11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Zomil
    Miröl beszélsz? Ugy irod, mintha kötelezö lenne stat resetet venni...ki nem szarja le a statot? Elöször is aki jol játszik ugyis vissza tudja hozni magát...Én 1600körül mozogtam...aztán jött pár nagyon szar meccs...utána meg néhány rage meccs ahol már én is hibás voltam. utána meg egy adag balszerencse és pikk-pakk 800mmr-en voltam. Aztán gondoltam, h akkor kicsit belehuzok, és 2honap alatt(nem egésznap játszás max 5 mecs 1nap alatt) visszahoztam magam és megint 1600-on vagyok és remélhetöleg még fentebb kerülök, de annyira nem izgat a lényeg, h jol érezzem magam játék közben.
    Stat reset teljesen értelmetlen, aki nem tudja alacsony mmr-röl felhozni magát 1haverral(nem kell, h mind az 5-en együtt legyetek, böven elég, ha 2-en játszotok, egyikötök support másik carry) az stat reset után is ugyanugy vissza fog csuszni.
    Akármennyire is hihetetlen, de a matchmaking igenis jol müködik(persze nem tökéletes).