareset), de teljes aron 5650vRP (45 EUR !!!!), ami szerintem kicsit eros:) Persze most mar van offline es online is, meg most mar eleg jol nez ki, de akkor is. Meg nem probaltam, elvileg az FFB is "uj", de 45EUR-ert "nagyon uj"-nak kellene lennie;) De akciosan lehet csak "uj" is:)
Termeszetesen, a csomagoknal beleszamolja a mar korabban meglevo tartalmakat, igy az egeszet "odaadta" 5 EUR-ert;) Annyit megert. -
#745 Valszeg tele lesz a net videokkal nelkulem is;) Raadasul, nalam csak erosen kozepes minosegben fut. Gyors gepeken mar eleg jol nez ki, megpakoltak minden "joval". Legalabbis mar az update elott, ezt meg nem neztem.