Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ugye ö is mindig élve égette az embereket.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ugy ahogy a fiatalabb farkas címeressel akart, akit megölt a vörös haju boszorkány.
Vagyis jelen esetben danerysé lenne a vastron, Rob vagy ki, ö meg megtarhatja északot.
(vagyis amig a barbárok, vagy a zombik át nem törnek)
:D:D:D:D
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Per Aspera Ad Inferi.
Why so serious?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az aktuális részrõl írtam. Hány napnak kell eltelnie míg a sorozat részeirõl a sorota topicjába lehet írni? Mi van azzal, aki csak egy hónap múlva fogja megnézni a mai részt?
csakmert eddig nagy a csend:)
Valami rosszat írtam?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
az öreg mormontot sajnáltam, jó karakter volt a vén medve. na de hátha visszatér még "otherként" <#idiota>#idiota>
theon meg vissza a szopórollerre. tényleg rosszul választott.
Per Aspera Ad Inferi.
Bevallom ez egy igazán jó rész volt, s ha nem lett volna a vége is azt mondom, hogy jó!
Bár pár karaktert még mindig tisztába kéne rakni és kicsit áttanulmányozni, de talán mégsincs veszve még ez a sorozat.
respect. <#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Per Aspera Ad Inferi.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
téma lezárva.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
"és senkinek nincs mersze egy rossz szót szólni erre a sorozatra, mert különben felakasztják. "
érdekes hogy én igazán pozitiv kritikát még az évadról nem olvastam, de sebaj
ragnar egyébként az nem baj hogy nem tetszik a sorozat de olyan gyengén érvelsz hogy csak natur buta trollkodásnak jön le sok esetben, nameg pont a legújabb rész legjobb jeleneteit fikázod azt mutatja hogy neked mást kellene nézni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
2.: Az nem beszélgetés, hogy leírod a saját véleményedet, és közlöd, hogy neked van igazad, mindenki más villamos (idézet: ...csak ezt sokan nehezen akarják észrevenni, belátni... . Ez inkább a trollkodás szintjét súrolja...
Szóval légyszíves normális hangnemben szólj hozzá, ha van mit.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Olvasva a hosszászólásokat és nemcsak ezen a fórumon, egyre több emberbõl vált ki negatív érzéseket, megnyilvánulásokat a sorozat új részei. (az ismeretségi körömben is vannak ilyenek)
Azt kell mondjam,(mivel olvastam mind az 5 kötetet), hogy egyre jobban eltérnek a könyvtõl, hol jobb, hol rosszabb irányba - sajnos többségben van a rosszabb. De nekem pl. még összeségében tetszik, ezért akik unalmasnak, és ezáltal rossznak titulálják, azoknak üzenem, hogy remélhetõleg (mivel tényleg a 3. kötet a legjobb)most már tényleg be fog indulni a sorozat.
Ami pedig a könyv, illetve a sorozat bonyolultságát illeti (errõl is sok hozzászólást olvastam, hogy mennyire átláthatatlan, követhetetlen és sok szereplõs stb...) errõl azt tudom mondani, hogy akkor azok még nem ismerik pl. A Malazai bukottak könyvének regéjét (ez is egy fantasy regényciklus egyébként, amit szintén olvastam) amihez képest a GoT egy 1-2 szereplõs egyszerû történet. (szvsz. az említett fantasyt - sajnos - nem is lehetne megfilmesíteni (vagy csak piszok drágán és nehezen))
Szóval kitartás, lesz ez még jobb is (illetve ez alatt azt értem, hogy pergõbb, izgalmassabb)
Én pl. ezért nem nézek Barátok Köztet, holott tudom, hogy sokan szeretik és nézik. DE! Nem baszogatom õket szándékosan, nem járok BK fórumokra, hanem elfogadom, hogy nekik jó, nekem nem. Van opcióm: nem nézem.
Hogy neked miért jó idejárni és vitatkozni alapvetõen mindenkivel, azt nem tudom, de nem vall érett emberre, amit itt mûvelsz.
http://gaborszantai.co.uk/
addigis valahogy kikell bírni, hogy ilyen véleményekre ne reagáljon az ember: "A Trónok harcát a színvonalas párbeszédek viszik a hátán"
<#idiota>#idiota><#rolleyes>#rolleyes> de jó legyen, ha 50 percnyi beszéd lenne egy rész akkor olyan 4-5 perc az ami színvonalas<#nevetes1>#nevetes1>
ps: ha a következõ 2-3 rész tudná legalább az ÉVADNYITÓ EPIZÓD színvonalát hozni (az még látványban is ok volt, akció nélkül) akkor semmi bajom nem lesz.
az elején vannak ökörségek benne, merr mint tudjuk szex, harc alig van benne, de amúgy merõben nemrossz írás:)
Evolution: nem akarok senkit téríteni, inkabb csak beszélgetni akartam volna, de ahhoz kb elcsesztem vagy nem voltam elég jó és nagyon részletesen senkivel nemtudtam elmerülni itt benne:)
Én:
Ígyvan csak már eléggé szemet szúr, fõleg ha jogtalannak érzem:)
Mostanra már 100% osan minden kétség nélkül túlértékelté vált (föleg imdb a zavaró) az hogy üres azt sokféleképp lehet éretelmezni...nyilván úgy nem üres ahogy te gondolod, az hogy én miként látom és miért üres nekem az már más kérdés.
nincs kedvem, de rengeteg dolgot tudnék felsorolni ami miatt szerintem "üres" nagyrészüket már említettem korábban is.
ha azokat valaki nem érti meg vagy neki AZ tetszik, mert valahogy kényszeresen szereti már vagy csak úgy elhiteti magával hogy ez jó, arról nem tehetek
(persze nem azt mondom hogy rossz minden, rossz az egész stb. de az összképet
valahogy GoT tipikusan az a sorozat, ami jól indult aztán csak ment lefelé és lefelé (és ez még a 2. évad végén SE tudatosult bennem, hogy fern legyek és a sori javára írjam) csak ezt sokan nehezen akarják észrevenni, belátni... merthogy mindenszép és jó, kapunk lore-t, szép tályakat, meg sok sok karaktert és akkor azért már jó.?
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Regards,