6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Gyuszopapa #208 Mindenki aki akar az fog kapni kulcsot a CB-re.Az EA-nak is az az érdeke hogy minél nagyobb körben ismert legyen a játék.Úgyhogy nyugalom,a Heroes bétával is csak az nem játszott aki nem akart. -
#207 Hogy birom az ilyeneket :S Fukar kis... -
#206 Majd elmondom, ha már szükséges. Addig marad titok. ;D -
#205 melyik oldal? -
#204 PÜ ben esetleg elküldheted a címét -
#203 Még jó, hogy én tudok egy weboldalt ahol szoktak osztogatni CB kódokat... :D :D :D -
#202 Remélem nem csak azok kapnak béta kulcsot akik vásároltak már Bf et. Jó itt írtátok hogy nyerni kell egy kört (mondjuk már csak ezért lépek be a játékba, minden nap megcsinálom) -
#201 Ja az igen -
#200 hat torrent bazz...:D -
#199 Gondolom mint a bf2. -
#198 "XBox-nal vannak ingyenes cuccok.." Ezen jót nevettem -
#197 Nem sokkal több mint a hírózé :) -
#196 Hi!
Tudjátok már mi lesz a gépigénye? -
#195 ezért kérdeztem :D -
Suffering #194 Nagyon kellett ez a játék. Battlefieldnek vissza kell üllni e a világ legjobb játéka címre. Emlékszem amikor megjelent a Battlefield 2 az volt a legnagyobb királyság, akkor örjöngés vette körbe mint amikor megjelenik egy őj GTA. mindenhol 98-99%-os értékelést kapott. -
#193 PS3 sokkal jobb mint az XBOX360 ahogy hallottam a PS3-as 9magos proci hajtja meg fasz se tudja mien egyebbekel tudom XBox-nal vannak ingyenes cuccok... De visszont az Xboxt lehet mar programozni es nem nagyon megbizhato a Microsoft. -
#192 OFF: mondom gyárilag az összes fps-ben van, hogy tudj kontrollerrel játszani
ON: bocs az offért :D -
#191 OFF:
XBOX360 on nehézkes csalni. Simán bannolnak live rol.
Na de vissza az eredeti témához:
ON: Letoltam pár kört ma hogy növeljem az esélyemet bétára. :)
-
#190 az a legnagyobb gáz mikor ilyenekkel online tolod és mindenkinek gyárilag aimbotja van :D -
#189 OFF: Az új cod meg moh már sajna nem megy el a gépemen. És nézegettem hogy miket kéne vásárolnom a gépembe( proci+alaplap+ram) akkor kb egy xbox360 ára jött ki. Amúgy toltam a bc2 xbox360 (3 órát). De nekem semmi gondom nem volt az irányítással. Kicsit nehéz volt megszokni de 30 perc után már simán ment. -
#188 Teljes mértékben egyetértek Lupous-al ! -
#187 konzol és fps nem épp jó párosítás :) -
#186 Oké...leht hozzá vanni...de akkor se értem...minek?! O.o
Max azt tudom elképzelni hogy nagyon fis gépe van...és akkor inkább vesz egy konzolt a játékhoz (Bár ezt kicsit butaságnak vélem...)A konzol árából egy egész jó asztali cuccot lehet összedobni :) -
#185 Lehet hozzá egeret+billt venni :P (jó "olcson")
Lehel:
Az irónia az volt abban a mondatomban ,h tört játékkal nem nagyon lehet online játszani. -
#184 Szerintem el vagy tévedve...FPS bill+egérrel az igaza...gamepaddal ...hát kaki :S (Vagy nemtoom mire gondolsz lehet :D) -
#183 Én xbox360 vételét terveztem hogy végre rendesen FPS hessek. Remélem minőségi lesz ez a P4F és akkor megspórolok 60k-t :) -
#182 bezavart hogy "Letöltött játékkal nagyot fogok zúzni online" :D -
#181 háá úgy ,h megveszem :) -
#180 Helikopterre gondoltam, CSS-en kívűl meg nem játszottam más FPS-el, szóval... :O :P -
#179 olyan az ölés mint a többi fps játékban,a repülés meg olyan mint a heroesban csak gyorsabb a gép. -
#178 Nekem is pont ezek a problémáim. bár videó alapján nem lesz olyan mint a BFH hogy minigun al 40 golyó :D -
#177 :D -
#176 Én leginkább attól félek, hogy egy tárat bele kell majd ereszteni az ellenfélbe. Meg kíváncsi vagyok erre a repülős témára is. -
#175 Én is várom már a CB-t (feltéve, ha bekerülök :P), és a napok is csak telnek... egyre közeledik nov. 30.! :R -
#174 akkor hogy játszol online? -
#173 nem
-
#172 a vietnám ingyenes lesz?:o -
#171 Letöltött játékkal nagyot fogok zúzni online :D
Olyan lehetőségeket látok a jövőre nézve ,h :
BF:PLAY4FREE
BF:BC2 - Vietnam
EVE Online
Én havalmivel játszom és bejövős, akkor azt unásig tolom.
-
#170 Ez is egy megoldás :D:D -
#169 körülnézel szépen az internettyen és letöltesz valami játékot ami tetszik :P