6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Pra
    Nagyon szeretnék CB-t játszani :)
    Akik régen heroesban tolták a betát... azok már magas szinten voltak amikor megnyitották a játékot, és ismertek minden okosságot :P
    Meg amúgyis nagyon szeretnék már mást játszani.

Persze azért I <3 BFH
  • Pra
    semmi új infó
  • Lupous
    Meg én is jól :D
  • kabel15
    valami új infó?
  • davis98
    Azt én is garantálom ;D
  • Pra
    Gyere fel a battlefield.hu Heroes szeróra, nationals oldalra, és garantált lesz egy nyert köröd... ha épp sokan vagyunk magyarok.
  • nandorb
    Hat figyi nekem is van Heroes accom. Ugyanazzon van a BC2. Van Veteran Rangom is Bf2 vel. De majd felrakom es par haverral benyomunk par kort:)
  • Elektrofrombc2
    Szerintem az aktív regisztrált EAs accok kapnak. Nem hiszem hogy csak a BFHvel lehetne elérni...
  • MR ME
    máshogy nem lehet? most nem tenném fel ezért megint :D bc2ben megnyerem az nemjó?
  • nandorb
    Heroesban jatszol 1kort amit meg is nyersz...
  • MR ME
    CB-re hogy lehet akkor kulcsot szerezni? :)
  • Pra
    de persze ez nem a CB-ra vonatkozik :)
  • lolSL
    elvileg csak egyet
  • Rage47
    hány kört kell nyerni heroesban, hogy kapjak betat?
  • Grr1234
    Jé, tényleg nem.
  • HTS s3rg1nh00
    ez itt nem a cod:mw2 szvsz.
  • Grr1234
    Gondolom...
  • kabel15
    De falon átmegy a golyó? Legalább a sniper vagy a nagyobb kaliber.
  • Grr1234
    Nem.
  • ToCsEk
    amúgy ez a game bfbfc2 enginet használ majd? Szóval itt is rombolható lesz a környezet?
  • kabel15
    Szerintem a ruszki lesz a nyerő. Mert az ilyen atom Pistikék: VÁÓ AMCSI! AMCSI AKAROK LENNI. Persze ő is majd a kezdőn fogja várni hogy végre megjelenjen a repülő amivel a felszállás után 10-15sec múlva le fog zuhanni. És általában az ilyenek miatt kapnak ki.
  • Grr1234
    De legalább az oroszok örülnek, mert kedvenc játékukban is az Anyaországért harcolhatnak!
  • HUmanHunter
    ruszki vagy amcsi? HOOAH!
  • Vaxi
    nem tudom melyiket utálom jobban :DDD
  • Lupous
    Micsoda ruszki meg amcsi? LOL... Hát a két fis közül asszem a ruszki nálam a nyerő :D
  • Grr1234
    Ja tényleg, siettem. :D
  • atila4
    Hát ha ingyen van akkor had adják ki:D Remélem lesz olyan jó mint a BF2.
  • JethroHUN
    itemshoptos battlefield?
  • kabel15
    Az volt az első lehetőség amit írtam.
  • Grr1234
    ...vagy pedig mint a BFH-ban, egyszer kiválasztod, és nincs visszaút!
  • kabel15
    Nekem az volt. És hátha még valaki nem tud róla gondoltam beírom.
    Az mondjuk érdekelne hogy úgy lesz ez mint a BFH ban hogy kezdetnél választasz egy karaktert (oroszt vagy amcsit) és azzal leszel végig. Vagy mikor melyik csapatba oszt be.
  • Grr1234
    Ez nem új infó, de azért kösz. :D
  • kabel15
    Új info: Oroszok és az Amerikaiak között lehet majd választani.
  • bosco05 #135
    Azért, hogy bc2 szintű legyen a graf és ingyenes. No meg azért is, hogy a bf3-ra minél több rajongója legyen a sorozatnak, illetve bevétel végett a majd vásárolható cuccok által.
  • byzhouse
    most miért adják ki újra a BF2-t?
  • lolSL
  • Cat 02 #132
    Akkor ugrok egy seggest.
    Amúgy skillekről van valami info ? Vagy a fejlődési rendszer csak annyi lesz, hogy megfelelő helyre dob be ?
  • n3whous3
    fasza banner
  • Lupous
    Kb pont ugyan ez csak van mögötte háttér...szóval nem kell sírni. amúgy majd valamit kitalálok.
    Am én bírom az ilyen egyszerű de nagyszerű (Minimal) dolgokat :D
    Ha kijön a játék jól meglesem a menüjét...ikonokat, logókat, esetleg mugshotokat, és azokból kiegészítem majd a nagy logót. Fasza lesz gondolom szal nem kell izgulni :D
    +De szeretném mindenképp ha nem lenne ilyen négyzetes a dolog ...én attól irtózok, + túl ratyi (de ez végülis ízlés kérdése :))
    + ez annyira egyszerű hogy szinte nincs rajta olyan ami "nem tetszik" a játék eddigi egyetlen szimpla logója tökéletesen tükrözi hogy miféle topik ez és szerintem ez a leglényegesebb dolog!
  • bosco05 #129
    Ami ki lett téve tökéletes. Nem hiszem, hogy ezen bármi is múlik.