Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Am. meg az milyen már, hogy a csávó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy tényleg az a cinkes, hogy LEGALÁBB 4 ember kéne össz, hogy jólegyen ugye.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A medve nem játék.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Extra:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Amúgy pont az asszimmetria, az "átlagtól" való eltéréstõl lesz a külsõ különleges, utánozhatatlan, "szép". Gondolj Angelina Jolie, Liv Tylerre. De fordítva is, mert zseniális DZSÓFRI nyomott feje, eleve ránézésre felrugandó.😄
A castingosok kiváló munkát végeztek és erre rakódik még a smink, jelmez, ami felteszi az i-re a pontot.
Amikor elsõnek javasolták a GOT nekem, akkor legyintettem, mert eddig csak ratyi fantasy/középkori fílinges filmet csináltak... Valahogy nekem sohasem tudták eladni... Most sikerült.😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A kövérséggel járó betegségek sokkal nehezebben kezelhetõek voltak.
Ugyanígy a köznép esetében a kóros soványság betegségre utalt és nehezebben is lehetett túlélni a mindennapokat.
Azt sem érdemes elfelejteni, hogy Európának több hullámban is volt problémája az élelmiszer termelésével.
Nem is étkeztek rendszeresen, nem volt 365-os azonos hatásfokú táplálék, általában állatokéhoz hasonló - nyáron sokat, télen keveset ettek - táplálkozási szokásai voltak a köznépnek.
Nem volt mindennap rántotthús, hanem heti-havi egy alkalommal vágtak le valamit. Zöldségtõl, gyümölcstõl, gabonáktól annyi fizikai munka mellett nem lehetett elhízni.
A középkori nõk vékonyak voltak - nyugodtak keress rá az akkori festményekre, rajzokra - amire te utalsz, az már a késõ XVIII. század, de akkor is csak pár mûvész volt, aki a húsgolyókat szerette megfesteni.
http://gaborszantai.co.uk/
Körtealkat, félreálló cicik, hát istenem...😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A medve nem játék.
Per Aspera Ad Inferi.
http://gaborszantai.co.uk/
gondoltam is, ha már egy ilyen jelenettel nyitottak, nem lesz rossz ez a sorozat (és igazam lett😄)