RaceRoom - The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Még egy kört majd én is futok vele, múltkor elvitte az időt mire kiderítettem, hol tudom a segítségeket kikapcsolni, igazan az _FFB- kormány beállításra nem volt időm már 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
Azt kell, hogy mondjam, pozitívan csalódtam az új update-ben. Múltkor azt mondtam, hogy sírva töröltem le 10 perc után, most nevetve vezettem vagy bő 1-1,5 órát.

Kicsit nekem is RACE 07 érzésem van a progival kapcsolatban, de ez szerintem annyira nem is gond. Ez a program sztem sokkal alkalmasabb random fun futamra, mint az AC!

tutuhawer
abszolút... megkérdezték tőlem egyszer, hogy akkor most ki is a főnök....? Nem tudtam megmondani. Az én főnököm akkor tehát az egyik az aláírásodól . 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

lac coo
Ha külsőre megyek beépíteni, előtte komplett kiokosítás van, melyik cégtől is jöttünk ! 😄DD

tutuhawer
viccelsz? Nemzetközi szállítmányozásban dolgozom, alvállalkozó, több tulajdonos, csőd, átíratás, ismerős a szitu. 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Alexease
A SimBin nevbol volt legalabb ketto (studio es kiado). Talan/elvileg csak a studio valtozott (?!). Raadasul a RaceRoom (Entertainment) is kulon ceg. Bonyolult a dolog, de hasonloan mukodik mint Magyarorszagon, tobb ceg, tobb alvallakozo, tobb nyereseg (kevesebb koltseg)😄
Alexease
Teljes aron nem erdemes, "annyit nem er"😊

De ha eleg jo vagy a hotlapozasban, ossze is lehet nyerni a penzt😊 En nem eroltetem, es nem is vagyok jo benne, de jomultkor, 2-3 nem tul nepszeru hotlappal, ha jol emlekszem, 2x25 (vagy 50vPR-t) nyertem, egyszer meg 300vPR-t adott (valamiert).
A lenyeg, hogy igy a mostani akcional, a 3 palyat amit 125vPR-ert adott, lenyegeben ingyen kaptam😄

De a top heleyken 5000vPR-t "osztogatnak"😊
Elvileg ez meg elo competition: http://game.raceroom.com/competitions/397/leaderboard

Totti5
Megjavult már szerencsére😊

Az viszont szánalmas, hogy maradt 400 pontom a Hunring meg 499 😞((( na majd ha le lesz árazva.......

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tutuhawer
a hivatalos oldal továbbra is a game.raceroom.com? Mert ott Simbin van írva sok helyre, nehogy véletlen mellélőjön valaki...

Alexease
Ho nem jellnek meg a pontok? Az auto/palya/pack listaknal, mint arak? A portalon, jobboldalt, a login lemmett jobboldalt megjelent a vasarolt vPR? Nekem a patch utan volt, miutan vasaroltam, hogy nem vonta le az osszeget. Kellett neki egy kis ido, amig szinkronizalt valamit, uatan megjelent. Gondolom be voltak/vannak lassulva.

Talan mar nalad is jo.
Totti5
Namost ez hogy működik, már nem tudom.

Vettem VR-t h berántsam a GT pakkot, mindenhol látom hogy ki van fizetve, le is vonta a számlámról az összeget, de a VR pont nem jelenik a RR storeban. Mit hagytam ki?!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tutuhawer
kösz a visszajelzést.
A twitter hírforrásnak sem utolsó, gondoltam, keresek, ott épp írták, hogy a Simbin csődeljárás alatt van, és ahogy sakkoztad korábban, a lényeget átmentették az új cégbe.
https://twitter.com/raceroom
Ez a hivatalos oldala a játéknak

Szabi
az autó és a pálya hangulatos.. mindenmás gyengécske.. 😄

a menü számomra teljesen átláthatatlan és zavaró.. kínszenvedés volt a segítésgeket és az automataváltót kikapcsolni, ehh

az autók és pályák jöhetnének AC-ba és rF2-re.. de hogy én ezt valaha mégegyszer elindítsam..... 😄DD

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Teszteltem, tomondatokban egy ket dolog.

Uj FFB😊 Ahogy varhato volt, nem tudjak/akarjak ujrairni, ebbol sose lesz rF2, AC, de igy a belso rendszerrel, meg a ReeFeel es hasonlo plugin erzest sem fogjak elerni (pl. GSC). Valamivel jobb lett, atneveztek nehay beallitast es bekerult nehanyhoz "szorzo". Valamivel kemenyebb es hatarozottabb kozepen, de az elsodleges gamepad optimalizacio miatt, megmaradt a hintazas.

Mivel uj kontroller beallitasok vannak, a regieket nullazza (megmarad a backup), ujat kell csinalni/allitani.

