6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#88 ~Grr: Thx a képet, már én is elmentettem, holnap megnézem photoshoppal mit lehet vele még kezdeni, lehet hogy simán is tökéletes :D
+Lenne egy kérdésem: Úgy ahogy nandor90 a baner dolgot tanácsolta...úgy azt is lehet kérni hogy az alap kék hátteret lecseréljék valami sötétebb színre?...esetleg azt is valami képre? (Ez csak részletkérdés de ha lehet akkor ...)
Sry a sok offért... -
#87 Szerintetek itt is lesznek gyalogos és járműves mappok külön külön? Mint pl BFH ban VV és BB. Vagy itt minden mappon lesz minden? Amúgy meg lehet itt is lesz ilyen kis helikopter mint a BC2 ben. nagyon arat a kis gép -
#86 :D -
#85 BFH ban is ez van. Várják a repülőt mint a messiást. Aztán sírnak hogy spawnkill mikor megjelenik 2 tank a kezdő helyükön. Sebaj így csinálok én 10x statokat :D -
#84 rosszul olvastad,arra szoktam várni hogy a gép újraspawnoljon hogy tudjak repülni... -
#83 Egyenlőre :) -
#82 Nagyon köszi :D...asszem akkor egy kis képet szerválok valahonnan :D (Szerintem a játék logója bőven jó lesz-az a feliratos semmi extrával :P) -
#81 Nagyon vicces lehet mikor az értelmesebb fele próbál harcolni. Ők meg várjátok hogy a pilóta meghaljon. Aztán meg sírnak hogy spawnkill -
#80 Ide belinkeled a topikod linkjet es leirod nekik hogy ezt meg ezt a bannert tegyek be ide:)
-
#79 bf2-ben a repülés a legkirályabb dologmés gondolom ott is ugyanolyan lesz.amikor még játszottam régebben,10 perceket vártak a reptereken hogy valamelyik pilóta lezuhanjon és újraspawnoljon a repülő :D -
#78 Én több e-maillel is regisztráltam a biztonság kedvéért, ha több jön akkor elajándékozom a fölösleget... :D -
#77 Köszi!
Remélem falon lehet majd átlőni.
Csak kerüljek be a bétába :) -
#76 Abilityik nem olyasmik lesznek mint hírozban, hanem gyorsabb futás, több HP stb. -
#75 Amúgy nincs valami új info? Pl ilyen fejlesztések terén.
Szóval szintlépéskor a karakterünket tudjuk fejleszteni vagy a fegyvereinket? Pl karakter fejlesztésnél gondolok itt a gyorsabb tárcsere. Vagy pontosabb célzás. Fegyvereknél meg ugye nagyobb tár kapacitás. aztán hangtompító, mesterlövész puskákra jobb távcső.
Szerintetek hogy lesz?
Én ettől a repülőgépes cucctol amúgy kicsit tartok -
#74 Erre gondolsz? -
#73 Thx...bár ilyenre biztos nem csinálom meg! Szerintem csicsás nagyon,+elveszti az oldal a jól áttekinthető, egyszerű mivoltát :D...részemről egy kép+pár link...esetleg valami egyszerű, nem zavaró háttér, da úgy néztem hogy ezt majd csak kb február körül tudom esetlegesen megcsinálni (akkor lesz egy éves a regisztrációm). Addig ugyanis asszem nem lehetek házigazda (Márpedig az kell hozzá :S) -
#72 ha így nézne ki a topic akkor nagyon fasza lenne :)
Tomonort kérdezd ,h miket lehet csinálni, hátha tud segíteni.
Én nemrég találtam egy leírást ,h hogyan lehet felturbózni egy topicot... ha megtalálom megint akkor pm-ben át dobom neked. -
#71 Igazából én ezt nem értem hogy miért ilyen nagy ügy :D Nem mindegy, hogy ki nyitotta?! Ugyanaz a közösség fog így-is úgy-is lenni -
#70 OFF:
Vettem :S..és igazad van, bár én abból indultam ki hogy elég szegényes az SG moderálhatósága felhasználói részről...még ha VIP lófaszt is fizetek akkor is elég gáz, szóval nem gondoltam bele abba hogy lehetne e változtatni.
Másfelől kicsit elborult az agyam amikor kb egy nap alatt 3-szor látok egy retkes buzeránst rámvigyorogni a képernyőről.
Az meg hogy szarul esett e grr nek nos...megtörténhetett volna, de szerencsére nem ez volt, sőt ö kérte hogy töröljék a topikját! (+Mivel amikor megcsináltam a topikot eszembe jutott hogy bazz mit fog szólni majd grr ehhez...és gyorsan vázoltam neki hogy mizu,+ bocsánatot is kértem tőle meg minden.)
