6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • SzLehel
    egy minigun tartozik hozzá gondolom :)
  • Grr1234
    Kíváncsi vagyok lehet-e majd helikopterekből lövöldözni, mint BC2-ben.
  • Lupous
    Nálam 10/10 :)
    Kíváncsi vagyok mennyiben hasonlít majd a BFH-s Sniperkedés ehhez.
    Am Grrr: csak neked: BOCSIKA
  • Grr1234
    Kösz.
  • ToCsEk
    "Assault

A csapat gyalogos katonája, egyedül neki vannak "assault rifle"-jei. Rendelkezik továbbá lőszeres csomaggal (ammo box) is, ennek következtében támogató/ellátmányos (supportos) szerepet is betölt. Szériatartozék nála a gránátvető, amivel mindenféle piszkos munka elvégezhető. Amennyiben egy sörétest (shotgunt) vagy pl Thompsont választasz fő fegyvernek, akkor a gránátvető helyett C4-et kapsz ajándékba. Szóval ha rambózni van kedved, és a gyilkolás élvezete adta adrenalinra vágysz, akkor legyél assault.

Engineer

Létfontosságú szerepet játszik a csapatban: a járművek őrangyala, ő felel mindenféle karbantartási munkálatokért, ugyanakkor az ellenség tankjait is sakkban tudja tartani. Mindez azzal jár, hogy a játék nagy részében a fronton kell harcolni, épp ezért tökéletes választás az SMG (géppisztoly) ennek a kasztnak. De jobb ha tudod, hogy nem könnyű az engineerek élete a BC2-ben. Ha folyamatosan jó kondiba tudod tartani a bádogdobozokat, akkor azzal már nagyban elősegíted a csapatod győzelmét. Ezen kívül járművekkel szaladgálva tudsz még igazán hatékony támogatást nyújtani, mert nyugodtan ki-be ugrálhatsz javítás közben.

Medic

A medic szerepe világos és egyértelmű. Tartsd életben a csapattársakat, és keltsd fel azokat, akik elesnek! Továbbá a másik fontos feladatuk: a támogató géppuskás szerepe, mivel ez az elsődleges fegyverük. De ez nem azt jelenti, hogy a frontvonalon kell harcolniuk, mert ha elesik a medic, akkor nincs, aki gyógyítsa és újjáélessze a többieket (kivéve ha valaki elveszi a kit-et, s átveszi a szerepet). A lényeg tehát, hogy mindenáron a népet tartsa életben, megelőzve ezzel a ticketvesztést, és a támadó offenzívák elvérzését.

Recon

Kétféleképp játszhatunk ezzel a kaszttal. Egyrészt lehetünk a hagyományos, klasszikus értelemben vett Sniper & Spotterek, vagyis a matyó hímzésű ruhánkban kutatva, és egy kedvező panorámájú pozícióról kiiktatva az ellenséget. Másrészt eljátszhatjuk a megvadult állat szerepét, agresszíven lerohanva az ellent, és felrobbantva mindent, ami az utunkba kerül. A hosszú csövű mesterlövész puska és a tüzérségi támogatás teszik igazán hatékonnyá a Recont a távolsági harcokban. Ha azonban utcai környezetben kell harcolni, akkor elő a jó öreg shotgunnal, a mozgásérzékelős gránátokkal, és a C4-gyel, hadd szóljon! Orvlövészkedés közben vegyük figyelembe a golyó gravitáció okozta függőleges esését is. Az újoncok rendszerint ezt a kasztot választják elsőként, mivel kevesebb halállal jár. Azonban ennek csak akkor van értelme, ha már megtanultunk tisztességesen célozni, addig nincs. A sniperelést pedig csak akkor érdemes elkezdeni, ha már van egy kis játéktapasztalatunk."
  • Grr1234
    Melyik mit tud?
  • Grr1234
    Törcsizve... Lupous, te ezekkel a szavakkal kifogsz készíteni!
  • Lupous
    Noh hát asszem a topik megmarad :) ( A másik törcsizve lett :D)
  • byzhouse
    kasztok: recon,medic,engineer,assault
  • byzhouse
    4-es csapatokat alkottok és egymásra tudtok éledni(asszem)
  • Grr1234
  • Grr1234
    "Squadrendszer és kasztok a Battlefield: Bad Company 2 játékból."