A jatekbol meg mindig nem allithato a Steer Ratio Speed!!! Igy az ot beallitott Steering Lock elindulas utan azonnal "felezodik". Ez nem sebessegfuggo kormanyzas, ez a lassu manoverezeshez kell, de akkor is idetlen. Vagy maxra (40) kell allitani a Steering Lock-ot, vagy az elmentett konfig file-ban (c:\Users\TE_NEVED\Documents\My Games\SimBin\RaceRoom Racing Experience\UserData\ControlSet\*.rcs) attirni nullara (Steer Ratio Speed="0.0"😉.

Most mar a DTM-hez hasonloan, az R3E reszt is kulon fomenube raktak (valszeg kesobb erzeknek meg "jatekcsomagok", pl. a DTM 2014, WTCC stb.). Az alap sotetszurke menuk utan az uj menuresz igazi retinagyilkos😉 Nem tudom hogy gondoltak a feher menuket?!😄

Az auto es palyavalaszto resz OK, de a mennyiseg miatt, nem artana meg farigcsalni rajta.

A Flash keretrendszer neha elegg ebelassul, foleg az autoban ulve, a garazst piszkalgatva. Kellett a desktop bongeszoben futtathato megoldas, az SRW is ezt hasznalja.

A cockpitben a pilota poziciot eleg masszivan elore lehet tolni, 3 autoban probaltam, a motorhaztetoig volt turelmem tesztelni (lassu)😊 De akinek ez kell, mukodik.

A Multi-ban "termeszetesen" nincs dedikalt szerver, vagyis csak a SimBin (vagy mar S3S 😄) altal inditott fix szervereken lehet garazdalkodni. Van boven, a 90%-a ures;P Amikor fent voltam, foleg a Novice/Amateur kategoriakban nyomultak sokan😊 Ahogy varhato volt😛

Az A.I. teljesen jo, ahogy varhato volt, mar a DTM-ben is jo volt.

lac coo
Hat igy elsore most sem gyozott meg...
Olyan race07 az egesz.....

w77d
vazze most nézem hogy végre van single race!!! istenkirályság!!

lac coo
Jah, az a dtm amibol volt demo.....

Alexease
Ez ingyenes (az alap cucc), ebbol sose volt demo😉 Ha mar egyszer fent volt/van a gepeden, akkor lefrissiti, es annyi. Erdemes fenttartani, mert bar tartalom vasarolgatos, a hotlapok artalmai altalaban ingyen, mindenkinek elerhetok arra az idoszakra. Tuti hogy most is lesz/van lyan hotlap, amivel az uj tartalmakon(-kal) lehet menni. Elvileg az az egeszben a mezesmadzag, hogy a tartalmak fizetosek, de a hivatalos hotlapokon ingyen hasznalhatod oket, de ha offline/online versenyt akarsz, akkor meg kell venni. Eddig azert volt kicsit ertelmetlen az egesz, mert a hotlapon kivul semmi sem mukodott (nem volt AI sem online verseny).
lac coo
Es ebbol az uj verziobol is van lesz demo ?

Alexease
Korabban mar irogttam nekik, es az arazasnal es a dupla cuccoknal sokszor jogi dolgok vannak, hiaba ugyanaz az auto es ugyan az a palya (pl. DTM-vol), nem engedik nekik, hogy globalisan adjak a teljes csomaghoz. De vannak kedvezmenyek. Nekem az ADAC csomagbol mar volt meg auto, igy azoknak az arat levontak, es "csak" 0.5 EUR-t kellett fizetni ertuk. A palyakat is 1EUR-ert adtak oda.

Amit nem ertek es hianyzik, az a Slovakia Ring. Mar 1-2 honapja benn van a programban (#717), de csak a Hotlap reszhez lehetett hasznalni. De megvenni/elerni meg mindig nem lehet. De igazabol ezt is csak este tudom majd megnezni...
Az integrált vidkártyát használta a program, az volt neki nagyon kevés. Átállítottam az Nvidiára, és minden ok lett.
Tényleg nagyon jó ez az ADAC GT csomag, kár hogy Meki nincs benne, és az is kemény hogy GTR3-ként külön fizethetek értük<#fejvakaras>
Alexease
En remenykedem benne, hogy elobb-utobb hasznalhato lesz, mert rengeteg jo auto es palya van benne. A publikus online ezzel nem erdekelne, itt valszeg megtob az arkad beallitottsagu ember, inkabb az offlien AI izgatna, az egyszeru, gyors versenyekhez. Mivel ISI alap, es eleg jol megpiszkaltak, az AI-val nem lehet gond (a DTM-ben teljesen jo). Sajnos az AC "hasznalhatatan" lett offline/AI-val, az rF2 meg nagyon jo, elvezetes, profi, de arra kicsit jobban ra kell keszulni, sokkal komolyabb cucc. De ez, hasonloan az AC-hez, instant cucc, indit, harmat katint es jatszik😊

