2424
  • maffioso
    Toltam most pár karikát Portimao-ban. Úristen. Annyira élvezetes lett az egész. Lementem hídba. Utána single practice-ben rápakoltam a judd v8 bmw-t. Áh. Rákívántam, hogy bevásároljak, szerencsére most nem engedhetem meg magamnak. Kár, hogy rvp-nyerő competition nincs most.
  • Alexease
  • Alexease
    "The word legendary is thrown around often, but on the subject of early ‘90s motorsport, the legacy of DTM race cars has proven worthy of that title. The unique handling and sounds of these cars become rarer by the minute, but they can be yours to experience every day in RaceRoom. Purchase the 1992 DTM pack and add 5 racing legends to your lineup."

BMW M3 Sport Evolution
    Ford Mustang GT DTM
    Mercedes 190E Evo II DTM
    Opel Omega 3000 Evo500
    Audi V8 DTM
  • Timbu
    Ha a CARS-ban rendbe teszik az FFB-t, akkor a "nem AC és iR szintű FFB-jű és fizikájú", cserébe "sok tartalommal és kidolgozott karrier móddal rendelkező" játékok között a CARS megfoghatja a R3E-t. Az S3S-nek az a "szerencséje", hogy nem pártolt el tőlük a Race rajongótábora, ahogy az rFactorosok.
  • lac coo
    sokan átjönnek...aztán mennek tovább PCarshoz...aztán valami új nextgen Codemasters cucchoz .
    ez ilyen , nincs ezzel baj :)
  • Alexease
    A "jo" az elsosorban az autokezelesre ertendo;) Mert mas nem nagyon van vagy mukodik benne;) De online fun-ra eleg jo.
  • Adam Jonas
    "Jó"...azért ettől még az AC is elég messze van. Főleg, hogy már lassan az új grafikus motort is javítgatták már egy csomót, csak még az alapfunkciók egy része nem-, vagy részben működik (zászlószabályok, szerver lobby, singleplayer futamok, stb.).
  • Alexease
    Egy kissebb-nagyobb reszuk tuti atpartol az R3E-re. Az autokezelest leszamitva, az R3E sokmindenben korrektebb es osszeszedettebb.
    De az R3E-nel azert megmarad a fizetos resz, ami eleg nepszerutlen (meg ha a boven megfizetheto kategorian belul van). Az AC-nal minden ingyen van, es roskadasig modolhato, piszkalhato igeny szerint. Es ha nem valtoztatnak a rendszeren, akkor meg a fizetos DLC-k is ingyen lesznek...
    Es persze, valszeg Kunosek sem ulnek majd a baberjaikon, es a kovetkzo ev, a nepszerusito csicsak es tartalmak mellett, a program renberakasarol fog szolni. Mert akarhogy nezzuk, jo az a program, de minden kicsit barkacs, felkesz, eppen csak benne van es mukodik.
  • Adam Jonas
    Meg merem kockáztatni, hogyha kijön a dedicated szerver része a programnak, akkor onnantól kezdve igencsak megcsappanhat a Corsa multija iránti érdeklődés.

Van egy érzésem, hogy 2015. a Sector3 és R3E nagy éve lehet...
  • lac coo
    Hát jah, lehetne alternatíva amúgy ...
  • Alexease
    rF1 alap, lenyegeben az egesz FFB effektezett;) Persze ext fizikabol teszi, szamolgatja a felfuggesztest es a gumit, de amig eljut a kormanyodig, keresztul megy az FFB-process reszen. Nincs kozevetlen kapcsolat. Tizeneve, az akkori vezerlokon es gepeken ez jonak szamitott. Szinte csak ezt birtak az akkori gepek es vezerlok.

Leegyszerusitve, technikailag ez azert volt, mert :nem lehetett" kozevetlenul piszklani a kormanyok meghajtasat/vezerleset, csak a DInput-on keresztul kuldek ki az elore "legyartott" effekteket, olyan sebesseggel es rendszeresseggel, amit a rendszer es a kormany tudott.

A legnagobb oskovulet es a legnagyobb effekt-kiraly a Codies (F1, GRID, DIRT) :) Ott lenyegeben minden effekt-patternezve van, meg a kormanyzas is. Eppen az extra szeles es valtozatos eszkozok miatt.

Ma mar kozvetlen kapcsolattal probaljak megoldani, amibol mar a legegyszerubb is jobb/termeszetesebb erzest ad mint a korabbiak. Sokat szamit, hogy nem csak a fizikai szamitas van fix frissitessel (300–600Hz), hanem azzal szinkronban toljak ki az adatokat a kormanyoknak.

A SimBin-nek ujra kellene irnia, vagy atvennie az ujat az ISI-tol;) De mar az is elorelepes lenne, ha mar csak valamilyen FFB-plugint hasznalnanak (ami a felfuggesztest kozvetlenul tolja, de a tobbi meg effektezett).
    Regebben meg tudtak trukkozni, allitgatni, voltak jobbak-rosszabbak (GTR, GTR2, GTL, RACE, SHIFT). De most mar ezzel, lenyegeben mindegy mit trukkoznek, a mostaniakhoz (AC, iR, rF2) kepest mindig "szar" lesz;)

Ehhez kell egy adag kompromisszum. Itt a rosszabb/regebbi autokezelest kompenzalja a kulturaltan osszerakott kinezet, a boseges tartalom, a "komplett" sorozatok (csapatok, pilotak, festesek), a jo offline, AI es hotlapozas, a normalis futam es bajnoksag lehetosege, es az atgondolt rendszer.

