2424
  • nitroblade
    Sziasztok! Most ismerkedek az R3E-vel, és lenne 1 kérdésem:
    Ha megveszem a DTM-et, akkor az ahhoz tartozó pályákon is tudok menni a WTCC autókkal?
    Köszi! NitroBlade
  • Szabi #903
  • Alexease
    Macau WIP.

• Szabi #901
  • Szabi #900
    van Smart bajnokság :D
  • lac coo
    LOL.
    erre kíváncsi lennék, mit csinálna igaziból egy versenypályán :)))
  • Szabi #898
    remélem olyan lesz mint a RUF, a Mercedes liszensz elérhetetlen, így marad a Carlsson :D

jöhetne majd ilyen régebbi járgány is

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.24. 22:02:32
  • Alexease
    Ha jol lattam, nem viccelnek, nem csak 1-2 tipust tunningolnak, hanem lenyegeben a teljes Merci palettat;)
  • Alexease
    Ez is kell:)))

• Alexease
    Ez valami elozetes bemutato lehetett a Merci fejeseknek, mert meg Merci emblema van az elejen:))))
  • Szabi #894
  • Alexease
    Hillclimb "Pack":)
    1 auto es 1 R3E fantasy palya:/ Azert ennel komolyabban odarakhatna magat az S3S, mert ez igy vicces;) Ha nem is fer bele uj autokkal megszorni, de akkor a meglevokbol tettek volna bele meg 3-4-et.
    Nekem igy 1db auto ~240Ft-ert OK, de mint Pack, hulyen hangzik:DDDD

• Czobi
    Köszi! :) Így lehet beruházok én is, bár a rubel árfolyamának alakulását nézve lehet érdemes még kicsit várni. :D
    Am most végig néztem a többi árfolyamot is, a font azért elég durva, viszont a brazil is olcsóbb, mint az euró.
  • tureehun
    Figyelem emberek: azoknak akik vacilálnak mert pénzbe kerül. Van egy trükk amivel lehet spórolni. Én 2000vRP-t vásároltam 11,37€-ért. A vásárlásnál RUB-elre kell állítani és az ukrán helyzet miatt jobban váltják, így megveszed a pakkot és marad 800-ad amiért +2 pályát tudsz vásárolni. Remélem segítettem, egyéni véleményem hogy bőven megéri az árát, remélem ha teljes experience-t csinálnak belőle nem lesz nagyon drága, mert kénytelen leszek azt is megvenni :)
  • Alexease
    R3E has been updated (hotfix)
    17 OCTOBER
    - Fixed a force feedback loss issue with Logitech steering wheels.
    - Fixed rearview camera clipping on Honda Civic by changing ride height.
    - Tweaked Honda civic default car setup to compensate the ride height change.
    - Corrected rideheight on WTCC cars.
    - Tweaked AI on Hungaroring.
    - Added WTCC 2013 driver avatars.
    - Fixed an issue with update profile functionality that was causing login processing error for some users.
    - Fixed an issue where user was not returning to the individual content after exiting test drive.
    - Fixed an issue with leaderboard updater sometimes skipping updated leaderboard entries.
  • tureehun
    Sziasztok! Indítok egy bajnokságot a magyar communitynek!

http://wtcc-2013.webnode.hu/

Várok mindenkit szeretettel, de lehetőleg csak azokat akik normálisan szeretnének versenyezni, és embertársaikkal rendes hangnemben képesek kommunikálni ;)

Ha ismertek valakit aki szívesen részt venne egy ilyenben, megköszönném ha szóltok neki a lehetőségről. Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok.

Hogy megdobjam a kedvet a dologhoz a végső győztesek jegyeket nyerhetnek a ringre a 2015-ös futamokra!
  • Alexease
    Lehet hogy a SimBin mar erre alapozza a dolgokat, hogy sokan vannak, akikbe beleegett ez az autokezeles es FFB:)
  • Adam Jonas
    A jövő héten megjelenő tartalom:

• b-type
    Nekem olyan érzésem van mint amikor a fogvatartott elkezd ragaszkodni a fogvatartójához..valami pszihés izé..
    Mentem ~10 kört Suzuka-ban a Chevy-vel, és a végén ezen a pszihés állapoton gondolkoztam.
    Úgy gondolom olyan sokáig kaptuk ezt a típusú tapadásvesztést, hogy már hiányzik.
    ...még nekem is jólesően ismerős ez az érzés. 13 év nagy idő... :)
  • maffioso
    van kb 470 vrp-m, mind hotlapből, ha feladnám a büszkeségemet és amatőrben mennék, simán második helyet elcsípném és elrakhatnám a kb 1000 vrp-t :D
  • Alexease
    Ha meg akcios, akkor megeri, mert teljesen aron szerintem mar nem:) Azt azert sok erte:/ Meg ha kulon felulete lenne mint a DTM-nek, az osszes palyaval es bajnoksaggal, akkor meg OK. De igy csak csomagert, kicsit huzos.

En csak neha tudtam minimalisat nyerni, nekem nem megy a hotlap, de aki at tudja allitani az agyat, annak osszejohet:)
    Korabban tobbszor volt akcio, azokat is erdemes figyelni (ha kell esetleg majd mas tartalom is).

