2424
  • Alexease
    Nekem el sem indult, azonnal fagyott, igy del;) De gondolom, ugyanaz mint eddig, csak mas a menu, van 12- auto, 1 palya, aztan lehet online hotlapozni?
  • csige791
    hát ez jó nagy trágya lett.
  • Norbi1990
    Lehet tölteni!
  • Alexease
    Arra ott a RaceOn, tele mindennel ami kellhet;) Most azt kiadni megegyszer, hogy uj festesek legyenek a WTCC autokon, nem sok ertelme van;)
    A multihoz, hogy jo moka legyen, eppen hogy nem kell ilyen uj jatek, arra ott az rFactor. Osszealltok 10-en, kiavalasztjatok az ingyenesen elerheto tobbszaz autobol es palyabol a megfelelot, aztan hajra;)
  • bakkerman
    lehet,de ha hozzácsapnának egy 2010-es f3 szériát,egy WSR-t,egyéb kisebb sorozatokat,multiban jó móka lehetne
  • Alexease
    De ha mar autos jatek, szimulator karrierrel, akkor igencsak csabito lehetne egy Amerikai tipusu tortenelmi sorozat, 1930-1980-ig, benne a tobb tucat Amcsi versenysorozat kremjeivel (Trans-Am kihagyhatatlan:P), es a legendas Amcsi palyakkal;)

Ehez az ISI jo is lenne, mert Amcsi szekhelyu ceg, valszeg a nepszeruseggel, eladasokkal sem lenne gond, es talan a liszenszekkel sem annyira, mert regi cuccok. Csak kellene hozza alaptoke, elszantsag, nyomulas, ismeretseg, kapcsolat... a szokasos;)
  • Alexease
    WTCC jo volt... hogy olyan is legyen:) De sajnos messze nem a legizgalmasabb, erdekesebb, valtozatosabb sorozat. Van 1 kategoria es 3-4 fele auto?! Egy igazi jatekhoz keves.

A GTL2 az igen! Harom fokategoria, azon belul is oszthato, kulonfele evjaratok, a csotroganytol a supercar-ig, rovid- es hosszutavu versenyek, jol kivitelezheto karrier mod. Most ez megtuzdelve az uj engine-nel (rF2), idojarassal, esovel, napszakokkal, animaciokkal, efektekel, hangokkal, es talan a jobb FFB-vel, gumifizikaval, toressel stb., abszolut toppos lehetne, kotelezo vetel.
    Meg ha maradna is a tartalom szinte ugyanaz, mint a GTL-ben, max itt-ott egy kis bonusz, akkor is megvennem.

De egy WTCC onmagaban mar eladhatatlan, hiaba 2008 vagy 2012, egyforma mint a nyulszar...
  • bakkerman
    inkább a WTCC 10-en járna az eszük,márha lesz ilyen...08-nál leragadtak eléggé
  • csige791
    egyetértek kb az egésszel. F1C után amikor kijött a GT2002 mod, offline toltam ejjel nappal. (nem volt akkoriban netem).
    Aztán a GTR1 Demó Spa-ban. Ott leginkább a hang ütött oda, ott volt egy nagy ugrás a szimulátor hangkeltésben... Spa-ban millió kört letoltam.

Ha rF2 engine-t is csak annyira fejlesztik tovább mint rF1-et, akkor már örülhetünk.
  • Alexease
    Teny, hogy a RACE-sorozattol kezdodoen kicsit mar sajat magukat modoltak, de azert elotte volt egy-ket jo huzas.

A GTR azert merfoldko volt. Hiaba a "hatszel" (penz vagy anelkul semmi sem mukodik) azert az F1C korszakbol, a GTR2002 mod-bol indulva, eljutva egy dobozos verzioig, tele liszenszekkel, olyan sorozattal ami meg nem volt, eleg utos teljesitmeny.

A GTL mar az uj engine-re epult, de maig az egyik legjobban atgondolt, kivitelezett, osszerakott programjuk.

Az elozo ketto, messze tul mutat egy-egy modon, boven, megerdemelten jateknak szamitanak.

