2424
  • Adam Jonas
    Ennek meg az oka szerintem annyi, hogy így ki tudja mindenki próbálni, hogy milyen, és ha tetszik, akkor utána valszeg meg is fogja venni. (Én pl. nem hiszem, hogy megvettem volna a DTM '13-at, ha előtte egy ilyen event keretein belül nem tudtam volna kipróbálni. De ugyanígy vagyok a GT Masters-el is, csak jelenleg nincs rá keretem, hogy megvegyem...)

Ott van a DCS: nem tudod kipróbálni a repülőket, de egyes gépeket 50 euróért árulják. Így meg elég nehezen veszed rá magad, hogy kiadja érte annyi pénzt, ha nem tudod, hogy mégis milyen. Mert lehet nem fog tetszeni, akkor pedig meg közel 15 ezer Ft-od a kukába.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.12.23. 15:23:05
  • lac coo
    Ok tudjak :)))
  • Alexease
    De az ileyn eventek, elvileg meg mindig ingyenesek, ha nincs meg a cucc, akkor is probalkozhatsz:) Ertelme nincs, de mehetsz vele;)
  • lac coo
    Eszuk volna ilyen jutalmakkal osztonoznek az usereket vasarlasra, en legabbis igy csinalnam.
    Megveszed az uj cuccot, resztveszel az evnten ex hatha nyersz valamit...
    Igy most akinek esze van, emiatt meg elinditani se fogja ! :))
  • Alexease
    Rossz korrel nem jutnal be az elso 75%-ba;)
  • Adam Jonas
    Csak akkor meg mi értelme az egésznek event-nek? :D Akkor mindenki azt csinálná, hogy megy egy rossz kört, amit rögzít a program, és ennyi. :D
  • Alexease
    Nem az osszes felhasznalo kozott kellene sorsolni, hanem csak az event-en reszvevok kozott. Es ott is valami feltetellel. Pl.: az indulok elso 25%-a kozott az 1., a 25–50% kozott a 2., es az 50–75% kozott a 3. dijat sorsoljak ki. Igy lenne ertelme nyomulni. Egyertelmu lenne, hogy az en elerheto kategoriam az 50–75%, es azzal nincs is gond.

Nem nyerni akarok, nem az a cel:)
    Meg ha full extras HC szim lenne, gagyizas nelkul, akkor sem jutnek az elejebe. Csak hasznalni szeretnem, minimalis sikerelmennyel vagy annak a lehetosegevel.

Amikor az elso 100 kozott osztanak vPR-t (bar az elso 100 is necces, azt is az idulok aranyahoz kellene kotni azt is), ott szivesen indulok neha, meg ha csak 1vPR-t nyerhetek, akkor is. Az nem izgat, hogy az elso 100-at kap vagy 10000-et:) De ma mar ez is necces, mert ma mar sok ezren indulnak az ilyeneken is.

De mi motival akkor, amikor csak az elso 3 kap valamit, es meg az elso 100-ba is irrealis/idetlen/gagyi bejutni?! Semmi;)
    Foleg ilyen vezetesi elmennyel. Egyeduli, tet nelkuli korozgetessel inkabb megyek AC/iR/rF2-vel.

Ebben a progiban epen az (lenne) a jo, hogy bar a vezetesi elmeny "regi", de jo az AI es az offline, es lennenek hozza online/hotlap event-ek.