A tobbieknek (AC, iR, rF2) addig jo, amig a SimBin (vagy S3S, lassan meg kell szokni:P), nem tud felmutatni egy hozzajuk hasonlo FFB/kormanyzas/gumi rendszert;) Mert ha belegondolsz, hogy ez is tudna az AC auto/kormany/FFB kezeleset, az itteni rendszerrel, tartalommal es lehetosegekkel... :P
  • Adam Jonas
    A FB-os irományokból ítélve, valószínűleg pénteken jön a DTM '92-es csomag.
  • lac coo
    Nekem ez továbbra sem kerek ....
    FFB sokat javult mióta néztem de még mindig vicces.
    Mintha megcsúszáskor a jelzés valami effekt lenne csak, semmi köze mi-hogy-mennyire csúszik egy állandó erővel tekeri a kormányt egészen addig amíg csúszik az autó, aztán ennyi. Gagyi .
  • Ingy2
    Nem ez így megy, 1050 kiló 750+ lóerővel. Fosatós rendesen.
  • lac coo
    ez gyorsítva van vagy mi az isten ? :)
  • Ingy2

Erről beszéltem, vsz élőben ilyen gyepálást nem bírna ki az autó.
    De sikerült megint a spagetti zabálót megelőznöm.
  • lac coo
    Kozepen eleg gaz. Hintalo.
    Ha. A jatek kormanya gyorsabb mint az enyem akkor valamit rosszul csinaltam?
  • Solt
    Nálam így néz ki,

Egy, kettő, három, négy.

Logi driver a szokásos...
  • Alexease
    #954, #953, #952 :)))
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.12.23. 21:24:02
  • lac coo
    toljatok egy shotot kormány ffb beállításokról, mert azt tudom, hogy agyrém :)))
  • Solt
    Én is így álltam hozzá, de ez jól beállítva szerintem kifejezetten élvezetes... :)
  • lac coo
    Majd ránézek talán, bár mindig időpocsékolás volt eddig ...:)
  • Solt
    Most próbálgatom ezt a Fanatec eventet... háááát... nem kóvályog, és az FFB sem rossz... be lehet lőni nagyon kellemesre! :)
  • lac coo
    De nekem nem az a lényeg, hogy gyorsabb legyek ! ;)
  • Adam Jonas
    Némelyik programban idiótán ráz az FFB, kb. nem sok köze van szerintem a valós viselkedéshez. Ez meg ne haragudj meg, de mi az, hogy ez a lényeg? Nem ettől leszel gyorsabb. :)
  • lac coo
    Jujj, ez a koválygós kormányzás a másik agyrém benne ...:)
  • Totti5
    Pár köröcske. Lassú, meg pontatlan, de az enyém:DDD

Eddig gyűlöltem a front hajtású autókat, de ez a WTCC ebben a formában nagyon ütős.

• lac coo
    :)

Hogy hogy mit, az a lényeg benne :)
  • Adam Jonas
    Én nem tudom, mit szarakodtok ennyit az FFB-vel...
  • lac coo
    Olyan kár hogy maradtak ennél az őskövület ffb-nél :(((
  • Szabi #1034
    dat omega
  • Solt
    Szóval WTCC... :D
  • Adam Jonas
  • Solt
    Nem tudod, viszont a többi modul minőségéből tudsz következtetni! :) Azért szimulációt tekintve az más dimenzió... bugok meg mindig lesznek benne bőven! :)

Köszönöm az infókat Urak, akkor nem szarakodok a WTTC-vel, nincs kedvem setupolgatni, anélkül meg már kiautóztam belőle ami benne van nekem... :)
  • Alexease
    A Leaderboard-nal, jobboldalt az oszlopban kiirja, felsorolja a vPR nyeremenyeket. Most nincs olyan. DTM van jegyekert (vagy mi), meg ez a HW nyeremenyes.
  • Adam Jonas
    Azt tudom, hogy van benne néhány ingyenes gép, na de pl. a MIG-21-et megvásárlás előtt ki tudom próbálni? Mert itt R3E-nél a DTM'14 autóit én már egy event keretein belül próbáltam még szeptemberben valamikor.

Időnként előfordul, hogy meghosszabbítják az event-et, szóval az azért lehetett.

Egyébként igen, ha nincs meg a csomag, és úgy futod az event-et, akkor is kapsz vRP-t (ennek értékét, hogy mely helyezés esetén mennyit kapsz, a jobb oldali infósávban írja ki, miután rákattintottál az event-re). vRP-t vagy vásárlással, vagy így event-en tudsz szerezni (vagy havonta egyszer a dev stream alkalmával szoktak promó kódokat osztogatni, de ott nagyon gyorsan kell lenni - 1x nekem sikerült elcsenni egy ilyen kódot :P ).
  • Solt
    Hogy derül ki, hogy éppen olyan-e? :)

• Alexease
    Neha meghosszabbitjak az event-eket, hatha beesik meg nehany vasarlo (az offline es az online csak vasarolva megy;)
    Igen, az ingyenes event-ek is adnak vPR-t (ha eppen ollyan).
  • Solt
    Most akkor, hogy van ez? :) Én pénzt nem adtam érte, csak az eventeket próbálgatom... nemrég azt írta a WTTC-re, hogy pár nap múlva vége, erre most megint több mint két hét van hátra, és az idők is maradtak. :)

Ha csak az ingyenest játszom akkor is kaphatok vRP-t? Egyáltalán, hogy lehet vRP-hez jutni a vásárláson kívül?
  • Solt
    De ki tudod próbálni... van pár gép ami ingyenes, abból le lehet szűrni, hogy mi merre hány méter. Ha szeretsz egy típust, akkor kb ismered a képességeit, a modullal meg azt fogod visszakapni, ebben szinte biztos lehetsz! :) Egyébként ott is vannak akciók... a normál ár 15-20 ajró egy modulért... jelenleg ennyi most is steam-n...