Utana valoban elszalltak egy kicsit, mondhatjuk kiszolgaltak a piacot, az eladasi igenyeket;) De azert megis begyujtottek, ki tudtak adni a WTCC liszenszet, az STCC-t. Lehet hogy a RACE-bol eleg lett volna a masodik/harmadik, amikor mar kiforrt, atgondolt lett a dolog, vagy hogy az Evo mar nagyon rokabor jellegu, csak rahuztak az "uj engine-re" a regi tartalmat...

Es azt se felejtsuk el, foleg az aki rFactor-t hasznal, es a SimBin programjai ele helyezi, milyen mennyisegu, es foleg minosegu tartalmat (palyakat, autokat) koszonhetnek a konverteknek!
    Bizonyos fokig, a SimBin tartalmai tartottak az rF-ben a lelket;)
    Es eppen ebben van az ellentmondas is, mert sokan azert nezik le a SimBin munkait, mert a (sokszor warez) rF-jukhoz, ingyen omlenek az autok, palyak (sokszor a SimBin vagy mas termekekbol), minek vegyenek meg barmit is...
    Az rF kicsit megnehezitette a SimBin dolgat, mert barmit csinaltak, csak modolasnak tunt, de ez megis hasznos volt, mert osztonozte oket, hogy minnel tobb ujdonsagot (eso, idojaras, animaciok, effektek stb.) toljanak bele a programjaikba, ne csak nyersen az uj liszenszekkel tomjek meg a szaraz, ismert enginet.
  • bardocz
    Én rosszul vagyok a WTCC-s autókon kívül a többitől, förtelmesek. Buta az FFB, van autó, amivel ugyan olyan kört mentem nord-on 0/100-as diffivel, mint 100/0-val. Ami azért elég érdekes. Az meg szintén vicc, hogy második körre a radicallal megfutottam a mostani pályacsúcsot.
  • kemszi2
    én amúgy szeretem őket.nem igazán vagyunk mostanában eleresztve pályaautós játékokkal :)
  • kemszi2
    nem is kell mindet megvenni :D
    én egyet megvettem a race on-t benne az stcc és a race07
  • csige791
    Más kérdés, hogy ezek a "játékok" tulajdonképpen csak mod szerűségek, az meg, hogy ezekért az emberek pénzt adnak... Ilyenkor látszik mennyit számít a marketing.
  • lac coo
    A GRT2 iskolás-tanyítgatós része kifejezetten tetszik !
    Vagy nem tudom mi az, hotlap ... mikor megjegyzi a leggyorsabb kört és kirakja az út fölé a pedálokat stb ... Na azt szívesen látnám más játékban is, jópofa ! :D
  • Alexease
    Kis hatszel, nagy adag szerencse es valszeg ramenoseg;) Es teny, abbol az alap engine-bol, ami tobb sebbol verzik, eleg jo dolgokat kihoztak mar a vegere;) Hogy mennyivel lesz jobb az rF2 eso, idojaras, pilota- es egyeb animacio, nem tudom, de a SimBin mar evekkel ezelott beledrotozta az elozo engine-be;) Ami tenyleg pozitiv.
  • lac coo
    Hát kellemetlen, vagy nem, valahogy csak tudtak liszenszet szerezni, és azért elég élvezhetőre gyúrták az enginet!!
  • Alexease
    A kellemetlen az, az ISI szempontjabol, hogy Ok legyartjak 3-4 ev alatt az engine-juket (rF1/rF2), kiadjak, fogy belole valami minimalis, a tobbi 80%-ot warezoljak es evekig hasznaljak az emberek.

Es a liszenszukbol (F1Ch/rF1), azzal az 1 engien-nel, a SimBin meg eveken keresztul (valoszinuleg) eleg jol el van, mint a befott (GTR, GTR2, GTL, RACE, RACE07, STCC, Volvo, RACE-On, GTR-Evo, RTR/iOpener, RR) :))))))))
  • csige791
    Hát szerintem ez konkrétan egy f*s lesz. Pont mint a többi Simbin-es cucc.

Én is kipróbáltam azt a realos dolgot, de nagyon gagyi volt, egy "valódi" versenyző volt csak ellenem, ha jól emlékszem Zolder/WTCC témát nyomtunk.