Az SRW ugyanigy gagyizza el. Bar az meg fapadosabb, de az auto valasztek miatt jo lenne, de ott meg csak az elso 10-et dijazzak. Mindig ugyanazt a 10-et:D Dollar ezreket haracsolnak ossze, soha semmit nem vettek meg hozza, az emberek 98%-a meg fizessen ha hasznalni szeretne, aztan menjen tolteleknek a hotlap versenyekre, vagy arkadozni online. Kar erte:/
  • Adam Jonas
    Csak akkor másképp hogyan adsz oda nyereményeket? Sorsolás jó lenne, de mi van, ha olyan emberek kapják, akik beregisztráltak annak idején, 2x voltak az oldalon, meg 2x játszottak a játékkal, és azóta meg az oldal közelébe se mennek?
  • lac coo
    Ha nem lehetne megerőszakolni akkor sem érnénk a közelükbe, de akkor miért nem küldenek emailt annak a 10 embrnek , hogy van itt nekik egy nyereményjáték ? :DD
  • Alexease
    Nekem is a gagyizassal es gyilkolassal van gondom. Ertheto, hogy ilyen, mert a tobbsegnek ez kell. Ezzel nincs gond. De ezzel ertelmetlenne valik az osszes nyeremenyes cucc, mert az emberek 95%-a kozelebe sem er a hasznalhato idoknek, vagy sokan meg sem probaljak, mert gagyi az egesz.
  • Ingy2
    Van értelme mert van aki szeret időre körözgetni. Viszont GT6-ban GT3 as GTR-el úgy kaptam 4 mp-t az elsőtől, hgy a srác végig driftelte Spa-t. Na ennek nincs értelme. R3E-nél meg ott nem reális hogy szarrá gyepálva a váltót, gumit futóművet lehet gyorsan menni, valóságban ez kb 1-2 körre lenne elég. Csak hát akkor a sok nyuszifül jajongana hogy szar a játék.
  • Alexease
    Ezeknek a nyeremenyes hotlapoknak semmi ertelme. Az SRW-t is ez gagyizza el. A sorsolas lenne a normalis, az indulok elso felebol.

Neha megprobaltam, de amikor 10sec hatranyom van, akkor vagyok gyors, elvezetes es autos erzes. Amikor mar csak 5sec hatranyom van, akkor mar kicsit elrugaszkodott, cseppett idetlen sinautos terelgetes van. Az ala altalaban nem jutottam, nem tudom mi lehet a kovetkezo szint;DD De az valszeg szamomra mar kezelesre ertelmetlen, vagyis nem is erdekel.
  • Ingy2
    Majd lehet megpróbálom, de pályán időre kőrözgetni nem az én világom(mindig az nyer akinek a legtöbb ideje van arra hogy összemákolja a kört de hogy konzisztensen versenyezve nyerjen az szerintem fontosabb, hányszor volt hogy kvalin kapott 1-1,5 mp-t a hotlapperektől de már az első kör végén vezetett mert simán balfaszok voltak) ellenben a hillclimb kiba jó és most GTR X ben Luigi-val nagyot csatázunk
  • lac coo
    Én nem ismerem kik ezek, a nemzetközi ufókat sem ismerem, de ez nekem mindig olyan gagyi kicsit, ezeket a jutalmazott eventeket gondolom mindig ugyanaz az öt ember közül nyeri valamelyik, ennek mi értelme ?
    OK. a leggyorsabb nyer, de reklámértéke nulla !
    miért nem sorsolják ? Vagy sorsolják ki a mezőny első 50 %-a között, hogy valami verseny azért csak legyen ...
  • Adam Jonas
    Időközben a börtönt is már megjárt Marin Colak (ex-WTCC versenyző) barátunk szintén csatlakozott az R3E világához...
  • Adam Jonas
    Nekem ez azért egy kicsit vicces :D

• Adam Jonas
    Szinte hihetetlen, hogy még nem Heinemann vezeti a leaderboard-ot. :D Sheldon meg elég faszán tolja itt is, kíváncsi vagyok, mikor került a bátyja mellé az ADAC GT Masters-be...
  • lac coo
    Itt fuss WR időt !! :D
  • Onikaan #1006
    DTM 1992: https://www.youtube.com/watch?v=pPjQtbc1_FY#t=102
  • Ingy2
    R3E leaderboard

Végére majdnem behipóztam amire összeraktam a kört
  • Ingy2
    Nálam ma gép indításkor frissítette magát a flash, lehet emiatt müxik.

Szal este valami fun? Adac2014? :D
  • Debilon
    inregrity check segített, flash plugin hiánya volt, de hogy miért nem tette fel a frissítés az rejtély
  • Debilon
    hmm.. indítanám, erre feljön egy steam ablak, hogy már fut egy példányban, de elindul, kicsit malmozik, erre a szürke háttér meg a build szám látszik csak

ez mitől lehet?
  • tutuhawer #1001
    Ha nem durrantom el kerékpárra a lóvét, akkor lehet... Pedig már beszéltem a szakival, milyen gépet szeretnék építeni
  • Alexease
    De gondolom, valamikor lesz hozza PC-d?! :)
  • tutuhawer #999
    Most megvettem én is, már van egy rakás cuccom, kormányom, kedvem is, de nincs PC-m, úgyhogy semmivel se mentem, csak csorgatom a nyálam
  • Alexease
    Amugy most osszejott, nagy nehezen, kivartam;)