Ezt kérem szépen valaki részletezze (nem játszottam BFBC2-vel).

• Lupous
    Hmm most asszem szívenszúrtál (És nem csak engem :S)
    Drang: Jóság, szép összegzés :D...fasza kis cikk :)
  • Drang
    Új infók és gameplay a játékról!
  • bakvarnyu
    Hát ez kurva nagy ötlet,imádom a BF2 pályákat.
  • Grr1234
    Kinek a pap... mondjuk igaz, hogy nagyon eltér a többi Battlefieldtől (legalább is grafikában).

De ez még mindig egy BF P4F topik!
  • Suffering
    én Battlefieldeken nőttem fel, de ez a Battlefield Heroes, ez a sorozat meggyalázása. kb 2 ora után töröltem le a gépről a picsába, játszhatatlan szar...
  • SzLehel
    nincs semmilyen álca,mert ingyen játszol,nem kötelező fizetni ,csak aki akar az fizet :P
  • byzhouse
    play4free jó álca :DDD
  • Grr1234
  • pxxl
    "Nos megnyitom életem első topikját!"

amit nemsokára be is zárnak xD
  • RYO21
    +fav és remélem hamarosan lesz beta!
  • Gyuszopapa
    Már pedig ha ingyenes lesz tényleg akkor meg fogja mint BC2-ő az előtte lévő BF-eket.
  • kabel15
    Nekem azért tetszik mert remélhetőleg itt nem kell fél tárat bele ereszteni egy emberbe mint a BFH ban. Bár abban meg pont az volt az érdekes. De már kezdtem unni :(
  • Grr1234
    Ilyen alapon még mindig csak köveket dobálnánk játék néven.
  • Vaxi
    nem hiszem egyébként, hogy ez megölné a BFH-t
  • Lupous
    Hát akkor így jártam :S
    Wolfsnack kurvára igazad van...Remélem a BFH még sokáig marad közkedvelt :D sajna nem nekünk van szükségünk az új játékra hanem az EA-nek :S
  • Vaxi
    topic címét modi át tudja írni, sanszos, hogy ezt meg a kukába dobja :)
  • Vaxi
    és ez sem lesz hosszú életű :D
  • Wolfsnack
    bölcsesség: "az a baj az új játékokkal hogy megölik a régieket"
    konklúzió: szükségünk van erre?

az "Elmélkedés fél percben" adását hallották
  • Grr1234
    Amint láthatjátok, nem én kezdtem el a petíciót, szóval NL-Biggarnál lehet reklamálni, nem nálam... :D
  • kabel15
    nekem semmi bajom nincs a névvel.
  • Lupous
    Ohh mamay minek? Szerintem tök jó név ez :D És szerintem elég egyedi is :D...ennél jobban talán egy név se hangsúlyozná hogy "ez ám nagyon nagyon ingyen lesz"...ami tudjuk(vagy legalábbis sejtjük) hogy bezony marhára nem így lesz :D aki jót akar majd játszani vele az előbb utóbb úgyis fizetni fog némi extráért!
  • Grr1234
    Petició-féleegy jobb névért. Mert a "Play 4 Free" az béna.
  • kabel15
    Remélem ez nem ilyen fél tár 1 ember játék lesz.
  • Lupous
    Nembaj egészen várom már :D---öcsém biztos odalesz a cuccért :D (Én maradok Heroes fan :D)
  • Grr1234
    Nem tudom, értelemszerűen nov. 30. előtt.
  • Lupous
    Hmm ez fasza :D Ma már vagy 20at nyertem :D
    Am... zárt bétára jelentkezők vajh' mikor kapnak értesítést arról hogy mégis "Mizu van?!"?
  • Grr1234
    November 30.-n kezdődik a CB, az OB meg 2011 elején.
  • Grr1234
    Ha nov. 5. és nov. 30. között nyersz minimum egy kört BFH-ban, akkor tuti meghívnak a bétára.

Akit beengednek BF:P4F CB-re, és nyert legalább egy kört Heroesban az fog kapni:

-BF:P4F medált a Heroesba.
    -Heroes medált BF:P4F-be.
    -Valami megkülönböztető címkét Heroes fórumra.
    -Valami megkülönböztető címkét BFH:P4F fórumra.

Jah és OB jutalmak is lesznek (hasonló mint a CB: medál, fórumra valami butaság).