Amugy a hotlap reszben tegnap lattam DTM 2014-et, valszeg az is lesz nemsokara.
Hát nem egy AC, de szerintem sokkal jobb mint volt!
Alexease
Valszeg "csak" publikus szerverek vanna, dedi cuccot nem adtak. De ezt is csak este tudom megnezni.
Alexease
Meg gozom sincs, nem probaltam. Este R3E napot tartok, vegignezem az ujdonsagokat, es leirom mi valtozott.
Az uj FFB-hez foleg az ujra "aszfaltozott" palyakat ajanljak (eddig 6-7 palya keszult el vele), valszeg ott erezni a valodi kulonbsegeket. Este kiderul.
Sziasztok!

Multiban lehet nyomni privát versenyt egy haverom ellen?! Vagy mindig kell keresni valami publikus szervert ahova be kell lépnünk és ott tudjuk nyomni?!

Köszi előre is!!!
lac coo
Es akkor most mi van az ffb vel ? 😊)

Alexease
Amugy eleg komoly akciok vannak, akit erdekel valamennyire, vagy szeret begyujtogetni ilyesmit (😄), az jo ha korbenez. Foleg azert is, mert teljes aron igazabol nem eroi meg😊 Szerintem😛 Nekem meg van minden hozza, de en csak akciosan vasarolgattam, ugy megeri😊

Pl. most az ADAC GT Masters 2013 Pack (7 auto, 6 palya) 1800vRP (14,40 EUR - hatareset), de teljes aron 5650vRP (45 EUR !!!!), ami szerintem kicsit eros😊 Persze most mar van offline es online is, meg most mar eleg jol nez ki, de akkor is. Meg nem probaltam, elvileg az FFB is "uj", de 45EUR-ert "nagyon uj"-nak kellene lennie😉 De akciosan lehet csak "uj" is😊

Termeszetesen, a csomagoknal beleszamolja a mar korabban meglevo tartalmakat, igy az egeszet "odaadta" 5 EUR-ert😉 Annyit megert.
Alexease
Valszeg tele lesz a net videokkal nelkulem is😉 Raadasul, nalam csak erosen kozepes minosegben fut. Gyors gepeken mar eleg jol nez ki, megpakoltak minden "joval". Legalabbis mar az update elott, ezt meg nem neztem.
tutuhawer
nyomom a zöldet , haver, megpróbálok belépni, és olvasnám a topicot, nézném a videókat a tube-on. Nem otthon vagyok, a játék most necces, de szívesen csorgatnám a nyálam.
Alex, pár videót te fogsz lőni, ugye?

Alexease
Az uj FFB-re kivancsi leszek, de csodat nem varok tole. De remel, azert majd kellemesen csalodom:{
Alexease
Az a notebook videokartya valszeg negyed olyan eros, mint a hasonlo kategorias asztali, nyugostan lehuzhatod a grafikat😉
Félreértettél. Rosszul fogalmaztam. Nem a "full grafikára" akartam a hangsúlyt fektetni, hanem arra, hogy a gépem bőven megfelel az "ajánlott konfig"-nak, ennek ellenére medium beállításon is szaggat. ezért gondoltam valami hibára.
arty
talán ne "full grafika"-n próbáld ...

Forza.

Egy Lenovo Y5070 laptopon próbálnék játszani. Ebben egy Core i7 4710HQ proci, 8 Gb ram, illetve egy Nvidia GTX860 4Gb Gddr5 videókártya van. Full grafikán dia vetítés megy játék helyett. Mind a RaceRoomnál, mind a DTM-nél. Nem tudjátok mi lehet a hiba?
Szabi
R3E Has Been Updated
What’s New (Summary):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
• New RRE menus and overlays.
• Single Race in R3E.
• Multiplayer Alpha for R3E.
• Pack system in store.
• Dynamic discount system.
• New Force Feedback
• New Road bumps in listed tracks below.
• AI difficulty can now be selected (R3E only for the moment)
• New skyboxes.

New Content:
New Class in R3E - ADAC GT Masters 2013 Car Class
• Ford GT GT3
• Chevrolet Corvette Z06.R GT3
• Audi R8 LMS Ultra
• BMW Z4 GT3
• Chevrolet Camaro GT3
• Nissan GT-R GT3
• Mercedes-Benz SLS AMG GT3

New Car in GTR3 Car Class
• Mercedes-Benz SLS AMG GT3

New Tracks in R3E
• Nürburgring
• Motorsport Arena Oschersleben
• EuroSpeedway Lausitz
• Red Bull Ring Spielberg

New Liveries
• 18 new Free liveries for Aquila CR-1 Sports GT
• 20 new liveries for BMW M1 Procar
• 10 new liveries for Chevrolet Daytona Prototype

Game:
• Added a new force feedback settings tab in options with modified and added ffb settings.
• Optimized loading performance
• Changed car reflection option to have Low and High settings.
• We now automatically center the window on screen in windowed mode.
• Changed default value for cockpit head movement from 0.5 to 0.1
• Added option to change AI difficulty in R3E.
• Added Single Race in R3E.
• Added Multiplayer Alpha in R3E.
• Optimized reflections and rendering.

