2424
-
#984 Most még bolondokháza van, de tervezen, hogy rendszeresen csinálok majd esténként.
Végül is ezért fizetem a nagy netet, csak ezért kértem azt ! :P Ha csak öt ember lesz akkor öt, nem a létszám a lényeg, én nem vagyok liga :)) -
#983 Gozom sincs hogy lesz;) Az elsodleges cel az volt, hogy beinduljanak a szervezett futamok. Szimekben sose volt divatos a napi fun.
Mindegy mikor ersz haza, ha inditasz szolsz, en meg kiteszem;) Valszeg kesobb irok hozza form reszt, ahova beirod az IP-t, aztan annyi;) -
#982 előre nem tudom, tököm tudja mikor keveredek haza...
De nagyon kéne, mert publikszerver totál káosz, sok külföldi agyatlan megszállta , nem is értem ....
szabadott szólni, de hatalmas botrány lett belőle, mert senkinek nem kellett a mittudoménmár melyik autó :))
amúgy érdekes lesz, kétheti futam mellett azért én csak funoznék közben a helyükben :))) -
#981 Szabadott szolni, de nem azert halt be;) Ez egy valamit valamiert lehetoseg, reklamert es kissebb kompromisszumert cserebe, szervereket biztositanak;)
De holnap, ha indithatsz valamit, kint lehet a bannerben;) (Ha megcsinalom addig a progit:P) -
#980 egyetértek ! :D
Persze behalt, mert szólni sem szabadott mit szeretnénk a funversenyre :DDD
bullshit !!!!
Oda nem írom be, mert az is udvariaskodó topik, így is feketebárány vagyok már :DDD -
#979 Ezzel nem is nagyon lesz bajnoksag, vagy legalabbis kicsi az eselye. Foleg berelt szerveren. Ide majd valami mas kell, sokkal egyszerubb;)
Az AC-ban egy massziv probalkozas volt, hogy beinduljon valami szervezettebb online kozosseg, azert nez ki ugy a fejlec mint a karacsonyfa;)
Amugy a napi fun futam resz elegge behalt, ahogy varhato volt. Napi szinten nem lehet normalis mennyisegu embert lekotni. Kikerul onnan az a resz es/vagy valami egyszerubb, szolidabb megoldasra valtozik:) -
#978 A dedi cucc meg kerdeses, nem tudni mikor lesz. Az sem, hogy mit tud majd. Valszeg az ISI-t massziroztak tovabb, az meg alapbol "semmit" nem tud, ok a kulsos dolgokat szeretik. De a lenyeg kiolvashato belole.
Persze az mas kerdes, mit enged majd a SimBin. Lehet hogy semmit:D -
#977 Egyedül én annyi változtatást tennék a többi topikhoz képest, hogy itt meg kéne őrizni a semlegességet, és tisztán azokra koncentrálni, akik fun versenyen akarnak részt venni, ezáltal szórakozni egyet. Lehet, hogy öregszem, és én vagyok háklis, de ami pl. ami az AC topikba folyik "ligák által hirdetett fun" néven, az számomra totálisan bullshit... -
#976 gondolom igen, én pedig majd betudom írni a fejlécbe :D -
#975 Nemsokára jön az ADAC GT Masters 2014!
Akinek megvan a 2013-as csomag, természetesen a 2014-es olcsóbb lesz.
-
#974 Alex,
Ha a következő patch-be benne lesz a dedicated szerver opció, akkor tudnál majd ide is kreálni egy ilyen fun futamra hívásos bannert/esetleg szerverfigyelőt készíteni majd? -
#973 Ez megvan az rF2-ben is, pl. a Honda-val mindig ilyen érzésem volt, mármint szívesen kűzdök a tizedekért. Nálam a különbség hogy mikor ezzel vagy az rF2-vel játszottam, mindig az dolgozott bennem, hogy mi az ami hiányzik az AC-ból. Kisebb-nagyobb dologok...de mindig az a progi/szim amibe beleszuszakolnám a többiben lévő jó dolgokat.
