6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#48 egy minigun tartozik hozzá gondolom :) -
#47 Kíváncsi vagyok lehet-e majd helikopterekből lövöldözni, mint BC2-ben. -
#46 Nálam 10/10 :)
Kíváncsi vagyok mennyiben hasonlít majd a BFH-s Sniperkedés ehhez.
Am Grrr: csak neked: BOCSIKA -
#45 Kösz. -
#44 "Assault
A csapat gyalogos katonája, egyedül neki vannak "assault rifle"-jei. Rendelkezik továbbá lőszeres csomaggal (ammo box) is, ennek következtében támogató/ellátmányos (supportos) szerepet is betölt. Szériatartozék nála a gránátvető, amivel mindenféle piszkos munka elvégezhető. Amennyiben egy sörétest (shotgunt) vagy pl Thompsont választasz fő fegyvernek, akkor a gránátvető helyett C4-et kapsz ajándékba. Szóval ha rambózni van kedved, és a gyilkolás élvezete adta adrenalinra vágysz, akkor legyél assault.
Engineer
Létfontosságú szerepet játszik a csapatban: a járművek őrangyala, ő felel mindenféle karbantartási munkálatokért, ugyanakkor az ellenség tankjait is sakkban tudja tartani. Mindez azzal jár, hogy a játék nagy részében a fronton kell harcolni, épp ezért tökéletes választás az SMG (géppisztoly) ennek a kasztnak. De jobb ha tudod, hogy nem könnyű az engineerek élete a BC2-ben. Ha folyamatosan jó kondiba tudod tartani a bádogdobozokat, akkor azzal már nagyban elősegíted a csapatod győzelmét. Ezen kívül járművekkel szaladgálva tudsz még igazán hatékony támogatást nyújtani, mert nyugodtan ki-be ugrálhatsz javítás közben.
Medic
A medic szerepe világos és egyértelmű. Tartsd életben a csapattársakat, és keltsd fel azokat, akik elesnek! Továbbá a másik fontos feladatuk: a támogató géppuskás szerepe, mivel ez az elsődleges fegyverük. De ez nem azt jelenti, hogy a frontvonalon kell harcolniuk, mert ha elesik a medic, akkor nincs, aki gyógyítsa és újjáélessze a többieket (kivéve ha valaki elveszi a kit-et, s átveszi a szerepet). A lényeg tehát, hogy mindenáron a népet tartsa életben, megelőzve ezzel a ticketvesztést, és a támadó offenzívák elvérzését.
Recon
Kétféleképp játszhatunk ezzel a kaszttal. Egyrészt lehetünk a hagyományos, klasszikus értelemben vett Sniper & Spotterek, vagyis a matyó hímzésű ruhánkban kutatva, és egy kedvező panorámájú pozícióról kiiktatva az ellenséget. Másrészt eljátszhatjuk a megvadult állat szerepét, agresszíven lerohanva az ellent, és felrobbantva mindent, ami az utunkba kerül. A hosszú csövű mesterlövész puska és a tüzérségi támogatás teszik igazán hatékonnyá a Recont a távolsági harcokban. Ha azonban utcai környezetben kell harcolni, akkor elő a jó öreg shotgunnal, a mozgásérzékelős gránátokkal, és a C4-gyel, hadd szóljon! Orvlövészkedés közben vegyük figyelembe a golyó gravitáció okozta függőleges esését is. Az újoncok rendszerint ezt a kasztot választják elsőként, mivel kevesebb halállal jár. Azonban ennek csak akkor van értelme, ha már megtanultunk tisztességesen célozni, addig nincs. A sniperelést pedig csak akkor érdemes elkezdeni, ha már van egy kis játéktapasztalatunk." -
#43 Melyik mit tud? -
#42 Törcsizve... Lupous, te ezekkel a szavakkal kifogsz készíteni! -
#41 Noh hát asszem a topik megmarad :) ( A másik törcsizve lett :D) -
#40 kasztok: recon,medic,engineer,assault -
#39 4-es csapatokat alkottok és egymásra tudtok éledni(asszem) -
#38 -
#37 "Squadrendszer és kasztok a Battlefield: Bad Company 2 játékból."