Multiplayer:
• Fixed an issue where the player count wasn’t updating until player had actually joined the track which was resulting in wrong player numbers in the browser.
• Fixed an issue when a player comes from a session without damage and starts a new session in another game mode with damage, damage was off.
• Fixed incorrect wheels RPM for remote cars.
• Improved precision for wheels RPM for remote cars.
• Fixed off-by-one error when rendering remote cars.
• Added smoothing to velocity and rotation of remote cars for better collisions.
• Fixed an issue where the player would get a replay without thumbnail after exiting a MP game during practice.

Art:
• Updated skyboxes.
• Updated Oschersleben with new road shader, optimizations for performance and ffb.
• Updated Zandvoort with new road shader, optimizations for performance and ffb.
• Updated Lausitzring with new road shader, optimizations for performance and ffb.
• Updated Hockenheim with new road shader, optimizations for performance and ffb.
• Updated Red Bull Ring with new road shader, optimizations for performance and ffb.
• Updated Lausitzring with new road shader, optimizations for performance and ffb.
• Updated Portimao with new road shader, optimizations for performance.
• Fixed a flashing building issue in Mid Ohio.
• Updated RaceRoom Raceway with optimizations for ffb.

Camera & Physics & Force Feedback:
• Updated default profiles to the new FFB improvements. Note: Your old custom profiles will be renamed and backed up when you launch the game after the update. These profiles should not be used due to the new FFB changes.
• Added Thrustmaster T300RS Racing Wheel default profile.
• Added Thrustmaster TX Racing Wheel default profile.
• Modified grip on grass.
• Decreased opponent car volume for all GT3 cars.
• Fixed Brands Hatch Turn 2 camera.

Audio
• BMW 635 CSi - Adjusted external sounds.
• Fixed naming issues with DTM pitstop samples.
• Improved BMW GT3 Z4 external sounds.
• Updated GT3 car backfire sounds.

Portal:
• Added pack support. Store can now have content packs.
• Added dynamic discount functionality that gives additional discount on overlapping or owned content.

"Nulla tenaci invia est via"

Már működik!😊 Mégegyszer köszi a segítséget!
Alexease
Eppen azert linkeltem, ha az oldal betoltodik, akor utana valamikor mar a program is mukodni fog.
Köszi az infót! Egyenlőre nekem még az általad linkelt oldalt sem tölti be. Remélem holnapra már jó lesz.
Alexease
Ha jol lattam, eppen most jott valami kissebb update.
Plusz ezt is nezheted, ha az oldal megy, akkor valszeg utana (valamikor) a progi is fog mukodni: http://game.raceroom.com/
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.10. 21:55:36
Jah, akkor megnyugodtam. Köszi a választ! Egyébként pont ma vettem meg a DTM Experience-t, de így ezt sem tudom elindítani...
Alexease
Eppen frissitgetik a szervereket, lesz egy nagyobb update, azt keszitik elo.
Ti tudtok játszani? Nekem azt írja, hogy "Our servers have been brought down for maintenance" és kidob az asztalra.
Alexease
Megszuletett az "uj" studio (atcsoportositottak a penzeket, talan Luxemburbol esetleg Svajcba😄), es elindult a weboldal: Sector3Studios

Rovidebb leirni a SimBin-nel, de konnyebben keverheto az SMS-sel😄

Es hamarosan lesz nagyobb update is, elvile/allitolag online es/vagy offline es/vagy palya update-ek (#725).
Alexease
Hogy mennyire lesz "uj", azt nem tudom😊 De ha erezhetoen valtozik valami, azt ugy is leirom😊
tutuhawer
épp ezért is figyelem a fórumot én is, hátha van miért belépni. Már nem otthon vagyok, nem win Xp van, talán be tudok futni pár versenyre én is, addig is figyelek. olvasok

lac coo
Ha lesz uj ffb, majd szolj ! 😊

Alexease
Persze ehhez a reszletesseghez, ki kell noniuk az rF1-alapokat, mert amugy nem sok ertelme lesz😛
Allitolag a kovetkezo update-ben, ilyen reszletesseggel jon nehany palya-update, jonn valami FFB es fizikai tunning is.
Alexease
Nem lezeres (CAD es egyeb), de igy sem rossz😉