6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Gyuszopapa
    Mindenki aki akar az fog kapni kulcsot a CB-re.Az EA-nak is az az érdeke hogy minél nagyobb körben ismert legyen a játék.Úgyhogy nyugalom,a Heroes bétával is csak az nem játszott aki nem akart.
  • Elektrofrombc2
    Hogy birom az ilyeneket :S Fukar kis...
  • Grr1234
    Majd elmondom, ha már szükséges. Addig marad titok. ;D
  • Pra
    melyik oldal?
  • kabel15
    PÜ ben esetleg elküldheted a címét
  • Grr1234
    Még jó, hogy én tudok egy weboldalt ahol szoktak osztogatni CB kódokat... :D :D :D
  • kabel15
    Remélem nem csak azok kapnak béta kulcsot akik vásároltak már Bf et. Jó itt írtátok hogy nyerni kell egy kört (mondjuk már csak ezért lépek be a játékba, minden nap megcsinálom)
  • Bogdogege
    Ja az igen
  • nandorb
    hat torrent bazz...:D
  • nandorb
    Gondolom mint a bf2.
  • Bogdogege
    "XBox-nal vannak ingyenes cuccok.." Ezen jót nevettem
  • davis98
    Nem sokkal több mint a hírózé :)
  • Wreck86
    Hi!

Tudjátok már mi lesz a gépigénye?
  • SzLehel
    ezért kérdeztem :D
  • Suffering
    Nagyon kellett ez a játék. Battlefieldnek vissza kell üllni e a világ legjobb játéka címre. Emlékszem amikor megjelent a Battlefield 2 az volt a legnagyobb királyság, akkor örjöngés vette körbe mint amikor megjelenik egy őj GTA. mindenhol 98-99%-os értékelést kapott.
  • nandorb
    PS3 sokkal jobb mint az XBOX360 ahogy hallottam a PS3-as 9magos proci hajtja meg fasz se tudja mien egyebbekel tudom XBox-nal vannak ingyenes cuccok... De visszont az Xboxt lehet mar programozni es nem nagyon megbizhato a Microsoft.
  • bosco05 #192
    OFF: mondom gyárilag az összes fps-ben van, hogy tudj kontrollerrel játszani

ON: bocs az offért :D
  • kabel15
    OFF:
    XBOX360 on nehézkes csalni. Simán bannolnak live rol.

Na de vissza az eredeti témához:
    ON: Letoltam pár kört ma hogy növeljem az esélyemet bétára. :)
  • bosco05 #190
    az a legnagyobb gáz mikor ilyenekkel online tolod és mindenkinek gyárilag aimbotja van :D
  • kabel15
    OFF: Az új cod meg moh már sajna nem megy el a gépemen. És nézegettem hogy miket kéne vásárolnom a gépembe( proci+alaplap+ram) akkor kb egy xbox360 ára jött ki. Amúgy toltam a bc2 xbox360 (3 órát). De nekem semmi gondom nem volt az irányítással. Kicsit nehéz volt megszokni de 30 perc után már simán ment.
  • davis98
    Teljes mértékben egyetértek Lupous-al !
  • MR ME
    konzol és fps nem épp jó párosítás :)
  • Lupous
    Oké...leht hozzá vanni...de akkor se értem...minek?! O.o
    Max azt tudom elképzelni hogy nagyon fis gépe van...és akkor inkább vesz egy konzolt a játékhoz (Bár ezt kicsit butaságnak vélem...)A konzol árából egy egész jó asztali cuccot lehet összedobni :)
  • Pra
    Lehet hozzá egeret+billt venni :P (jó "olcson")

Lehel:
    Az irónia az volt abban a mondatomban ,h tört játékkal nem nagyon lehet online játszani.
  • Lupous
    Szerintem el vagy tévedve...FPS bill+egérrel az igaza...gamepaddal ...hát kaki :S (Vagy nemtoom mire gondolsz lehet :D)
  • kabel15
    Én xbox360 vételét terveztem hogy végre rendesen FPS hessek. Remélem minőségi lesz ez a P4F és akkor megspórolok 60k-t :)
  • SzLehel
    bezavart hogy "Letöltött játékkal nagyot fogok zúzni online" :D
  • Pra
    háá úgy ,h megveszem :)
  • Grr1234
    Helikopterre gondoltam, CSS-en kívűl meg nem játszottam más FPS-el, szóval... :O :P
  • SzLehel
    olyan az ölés mint a többi fps játékban,a repülés meg olyan mint a heroesban csak gyorsabb a gép.
  • kabel15
    Nekem is pont ezek a problémáim. bár videó alapján nem lesz olyan mint a BFH hogy minigun al 40 golyó :D
  • SzLehel
    :D
  • Grr1234
    Én leginkább attól félek, hogy egy tárat bele kell majd ereszteni az ellenfélbe. Meg kíváncsi vagyok erre a repülős témára is.
  • Grr1234
    Én is várom már a CB-t (feltéve, ha bekerülök :P), és a napok is csak telnek... egyre közeledik nov. 30.! :R
  • SzLehel
    akkor hogy játszol online?
  • Pra
    nem
  • SzLehel
    a vietnám ingyenes lesz?:o
  • Pra
    Letöltött játékkal nagyot fogok zúzni online :D
    Olyan lehetőségeket látok a jövőre nézve ,h :
    BF:PLAY4FREE
    BF:BC2 - Vietnam
    EVE Online

Én havalmivel játszom és bejövős, akkor azt unásig tolom.
  • davis98
    Ez is egy megoldás :D:D
  • SzLehel
    körülnézel szépen az internettyen és letöltesz valami játékot ami tetszik :P