Ezt kérem szépen valaki részletezze (nem játszottam BFBC2-vel).
-
#36 Hmm most asszem szívenszúrtál (És nem csak engem :S)
Drang: Jóság, szép összegzés :D...fasza kis cikk :) -
#35 Új infók és gameplay a játékról! -
#34 Hát ez kurva nagy ötlet,imádom a BF2 pályákat. -
#33 Kinek a pap... mondjuk igaz, hogy nagyon eltér a többi Battlefieldtől (legalább is grafikában).
De ez még mindig egy BF P4F topik! -
Suffering #32 én Battlefieldeken nőttem fel, de ez a Battlefield Heroes, ez a sorozat meggyalázása. kb 2 ora után töröltem le a gépről a picsába, játszhatatlan szar... -
#31 nincs semmilyen álca,mert ingyen játszol,nem kötelező fizetni ,csak aki akar az fizet :P -
#30 play4free jó álca :DDD -
#29 -
#28 "Nos megnyitom életem első topikját!"
amit nemsokára be is zárnak xD -
RYO21 #27 +fav és remélem hamarosan lesz beta! -
Gyuszopapa #26 Már pedig ha ingyenes lesz tényleg akkor meg fogja mint BC2-ő az előtte lévő BF-eket. -
#25 Nekem azért tetszik mert remélhetőleg itt nem kell fél tárat bele ereszteni egy emberbe mint a BFH ban. Bár abban meg pont az volt az érdekes. De már kezdtem unni :( -
#24 Ilyen alapon még mindig csak köveket dobálnánk játék néven. -
#23 nem hiszem egyébként, hogy ez megölné a BFH-t -
#22 Hát akkor így jártam :S
Wolfsnack kurvára igazad van...Remélem a BFH még sokáig marad közkedvelt :D sajna nem nekünk van szükségünk az új játékra hanem az EA-nek :S -
#21 topic címét modi át tudja írni, sanszos, hogy ezt meg a kukába dobja :) -
#20 és ez sem lesz hosszú életű :D -
Wolfsnack #19 bölcsesség: "az a baj az új játékokkal hogy megölik a régieket"
konklúzió: szükségünk van erre?
az "Elmélkedés fél percben" adását hallották -
#18 Amint láthatjátok, nem én kezdtem el a petíciót, szóval NL-Biggarnál lehet reklamálni, nem nálam... :D -
#17 nekem semmi bajom nincs a névvel. -
#16 Ohh mamay minek? Szerintem tök jó név ez :D És szerintem elég egyedi is :D...ennél jobban talán egy név se hangsúlyozná hogy "ez ám nagyon nagyon ingyen lesz"...ami tudjuk(vagy legalábbis sejtjük) hogy bezony marhára nem így lesz :D aki jót akar majd játszani vele az előbb utóbb úgyis fizetni fog némi extráért! -
#15 Petició-féleegy jobb névért. Mert a "Play 4 Free" az béna. -
#14 Remélem ez nem ilyen fél tár 1 ember játék lesz.
-
#13 Nembaj egészen várom már :D---öcsém biztos odalesz a cuccért :D (Én maradok Heroes fan :D) -
#12 Nem tudom, értelemszerűen nov. 30. előtt. -
#11 Hmm ez fasza :D Ma már vagy 20at nyertem :D
Am... zárt bétára jelentkezők vajh' mikor kapnak értesítést arról hogy mégis "Mizu van?!"? -
#10 November 30.-n kezdődik a CB, az OB meg 2011 elején. -
#9 Ha nov. 5. és nov. 30. között nyersz minimum egy kört BFH-ban, akkor tuti meghívnak a bétára.
Akit beengednek BF:P4F CB-re, és nyert legalább egy kört Heroesban az fog kapni:
-BF:P4F medált a Heroesba.
-Heroes medált BF:P4F-be.
-Valami megkülönböztető címkét Heroes fórumra.
-Valami megkülönböztető címkét BFH:P4F fórumra.
Jah és OB jutalmak is lesznek (hasonló mint a CB: medál, fórumra valami butaság).