5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
Pio #1037 Ebben az esetben ha valakinek a nyakán maradna egy kulcs az lenne olyan jó és küldene nekem egyet? Privátban adok steam accountot hozzá. -
Fallingstar #1036 Végleges The Defense Csoportok -
Fallingstar #1035 DreamHack Winter csapatok -
Fallingstar #1034 Art háttérképek -
#1033 If you were a pre-survey-invite beta tester, restart steam and check Games -> Manage Gifts. You should have two extra beta invites. Thanks Icefrog! -
Santata #1032 Hihetetlen mennyire nincs "szerencsém". -
#1031 reddit-en megindult a "I JUST GOT A KEY" topikok száma -
#1030 ezt hol írják? -
#1029 és kiment a második hullám is... -
#1028 Vki esetleg volt oan mázlista h kapott béta kulcsot? -
Essencia #1027 Sziasztok nem tudok valamit arról, hogy mikorra várható?
Köszi előre. -
Fallingstar #1026 Sok szerencsét annak aki játszik:) -
#1025 És majd abból a több tízezer playerből majd pont én fogok kapni 1 béta kulcsot. Sajnálom, hogy csökkentem a nyerési esélyeiteket gyerekek, de ez van. -
Fallingstar #1024 Gosugamers béta kulcs -
Fallingstar #1023 The Defense verseny csoportok -
Fallingstar #1022 LOVAGOK, DREAMHACK, PATCH & BÉTA
DOTA2 képregény -
#1021 so it begins -
Fallingstar #1020 The Defense bajnokság -
#1019 Akikkel játszik azok sem kutyák .
Szép lesz ha megtelik majd csomó kezdővel,mondjuk biztos lesz vmi matchmaking h a saját tudásod szerint választ majd ellenfeleket is. -
Fallingstar #1018 Ezt mindenki eldönti maga:) -
#1017 Én a helyedben nem tenném ki, mivel elég bénán játszik benne, véleménye pedig kb annyi, hogy az International-on mutatott videok neki nem hozták meg a hangulatot, de most, hogy kipróbálhatta már nagyon tetszik neki, és biztos, hogy fog vele játszani.
De ahogy írtam, a gameplay rettenetes. Ha jár az oldalra valaki, aki tud is játszani (értem ez alatt azt, hogy gondolom nem csak kezdők nézik honlapot), azoknak ez nagyon fájdalmas. -
Fallingstar #1016 Köszi a vidit, ki is teszem!:) -
#1015 -
#1014 -
Fallingstar #1013 ESWC közvetítés
Három új hős -
#1012 open beta talán februárban -
#1011 Pont nem annyira ^^,de azért megnézem. -
#1010 ha szereted a terrant akkor érdemes, azzal lehet akármennyi custom gamet játszani bneten. -
#1009 Nem is tudtam,h van ingyenes sc2,érdemes feltenni vagy nagyon limitált? -
#1008 tegnap azt mondták hogy végül az ingyenes SC2-be (starter edition) is be fog kerülni valamilyen formában. -
#1007 Szóval akkor meg kell vennem az sc2-őt a kiegészítőt és szolid 20 ezerből megúszom :D.Ez így nem lesz nagy konkurencia. -
#1006 kiegészítő mellé jár. -
#1005 Ez csak egy mod lesz sc2-be?Vagy külön meg kell venni? -
donatus13 #1004 ma berakták a queen of paint , broodmothert , és a skeleton kinget , skeleton king annyira nem tetszik de a másik két hős elég faszán kidolgozott. -
#1003 kis off
-
#1002 -
-
RaSzTaH #1000 jah, hát LoL-lal gyúrni dota 2-re biztos kifizetődő lesz tudásban;) -
#999 Nekem miota felraktam 64bites win7-et jobban fut, mint xp-n :D -
donatus13 #998 elindulni elindul, de nagyon lassan tölt és a hangok is szaggatnak valamiért , nem tudom miért csinálja directx és driver a legújabb.