Azt meg izé köszi hogy megmondtad a frankót (Ezt szeretem a legjobban :D), így némiképp a te jellembeli megismerésed is szintetlépett nálam :D
++Hát igen felelősséget, majd meglássuk mi lesz itt. Egyenlőre ott tartok hogy egy képet vagy valamit jó lenne berakni ide bannerba vagy mibe...de nem vágom a dolgot szal körbenézelődök...meg ilyesmi:D , de ezen kívül nos nemtoom miféle felelősséggel jár a dolog.
Deh persze világosíts fel ezügyben...mint mondtam lentebb még soha nem csiáltam topikot sehun :D -
#69 Még csak annyit teszek hozzá , itt szerintem mindenkinél gyorsabban jutott el hozzám az új játék neve és a hozzá tartozó bemutató.
Ugyanis Ben Cousins Twitterét percenként frissítettem a hír közléséig.
És mér majdnem nyitottam rá egy topicot is amikor eszembejutott ,h nincs kedvem hadakozni a fórumozókkal... és egy jó topic felelőséget is igényel.
-
#68 Lupi tudod ,h bírlak :)
De ez az új topic nyitása Grr topicjára... kicsit hogyismondjam,... elcsodálkoztam na.
Nekem szarul esne.
Mert ugye azt mondod hibás a topic neve, és van pár tirpák HSZ.
Csakhogy nem megoldhatatlan átnevezni egy topicot ,és törölni onnan HSZ-eket( szerintem ezt te is tudod ;) )
Tényleg nem bántásból mondom, mert jógyerek vagy, és havernak tekintelek... csak gondoltam most kicsit megmondom az őszintét :)
-
#67 Már csak 24 nap :) piszkosul várom már :D -
#66 Folyamatban, de sajna nem vagyok tisztában azzal hogyan is rakhatnám be ide...vagyis ide fel...nah segáz majd remélem megoldom :D
Ha valaki tud segíteni azt örömmel veszem :D -
#65 Jaja jó ötlet :D:D Én is díjaznám :D -
#64 Ja és csinálhatnal ennek egy kis bannert a közeljövőben :P -
#63 Jóóság ez a topik na :D Amaz tényleg egy kicsit szennyezett volt xD
Valahol olvastam hogy ugyanolyan BFért lehet majd itt is vásárolni mint BFHban. Tehát acc függő BF...annak örülnék mert megőriztem 2db 700BFs accot. Így majd jól kihasználom :) Jó kis játék lesz szerintem is. -
#62 Piff hát...köf'i...ismét mélyen a lelkembe gázolt eme kommment :S (ÉS még sokakéba, akik nem éppen 13 évesek :S) -
#61 Players can drive 16 different vehicles, including the F35 VTOL (vertical take-off landing) jet fighter -- which certainly isn't found in BFBC2. Players will progress through the game to learn skills or, as you've probably already guessed, drop some f'real bling to pimp out their soldier. -
#60 Remélem csak a ruhákért kell fizetni. A fegyvereket majd fejlődéssel lehet megszerezni. Vagy Xp alapon. Bár ez kizárt mert szerintem itt is inkább a fegyver vásárlásban van a pénz. Amúgy akkor hogy béta kulcsot szerezzek nyernem kell egy kört? Nincs más amiről tudnom kéne. PL minimum egy 30as karakter vagy vásárolt BF? -
#59 semennyire se új, ez egy átdolgozott bf2.. kicsit jobb grafikával, és gondolom majd; fizetős időlimites fegyverekkel, képességekkel..:D -
#58 kÖSZ A TOPICÉRT! +FAV -
#57 Ezeknek a 13 éveseknek a Bf heroes a Battlefild nekik az számít ,hogy trendi legyen a cucc.
-
Gyuszopapa #56 A BF2-ben is lehetett a heliből lőnni. -
#55 Quad lesz? -
#54 hopp, ezt nem tudtam, hogy te kérted, akkor nem szóltam :D -
#53 hát hallod, erősen várós :D -
#52 blackhawkban biztos lehet így is lőni xd -
#51 Az tele volt szemetelve. És én kértem a törlését... :) -
#50 egyébként nem kellett volna töröltetni, simán kérted volna a házigazda jogot, és annyi. ez kicsit köcsög dolog volt részedről, hogy 2 space miatt új topicot nyitottál, és kijelentetted, hogy a másik szar. :) egyébként ezt is +fav -
#49 Ilyenre gondoltam.