5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Hugh Hefner
    Csak poroghetne a topic azert a meghivoert : )
  • Zomil
    van leaver protection, mert aki kilép az kap egy abbandon meccset és ha elég összejön(nemtudom mennyi) akkor nem kerülhet össze azokkal akiknek kevés van/nincs

a 20perces keresés meg nemtudom mikor volt neked, mert nekem délutántol hajnalig bármikor maximum 5perc és talál csapatot, mostmár átlagos 3500ember van a játékban.
  • Inv1sus
    Nem nyertem. Pedig szarrá spammoltam ismerőseimet a játékkal. Legalább über kockának tűnök a szemükben, hát nem megérte?
  • donatus13
    Én is csak egy rendes ember accountjával játszom, arról csinálom majd a streamet is :) csak azt majd holnap:)
  • JSbyMSI8800
    De jó neked, hogy már kipróbálhatod
  • donatus13
    Na nekem így az első meccsek után nagyon tetszik a játék, kicsit szokatlan még az egész meg főleg az itemek de szerintem nagyon jó játék lesz belőle nekem tuti instant buy:)
  • JSbyMSI8800
    Amúgy is mindjárt mikulás, béta kulcsot kértem ajándékba, majd egy cetlire ráírom az e-mail címem és kirakom egy zokniba
  • Santata
    Belehúz,belehúz. Majd ha nekem küld, akkor húz bele:D
  • JSbyMSI8800
    Hát nagyon jó lenne már ha belehúznának a kulcs osztásba
  • Fallingstar
    Alchemist, CPL Kijev, Art rajzok & sokasodó béta inviteok
  • TurboX
    leaver protection sajnos egyelőre még nincs, ill. a béta időszaka alatt nem is látom értelmét. viszont gyakorlatilag egy jó meccset nem lehet lejátszani ez miatt. az új motor tetszetős, nálam kicsit lomha a kameramozgatás(lehet hogy a beállításokban van rá orvosság..), interface-en még van mit csiszolni, matchmaking rendszer néha 20 percig keres-nagy a sorban állás(csak eu-t jelöltem be). mindent egybevetve első látásra jól halad a dolog.

#1100-as poszt kap egy kulcsot
  • Hugh Hefner
    BUNDA!
  • Fallingstar
    Ha sikerül még leakasztanom béta kulcsot csinálok még egy játékot, de ahhoz felajánlás kéne:)
  • Essencia
    Áhh nem nyertem:'(, remélem egyszer amig tart a beta ... szerzek valahonnan egy kulcsot:'(
  • TurboX
    éreztem hogy ma meg kell nézzem a levelesládámat:)
  • Inv1sus
    Nehezen megy a szövegértelmezés, eh? De segítek:

Az emaileket kedd este 20:00-ig lehet elküldeni, a sorsolás csütörtökön 20:00-kor lesz.
  • Kry
    Nah ma este lesz sorsolva a 2 béta kulcs ? (dota2.hu)
  • Fallingstar
    persze, írd meg a [email protected] a linket
  • donatus13
    Én most fogok majd streamelni valszeg szombaton majd belinkelem ha érdekel valakit.
  • Zomil
    Sajnos a 8megás netem nem elég ahhoz, h élvezhetö minöségben streamelni lehessen. :(
  • Fallingstar
    A GosuGamers kisorsolt 5 béta kulcsot 12.000 embernek. A DOTA2.hu 2 kulcsot sorsol eddig 51 között. Nálunk jobbak az esélyek:)
  • Fallingstar
    Valaki látta Zomilt? Zomil nem streameled a játékod esetleg?
  • Fallingstar
    DotA Talk kedd 18:00 élőben
    DOTA Star Bajnokság Kijev
  • Fallingstar
    aránylag kevés, jó eséllyel páyázhatsz:)
  • Fallingstar
    WCG D2 döntő
  • setuh
    Eddig kb hány jelentkező van?
  • Fallingstar
    vagy publikus vagy bejelölöm:)
  • Hugh Hefner
    "A sorsoláskor megnézzük az illető falát, és ha látjuk, hogy megosztotta"

hogy látnátok ha nem vagytok ismerősök?
  • setuh
    Jah oké.
  • Fallingstar
    olvasd el. 2
  • setuh
    Hány kulcsot osztottok ki?
  • Fallingstar
    DOTA 2 Hungary béta játék! Nyerj kulcsot! hajrá!:)
  • Essencia
    Huh, remélem betudok húzni 1 beta key-t ha igen akkor adok valakiknek Giftet:D
  • Santata
    Ma se kaptam kulcsot. Ez már hihetetlen! Fallingstar: Tess?
  • Fallingstar
    készüljetek, DOTA 2 Hungary béta kulcs játék még ma!
  • setuh
    Jah...Már megörültem,hogy ezt nem mindenki kap és nemsokára érkezik a beta kulcs :D.Nah mind1 közbe kitöltöttem aztán hátha.
  • zsakosfrodo2
    Igen, kaptunk. Ha nem jön be semmi a linkre, akkor indítsd újra a steam kliensedet, lehet hogy még nem telepítette fel azt a patchet, ami kell hozzá. Ezzel azt éred el, hogy információt adsz ki nekik arról, hogy mennyire vagy skilles DotA-ban, és felméri a géped információit. Állítólag ez beleszámít abba, hogy milyen hamar kapsz bétakulcsot, de valószínűleg most is teljesen randomok kapnak.
  • setuh

"You recently indicated you want to play Dota2. Before we send the first batch of invites we need to collect a little more information from you about your level of gaming experience and your gaming rig.

To begin the survey go to the machine on which you intend to play Dota2, start Steam and click this link: steam://takesurvey/1/ (if you haven't restarted your Steam client for a few days, you might need to do that before clicking that link).

To install Steam go to http://www.steampowered.com/about"

Kaptam egy ilyen mailt meg elsején.Ezzel mit lehet kezdeni?Hiába megyek rá a linkre nem csinál semmit.Más is kapott ilyesmit?
  • Kry
    Én is elfogadnék egyet, am gz tesco, majd számolj be itt a forumon bétás élményeidről.
  • Since
    Én is elfogadnék egy béta kulcsot ha valaki érez magában jóindulatot...