Van European Track Pack, amiben van olyan uj palya, ami az ADAC 2014-ben is uj (talan Sachsenring). Ha egyszerre jeloltem ki a ket csomagot, valamiert nem vonogatta le. De ha elotte megvettem a palya cuccot, utana mar nem 85% kedvezmeny volt az ADAC-ra, hanem 90% :)

Valszeg/remelhetoleg/logikusan az egyszerre vasarlaskor is kiszura, de nem probalkoztam vele:)
  • Ingy2
    Játék lejött márcsak pennelni kéne. Várhatok reggelig, így se szeretnek a bankban de most teszek rá egy lapáttal
  • Ingy2
    Hitelem nincs, volt 6500 ruppó a kártyámon erre levontak 6541 forintot éves kártya díjra szal az egyenlegem -41ft :D, pont kari elött baszakodnak, rohadjanak meg.
  • Alexease
    Amugy hasznalhatatlanra lassult az oldaluk, en 7 ora ota nem tudom megvenni a cuccokat:)
  • Alexease
    A december mar csak ilyen;) Raadsul genyok is (OTP). Eloszor levonjak a sok szar (biztositasok, bankartya, zarlatvezetesi loszar, mit tudom en mi), aztan megprobaljak a fontosabbat (hitel). Es mivel arra mar nem maradt, masnap mar aggodnak:)

Meg 10 eve, szept. 30-an irtam ala a hitel papairokat, masnap vontak volna le az elso reszletet. De elotte leszedtek valami bonuszt, amirol nem tajekoztattak, igy a hitelore masnap nem maradt, mar kuldtek a fizetesi felszolitast SMS-ben:DDDD Jol indult a dolog;D
  • Ingy2
    B@sszameg a rohadt bank, mikor vonnak le minden szart amikor kijön a 2014 Adac. Az basszameg
  • Alexease
    RaceRoom has been updated
  • endy papp
    Lehet tudni mi volt a mai 4.2 GB frissítésben???
    Ha valaki lenne oly kedves és leírná.....
    Köszi.
  • Alexease
  • Alexease
    Ez igaz.
    Lehet hog nem ulra fizika, inkabb csak RACE bunusz-plusz, de osszessegeben nekik sikerult szep kerek hasznalhatot faragni belole.
  • Onikaan #988
    Pedig nagyon sokan várják már a dedi szervereket, kapásból két két liga is indítana teszt kupát, Gtr-Mastersen, ill. RCHU-n is váltanának Race07-ről, főleg hogy csak itt van túraautó, kiváltképp ha tavaszra befut a WTCC2014!
    Multi szempontból sokkal előrehaladottabb állapotban van az R3E, főleg hogy van mivel versenyezni, több osztályhoz is komplett gyári géppark áll rendelkezésre. Nem kell módolni, játék indít-csatlakozol-mész, ehhez jön még majd az egyedi skin és kész, mi kell még?

• Adam Jonas
    Ezt kérdeztem FB-n az ADAC GT '14-es képek alatt:

"So that means there will be an upcoming patch for the R3E this month as well....?"

R3E válasz:

"more like this week ! ;)"

Gyanús nekem, hogy még idén megkapjuk azt a dedicated szervert is tartalmazó patch-et.
  • Adam Jonas
    Ezután a videó után egyre inkább azt mondom, hogy nem kell ahhoz ligázni, hogy egy jó futamod legyen:

Csak sajnos az utóbbi időben mindenki annyira az eredményre megy, hogy elfelejti, miről is kellene szólnia az egésznek. Nos, szerény véleményem szerint pont nem az elért helyezésekről kellene szólnia ennek az egésznek...de cáfoljatok meg, ha igen.
  • Adam Jonas
    Az a probléma, hogy az AC topikba is a fun futam hirdetése már átcsapott "gyertek ide ligázni" hirdetésbe; és a leggusztustalanabb, hogy bizonyos emberek még a másik társulat fórumán is szívesen szereti használni a ligájának nevét, persze végig szigorúan szép nagy betűvel kiemelve, meg minden hivatkozást a fórumára irányítva.

Én eddig abban a hitben éltem, hogy az SG ezen topikjainak az a lényege, hogy az adott játékot használókat gyűjtse össze, nem az, hogy minden 5. poszt arról szól, hogy itt most ilyen tesztfutam lesz, majd utána gyere ekkor meg ekkor ligafutamra...