RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem piszkaltam meg ezt az uj SimBin cuccot, de valszeg sokat foglalkoztak vele (talan azzal a legtobbet😄DDD), hogy ne lehessen egyszeruen kiszedni belole a cuccokat😄
Pedig van benne nehany jo dolog😛
"Nulla tenaci invia est via"
Vagyis, ha nagyon akarod, feleroltetheted megis😄
Egy az egyben ugyan az (csak mas szinu a menu😛) es van benne uj 3 auto (ami lenyegeben egyforma).
Ez a SimBin amugy egy hatalmas poccs, nem tudom mit varnak igy a cuccoktol. Legalabb ebbe tettek volna online-t vagy quckrace-t. De nem, meg a hotlap adatbazis sem mukodik, magyarul semmire nem jo az egesz😄DD
Vagyis csak arra, hog kiviszik a kamiont a versneyre, es ott paradeznak vele.
Nem tudom hanyan csinaljak naluk a palyakat, Com8 a biztos, aki korabban hires modder volt.
Autokkal ugyanez a helyzet. Ma elvileg BMW M1 Procar lesz, de meg a listaban van egy Nissan es egy Volvo (mar a gepen tesztelesen).
De sajnos massal szinte semmit nem haladnak. Nem ugy nez ki, hogy fizikaban, gumiban es kezelesben nagy valtozasok lennenek:/
Mostanaban ACR-eztem, es vicces a dolog, de meg az is komolyabbnak tunt😊
De meg az offline es online-rol sincs semmi hir.
Igazabol nem rossz, de a jotol is messze van😊 Az auto lista mar eleg extras. Igazabol keveset hasznalom, csak azert gyujtogetek, mert ha megis kisul belole valami hasznalhato, kesobb ideges lennek, hogy ott egy csomo jo auto es palya, ami nincs meg (egyszerre megvenni huzos, 3 havonta 1-1 belefer).
A lecsuszas is megvolt😉)
Valszeg le tudtam volna meg faragni akar 1 masodpercet is, de lenyegeben a listaban az sem er semmit, es kb. itt untam meg a korozest(ez volt az utolso mert kor)😄
Zolderbõl + GT3-ból kiindulva, ha Engelhardt-hoz meg Krönke-hez képest 1,5-2 másodpercen belül tudsz maradni, akkor simán beleférhetsz a top50-be. 😊
A körödhöz pár jó tanács, ha elfogadod:
- elsõ kanyart próbáld meg 4-esbe bevenni, félgázon, sztem elfér szabályos keretek között az még 😊
- a harmadik szektor kezdeténél, amikor mész be a stadion részbe, ott eléggé lecsúsztál az ívrõl, az nagyjából már 3-4 tized
Ezzel szerintem tudnál nyerni 6-7 tizedet, attól függõen, hogy mennyire jön ki az adott lépés az adott körödben.
Es tanultak toluk, mivel eleve tobb kategoriat inditanak, es csak 1 kategoriat fognak elszamolni 1 emberhez (nem lesz az, mint korabban az SRW-ben volt, hogy mindenhol ugyanaz a 10 ember gagyizta ossze lovet😄).
Raadasul, eleg jol szethuztak a mezonyt, minden kategoriaban az elso 50 helyezett nyer. Az elso brutalis tetelt (15000vPR, ebbol majd' 3x meg lehet venni mindent), de meg az utolso is 500 vPR-t kap, ami 2 auto ara.
A Competitons-hoz INGYEN van az auto es a palya, mindenkinek elerheto!
Vagyis aki ugy erzi, tul tudja tenni magat az AUTOkezelesen (tobb szempontbol is😛), meg ha nem is erdekli jelenleg a program, penzt nem adna erte, ha jo hotlapos, lehet ossze tud szedni annyi vPR-t, amibol megvehet ezt-azt, ha masra nem, legalabb kiprobalni vagy neha korozni jo lesz.
Van meg 28 nap.
En ezt birtam osszehzoni, nekem itt a vege😄DDD
Ennel 1,5 masodperc kell a top 50-hez, es 4 (NEGY😛) masodperc az elsohoz😉 Es meg van 4 het😄DDD
Most a regi RACE cuccokkal kavarnak valamit. Nem tudom mit, de kinezem beloluk, hog ne lehessen boviteni, modolni, betenni vagy kiszedni beloluk;D
Mivel fel evente jon ki nehany cucc hozza, igy nagyritkan kibirom azt a 2-3000Ft-ot. De ha egyszer, veletlenul, megis csinalnanak valamit a hatterben, es lecserelnek az engine-t valami komoly(abb)ra, vagy jonne offline race es/vagy online, X ido utan egyszerre, mar huzos lenne megvenni mindent (kiveve a kamu cuccokat, az nem kell😛), annyit valszeg mar nem erne.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Nah, ezt a ritka pillanatot ismet megorokittem😄<#zavart1>#zavart1>
Igazi beta a CARS, fel-beta az rF2, de ez es a SRW teljesen kamu beta😉
Ennyi erovel az iR is lehetne beta, mar 5 eve, mert 3 havonta rendszeresen build-elik, es neha meg kozben is jon ez meg az😄
Ma mar a beta inkabb egy pre-release, amivel felmerik az igenyek es penzt szednek be a tovabbi folytatashoz;D
Igazabol mas hasonlo szint (rF1, GTL, SRW) utan is kicsit gazos erzes vezetni, normalis programok utan meg eleg gagyinak tunik:/
Legalabb megvennenek vagy beepitenenek valami realFFB-t vagy hasonlot.
