RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
De AC/iR/rF2 utan borzaszto😉 Nem csak a 10 evnyi lemaradas gumiban es FFB-ben, hanem foleg a gamepad-ra optimalizalas. Ide-oda hintazo idiotizmus😊
Az AC-val felizgattak a nepet, utana 1 evet csuszott, aztan kiderult, meg most sincs kesz, es a NextGen-nek reklamozott cucc inkabb nezki egy jol osszedrotozott nKP2-nek, mint valami NextGen cuccnak.
Jo program, elvezetes vezetni, de sose lesz belole atgondolt, dobozos jateknak beillo, foleg nem NextGen cucc.
Az rF2-ot kinjukban kiadtak, fizetos online-nal, nulla tartalommal, aztan 1 evig nem tortent semmi. Most mar egy jo verseny szim, komoly tartalommal, de mar nem erdekel senkit...
Az R3E kicsit mas vilag. A SimBin sok-sok labon all, ez a program, amit hasznalhatunk (Experience), csak egy a sok kozul. Ez a platformjuk, amit sok helyen hasznalnak es folyamatosan fejlesztenek.
Ott a szimcenteruk, a kamion, a versenyekre kihelyezett szimek, rengeteg partner es licensz, ott vannak a versenyeken es benne vannak a TV-ben, lasd. DTM😊
Valszeg tobbet kaszalnak 1-1 DTM vagy akarmilyen versenyhetvegen a kihelyezett cuccokkal, mint a program tartalom eladsaval eddig osszesen😊
Ez mar amikor elindult, akkor lehetett latni, hog nem 1-2 ev lesz, hanem 3-4😄
Es talan egyszer, ha kesz lesz az engine, lesz GTR3 is😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én egyébként máig nem látom hová is akarnak kilyukadni, mi is a céljuk ezzel a játékkal .
Akkor látod, hogyan fejlõdik.
És látod, h az RR hogyan NEM fejlõdik. Ezzel a tempóval sose lesz kész vagy mire igen: már a kutyát se fogja érdekelni...
Forza.
nem a tálalás itt a gond, hanem hogy a simbinnek minden fontosabb, mint ez a nem-free-to-nem-play bénaság
vettem pár pályát és kocsit és tiszta hülyének érzem magam 😞(
Forza.
Nekem spec raer, igy is tobb a program (iR, AC, rF2), mint az idom😊
A SimBin profi, jatekos cuccokat tud osszerakni, ami benne van az eleg jol ki van talalva.
Nekem amúgy tetszene , nem egy összehányt valami .
Az elejen azzal baltaztak el nagyon, hogy kamu autot es palyat adtak a demo-hoz, es meg penzert is kamu dolgokat arultak.
Aztan azzal, hogy a mai napig se AI se online nincs hozza, csak hotlap. OK, a DTM-hez van AI (ami teljesen jo), de az meg lehuzas szagu volt, foleg a DTM-onlinenal egyutt.
Es vegul, hiaba a most mar jonak szamito grafikai engine, hiaba a sok tartalom, es ha meg lesz is AI+online, az autokezeles, a gumnifizika es az FFB semmit nem valtozott, leragadtak az rF1 szintnel, kicsit gamepad-re butitva:/
El lehet vele bohockodi, foleg ha lesz AI es online, de ez az autokezeles, foleg ilyen tartalomarak melett egy vicc, az AC/rF2/iR arnyekaban.
én annyit látok, h ez már régen odaégett.....
Forza.
Nyerni is lehet, folyamatosan vannak hotlapok, 25-5000vPR dijazas van az elso 100 helyezettnek.
Rendszeresen vannak auto akciok, amikor felaron adjak, erdemes megvarni.
Azt szeretném kérdezni, hogy vRP csak valós pénzért van, vagy valahogy nyerni is lehet? Kellene nekem a BMW Z4 GT3. Illetve ha csak venni lehet, mennyibe fáj 1 vRP? Arra gondolok, hogy mindenhol egységes, vagy bizonyos országokban olcsóbb-drágább.
Amugy kar ezert a programert, mert mostanra azert eleg tisztessegesen osszeraktak larvanyra, a hangokkal es rendszerrel nem lenne gond, a tartalom eleg jo, de a leglenyegesebb dologgal nem akarnak/tudnak foglalkozni:/
Akkor majd kivárjuk mire publikus lesz.
Már ha lesz értelme,ezzel az irányítással, fizikával FFb,ami benne van....
Már mint az online részt.
Mert nem igazán látom honnan is lehetne letölteni?
Vagy ez még nem a hivatalos?
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Leszedi a R3E-t, de csak a DTM tartalmakkal. Ujra kell regisztralni, de semmi extra.
20-30 szerver van, szinte mind GetReal beallitasokkal.
Prac, Qual, Race, az eleso kettore lehet belepni, azok 10 perc kornyekiek, a versneyek palyatol fuggoen 10-15 percesek (nem korre megy).
Nagyon ragyurtak a grafikara, most mar van minden extra, de nalam mar elegg e durvan szaggat😄 Sajnos regi engine, nem tudni mit irtak at benne, valszeg csak feldiszitettek mint a karacsonyfat...
Az online mukodik, de hat ISI😊 Nem kellett nuullarol megirniuk. A pingek vegyesek, de valszeg az emberek is eleg ossze-vissza vannak.
Versenystilus (nyilt szerverek!) eleg vegyes. 20-bol 10 arkad, a tobbi hasznalhato.
Hasznalhato: ismerik a tukrot, nagyreszt palyan tudjak tartani az autot, meg lehet probalni az elozest, tobb kort is lehet autozni egymas mogott.
Arkad: lenyegeb kigyoban mennek, a kanyarokat otletszeruen veszik, ha nem vagyok belso iven, akor barmilyen tavolsagrol "kifekeznek" (az eredmenyesseg es stilus masodlagos😊.
Lenyegeb jo lenne, de sajnos az iranyitast nagyon szokni kell, foleg normalisabb cuccok utan:/
Meg a normalisan kezelt autokon is latszik hatulrol, ez az ide-oda billeges, hintazas.
De ha lesz mindenhol AI, es lesz online, es meg a kormanyzas/FFB is eleri legalabb az rF1 RealFFB plugin szintet, eleg utos cucc lesz. Lehet nem nextgen (<#idiota>#idiota>), de legalabb mukodik😉 Kinezetre mar most sokkal tobb, mint nekem kell, a blurt es real tukrozodeseket eleve kikapcsolom😊
már csak az Aston, a Camaro és a Gallardo hiányzik a 2013-as évadhoz.. 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
De nekem mar az is jo, ha neha van valami hotlap, megyek nehany kort, es ha meg ad is 25-50vPR-t, mar boven jo a dolog;P
"Nulla tenaci invia est via"