6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Bogdogege
  • Bala10
    ezzel azt akarod mondani, hogy köcsög flémer köcsögök vagyunk? hüm? he? hüm? hüm?
  • Grr1234
    Kik azok a KK-k?
  • Zs0lt1
    az pedig amennyire ismerem a bandát hamarosan eljő :D
  • Bala10
    majd ha elértük az 500hszt.:)
  • MR ME
    bizonyos szervereken sniper uralom van, az meg nem játték...mint ahogy az h mindenki rakétával lövöldözik...dehát ízlések és pofonok, ahol sniper limit van ott nem gáz
  • Lupous
    Szerintem meg...kb pont jó hogy van sniper...nemmintha szeretném, de így valamivel valósághűbb a dolog. Persze idegesítő ha lelőnek moccanás után...de hát ez van :P
  • MR ME
    tanúlj meg mással is lőni, és akkor rájössz h a sniper egy kalap szar, és csak elbassza mások játékát :)

ritka idegesítő amikor meg se tudsz mozdúlni mert 100 méterről campel az összes bírka a domboldalban...
  • MR ME
    így van...
  • kabel15
    lehet fére értetted :D Én abban reménykedek hogy lesz :D És ha olyan lesz mint a BC2 ben volt akkor királyság. Nekem nagyon bejött ott.
  • n003
    és rendesen tönkre is bassza a játékélnyt :)
  • Lupous
    Ebben nem érdemes reménykedni...biztos lesz benne :P (Még olyan fps játékot nem láttam amiben ne lett volna :P)
  • kabel15
    Itt írtátok hogy aki nyer egy kört BFH ban az bekerül. Remélem így lesz. Megnéztem a trailer és nem látok benne sehol snipert. Lehet hogy nem si lesz a játékban? az egy elég nagy - pont lenne.
  • Lupous
    Gondolom a BFH beta is +pont :P...aztán az is lehet hogy találomra választják ki a embereket :P...
  • kabel15
    Remélem nem :D Mert fizetni még nem fizettem. És más EA játék sincs az accomon. max az e-mail emen. Viszont a BFH beta val is játszottam anno. És kb azóta folyamatosan játszok.
  • Wreck86
    khm:)
  • joebacsi
    De.
  • Lupous
    szerintem tökmindegy hány kőrt tolsz le :P Az a lényeg hogy lássák hogy aktív vagy aztán csá :P +szerintem aki fizetett már a BFH ban vagy több regisztrált EA játéka van azok nagyobb eséllyel indulnak a bétáért (Ők a hűségesebbek gondolom :P)
  • Zs0lt1
    mindjárt jön a kk maffia :D
  • Zerénd
    Majd lesz.
  • kabel15
    Olvasgatom a cikkeket és mindenhol mást írnak. valahol azt írják hogy pénzért ruhákat lehet majd vásárolni. Valahol azt hogy ruhákat+fegyvereket. Na mind1 végülis ha bejövős a játék talán kiadok 2-3k-t azért hogy élvezetesebb legyen. megyek is letolok pár kört ezzel is növelem az esélyeimet
  • Lupous
    kb annyiban hogy...bc2es fegyverek lesznek...meg ugye ingyenes (Gondolom mikrotranzakciós) talán szebb lesz picit a grafika mint abf2 ben vagy gyorsabb lesz vagy fásztudja...lejjebb elég sok infó van már ahhoz képest hogy még senki se játszott vele :P
  • n003
    hi .. és ez mitől lesz másabb mint a bf2? mert ugye ez egy bf2 alapjában véve
  • Lupous
    Nemtudom miről beszélsz...bár nemvagyok otthon a klasszikus BF topikokban. (Csak ez és a Heroes (L)) De itt eddig mindenki normálisan viselkedett+most még pangás van a bétáig ami 30-án startol :)
  • Gyuszopapa
    Nem is fog.
  • JagFater
    KicsköcsögKör. Bf maffia. Ahogy tetszik. :-)
    Az összes BF topik az ő kezükben van. Ezt is megszerzik, wwááhááhHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....
  • Lupous
    KK?
  • JagFater
    Az hogy lehet, hogy ez a topik még nincs KK kézben?
  • Grr1234
    Ben Kúzinzs picike fejében.
  • kabel15
    2 hét is kint a béta. Hol vannak az információ morzsák ÁÁÁÁÁ.
  • Gyuszopapa
    Ugy is lehet,de ha beszáll egy engi a tankba akkor az mobil javítóközpontá válik.Ha mellé áll egy sérült jármü bizonyos távolságon belül akkor az elkezd javítódni.Ugyanígy ha medik vagy support száll be akkor gyógyítani ill. löszert fog feltölteni a tank.
  • SzLehel
    nem úgy van,hogy egy csavarkulccsal meg kell szerelni a tankot?:o
    amikor játszottam még úgy volt
  • davis98
    XD
  • Grr1234
    Csak ruhák? Hmm... már el is képzeltem, alap ruha egy rongy, 2800 BF-ért meg lehet kapni "uber the highest hyper super fákinossum bullet-proof vest"-et.
  • kabel15
    Bf2 ről sok emlékem nincs. Talán ha 1 napot játszottam vele. BFH val tolom megjelenés óta. BFBC2 vel meg pár napot játszottam xbox360 on.
    Én örülnék egy BC2 es változatnak mondjuk azzal a fizikával BF2 nél kicsivel jobb graffikának. De ne legyen egy gép zabáló. Egyébként azt olvastam hogy a P4F ben csak ruhákat kell vásárolni BF pontból. Vagyis hogy azt tervezik hogy olyan cuccokat árulnak majd amik nem juttatnak előnyhöz. Bár ez a BFH nál is megvolt aztán jöttek az UBER fegyverek.
    Azon gondolkodtam hogyha csak ruhákat lehet venni akkor vajon milyen verziók lehetnek.
  • nandorb
    BF2-ben ugy volt hogyha engi voltal akkor a masik tank aki melletted alt es serult volt. Megjavult ha melletted alt. Amos tankos ammot adott,medikes meg heltet.
  • Lupous
    Én mindegyikbe belekóstálok...aztán amelyik bejön azzal tolom gondolom a legtöbbet :P
  • kabel15
    BFH gunner kb.
  • MR ME
    jó fegyói vannak, lehet javítani, szét lehet zúzni a járműveket...
  • kabel15
    Gondolom mindenki járművekben fog kempelni. És az engineer tudja azokat javítani. Meg van egy batár nagy fegyvere.