6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
JagFater #328 Elza? -
#327 Szint ugy pont akkor lessz nekem is a névnapom :D:D -
#326 Karácsony persze az tuti jó lesz. De januárban vizsgázok suliba szóval túl sok pihenőm nem lesz Bár ha vége a vizsga időszakomnak akkor február 7 ig pihi -
#325 Jövőhét kedd. :) -
#324 Jahh ezaz karácsony (De mi is az...me hogy nem a jézuska szülinapja az 100) am van ott még mit szórakozni pl szilveszter...+ a névnapom :) szal lesz IHB :D -
#323 Karácsony már nuku ?:S -
#322 Remélem lesz kódom Úgy terveztem hogy ez lesz a decemberi szórakozásom -
#321 Én itt voltam :P csak szó'ni kellett volna :D -
#320 Na ez a baj hogy én is csak szerdán érnék rá. -
#319 Faszán elfelejtettem. Holnaptól meg kábé kurvára nem fogok ráérni. :) De attól még nélkülem elintézhetitek. -
#318 Csinálhatnánk közös videót. Volt róla szó hogy a hétvégén de valahogy elmaradt. -
#317 BF:P4F -
#316 Most ezeknek mi köze van a BF hez? -
#315 -
HUmanHunter #314 flém -
#313 mi a fasz van itt? -
n003 #312 ez legalább örvendetes :) -
JagFater #311 Nem, csak ha fasságot beszélsz.
Van, aki nem felejt... -
Bala10 #310 ez nem a parlament, hogy igent kell nyomni ha egyetértünk vele. :) -
Bala10 #309 Forgotten hope 2. ott korlátozva van. 1, vagy 2 lehet a pályán. :D -
#308 mostmár lehet hálistennek -
Borg #307 Keress rá, pl antis suchtlbude. (HC)
Lehetsz recon, de nem lőhetsz le senkit sniper fegyverrel, mert akkor azonnal kickel. Egész más a játékmenet, mint egy átlagos szerveren. -
n003 #306 vagy 2hónapja nem játszottam sehol így csak az az előtti időszakról tudok nyilatkozni akkor még nem volt sehol (ahol én játszottam) ilyen limitálás :) -
Borg #305 Miért ne lehetne limitálni? Jónéhány BC2 szerver van, ahol így vagy úgy, de korlátozva van. Van ahol fegyverek alapján, és van ahol maga a kaszt. -
Borg #304 Ki akarod provokálni belőlem, hogy elemezzem ki?:)
Ehhez semmi kedvem, úgyis parttalan vagdalkozásba kezdene, évek óta nem bír továbblépni erről a szintről. -
n003 #303 ahogy kulabá írta :) nem a sznájper kaszttal van baj hanem az hogy nem lehet limitálni .. nézd meg a bc2-ben pl egy rush módot 60% csípa és ugyanez volt bf2-ben .. és nagy a gyanúm hogy ez lesz ebben is a helyzet :( -
JagFater #302 Ezt miből vontad le? -
#301 ezaz, FLAME!!! -
Borg #300 Gyenge volt, próbáld újra :) -
#299 még jó, hogy a tiédre meg a kutya nem kíváncsi :p -
Borg #298 Szerinted. Szar lehet, hogy sosem számít a véleményed :D -
#297 Kb 6-7x hallgattam meg a szar mentés meg a szaggatás-fagyás miatt -
#296 nem tudom ki játszott a cod7-el, de abból kis átköltéssel:
We are all soldiers without an army
Betrayed, forgotten, abandoned
In KK we are all brothers!
:D -
#295 borg engem kétszer is bannolt a saját tehetetlensége miatt, a poén az h most meg ott jópofizik a bf topikokban.
szánalom ... -
#294 A nevem Salt... -
Bala10 #293 kérdezd sedót a nagy borg, vagy gézényóc háborúról. :D -
#292 azt csak te hiszed :D -
#291 most megijedtem :( -
JagFater #290 Ne akard megtudni...
A banoltak listájának nagy részét ők teszik ki. Sok harcostársat elveszítettünk a "nagy küzdelemben". Megfogyatkozott ugyan a létszám, de az "őrzők" itt vannak...
Meneküljön, kinek kedves az accountja!!!!!444 -
#289 De édes kép :) (L)