6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#448 Elcseszik itt a napomat. Egész nap néztem az email jeimet hátha jön kód erre semmi. -
#447 Ezt nem hiszem el
És mikro lesz a következő osztás? -
Csokis #446 Itt! -
#445 Ezeket hol olvassátok? -
Csokis #444 "850 keys just went out. Depending on stability, more will be released soon." - Az a 850 nem sok. -
#443 Ez most komoly?? -
#442 Nah szedem a gamat. Van kulcs meg ilyenek:) -
Csokis #441 Régóta ez van a nevem mellett, szóval kötve hiszem, hogy azt jelentené. -
#440 azt nem hiszem, én a heroes OB-ben tuti nem vettem rész, mivel 9 hónapja regeltem...
meg vhol olvastam is h az azt jelenti -
#439 Értem én.
-
Csokis #438 Az az Open beta a Heroes-ra vonatkozik! Te az Open Beta-ban vettél rész, gondolom már akkor letöltötted és játszottál vele, mint ahogyan én is. Ennek nem sok köze van/lesz a mostani BF-hez. -
#437 Mármint a fórumban ír open bétát a nevem mellé.
Attól még remélem kaphatok kódot. több mint 2 éve regeltem és szinte minden héten játszottam. Mondjuk venni nem vettem BF et. -
#436 de az csak jövőre :( -
#435 Áhh kösz! Open bétát ír. :(
nem baj az is több mint a semmi :D -
#434 alap h tele lesz YT vele egyből :D -
#433 fórum control panel -
#432 fórumra ha írsz ott kiírja a neved után -
#431 Mondjuk ez szerintem érthető.
Amúgy ezt hol nézted meg hogy benne voltál a bétában?
Mert én nem találom ezt a feliratot. pedig tuti hogy játszottam már akkor is vele. -
Csokis #430 Mondjuk ez egy dolog, attól még meg fognak jelenni a képek/videók! -
#429 az a baj h heroes-os accomnál csak open beta van a nevem melett :S remélem nem csak ott lehet szerzni, na mind1 majd meglássuk
am má van kis figyelmeztetés :D
"Listen up Soldiers!
Just a reminder that you are under a Beta Test Agreement or also known as, NDA (Non-Disclosure Agreement) This means you should not post ANY material or information from the closed beta, other than stating that you are participating in the beta. Anyone found doing so, will have their access restricted effective immediately." -
#428 Meg nem kuldtek ki kulcsokat bazz... -
#427 "Türelem kulcsot terem" -
#426 Csak vicceltem! -
#425 Ja nekem is jól jönne. Ahogy bejött az oldal rögtön nyomtam neki. -
#424 Most jött 2db:-) -
#423 aggyáeggggyet -
#422 Írkálni akármit lehet, nekem meg van 10 db -
#421 nekem is küldhetnék már :S -
Csokis #420 Pff, valakinek már kettő is van!
I have 2 Keys but cant use them untill 5h when i return home from school.
The keys is on a paper note at my bookshelf. -
Csokis #419 Persze, hiszen még csak hajnali 2 van Amerikában. Majd jön a kód a mai nap folyamán. -
#418 de am ezt írja szal...
"If you already have a code, enter it here. If not, don't worry, we'll send you an email with a code as soon as your turn comes up."
ill facebook-on is írta egy srác h az oldal megvan de kódot még nem kapott, gondolom majd elkezdik küldögetni csak várni kell -
#417 Amúgy most azzal küldik ki hogy itt regisztráltál? Vagy már kellet volna kapni kódot és azt kéne beírni? Valaki megkérdezhetné külföldi fórumokon hogy náluk mi a helyzet. -
#416 Reméljük. Van még egy angolom azt valahogy túl kell élni
Aztán futok haza -
Csokis #415 Gondolom most küldözgetik a kulcsokat, akiket "kisorsoltak"! Várni kell. -
#414 Én se. De mindjárt vége az INFO órámnak :D -
#413 Van honlap és lehet jelentkezni.
De nem vágom hogy már kellet volna kapnom kulcsot vagy még nem.
-
#412 engem köszöntött a beta-ban, de kódot még nem kaptam :| -
Csokis #411 Mit? -
#410 Akinek sikerült megcsinálnia írjon. -
#409 Na van honlap :D Nézzétek meg.