2424
-
nitroblade #904 Sziasztok! Most ismerkedek az R3E-vel, és lenne 1 kérdésem:
Ha megveszem a DTM-et, akkor az ahhoz tartozó pályákon is tudok menni a WTCC autókkal?
Köszi! NitroBlade -
#903 -
#902 Macau WIP.
-
#901 -
#900 van Smart bajnokság :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#899 LOL.
erre kíváncsi lennék, mit csinálna igaziból egy versenypályán :))) -
#898 remélem olyan lesz mint a RUF, a Mercedes liszensz elérhetetlen, így marad a Carlsson :D
jöhetne majd ilyen régebbi járgány is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.24. 22:02:32 -
#897 Ha jol lattam, nem viccelnek, nem csak 1-2 tipust tunningolnak, hanem lenyegeben a teljes Merci palettat;) -
#896 Ez is kell:)))
-
#895 Ez valami elozetes bemutato lehetett a Merci fejeseknek, mert meg Merci emblema van az elejen:)))) -
#894 -
#893 Hillclimb "Pack":)
1 auto es 1 R3E fantasy palya:/ Azert ennel komolyabban odarakhatna magat az S3S, mert ez igy vicces;) Ha nem is fer bele uj autokkal megszorni, de akkor a meglevokbol tettek volna bele meg 3-4-et.
Nekem igy 1db auto ~240Ft-ert OK, de mint Pack, hulyen hangzik:DDDD
-
Czobi #892 Köszi! :) Így lehet beruházok én is, bár a rubel árfolyamának alakulását nézve lehet érdemes még kicsit várni. :D
Am most végig néztem a többi árfolyamot is, a font azért elég durva, viszont a brazil is olcsóbb, mint az euró. -
tureehun #891 Figyelem emberek: azoknak akik vacilálnak mert pénzbe kerül. Van egy trükk amivel lehet spórolni. Én 2000vRP-t vásároltam 11,37€-ért. A vásárlásnál RUB-elre kell állítani és az ukrán helyzet miatt jobban váltják, így megveszed a pakkot és marad 800-ad amiért +2 pályát tudsz vásárolni. Remélem segítettem, egyéni véleményem hogy bőven megéri az árát, remélem ha teljes experience-t csinálnak belőle nem lesz nagyon drága, mert kénytelen leszek azt is megvenni :) -
#890 R3E has been updated (hotfix)
17 OCTOBER
- Fixed a force feedback loss issue with Logitech steering wheels.
- Fixed rearview camera clipping on Honda Civic by changing ride height.
- Tweaked Honda civic default car setup to compensate the ride height change.
- Corrected rideheight on WTCC cars.
- Tweaked AI on Hungaroring.
- Added WTCC 2013 driver avatars.
- Fixed an issue with update profile functionality that was causing login processing error for some users.
- Fixed an issue where user was not returning to the individual content after exiting test drive.
- Fixed an issue with leaderboard updater sometimes skipping updated leaderboard entries. -
tureehun #889 Sziasztok! Indítok egy bajnokságot a magyar communitynek!
http://wtcc-2013.webnode.hu/
Várok mindenkit szeretettel, de lehetőleg csak azokat akik normálisan szeretnének versenyezni, és embertársaikkal rendes hangnemben képesek kommunikálni ;)
Ha ismertek valakit aki szívesen részt venne egy ilyenben, megköszönném ha szóltok neki a lehetőségről. Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok.
Hogy megdobjam a kedvet a dologhoz a végső győztesek jegyeket nyerhetnek a ringre a 2015-ös futamokra! -
#888 Lehet hogy a SimBin mar erre alapozza a dolgokat, hogy sokan vannak, akikbe beleegett ez az autokezeles es FFB:) -
#887 A jövő héten megjelenő tartalom:
-
#886 Nekem olyan érzésem van mint amikor a fogvatartott elkezd ragaszkodni a fogvatartójához..valami pszihés izé..
Mentem ~10 kört Suzuka-ban a Chevy-vel, és a végén ezen a pszihés állapoton gondolkoztam.
Úgy gondolom olyan sokáig kaptuk ezt a típusú tapadásvesztést, hogy már hiányzik.
...még nekem is jólesően ismerős ez az érzés. 13 év nagy idő... :) -
#885 van kb 470 vrp-m, mind hotlapből, ha feladnám a büszkeségemet és amatőrben mennék, simán második helyet elcsípném és elrakhatnám a kb 1000 vrp-t :D -
#884 Ha meg akcios, akkor megeri, mert teljesen aron szerintem mar nem:) Azt azert sok erte:/ Meg ha kulon felulete lenne mint a DTM-nek, az osszes palyaval es bajnoksaggal, akkor meg OK. De igy csak csomagert, kicsit huzos.
En csak neha tudtam minimalisat nyerni, nekem nem megy a hotlap, de aki at tudja allitani az agyat, annak osszejohet:)
Korabban tobbszor volt akcio, azokat is erdemes figyelni (ha kell esetleg majd mas tartalom is).
