RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy csak állítgatni kellene, de nincs hangulatom hozzá 😊))( Valahogy engem nem érdekel ez a játék ...)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Meg ezeket a húsvéti tojás megszerzõseket se értem,bár én a BMW-t megkaptam(elméletileg) tehát megnyertem mert teljesítettem az expert szintet is.
Az elso 3 helyezet nyer mindig valami hardware-t vagy RR polot😊
Bocsi hogy így érdeklõdöm.... de imádok online autóversenyzõsekkel játszani,csak valamiért erre nem jövök rá....
Egyszer végig kínlódtam,megforogva falba menve, gumi falat lökdösve, hogy szétesik-e stb .... szerintem idétlen egy pálya, nem szeretem ezt a 20 kanyar-egy pici egyenes-30 kanyart ....
Bar nem volt annyira nehez, mivel osszesen 10-en vagyunk a listan😄
De most meg kicsit fityeg az FFB kozepen, hiaba van minden max-on?! Ez kicsit idegesito😉
Ez a hillclimb palya OK, de autot tesztelni eppen hasznalhatatlan😊
De nem kell 😊))
Bar poen, de ebbol is latszik a program komolysaga es celkozonsege, hogy a Husvet alkalmabol tojasvadaszatot rendeznek az ApexHunt kereteben😉
http://www.bsimracing.com/raceroom-racing-experience-easter-weekend-bliss-is-yours-at-raceroom/#2013032779
És ugye a cirkusz kinézetû pályák ...!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
De ezzel a vezetjetoseggel, fizikaval nekem semmi nem kell ha kamu ha nem .😊
En ketlem, hogy normalisra megcsinalajk ezt, valoban nem azoknak szanjak akiknek most nem tetszik.
De egyszer jo lesz , akkor is durvan draganak mondanam, azert ennyi penzert elegge villantani kellene, tartalomban ,minosegben, szolgaltatasban !!!😊
Es mar tobbszor irtam, hogy a fizetos jelleg mellett (amivel alapbol nincs gondom), ezekkel a kamu autokkal es palyaval durvan romboljak az egesz program megiteleset.
Egy SRW-t kellett volna csinalik, SimBin mimosegben es tartalommal (elsosoroban versenyautok).
Ha egyszer osszerakjak ertelmesen, akkor azonnal megveszek hozza mindent (kiveve a kamu hulyesegeket).
Talan ha gyurnak rajta es meg hasznalhato is lesz valamire, hotlapon kivul....
Ez a program, uzleti szempontbol, teljesen logikus, nincs is vele bajom. A legnagyobb gondja, hogy a fizika, a gumi es az autokezeles messze nem azt hozza amit elvart volna az ember. GetReal-ben nem rossz, de a jotol is messze van.
A masik gond, hogy a hotlapozason kivul masra egyelore nem lehet hasznalni (online vagy quickrace).
Ennel egyelore nem nagyon kell neki porgosebb topic, ugy sincs mirol beszelni😉
A sok fikázás után le sem akartam tölteni, de hál Istennek megtettem. Veletek ellentétben nekem nagyon tetszik. Grafika szerintem nagyon jó. REAL-ban minden segítséget kikapcsolva az irányítás DFGT-vel abszolút korrekt, már most szerethetõ, jó úton haladnak a fejlesztõk. A testre szabatossággal biztos, hogy ennél is jobb lehet, de ezt eddig nem buzeráltam. És ami talán a legjobb az egészben azok a hangok. Az egyszerûen Parádés. Szerintem jó lesz ez, kerül amibe kerül. A torrentezés teljesen szétcseszte az eddigi üzleti modelleket. Ingyen senki nem akar dolgozni !
Nagyon eltûntetek innen. Van valahol ennél pörgõsebb RaceRoom fórum Mo-n ?
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy nekem nem akarja feltölteni az idõeredményeimet? Ez csak nálam fordult elõ vagy másnál is? És ez mitõl fordulhat elõ? Elõre is köszönöm a válaszokat.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
De legalabb van, ez valoban jo pont.
De szamomra meg mindig erdektelen a program. Kamu auto, kamu palya, nem jo erzes vezetni, csak gyakorlas nincs offline verseny. Igy meg hasznalni sincs kedvem, nem hogy vasarolni hozza😉
Ha majd lesz hozza offlien verseny, akkor esetleg megveszem azt a nehany ertelmes autot es palyat.
Bar nem artana az autokezelesen es az FFB-n is faragni valamit, mert ez a minden ugyanugy billeg, ugyanolyan sullyal, hasonlo tapadasokkal, nem az igazi.
Ez egyelore valoban RaceCenterekbe valo, ahol beulnek egy-egy gyors szaguldasra, a cirkusz kinezetu palyakon, a latvanyos kamu autokkal.
Hétvégén meglesem!
Erezhetoen gamepad-re optimalizaltak, igy valszeg billel is mukodik rendesen.
Alapbol ingyenes es Amateur a dolog, nyugodtan probald ki. Bar elegge erdektelen program, jelenleg nem sok ertelmet latom.
Billentyûzettel esélytelen? 😄
Megcsináltam a francia alpok pályán az amatör meg az expert szintet...ez a master vagy mi nekem durva..vagyis az én tudásomnak.
tetszeni tetszik a játék, a fizika, khm..nem a legjobb, de a hang nagyon bejön. Fõleg a 635-s BMWnek.
Magyarból pedig már egyre több van...
A Amateur hotlapon (kamu auto, kamu palya) 13-an (tizenharom) idultak.
Az egyik GetReal-en (kamu auto, kamu palya) ~400-an, a masikon (McLaren, kamu palya) ~500-an. Ha normalis palya is lenne hozza, valszeg meg tobben lennenek.
De ilyenkor lehetne teszt palya is hozza, mert ez a RR Raceway eleg uncsi...
Harom reszre osztja a kerek elfordulast, azt rendeli a aranyosan a kormanyelfordulashoz (persze kikapcsolt sebessegfuggo szarsag es linearis kormanyzas mellett).
Ehhez a harom reszhez 3 beallitas tartozik, Analog Sector 1., 2. es 3.
Egyeletes, folyamatos kormanyforgatas mellett pl. ha az elso kettot nullara allitom es a harmadikat 10-re, akkor a kormanyelfordulas 3/4-ig semmi nem tortenik, utana gyorsan a kerekelfordulas 3/4-hez ugrik, es utana linearisan lehet forgatni a vegeig😄
Ha a masodikat allitom nullara, akkor a kozepen lesz egy nagy semmi, a ketto kozott (kerekelfordulas 1/3-tol 2/3-ig) ugrik egyet a kerek😊
Gondolom a gamepad/eger miatt talaltak ki.
Sajnos a helyzet meg mindig hasonlo, 2 Amateur Challenge es 1 GetReal. Az Amateur azert sem erdekel😊 De a nepszerusege latszik, eppen keszer annyian vannak Amateur-ben (Amateur=~600 ember <10 Magyar>10 Magyar>, GetReal =~300 ember <5 Magyar>5 Magyar>).