5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#1117 bezzeg hozzám nem esik 1 -
Santata #1116 Lesz open beta, de még nem most. Szerintem december közepe fele lesz Open Beta. Mostanában meg naponta küldenek pár száz invite-t de nem volt szerencsém még:(. Kellett laptoppal kitölteni a survey-t, azt hittem, hogy előny. -
Hugh Hefner #1115 túrom a netet, de nem sok helyen osztogatnak meghívókat ahogy látom... -
#1114 De minthogy csinálnának már egy nagyobb szabású zárt bétát, mondjuk kiosztanának vagy 100 000 kulcsot, legalább egy jó teszt lenne nekik, egyrészt a szerver mennyire bírja másrészt a bugok kiszűrése. -
Essencia #1113 Sziasztok, tudtok olyan oldalakat ahol Beta key-t lehetne nyerni?:D, Már nagyon DotA2 buzi lettem, ahogy nézem a streameket, DotA-val 5 évet toltam... :D -
#1112 Közben megoldódott,tűzfal probléma volt.
Első game-em kicsit nehézkes volt,jaték közben állítgattam a beallításokat,keresgéltem az itemeket,de nem volt olyan rossz,csak a végén léptek ki ellenfél csapatból mikor már szinte bent voltunk. -
#1111 Az mér van,hogy akárhányszor próbálok csatlakozni,talál játékosokat,de a loading után kiír egy ilyet :
"Connection to the server exceeded the number of retries.Server is probably not available."
Vagy most senkinek se megy? -
Santata #1110 Grat. Egyszer talán nekem is lesz szerencsém. -
#1109 sovány vigasz. általában valaki mindig lelép, persze ez lehet hogy csak az én balszerencsém. igaz, sok meccset még nem játszottam talán pár nappal később már nagyobb tapasztalattal fogok a dologról beszélni. -
#1108 Millió kösz,álltad a szavad :D! -
#1107 pm -
donatus13 #1106 Nah morphlingel nyomtam az egyik meccsemet dk val még egész jól ment de morphal gyalázatosan :D nagyon nehéz hős de tetszik, a játék gépigénye source motor révén elég alacsony és hibátlanul fut nincs crash ilyesmi, legalábbis eddigi tesztek alapján nem volt :)
-
Hugh Hefner #1105 fellebbezek -
Fallingstar #1104 grat:) -
#1103 :D:D:D
Remélem nem hülyéskedett :P. -
Hugh Hefner #1102 nemár : \ bunda -
Hugh Hefner #1101 yaay -
#1100 Nyertem! -
Fallingstar #1099 lila gőzöm sincs mikor kezdtem:) -
#1098 Kb én is. -
Hugh Hefner #1097 2006, azelőtt azt hittem megragadt vmi corridoros pálya szintjén még amikor a többi map volt enőm -
Fallingstar #1096 szerintem minimum konfigot keress, az enyémet elfut kényelmesen, 4magos proci 6gb ram asus eah 5870 -
#1095 Ki mióta dotázik?(: -
Hugh Hefner #1094 meséljetek arról, hogy mennyire gépigényes a játék, milyen vason hogy fut? -
Fallingstar #1093 pörr:) -
Hugh Hefner #1092 na pörgessünk, 5 perc és mennem kell -.- -
#1091 Jah oké. -
#1090 ^ bannerben, kép alatt: "streamdota2.com" -
#1089 Hat én nézném,nem baj ha nem vagy pro :P. -
Fallingstar #1088 én szoktam, de nem sokan nézik, nem sűrűn reklámozom, nem vagyok elég pro:) -
#1087 Vannak amugy dota2 streamek?Nem nagyon találtam. -
#1086 Nekem volt vödör és házikó is. :D (két különböző ovi, mivel költöztünk) -
#1085 Nektek melyik hős hangja tetszik jobban ?
nekem Pudge
-
#1084 mindmeghalunk -
#1083 Nekem mind1 Nem tudom. Sztem előbb-utóbb fel. -
Hugh Hefner #1082 haziko
ujabb kerdea: felbomlik e az eu vagy sem
-
Fallingstar #1081 telefon, régi tekerős:) -
#1080 bögre (nemköcsög) -
#1079 nekem fa -
#1078 Hát pörögjön... Kinek mi volt a jele az oviban?
Nekem szemüveg.