Az a baj, hogy mar az elejen elgagyiztak az egeszet, a szines kanyarjelzokkel, a kamu autokkal es palyakkal.
Nem tudom mit csinalnak a hatterben a tartalmakon kivul, de ez egyelore egy nem tul elvezetesre beallitott (sot, ez inkabb erosen gamepadre optimalizalt) cucc.
Remeltem hogy lesz belole valami komolyabb dolog, meg ha nem is kizarolag szim (uzletileg nem eri meg), de semmi nem tortenik. Ez nem allitgatas kerdese, ez alatt le kellene cserelni ezt a 10 eves technikat (gumi+ffb).
Ha legalabb bekapcsolnak a QuickRace-t az AI-val, lenne valami ertelme a dolognak. Az autok, palyak, hangok jok, lenyegeben rF1 vagyis nincs gond vele, neha lehetne tolni egy-egy rovidebb versenyt.
De hotlapozni kizarolag Novice es Amateur szekcioban egy vicc;D
A nagy SimBin es a GetRealŸ (es meg vagy 5db trademark jel a koncepcioban😄DDDDD), kozben bevezetik a Novice-t az Amateur melle😄
Meg azért, vannak a SimBin-nél is a fejekben igencsak gondok. Tisztelem én õket, de amikor maga Jay Ekkel írja le a következõt szó szerint a VirtualR oldalán, idézem, "nem tudunk mást csinálni, csak azt, hogy megváltoztatjuk a gondolkodásmódotokat", nos...ez nem túl kifizetõdõ lesz így.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
pedig már kezdett alakulni a lime... mondjuk nem nehéz, sokat nem kell fékezni😊
viszont az furcsa, ha szabályosan megyek a pályán, és valami ökör felöklel oldalról, én is kapok büntit??? mert úgy tûnt.
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
Hey
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Egyébként nem is nagyon értem, hogy nem vetted észre már az elején, mennyivel komolyabb az iR fizikája. A RR getrealje annyiból áll, hogy sokkal jobban csúsznak a kerekek.
iracing the 'real' race.
nem rossz valóban, de azért még mindig túlzásnak érzem tuthawer véleményét, ez se büntet semmivel se jobban mint a másik.
iracing the 'real' race.
melyik pályán gyakoroljak?
iracing the 'real' race.
Ehhez képest ma hol tartanak? Sehol nincsenek. És nem is lesznek. Ez egy rakás fos, ezer jobb alternatíva van. Szimulátorban és simcade játékban is. Semmiben nem kiemelkedõ, sõõt, egyre lejebb és lejebb csúsznak csak.
Az SMS nem tudom mennyire zseniálisat fog alkotni a végére, de õ bennük becsülöm, hogy valami újat, valami egyedit akarnak létrehozni. Konzolokra és PC-re egyaránt. Meg a pCARS-on látszik azért a meló. Ha jó lesz az AI, és a fizika, és ha meglesz a 60 FPS/sec, vagy jön Playstation 4-re (ahol ugye ez nem lenne kérdéses), akkor a GT6-ot szinte kukáznám egybõl. Szóval ott van valami. De itt ez a töketlen banda, akik szépen átbaszták az embereket, elhitették velük, hogy a háttérben ezerrel megy a meló, és valami nagy, valami szuper jön... nos, én ebbõl nem kérek. Ezerszer inkább a Simraceway, mint ez. Igazából tényleg nem is értem, ki akar ezzel játszani jelenleg... és azt sem, hogy miért...
Mindig vannak toppos emberek, ami sokszor nem azt jelenti, hogy nagyon tudnak vezetni, hanem azt, hogy van erzekuk hozza (elvonatkoztatni az autokezelestol) es megtalaljak a kiskapukat. Meg a sokkal komolyabb programokban is. Ebben es az SRW-ben, a komoly fizikai es gumi hianyossagok miatt, sokkal nagyobb kapukat lehet megtalalni;DDD
Ez a R3E GetReal-ben jo kis program lett volna 8 evvel ezelott. Bar nehany akkori modhoz kepest, foleg RealFeel-lel, mar nem annyira utos. De mar az akkori, akkor friss nKP es 5 eves LFS-hez kepest mar kicsit necces.