Én az a RTR olyan lesz, hogy ott lesz az egész mezőny, meg ilyesmi...
  • Alexease
    Eloszor csak hotlap versenyek lesznek, egyedul 1 auto, 1 palya. Talan kesobb tobben online is. De ez elsosorban "csak" egy jo nagy RaceRoom reklam, kampany, promo stb.;)
    Vagyis ennel ne szamits arra, hogy kesobb tucatszam kapod az autokat, palyakat, offline(AI)/online versenyeket, karriert stb;)

Ez mondjuk olyan, mint a Ferrari Academy, csak szerenyebb fizikaval es ingyenes;)
  • Alexease
    A SimBin folyamatosan probalkozik ezekkel az online-os, real-es, ingyenes cuccokkal, de eddig nem nagyon jott be - legalabbis amit lattam beloluk;)

Az RTR jo otletnek tunt (valodi versenyeken, valodi pilotakkal versenyezni, "GPS-alapu AIW rendszerrel"), sokaig beta-tesztelgettem (pontosabban, csak ranezegettem:P), de az a nehany auto, amit atvettek a GTR2/RACE-bol, meg az az 1 palya, nem volt meggyozo. Foleg, hogy az engine-t sem piszkaltak. Azert az a 5-6 eves rFactor engine, hiaba is tunningoltak fel grafikailag, mar igencsak kopottas;P Nem is tudom, letezik-e meg vagy mi van vele...

Valszeg ez sem sokkal jobb: uj szerzodes, uj liszenszek meg egy kis tunig, 1 auto az STCC-bol es egy fantasy (?!) formula, csak most Hockenheim-en...

Ez akkor lenne izgalmasabb, ha megvettek volna az rFactor2 engine-t hozza;) De nem ugy nez ki. Bar nem sok latvanyos kulonbseg van az rF1 es rF2 kozott, igy szaraz palyan talan csak az onarnyekok es a tukrozodes. De ezekbol semmit nem latni, vagy valszeg maradt a regi, jo bevalt alap;)

Ettol meg lehet jo, majd kiderul, ingyenes, semmi sem tart vissza, hogy leteszteljuk:P
  • Norbi1990
    Remélem élvezetes lesz a játék, és az ilyen törő zúzó noobokat majd kifogják tiltani, mert biztos lesznek.
  • csige791
    Ezt kihagytam:
    Weboldal
  • csige791
    A RaceRoom Online-on a regisztrált tagoknak lehetősége lesz arra, hogy több különböző ismert szimulátorszoftverrel szálljanak harcba a győzelmekért, amelyek több esetben komoly pénzdíjazással lesznek honorálva. A közösség tagjai pedig megoszthatják újdonságaikat egymással, valamint screenshotokat, és videókat feltöltve, létrehoznak egy remek nemzetközi online közösséget.

Peter Banz: A weboldal elindult, egyelőre “public beta” státuszban üzemel, és a fejlesztői csapat folyamatosan bővíteni fogja az egyes szolgáltatásokat, hogy a végeredmény elnyerje minden felhasználó tetszését. A RaceRoom Online egy hosszútávú projekt így most még csak a legelső lépést tettük meg a végső cél felé vezető úton. Sok tervünk, és ötletünk van a jövővel kapcsolatban, és várjuk a közösség visszajelzését is. Cél a folyamatos fejlődés, és egy szoros együttműködés a Simbin-el az elkövetkezendő években.

RaceRoom The Game – tartalom:

* Ingyenes letöltés és free licensz
    * Tartalmazza a hockenheimi versenypályát
    * Az eddigi leggyorsabb formula autót a Simbin-től, a villámgyors Formula Raceroom-ot
    * Chevrolet Camaro, amely vezetése nagy élményt jelent az erőcsúsztatásoknak köszönhetően
    * Vadiúj autók, környezet, és motorhangok, amelyek újabb szintre emelik a virtuális versenyzést
    * Exkluzív hot lap verseny amely a RaceRoom Online-on fog üzemelni

A RaceRoom The Game információink szerint december 1-én lesz elérhető a nagyközönség számára, amely egy érdekes kezdeményezésnek tűnik ezért mindenképp érdemes lesz egy próbát tenni a legújabb versenyjátékkal!