2424
  • Adam Jonas
    Most vannak befektetőik, és gondolom, hogy a SimBin már akkora adósságban lehetett, hogy ez volt a legköltséghatékonyabb módja az egésznek, hogy egyenesbe jöjjenek.

De engem személy szerint nem érdekel, hogy mi van a háttérben; a lényeg, hogy minőségi cuccokat adnak ki hónapról hónapra.
  • Alexease
    Melyik sorozat?
    Nincs kotelezo piteles vagy valami?
    Ha ki van kapcsolva a lassitos buntetes (vagy mi), nem lehet hogy megis itt-ott minimal levagast szamol, es a vegen idobuntetest ad?
  • Ingy2
    Kajak kezdi felb.szni az agyam, ez a elsőként érek célba de nem én nyerek probléma másnál nincsen?
  • arty
    http://www.gamesindustry.biz/articles/2014-09-11-simbin-declares-bankruptcy-and-reforms-as-sector-3-studios

18 embert érintett ezen cikk szerint (szeptember), ill h ez volt a "legkönnyebb" módja az "átszervezésnek" - jelentsen utóbbi bármit is :)
    hogy voltak e befektetőik, azt nem látom sehol, mert nem térnek ki rá, mindenhol a raceroom a központi téma....

számomra a csőd azt jelenti, h készvége. mivel itt semmi ilyesmi nem történt, bűzlik az egész.

• Alexease
    Elvileg csak nevet, helyet es irodat csereltek. De valszeg voltak penzugyi "okoskodasok" is;) Persze nem magyar szinten (szetlopott es mutyizott, becsodoltettet, senkit ki nem fizetett megoldasok;P), de kint is megfoogjak a kiadasokat. Nem hiaba szamlaztak/nak Svajcba es/vagy Luxemburgba:D Valszeg most "kellemesebbek" a penzugyi feltetelek;)
  • Alexease
    Hivatalosan (az igazi autokban) van ABS es TC is. Mindketto kikapcsolhato, es 6-12 fokozatban alithato. Ezenkivul van meg motor/keverek, es fek/gazpedal karakterisztika allitas is.

Az R3E-ben elvileg (?!) semmit nem lehet onboard allitani.
  • Adam Jonas
    Szerintem a TC lehet még ilyen, mert ha jól rémlik, az Audi R8 LMS Ultra-ba már TC is van. (Egyébként Get Real fokozatba kikapcsol minden segítséget tudtommal.)
  • Totti5
    Egy dolgotól féltem hogy vége ( hisz volt benne pénzem ), de most ahogy fejlődik és amennyi tartalom jön ez a legjobb amit történhetett vele. H mi volt a háttérben nem izgat, tolják a kontentet és fejlesszék a játékot, nekem csak ez számít.
  • Adam Jonas
    Jay Ekkel mondta maga egy augusztus végi interjúban, hogy marad az egész stúdió, csak a név változik. 2-3 ember távozott tőlük, azok is ha jól tudom, a gazdasági ügyekért feleltek - nem véletlenül lettek talán végül kirúgva...
  • Timbu
    Anélkül, hogy tudnánk, hogy mi is történt, elég fura dolog féregnek hívni őket. Amit tudunk mindössze annyi, hogy "nevet váltottak".
    (Plusz lehet, hogy náluk társadalmilag nem olyan elfogadott a trükközés, mint nálunk. Ráadásul amit írsz, az gazdasági bűncselekmény.)
  • arty
    szerintem pont nem hülyék voltak, h meglépték ... gondolom igy tudtak "ingyen" kirugni 18 embert, hitelezőknek nemfizetni, mittudomén, h miért tették amit tettek (ill sejtem: pénzér')

"igazi" csőd lehetett, ha minden megy ugyanugy... helyesbítek: JOBBAN(!) azóta is
  • Debilon
    segítsen nekem valaki

beruháztam az ADAC 2014-es pakkba, ha jól tudom a GT3 osztályban az ABS engedélyezve van/alapból benne van
    ezen kívül még mi az ami engedéylezett/használt elektronikus segítség?

amiket találtam az elég vegyes volt. pl. nem minden autónál volt feltüntetve pl. az ABS jelenléte sem.
  • Adam Jonas
    A Nord laserscan-jét meg nem sokkal a csőd bejelentése előtt kezdték el....
  • Adam Jonas
    Mi ez, hogy bedöntötték? A SimBin szted volt olyan hülye, hogy önmagát csődbe vigye? :D
  • maffioso
    Jellemzően a Hungaroringen vagy Suzukán tudok menni jó időket, így sajnos nem számíthatok ajándék tartalomra sem.
  • arty
    azért nem semmi mekkora egy aljas, féreg csapat ez a "sector3" team, előző studiot, kiadot, mittoménmit bedöntötték, hitelezők, befektetők futhatnak a pénzük után, miközben már ~megvolt rengeteg minden más a tarsolyban ... :(

• Adam Jonas
  • Solt
    No így vagyok én is! :D Nem célom elsőnek lenni, de borzalmasan irritál, hogy gyakorlatilag az alap setuppal mentem 1:42 végét, és bármit csinálok, nem jutok előrébb... nem vagyok egy setup guru, kifejezetten nem szeretek ezzel szarakodni, de azért azt a kb 2 másodpercet amit a jó setup jelent, általában ki tudom izzadni... itt viszont... áhhh...
  • maffioso
    Én nem tolom 1.40 körül sajnos, és a setupolással is zsákutcába jutottam. Egyszerűen az eddig megszokott struktúra alapján állítgatva nem jutok el egy jobb setuphoz. Ami jó általánosságban a pályára, az a pár emelkedős kanyarban nagyon szarul viselkedik. Rühes egy szar fos pálya ez a portimao.
  • Ingy2
    Amit nem értek, 2 versenyt toltam AI ellen mind2 őt nyertem nem vágtam pályát és amugy is AI ellen kikapcsolom mert kibasznak a pályáról és én kapom a büntit, erre besorol a verseny végén 2. nak meg 3. nak miaf....
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2014.12.28. 22:42:16
  • Solt
    Urak!