Jo program, a koritest es latvanyt mar tisztessegesen osszeraktak (bar a technika meg regi, igy regebbi gepeken lassabb mint lehetne), egyedul meg a normalisabb/modernebb kormanyzas es FFB hianyzik belole.
Nekem meg van hoza minden, de en mindent akciosan gyujtogettem hozza az "evek" alatt:D -
#883 Én meg félek, hogy meg fogom venni a wtcc packot. :D Első körben inkább rágyúrok a hot lap-re, hátha bezsebelhetek egy kis pontszámot, és akkor nem kell forintot adni érte. -
#882 Ladával csapatom a Ringen és nagyon jó. Jó úton halad a cucc, sokkal jobb mint a Race játékokban, csak nyomják ne hagyják abba! -
#881 Mentem ma Suzukában competition-t WTCC Civic-kel. Egész pofás kis dolog lett ez szerintem. És az FFB is hatalmas javuláson ment át, de még mindiig nem rf2 szint. -
#880 Igen, arra mar kozben rajottem;) Igazabol a HW resetet kerestem, korabban volt ra default bill., de aztan beugrott az ALT-F.
Ahelyett hogy ilyen automata gyokersegekkel foglalkoznak, es bugokat generalnak, csinalhatnanak normalis FFB-t... -
#879 Georg Ortner (6e66o) írta RaceDepartment fórumon:
"We are aware of the Issues with Logitech wheels and are working on a solution. In the meantime try pressing Alt+F to reset FFB (also helps to keep the brake pressed while doing that)." -
#878 GTR-Masters fórumon vetettem fel az ötletet, de leírom ide is:
Mi lenne, ha amolyan "rendezett" fun futamokat tartanánk a WTCC-vel? Megbeszéljük, hogy adott héten kinek mikor lenne jó, aztán felmegyünk valamelyik szerverre, és csapatjuk, amíg időnk engedi/meg nem unjuk. -
#877 Azert irtam hogy elvileg, mert nem probaltam:) Az a biztos, hogy ha olyan irja le, aki tesztelte is. De tuti, hogy mennie kell. -
#876 Gyakorlatilag is.
Múltkor voltam GTR1-es szerveren; én Saleen-el voltam, de a szerón aktiválva volt a GT1-es Ford is, ettől függetlenül tudtam csatlakozni a szerverhez. -
#875 Nekem meg semmi FFB-m nincs. Csak a kamu effektek mukodnek. Valamit nagyon elpicsaztak a fiuk:/ -
#874 Ki kell kapcsolni az osszes kamu FFB effektet:) Sajnos ez meg mindig az rF1-style, a nagyresze kamu:/ -
#873 ki tudod próbálni őket a 'store'-ban...én is megnéztem a Lada-t, meg most nézem a Bmw-t.
Nem rossz,...bár az nem tetszik hogy bárhogy kuplungolok, a váltás berántja az FFB-t.. -
#872 Arrol rakjatok mar videot, had lassam !l :) -
#871 Én hülye barom, csak megvettem:) túl jó volt a leakciózott ár, és még jött s le belőle a pályák miatt, meg volt is pontom...
Tetszik, jó vezetni!!! Ezzel is elleszek akárcsak az ADAC-al. -
#870 Hungaroring-en a magyar nyelvu musorkozlo/hangosbemondo azert eleg igenyes!;) Mashol ilyenre nem adnak. -
#869 Elvileg igen. Ez csak pack, vagyis autonkent is megveheted, igy tuti fel lehet menni a szerverekre. Eleve minden autot es palyat letolt, egyeb esemenyeken (hotlap) sokszor vasarlas nelkul is hasznalhatok. -
#868 azt kéne tudni, hogyha én Ladával akarok menni és csak azt veszem meg, attól még WTCC-s szerverre feltudok-e menni ?
mert ha igen akkor nem drága :D -
#867 és elveszítenek pl engem, mint vásárlót - valami karrier kéne ahoz, h én egy ilyet megvegyek :/ -
#866 Ez csak egy WTCC Pack :) Az R3E-be integralodik, ugy mint az ADAC. Ahhoz hogy "kulonallo" jatek legyen, mint a DTM, ahhoz eleg sokat kellett volna masszirozni, foleg sok palya kellene hozza. Most igazabol egy palyat sem adtak, mert amit igen, az mar korabban az R3E resze volt;P
Igy csak Single Player van, a bajnoksag bukta.
Ezekkel a huzasokkal kicsit azert elgagyizzak a dolgokat:/ -
#865 mert lusták voltak a többit megcsinálni :D
(2013-as WTCC pályalista: Autodromo Nazionale Monza, Marrakech Street Circuit, Automotodróm Slovakia , Hungaroring, Salzburgring, Moscow Raceway, Circuito da Boavista, Autódromo Termas de Río Hondo, Sonoma Raceway, Suzuka East Circuit, Shanghai International Circuit, Guia Circuit)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.08. 20:18:36