6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#288 -
Bala10 #287 ezzel azt akarod mondani, hogy köcsög flémer köcsögök vagyunk? hüm? he? hüm? hüm? -
#286 Kik azok a KK-k? -
#285 az pedig amennyire ismerem a bandát hamarosan eljő :D -
Bala10 #284 majd ha elértük az 500hszt.:) -
#283 bizonyos szervereken sniper uralom van, az meg nem játték...mint ahogy az h mindenki rakétával lövöldözik...dehát ízlések és pofonok, ahol sniper limit van ott nem gáz -
#282 Szerintem meg...kb pont jó hogy van sniper...nemmintha szeretném, de így valamivel valósághűbb a dolog. Persze idegesítő ha lelőnek moccanás után...de hát ez van :P -
#281 tanúlj meg mással is lőni, és akkor rájössz h a sniper egy kalap szar, és csak elbassza mások játékát :)
ritka idegesítő amikor meg se tudsz mozdúlni mert 100 méterről campel az összes bírka a domboldalban... -
#280 így van... -
#279 lehet fére értetted :D Én abban reménykedek hogy lesz :D És ha olyan lesz mint a BC2 ben volt akkor királyság. Nekem nagyon bejött ott. -
n003 #278 és rendesen tönkre is bassza a játékélnyt :) -
#277 Ebben nem érdemes reménykedni...biztos lesz benne :P (Még olyan fps játékot nem láttam amiben ne lett volna :P) -
#276 Itt írtátok hogy aki nyer egy kört BFH ban az bekerül. Remélem így lesz. Megnéztem a trailer és nem látok benne sehol snipert. Lehet hogy nem si lesz a játékban? az egy elég nagy - pont lenne. -
#275 Gondolom a BFH beta is +pont :P...aztán az is lehet hogy találomra választják ki a embereket :P... -
#274 Remélem nem :D Mert fizetni még nem fizettem. És más EA játék sincs az accomon. max az e-mail emen. Viszont a BFH beta val is játszottam anno. És kb azóta folyamatosan játszok. -
#273 khm:) -
#272 De. -
#271 szerintem tökmindegy hány kőrt tolsz le :P Az a lényeg hogy lássák hogy aktív vagy aztán csá :P +szerintem aki fizetett már a BFH ban vagy több regisztrált EA játéka van azok nagyobb eséllyel indulnak a bétáért (Ők a hűségesebbek gondolom :P) -
#270 mindjárt jön a kk maffia :D -
#269 Majd lesz. -
#268 Olvasgatom a cikkeket és mindenhol mást írnak. valahol azt írják hogy pénzért ruhákat lehet majd vásárolni. Valahol azt hogy ruhákat+fegyvereket. Na mind1 végülis ha bejövős a játék talán kiadok 2-3k-t azért hogy élvezetesebb legyen. megyek is letolok pár kört ezzel is növelem az esélyeimet -
#267 kb annyiban hogy...bc2es fegyverek lesznek...meg ugye ingyenes (Gondolom mikrotranzakciós) talán szebb lesz picit a grafika mint abf2 ben vagy gyorsabb lesz vagy fásztudja...lejjebb elég sok infó van már ahhoz képest hogy még senki se játszott vele :P -
n003 #266 hi .. és ez mitől lesz másabb mint a bf2? mert ugye ez egy bf2 alapjában véve -
#265 Nemtudom miről beszélsz...bár nemvagyok otthon a klasszikus BF topikokban. (Csak ez és a Heroes (L)) De itt eddig mindenki normálisan viselkedett+most még pangás van a bétáig ami 30-án startol :) -
Gyuszopapa #264 Nem is fog. -
JagFater #263 KicsköcsögKör. Bf maffia. Ahogy tetszik. :-)
Az összes BF topik az ő kezükben van. Ezt is megszerzik, wwááhááhHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... -
#262 KK? -
JagFater #261 Az hogy lehet, hogy ez a topik még nincs KK kézben? -
#260 Ben Kúzinzs picike fejében. -
#259 2 hét is kint a béta. Hol vannak az információ morzsák ÁÁÁÁÁ. -
Gyuszopapa #258 Ugy is lehet,de ha beszáll egy engi a tankba akkor az mobil javítóközpontá válik.Ha mellé áll egy sérült jármü bizonyos távolságon belül akkor az elkezd javítódni.Ugyanígy ha medik vagy support száll be akkor gyógyítani ill. löszert fog feltölteni a tank. -
#257 nem úgy van,hogy egy csavarkulccsal meg kell szerelni a tankot?:o
amikor játszottam még úgy volt -
#256 XD -
#255 Csak ruhák? Hmm... már el is képzeltem, alap ruha egy rongy, 2800 BF-ért meg lehet kapni "uber the highest hyper super fákinossum bullet-proof vest"-et. -
#254 Bf2 ről sok emlékem nincs. Talán ha 1 napot játszottam vele. BFH val tolom megjelenés óta. BFBC2 vel meg pár napot játszottam xbox360 on.
Én örülnék egy BC2 es változatnak mondjuk azzal a fizikával BF2 nél kicsivel jobb graffikának. De ne legyen egy gép zabáló. Egyébként azt olvastam hogy a P4F ben csak ruhákat kell vásárolni BF pontból. Vagyis hogy azt tervezik hogy olyan cuccokat árulnak majd amik nem juttatnak előnyhöz. Bár ez a BFH nál is megvolt aztán jöttek az UBER fegyverek.
Azon gondolkodtam hogyha csak ruhákat lehet venni akkor vajon milyen verziók lehetnek. -
#253 BF2-ben ugy volt hogyha engi voltal akkor a masik tank aki melletted alt es serult volt. Megjavult ha melletted alt. Amos tankos ammot adott,medikes meg heltet. -
#252 Én mindegyikbe belekóstálok...aztán amelyik bejön azzal tolom gondolom a legtöbbet :P -
#251 BFH gunner kb. -
#250 jó fegyói vannak, lehet javítani, szét lehet zúzni a járműveket... -
#249 Gondolom mindenki járművekben fog kempelni. És az engineer tudja azokat javítani. Meg van egy batár nagy fegyvere.