De ennyi, attól még a többiben megvannak ezek a jó dolgok. -
#972 "AC a tartalom mellett itt vérzik a legjobban..."
Na hogy Te ezért mit fogsz kapni 1-2 embertől
Viccet félretéve, egyetértek veletek abban, hogy bár lehet az R3E fizikája egyszerűbb valamivel, mint az AC és rF2, ugyanakkor számomra - rF2 mellett - ennél van meg egyedül az a bizonyos "csak még egy versenyt" érzet. R3E-nél van meg nekem is az az érzés, hogy na csak visszaülök és kiszenvedek magamból még 1 tized másodpercet; talán ez az az érzés, amit AC-nél én személy szerint hiányolok, és már lassan fél éve próbálom megfogalmazni, hogy mi is lehet, ami hiányzik... -
#971 Nálam is hasonló a helyzet, ADAC GT, DTM WTCC, nagyon bejövős. Sokat megyek a másik kettővel is, de itt élvezem legjobban a versenyzést, multizást, vagy ahogy egy szimtárs mondta: "csak még egy versenyt" érzést! :)
Hiába jobb grafika a Pcars, mégis ez az élettel telibb, hiába szenzációs az AC irányítása, ha nincs meg a sebességérzet, számomra legalábbis lassabbnak hat, és ugye a hangok! Egyszerűen nem értem, hogy egy autós játéknál miért kell ezt ötödrangú problémaként kezelni. AC a tartalom mellett itt vérzik a legjobban, jellegtelen motorhang, a váltó olyan mind ha automata lenne, nem hallom a kasznit, a csúszás effektek sem az igaziak, ez nagyon sokat ront a verseny élményen.
Szóval nálam egyenlőre az R3E a befutó, csak jönne már a dedi szerver! :) -
#970 Igen, szerintem is jobb volt az elején, nem nagy durranás, de egy olyan jó erős rF1 szint.
Ma már én sem bírom 10 percnél tovább, nem olyan rég még jó volt az ffb, most tényleg ilyen egyen vacak .... -
#969 O a hang, hát az tényleg borzalmas! (bár AC se sokkal jobb)
Még Mastersen írtam róla pár gondolatot, tudom hogy van saját topikja, de ha már szóba került!
"A PCars már 2012 óta megvan (Full Member), amikor még 5 pálya, meg talán 10 autó volt. Folyamatosan figyeltem, teszteltem a változtatásokat, de valahogy sose tudtam mi a terv. Mi a fő irányvonal? Kiknek készül ez a játék? Szimulátort készítenek, vagy csak valamilyen autós játékot? Míg az elején szerintem ők se tudták (fórumon rendre eltérő infók jöttek), addig mostanra egyre jobban látszik a cél.
Mire is gondolok:
Grafika: Az érezhető hogy nagyon sok energiát fektetnek a látványra, utolsó csavarig lemodellezett autók, végletekig csiszolt részletek, realisztikus környezet, dinamikus napszak, stb, ...szóval pazar, főleg ha van hozzá vasad, mivel a játék egyenlőre nagyon optimalizálatlan, még alacsony grafikai beállításon is (pozitívum, hogy a játék még így is jól néz ki!) nagy az FPS ingadozás, de ettől függetlenül a grafikai részére nem lehet panasz.
Hang: Illetve zaj! Sokáig nem tudtam eldönteni hogy az irányítás, vagy az audiovizuális élmény zavar jobban. Egy 10 perces verseny után már fáj a fejem, rendkívül kellemetlen búgó szélzaj az autóban, ehhez jön a karcos motor hang, és a minden realitást nélkülöző váltás effekt, ráadásul nagyon állítgatni sem lehet, viszont SMS-ék megvannak győződve, hogy valami nagyot alkottak!
