2424
-
#1104 Szerintem felesleges megvenned, ugy sem fog tetszeni;) -
#1103 50 % megvan ....:DD -
#1102 hazamentem, újra feltelepítem, megveszem ezt a dtm klasszikot egye rák, de ha sz@r lesz....
fúúú -
#1101 Aki ismer tudja, hogy nem szoktam ilyeneken rágódni, igazából soha érdekel, hogy ott van-e egy kis domb vagy nincs, vagy arrébb van-e 10 méterrel egy épület, de a célegyenesben áthaladva komolyan megdöbbentem, mi az isten ez ! :)) -
#1100 Számomra a valós Hungaroring érzését ez a verzió adja vissza a legjobban. -
#1099 Steam wallet-ban ott van az összeg,csak nem tudok vele semmit kezdeni. Beváltás szempontjából. -
Timbu #1098 Régen mintha lett volna valamilyen "Buy vRP gomb is", ami a Steam Walletből vonta le a pénzt. -
#1097 Nekem továbbra is ez jelenik meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval nem tudom....a Show transaction history-ra pedig a felső piros mezőben lévő szöveg jelenik meg.
Utoljára szerkesztette: Willi Betz, 2014.12.27. 08:24:05 -
#1096 Tegnap amikor rákattintottam szerver problémát írt ki és nem tudtam bele nézni. -
#1095 Tegnap -55% és vRP999 írt ki. Miután levették a pénzt. Ma még nem tudom,majd megnézem és megírom. -
hqx #1094 Négy kézzel lehet jobban menne a vezetés!:D Egyébként egy ideje Én is előrébb szoktam állítani az ülést.;)
Utoljára szerkesztette: hqx, 2014.12.26. 23:27:17 -
#1093 Az a jó, van még hely a monitor és a kormánya között, úgy az igazi ! minek kell két kormány meg négy kéz ? :DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.26. 23:15:48 -
hqx #1092 Neked semmilyet!:D Még előrébb? Akkor már az arcod a szélvédőn lesz!:D -
#1091 Ha holnap se jelenne meg, akkor írj a support-nak, s hátha segítenek.
Ha nem sikerülne megoldani, akkor szólj, és írok Jay Ekkel-nek RaceDepartment-en ez ügyben. -
#1090 A vRP listazonal a "Show transaction history" menuben mit ir ki. Megvetted vagy ott sincs semmi? -
#1089 A portalon a Strore reszben mit ir ki a pack-nal? Owned vagy valami mast?
-
#1088 Remélem holnapra helyre rázódik,mert jelenleg 3000ft-t kidobtam az ablakon,nem nagy összeg,nem ez a lényeg,hanem,hogy egy nagy semmit kaptam a pénzemért. -
Debilon #1087 nekem nincs semmi sem véve, de nekem sem lehet kiválasztani hogy mennyi vRP-t szeretnék -
#1086 Nekem az ADAC GT Masters '14-gyel jött patch óta ilyen a vRP vásárolós ablak:
Eddig ott volt, hogy mennyi vRP-t akarok venni és milyen értékben, és eltűnt...
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.12.26. 19:44:58 -
#1085 Milyen muszert kellene latnom?:) Ennel a FOV-nal meg kicsit elorebb kellene tolni az ulest, hogy job legyen. -
hqx #1084 Ennél az autónál, ilyen kameranézetnél a műszerekből nem sokat látni.:) -
Czobi #1083 Én múltkor a DTM 2013-at vettem meg Steamen, majd telepítettem a Raceroom Experience-t és ott a DLC-nél szerepelt a DTM 2013. Lehet, hogy nálad is ott jelzi, hogy megvetted, ha Steam-en vásároltad és nem vrp pontokból. Ha jól emlékszem nekem is eltelt egy kis idő, mire a Raceroom oldala mutatta. -
hqx #1082 :DD -
#1081 Haromkoros gyors teszt az AI-val;) Igy hogy ma meg nem mentem semmivel, teljesen jo;D
-
#1080 látványba sok köze nincs hozzá, az biztos :D -
#1079 Igen, biztos;) A hangosbemondo is magyarul beszel:) -
#1078 Most már meg tudnám nézni a tranzakció történetet Raceroom-ban,csak valami szerver problémája van és próbáljam meg később. -
#1077 Igen,0 vPR-t ír,hogy annyim van. -
#1076 Kipróbáltam a WTCC-t, ez biztos , hogy a Hunagroring ? :) -
#1075 Hozzá kell adni a virtuális pénzt. Ott van az, menj rá amennyit vettél a raceroom storeban. -
#1074 Hmm...Steam-en azt írja,hogy 9.77 euro-t fizettem. Viszont Raceroom-ban se vPR-em,se a megvett játék nem elérhető. Szóval lényegében most kiadtam 3000ft-t a semmiért. Nagyon jó.... -
#1073 Mostanaban nem tudom mit valtozott a rendszer, de korabban ugy volt, hogy eloszor vPR-t vasaroltal (R3E "fizetoeszkoz":P), es utana abbol tudtal vasarolni.
Elvileg/allitolag van mar valami kozvetlen megoldas is, de azt meg sose probaltam, en meg a regi csomagombol gazdalkodom;) -
#1072 Helló! Megvettem a DTM1992-t,megjött az sms a Paypal-től,hogy fizetve lett 3100ft,de a játékban azt írja hogy vegyem meg. Mit kéne még tennem,hogy ne akarja megvetetni velem még egyszer? -
#1071 Sot. Az ACR volt alpha, close beta, open beta es 1.0, aztan egyszeruen elmult:) Utana close alpha, open alpha, open beta es most azt sem tudom ki kivel van:D De legalabb nem kerult egy fillerbe sem:) Kiveve azoknak, akik beszivtak, es tartalmakat vasarolgattam hozza... -
#1070 ~2000 Ft-ot meger;) Lehet hogy a fizika, iranyitas es FFB nem az igazi, de a program osszessegeben jo, es talan egyszer meg a lenyegi reszebol is lehet valami:) Elvileg meg csak 0.3Beta verzional tart:)))) Nem mintha ez manapsag szamitana:DDDDD Az SRW-ben 2008 ota vagyok bent, az meg mindig Open Beta:DDDD -
#1069 korrekt autólista, régi vágyam volt az Omega és a Mustang
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.26. 15:06:05 -
#1068 Bármelyik autót ki lehet próbálni. Szvsz amúgy ez egyáltalán nem gagyi, csupán merőben más. Ahol ez tud, ott az ac nem és fordítva. -
#1067 Valami normális autót nem tudok kipróbálni, ingyen ? :)))
Amiket enged azok mind szarok, bár 1 % esélye van, hogy nem törlöm le , AC után ez még mindig elég gagyi :( -
#1066 Az a Mustang...ááááá :D Muszáj lesz megvennem :D -
#1065 Csak amíg a 2006-ban vásárolt (azóta csak ram és vga csere volt) középkategóriás gépemen az ac közepes beállításon 80-90 fps-t tud, az r3e pedig 50-60at, addig a pcars 15-20at.