6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#168 Nagyon szeretnék CB-t játszani :)
Akik régen heroesban tolták a betát... azok már magas szinten voltak amikor megnyitották a játékot, és ismertek minden okosságot :P
Meg amúgyis nagyon szeretnék már mást játszani.
Persze azért I <3 BFH -
#167 semmi új infó
-
#166 Meg én is jól :D -
#165 valami új infó? -
#164 Azt én is garantálom ;D -
#163 Gyere fel a battlefield.hu Heroes szeróra, nationals oldalra, és garantált lesz egy nyert köröd... ha épp sokan vagyunk magyarok. -
#162 Hat figyi nekem is van Heroes accom. Ugyanazzon van a BC2. Van Veteran Rangom is Bf2 vel. De majd felrakom es par haverral benyomunk par kort:) -
#161 Szerintem az aktív regisztrált EAs accok kapnak. Nem hiszem hogy csak a BFHvel lehetne elérni... -
#160 máshogy nem lehet? most nem tenném fel ezért megint :D bc2ben megnyerem az nemjó? -
#159 Heroesban jatszol 1kort amit meg is nyersz... -
#158 CB-re hogy lehet akkor kulcsot szerezni? :) -
#157 de persze ez nem a CB-ra vonatkozik :) -
#156 elvileg csak egyet -
#155 hány kört kell nyerni heroesban, hogy kapjak betat? -
#154 Jé, tényleg nem. -
#153 ez itt nem a cod:mw2 szvsz. -
#152 Gondolom... -
#151 De falon átmegy a golyó? Legalább a sniper vagy a nagyobb kaliber. -
#150 Nem. -
#149 amúgy ez a game bfbfc2 enginet használ majd? Szóval itt is rombolható lesz a környezet? -
#148 Szerintem a ruszki lesz a nyerő. Mert az ilyen atom Pistikék: VÁÓ AMCSI! AMCSI AKAROK LENNI. Persze ő is majd a kezdőn fogja várni hogy végre megjelenjen a repülő amivel a felszállás után 10-15sec múlva le fog zuhanni. És általában az ilyenek miatt kapnak ki. -
#147 De legalább az oroszok örülnek, mert kedvenc játékukban is az Anyaországért harcolhatnak! -
HUmanHunter #146 ruszki vagy amcsi? HOOAH! -
#145 nem tudom melyiket utálom jobban :DDD -
#144 Micsoda ruszki meg amcsi? LOL... Hát a két fis közül asszem a ruszki nálam a nyerő :D -
#143 Ja tényleg, siettem. :D -
#142 Hát ha ingyen van akkor had adják ki:D Remélem lesz olyan jó mint a BF2. -
#141 itemshoptos battlefield? -
#140 Az volt az első lehetőség amit írtam. -
#139 ...vagy pedig mint a BFH-ban, egyszer kiválasztod, és nincs visszaút! -
#138 Nekem az volt. És hátha még valaki nem tud róla gondoltam beírom.
Az mondjuk érdekelne hogy úgy lesz ez mint a BFH ban hogy kezdetnél választasz egy karaktert (oroszt vagy amcsit) és azzal leszel végig. Vagy mikor melyik csapatba oszt be. -
#137 Ez nem új infó, de azért kösz. :D -
#136 Új info: Oroszok és az Amerikaiak között lehet majd választani. -
#135 Azért, hogy bc2 szintű legyen a graf és ingyenes. No meg azért is, hogy a bf3-ra minél több rajongója legyen a sorozatnak, illetve bevétel végett a majd vásárolható cuccok által. -
#134 most miért adják ki újra a BF2-t? -
#133 -
Cat 02 #132 Akkor ugrok egy seggest.
Amúgy skillekről van valami info ? Vagy a fejlődési rendszer csak annyi lesz, hogy megfelelő helyre dob be ? -
n3whous3 #131 fasza banner -
#130 Kb pont ugyan ez csak van mögötte háttér...szóval nem kell sírni. amúgy majd valamit kitalálok.
Am én bírom az ilyen egyszerű de nagyszerű (Minimal) dolgokat :D
Ha kijön a játék jól meglesem a menüjét...ikonokat, logókat, esetleg mugshotokat, és azokból kiegészítem majd a nagy logót. Fasza lesz gondolom szal nem kell izgulni :D
+De szeretném mindenképp ha nem lenne ilyen négyzetes a dolog ...én attól irtózok, + túl ratyi (de ez végülis ízlés kérdése :))
+ ez annyira egyszerű hogy szinte nincs rajta olyan ami "nem tetszik" a játék eddigi egyetlen szimpla logója tökéletesen tükrözi hogy miféle topik ez és szerintem ez a leglényegesebb dolog! -
#129 Ami ki lett téve tökéletes. Nem hiszem, hogy ezen bármi is múlik.