Fizika: Az elején még érezhető volt hogy ezzel kezdeni akarnak valamit. Az autók jól elkülöníthető tulajdonságokkal rendelkeztek, volt egy használható FFB, ami egyes autóknál kifejezetten jól működött, pl. DTM Audi-t nagyon élvezetes volt terelgetni. Azt reméltem hogy a látvánnyal együtt ez is fejlődni fog, viszont ez mostanra eltűnt, helyette van egy egyen valami, mert fizikának, FFB-nek nem nevezném. Nem kapsz szinte semmiről visszajelzést, minden csak úgy megtörténik, nem ráz a kerékvető, nem érzed mikor blokkolnak a kereket, hogy mikor csúszik meg az autó segge, csak azért reagálsz ezekre mert vizuálisan látod.
Sokáig nem értettem hogy ez miért jó, miért kell a "jót" szándékosan elrontani. Aztán kb. 2 hónapja rádugtam egy Xbox controllert és minden a helyére került, mert egy szimulátort (Race07-től, AC-ig) se lehet ilyen jól gamepaddal irányítani mint ezt.
Szóval ez nem egy kőkemény szimulátor, hanem egy multiplatform játék, amit jórészt PS4-el, Xbox One-al, WiiU-val fognak játszani, és ebben a megvilágításban a játékkal már nincs is olyan nagy gond, csak összehasonlításoknál az AC - R3E - Iracing-et le kell cserélni a Forza - GT - F1 trióra." -
#968 Velem valami baj lehet, mert nekem továbbra sem jön be , főleg az ffb meg az egész autókezelés .... -
#967 Vakon kitalaltam melyik a CARS. Amelyiknel beszakadt a dobhartyam. -
#966 WTCC 2013-as nagyon tetszik. AI ellen versenyek a ringen, nagyon élvezetesek. Fejlesztett fizika, FFB, pálya sokat adott hozzá. Nem szeretem a front meghajtású autókat, de annyira élvezetes a WTCC 2013as pakk, hogy a BMW-vel már nem is megyek. Kiszámítható, pontosan azt csinálja amit akarok, érezni élmény autózni velük. Nagyon jól átjön az a feeling, az autók mozgása amit a TVben is látni. Hangok szuperek mint mindig és a grafika is elfogadható. Amit tud a motor azt szépen tálalja, igényesen van összerakva. Jó lenne egy DTMhez hasonló teljes WTCC pakk jövőre.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.14. 21:53:13 -
#965 Még a múlt hónapban csináltam egy összehasonlítós vidit, sajna IR nincs benne.
https://www.youtube.com/watch?v=KihpZWRqtkI
(bocsi, de linkbe még nem engedi!)
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2014.12.14. 21:37:56 -
hqx #964 Nem rossz!) Nem vagyok egy nagy DTM rajongó, de jónak tűnik!) Lehet vissza kellene tápászkodni majd a játékba.:) Talán nem annyira költséges, mint az IRacing. -
#963 Ez meg DTM 2014
-
hqx #962 Egy óra? Az igen!) -
#961 Erdemes piszkalni az INI-t is, mert ez meg mindig rF1 alap. Ha nem is kamu, de lehet allitgatni, hogy a tapadas erzest a kormanyon hany szazalekban adja vissza az elso es a hatso kerekekrol, eleve a tapadas erzes mennyi legyen, meg a szokasos egyebek. -
#960 Ennyire nem másztam bele, mert nekem elég ha érzem hogy az első kerekek mit csinálnak(ez a pCarsnál nem jön össze bármit állítok). De lecsekkolom a tiédet. -
#959 Csak a videoban ket kor;) Ez is 1 ora amig feltolti:P
De ha megnezted a videot, akkor lathattad, hogy a semmibol megy sehova, csak practice, teszt:) -
hqx #958 Két kör? Nem sok. Csak teszt? -
