6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#248 Miért szeretitek annyira az engineert? -
Csokis #247 Engineer! -
Gyuszopapa #246 Éppen ezért szerettem a bf2-őt,járműves pálya kevés sníper.Járművön kívül minél kevesebb időt töltöttem el a fos hitbox miatt(ettől függetlenül jó játék,csak azt nem tudom hogy a módok készítői hogy tudtak jobb hitbox-ot készíteni mint a DICE).A videó alapján itt jobbnak tünik a hitbox.De majd megsasoljuk a bétába. -
#245 A videókban nem nagyon van sniper :S -
enginer powaaaa -
#243 bízom benne, hogy ezt a kasztot kihagyják, és máris mindenki boldogabb lesz, kivéve a k/d-fetisisztákat meg a "ti rohamozzatok, én innen hátulról támogatom a csapatot" lámákat -
#242 Én azzal, amelyik a legjobban ópé lesz. -
#241 -
#240 Kabel15: Enginer :)
Pra!: Az egyszer biztos -
#239 assault :D -
#238 Legyen valami téma: Ki melyik kasztal szeretne majd játszani?
Én pl Sniper. -
Csokis #237 Ez már jobban érdekel, mint a BF:Heroes! -
#236 Amint jön valami infó morzsa, lesz itt pörgés. -
#235 5*10^3 -
#234 Nem nagyon :D:D Csak egy kis löket volt a pörgetéshez -
#233 ettől annyira pörögne?:P -
HUmanHunter #232 4 -
#231 3 Pörgessük a topikot emberek :D:D:D -
#230 2 -
#229 1 -
#228 Tud valaki valami új infot? -
#227 Na kész a videó! BFH topicban meg lehet nézni. Vagy itt:
Itt
Sajna valamilyen hiba miatt van a filmben egy 5-6sec es fekete kép :S valami történhetett feltöltés közben de utána megy tovább. -
#226 Csináltak már egy páran. De az semmiből nem ál hogy VV mappon felveszek 2 perc játékot. -
#225 Hidd el, rajtad ívül max 3an fognak még csinálni videót. Szóval jó esélyekkel indulsz. -
#224 Az már a te kreativitásodon múlik. -
#223 Ja addig olvastam hogy fel kell robbantani valamit. De mit tudok csinálni 2 percig? Mert azt írták hogy 2 percnél hoszabnak kell lennie. -
#222 Lehet beküldeni frag videót is. A lényeg, hogy (ha BFH-s) akkor VV-n legyen és min. egy kocsinak fel kell robbannia Church Squarenál (ekkora baromságot :D). -
#221 Holnap csinálok egyet. Előszőr megnézem a többiek milyet csinálnak. -
#220 Fészbukk. -
#219 És a feltételek hol olvashatók? -
#218 Mivel régóta nem volt érdemi információ: aki csinál egy videót arról, hogy miért szereti a Battlefield játékokat, majd ezt elküldi az illetékeseknek, végül kiválasztják (többek között) az Ő videóját az kap egy különleges kódot, amivel a CB kezdete előtt elkezdhet játszani! -
#217 NOV 30. lesz a zárt béta nyitása. 2011 év elején a nyílt béta. -
Bala10 #216 megjelent már? -
#215 Jöhetne már valami info csomag -
#214 dehogy -
#213 BGS en vajon van szó a játékról? -
#212 Végül is nem én osztogatom a pepper kódokat. -
#211 ÉN FUKAR? ÁÁÁ :D -
#210 sztem facebookon is lehet majd (bc2re is lehetett) meg még ezer helyen, úgyis bejut aki be akar, bc2re, moh-ra is sikerűlr, nem félek h erre nem :D -
Gyuszopapa #209 Mellesleg a Fileplanet oldal sűrűn szokott osztani béta kódokat nem fizetős usereinek is.Az IGN a tulaja az oldalnak és mellesleg a Heroes oldal partnere is.