Jo program, a koritest es latvanyt mar tisztessegesen osszeraktak (bar a technika meg regi, igy regebbi gepeken lassabb mint lehetne), egyedul meg a normalisabb/modernebb kormanyzas es FFB hianyzik belole.

Nekem meg van hoza minden, de en mindent akciosan gyujtogettem hozza az "evek" alatt:D
  • maffioso
    Én meg félek, hogy meg fogom venni a wtcc packot. :D Első körben inkább rágyúrok a hot lap-re, hátha bezsebelhetek egy kis pontszámot, és akkor nem kell forintot adni érte.
  • Totti5
    Ladával csapatom a Ringen és nagyon jó. Jó úton halad a cucc, sokkal jobb mint a Race játékokban, csak nyomják ne hagyják abba!
  • maffioso
    Mentem ma Suzukában competition-t WTCC Civic-kel. Egész pofás kis dolog lett ez szerintem. És az FFB is hatalmas javuláson ment át, de még mindiig nem rf2 szint.
  • Alexease
    Igen, arra mar kozben rajottem;) Igazabol a HW resetet kerestem, korabban volt ra default bill., de aztan beugrott az ALT-F.
    Ahelyett hogy ilyen automata gyokersegekkel foglalkoznak, es bugokat generalnak, csinalhatnanak normalis FFB-t...
  • Adam Jonas
    Georg Ortner (6e66o) írta RaceDepartment fórumon:

"We are aware of the Issues with Logitech wheels and are working on a solution. In the meantime try pressing Alt+F to reset FFB (also helps to keep the brake pressed while doing that)."
  • Adam Jonas
    GTR-Masters fórumon vetettem fel az ötletet, de leírom ide is:

Mi lenne, ha amolyan "rendezett" fun futamokat tartanánk a WTCC-vel? Megbeszéljük, hogy adott héten kinek mikor lenne jó, aztán felmegyünk valamelyik szerverre, és csapatjuk, amíg időnk engedi/meg nem unjuk.
  • Alexease
    Azert irtam hogy elvileg, mert nem probaltam:) Az a biztos, hogy ha olyan irja le, aki tesztelte is. De tuti, hogy mennie kell.
  • Adam Jonas
    Gyakorlatilag is.

Múltkor voltam GTR1-es szerveren; én Saleen-el voltam, de a szerón aktiválva volt a GT1-es Ford is, ettől függetlenül tudtam csatlakozni a szerverhez.
  • Alexease
    Nekem meg semmi FFB-m nincs. Csak a kamu effektek mukodnek. Valamit nagyon elpicsaztak a fiuk:/
  • Alexease
    Ki kell kapcsolni az osszes kamu FFB effektet:) Sajnos ez meg mindig az rF1-style, a nagyresze kamu:/
  • b-type
    ki tudod próbálni őket a 'store'-ban...én is megnéztem a Lada-t, meg most nézem a Bmw-t.
    Nem rossz,...bár az nem tetszik hogy bárhogy kuplungolok, a váltás berántja az FFB-t..
  • lac coo
    Arrol rakjatok mar videot, had lassam !l :)
  • Totti5
    Én hülye barom, csak megvettem:) túl jó volt a leakciózott ár, és még jött s le belőle a pályák miatt, meg volt is pontom...

Tetszik, jó vezetni!!! Ezzel is elleszek akárcsak az ADAC-al.
  • Alexease
    Hungaroring-en a magyar nyelvu musorkozlo/hangosbemondo azert eleg igenyes!;) Mashol ilyenre nem adnak.
  • Alexease
    Elvileg igen. Ez csak pack, vagyis autonkent is megveheted, igy tuti fel lehet menni a szerverekre. Eleve minden autot es palyat letolt, egyeb esemenyeken (hotlap) sokszor vasarlas nelkul is hasznalhatok.
  • Szabi #868
    azt kéne tudni, hogyha én Ladával akarok menni és csak azt veszem meg, attól még WTCC-s szerverre feltudok-e menni ?

mert ha igen akkor nem drága :D
  • arty
    és elveszítenek pl engem, mint vásárlót - valami karrier kéne ahoz, h én egy ilyet megvegyek :/
  • Alexease
    Ez csak egy WTCC Pack :) Az R3E-be integralodik, ugy mint az ADAC. Ahhoz hogy "kulonallo" jatek legyen, mint a DTM, ahhoz eleg sokat kellett volna masszirozni, foleg sok palya kellene hozza. Most igazabol egy palyat sem adtak, mert amit igen, az mar korabban az R3E resze volt;P
    Igy csak Single Player van, a bajnoksag bukta.

Ezekkel a huzasokkal kicsit azert elgagyizzak a dolgokat:/
  • Szabi #865
    mert lusták voltak a többit megcsinálni :D

(2013-as WTCC pályalista: Autodromo Nazionale Monza, Marrakech Street Circuit, Automotodróm Slovakia , Hungaroring, Salzburgring, Moscow Raceway, Circuito da Boavista, Autódromo Termas de Río Hondo, Sonoma Raceway, Suzuka East Circuit, Shanghai International Circuit, Guia Circuit)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.08. 20:18:36