#957 Ez meg GT3 Class, A.I.-val, kicsit mar szaggatott/recsegett:D
-
#956 Ja, es A.I.-val :) -
#955 Semmi extra, csak ket kor fun WTCC, az elso megforgasig:D Minden medium beallitason, az extra dolgok (tukrozodesek, melysegelesseg es egyebek) kikapcsolva.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.12.13. 15:24:46 -
#954 -
#953 -
#952 A kormany most igy van beallitva (G25): r3e-controller-alexease-paddle-20141213.zip
A driverben 100%, 900 fok, kamu cuccok OFF. A jatekban fizikalisan szoktam levenni a kormanyt 720 fokra (ket kozepso piros gomb + jobb oldali fekete:P), mivel az autok nagyresze amugy is csak annyit hasznal, igy kozvetlenebb, az animacio meg nem erdekel:) Lehet allitani azokat is, plusz autonkent a kormanyt plusz attetelt, de annyira nem jo, hogy azokat piszkaljam:)
-
#951 A kinezettel mar nincs semmi gond. Bar meg az elozo rendszerre (DX9) van radrotozva, de beletettek mindent latvanyelemet, ami mashol is van (HDR, melysegelesseg, god-rays [:P], tukrozodesek, motionblur stb). Emiatt kicsit talan lassabb is, bar szolgaltatasra es reszletessegre azert bovebb is (mint pl. az AC). Egyedul az FFB/gumi sajnalatos, hogy valoban csak drotozva van:/ Be lehet allitani hasznalhatora, a mukodes es skalazas is jo, de azert rF2-bol vagy AC-bol "atulni" nem annyira buli.
De azert a tartalma, az osszeszedettsege es a szolgaltatasai azert kompenzalnak valamit.
Az AC-nek is valami hasnlo modon kellett volna mukodnie, de ok nagyon biztak a kinezetben es latvanyban, azt hittek a PC-s Forza/GT-style majd jol eladja "dobozosnak" es "DLC-kittnek". De attol meg nagyon messze vannak, szolgaltatasra es mukodesre is, es a modding is elegge kerdeses ilyenkor. Ha nem tudnak valtoztatni a rendszeren, nem sok ertelme lesz kitolni az "ingyenes" gyari DLC-ket.
Rengetegen amugy is csak az akcios "Ukran" tizen-husz Euro-s csomagot vettek meg, aztan arra epitkeznek:)
Omlik hozza szazszamra a mindenfele konvert, es az "egyszeruseg" es a render miatt, eleve latvanyos minosegben.
De ha nem nezem a ceges dolgokat, nekunk igazabol igy jo;)
Az R3E levaltotta az SRW-t, de legalabb ezt fejlesztik; az AC valtotta az rF1 mod-kaosz rendszeret; az rF2 meg eltolta magat a kicsit fapados de HC-szim jellegnel.
Es persze ott az iR is, egy valag penzert, ami kigyomozgast vegez a HC-szim, a szolgaltatas, a kinezet, a tartalmak es a celkozonseg uvesztojeben:)
Meg persz a CARS, ami sose lesz kesz:P
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.12.13. 14:38:33 -
#950 Nagyon bejövős a Hillclimb, sőt maga a game hiába vannak szebb pl AC, pCars(utóbbiban picit kételkedem), összességében jóval érettebb cucc az R3E mint a többi és hogy lesz Nordschleife nem is kételkedem hogy sok álmatlan éjszakát fog okozni.
-
#949 -
#948 -
#947 RaceRoom | DTM 1992 Teaser (tudom, volt, de igy jobb:P)
-
#946 Keszulo cuccok:
- ADAC GT Masters 2014
- Sachsenring, Silverstone, Nordschleife, Macau, Shanghai, Spa-Francorchamps
- DTM 1992 Experience (most Karacsony elott!)
- WTCC 2014 (2015-ben)
- Dedikalt szerver
-
PacsutaTibi #945 Megcsinálták az Omegát és a Mustangot is.