Tolja olyan valaki ezt a Fanatec eventet aki 1:40:xxx körüli időket megy? Kéne egy kis setup segítség... :)
  • Willi Betz
    Részben kellemes csalódás ez a DTM 1992,ami engem izgatott benne és emiatt is vettem meg az a Merci,hogy sikerült-e végre valós hangot adniuk neki. Kipufogóhang és váltó hang tekintetében nagyon jó,viszont a jellegzetes motorhang az elmaradt. BMW-nek ellenben semmi köze hozzá...Omega az jó,még az Audi is,meg a Mustang is egész jól sikerült. Remélem a 93-as szezont is megcsinálják. :)
  • Adam Jonas
    Öööö aha értem
  • Ingy2
    Mondjuk elég betegesen nyomja mert majdnem minden pályán vezet majdnem minden autóval, van ideje az biztos
  • Alexease
  • Ingy2
    Két üveg pezsgő után már javult a helyzet ha arra gondolok hogy tényleg élvezem a R3E-t akkor igaz, remélem a hegyi felfutásos pályákból lesz több is

U.I: Az a mocskos spagetti zabáló kecseg 52 ezred GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR)Ö+'(=!RÖ"+=!)("+=)("=+!('=")(!="')(TR)"=! /R)=+'"TGVIZUO+G!H'FIUZOG"!'ÖF()=
    r3e lb
  • endy papp
    nem vagy vele egyedül........
  • Ingy2
    Ezt most nem tudom összerakni
  • Onikaan #1116
    ...szívesen!
  • Willi Betz
    Na,közben sikerült :) Csak az újbóli Pay Eur-ra nem mertem rányomni eddig. De most már fasza,megvan :) Köszi a segítséget.
  • Willi Betz
    Azaz,purchase? Az angolom nem épp anyanyelvű :D
  • Onikaan #1113
    "Most a kérdés az, hogy itt vajon a Steam pénztárcából ki lehet-e vajon fizetni?"

..csak abból lehet!
    Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2014.12.27. 18:26:20
  • Onikaan #1112
    Ott van az!
    Te nem vrp-t vettél (ha minden igaz ez meg is fog szűnni), hanem közvetlen euróban fizetted ki, ez pedig csak steamen keresztül megy, a tranzakció meg is történt, már csak jóvá kell írnod, valószínű ez maradt ki.
    Nyugodtan indítsd újra a vásárlást, és ha látod a " jóváírás" ikont akkor katt, és minden fasza lesz! ;)
    Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2014.12.27. 18:25:04
  • lac coo
    De amúgy a BMW-t az kipróbálhatod ingyen is az eventben !
    Amúgy jah, ne vedd meg ! :D
  • lac coo
    CRC istenkirály, szeretem. Sajnos nálam már jó pár éve bugos, nem szereti az újabb videókártyát ....
  • Willi Betz
    Most nézegettem én is és jelenleg így néz ki a Steam-en

Szóval lehet náluk van gáz...mert én kifizettem. Csak a Failed dolgot sem értem....
    A Store transaction-ban pedig szerepel a kifizetve.
    Utoljára szerkesztette: Willi Betz, 2014.12.27. 15:55:09
  • b-type
    bizony :(
    A lemez nekem is megvan, bár azóta kétszer is költöztem szal valahol..
    DVD le van húzva...meg minden más is hogy a buzi nagy VGA-t még stabilan vigye a táp....ez is bosszant karácsonyra kormányt szántam magamnak, de mikor már azt hiszed na egész kerek minden, akkor ősszakáll leken egy nyakast, esetemben egy hónap táppénzt, így se kormány, se i5, se ssd..na mindegy off vége.

szal várok akkor, majd megveszem máskor (mert hülye dolog, de pénz mégis van, annyira beszrtam hogy kegyetlen megfogtam a karácsonyt és szép kártyából megoldottam mindent...szal most a nagy pénztelenségben itt ülök 40rugó megtakarításon :D..na mindegy van helye bőven)

Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.27. 15:17:57
  • arty
    crc = cross racing championship? :)
    épp ma néztem a lemezét, dejó lenne vele pár kört menni, csak ugye nincs dvd meghajtóm, meg a starforce a windózom is kinyírná :(
  • Adam Jonas
    Most nézem, hogy vRP-t itt tudsz venni elvileg:

http://www.raceroomstore.com/shop_en/vrp

Most a kérdés az, hogy itt vajon a Steam pénztárcából ki lehet-e vajon fizetni?

Egyébként meg elképzelhető, hogy valami marha nagy gebasz történt, mert valahol olvastam, hogy egy másik srácnak meg 2x vonták le a DTM '92-es pakk árát.
  • b-type
    lehet, ezért is töröltem ki a steam-ből...de mittomén végül is én semmit nem költöttem erre, ingyen van, aztán meg az ajándék vRP-ből megvettem Volvo-t, meg két pályát..
    Az nem tetszett.
    De hát Ingy is csak izgat, hogy hogy élvezte, meg az a Merci....hmmm. nem tom. Lehet majd megveszem tényleg akkor ha lesz hazai szerver.

Ma kivettem a CRC-t a kedvencekből :(
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.27. 14:12:27