2424
  • Alexease
    Szerintem felesleges megvenned, ugy sem fog tetszeni;)
  • lac coo
    50 % megvan ....:DD
  • b-type
    hazamentem, újra feltelepítem, megveszem ezt a dtm klasszikot egye rák, de ha sz@r lesz....
    fúúú
  • lac coo
    Aki ismer tudja, hogy nem szoktam ilyeneken rágódni, igazából soha érdekel, hogy ott van-e egy kis domb vagy nincs, vagy arrébb van-e 10 méterrel egy épület, de a célegyenesben áthaladva komolyan megdöbbentem, mi az isten ez ! :))
  • maffioso
    Számomra a valós Hungaroring érzését ez a verzió adja vissza a legjobban.
  • Willi Betz
    Steam wallet-ban ott van az összeg,csak nem tudok vele semmit kezdeni. Beváltás szempontjából.
  • Timbu
    Régen mintha lett volna valamilyen "Buy vRP gomb is", ami a Steam Walletből vonta le a pénzt.
  • Willi Betz
    Nekem továbbra is ez jelenik meg:

Szóval nem tudom....a Show transaction history-ra pedig a felső piros mezőben lévő szöveg jelenik meg.
    Utoljára szerkesztette: Willi Betz, 2014.12.27. 08:24:05
  • Willi Betz
    Tegnap amikor rákattintottam szerver problémát írt ki és nem tudtam bele nézni.
  • Willi Betz
    Tegnap -55% és vRP999 írt ki. Miután levették a pénzt. Ma még nem tudom,majd megnézem és megírom.
  • hqx
    Négy kézzel lehet jobban menne a vezetés!:D Egyébként egy ideje Én is előrébb szoktam állítani az ülést.;)
    Utoljára szerkesztette: hqx, 2014.12.26. 23:27:17
  • lac coo
    Az a jó, van még hely a monitor és a kormánya között, úgy az igazi ! minek kell két kormány meg négy kéz ? :DD
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.26. 23:15:48
  • hqx
    Neked semmilyet!:D Még előrébb? Akkor már az arcod a szélvédőn lesz!:D
  • Adam Jonas
    Ha holnap se jelenne meg, akkor írj a support-nak, s hátha segítenek.

Ha nem sikerülne megoldani, akkor szólj, és írok Jay Ekkel-nek RaceDepartment-en ez ügyben.
  • Alexease
    A vRP listazonal a "Show transaction history" menuben mit ir ki. Megvetted vagy ott sincs semmi?
  • Alexease
    A portalon a Strore reszben mit ir ki a pack-nal? Owned vagy valami mast?

• Willi Betz
    Remélem holnapra helyre rázódik,mert jelenleg 3000ft-t kidobtam az ablakon,nem nagy összeg,nem ez a lényeg,hanem,hogy egy nagy semmit kaptam a pénzemért.
  • Debilon
    nekem nincs semmi sem véve, de nekem sem lehet kiválasztani hogy mennyi vRP-t szeretnék
  • Adam Jonas
    Nekem az ADAC GT Masters '14-gyel jött patch óta ilyen a vRP vásárolós ablak:

Eddig ott volt, hogy mennyi vRP-t akarok venni és milyen értékben, és eltűnt...
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.12.26. 19:44:58
  • Alexease
    Milyen muszert kellene latnom?:) Ennel a FOV-nal meg kicsit elorebb kellene tolni az ulest, hogy job legyen.
  • hqx
    Ennél az autónál, ilyen kameranézetnél a műszerekből nem sokat látni.:)
  • Czobi
    Én múltkor a DTM 2013-at vettem meg Steamen, majd telepítettem a Raceroom Experience-t és ott a DLC-nél szerepelt a DTM 2013. Lehet, hogy nálad is ott jelzi, hogy megvetted, ha Steam-en vásároltad és nem vrp pontokból. Ha jól emlékszem nekem is eltelt egy kis idő, mire a Raceroom oldala mutatta.
  • hqx
    :DD
  • Alexease
    Haromkoros gyors teszt az AI-val;) Igy hogy ma meg nem mentem semmivel, teljesen jo;D

• Szabi #1080
    látványba sok köze nincs hozzá, az biztos :D
  • Alexease
    Igen, biztos;) A hangosbemondo is magyarul beszel:)
  • Willi Betz
    Most már meg tudnám nézni a tranzakció történetet Raceroom-ban,csak valami szerver problémája van és próbáljam meg később.
  • Willi Betz
    Igen,0 vPR-t ír,hogy annyim van.
  • lac coo
    Kipróbáltam a WTCC-t, ez biztos , hogy a Hunagroring ? :)
  • Totti5
    Hozzá kell adni a virtuális pénzt. Ott van az, menj rá amennyit vettél a raceroom storeban.
  • Willi Betz
    Hmm...Steam-en azt írja,hogy 9.77 euro-t fizettem. Viszont Raceroom-ban se vPR-em,se a megvett játék nem elérhető. Szóval lényegében most kiadtam 3000ft-t a semmiért. Nagyon jó....
  • Alexease
    Mostanaban nem tudom mit valtozott a rendszer, de korabban ugy volt, hogy eloszor vPR-t vasaroltal (R3E "fizetoeszkoz":P), es utana abbol tudtal vasarolni.
    Elvileg/allitolag van mar valami kozvetlen megoldas is, de azt meg sose probaltam, en meg a regi csomagombol gazdalkodom;)
  • Willi Betz
    Helló! Megvettem a DTM1992-t,megjött az sms a Paypal-től,hogy fizetve lett 3100ft,de a játékban azt írja hogy vegyem meg. Mit kéne még tennem,hogy ne akarja megvetetni velem még egyszer?
  • Alexease
    Sot. Az ACR volt alpha, close beta, open beta es 1.0, aztan egyszeruen elmult:) Utana close alpha, open alpha, open beta es most azt sem tudom ki kivel van:D De legalabb nem kerult egy fillerbe sem:) Kiveve azoknak, akik beszivtak, es tartalmakat vasarolgattam hozza...
  • Alexease
    ~2000 Ft-ot meger;) Lehet hogy a fizika, iranyitas es FFB nem az igazi, de a program osszessegeben jo, es talan egyszer meg a lenyegi reszebol is lehet valami:) Elvileg meg csak 0.3Beta verzional tart:)))) Nem mintha ez manapsag szamitana:DDDDD Az SRW-ben 2008 ota vagyok bent, az meg mindig Open Beta:DDDD
  • Szabi #1069
    korrekt autólista, régi vágyam volt az Omega és a Mustang
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.26. 15:06:05
  • maffioso
    Bármelyik autót ki lehet próbálni. Szvsz amúgy ez egyáltalán nem gagyi, csupán merőben más. Ahol ez tud, ott az ac nem és fordítva.
  • lac coo
    Valami normális autót nem tudok kipróbálni, ingyen ? :)))
    Amiket enged azok mind szarok, bár 1 % esélye van, hogy nem törlöm le , AC után ez még mindig elég gagyi :(
  • Adam Jonas
    Az a Mustang...ááááá :D Muszáj lesz megvennem :D
  • maffioso
    Csak amíg a 2006-ban vásárolt (azóta csak ram és vga csere volt) középkategóriás gépemen az ac közepes beállításon 80-90 fps-t tud, az r3e pedig 50-60at, addig a pcars 15-20at.