Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
Szóval én azt tudom tanácsolni, amit egy éve én is tettem: abbahagytam a nézést, és szépen elolvastam a könyveket. Hidd el, minden ki fog tisztulni. Aztán folytattam a sorozatot, most meg húzom a szám, mennyi minden kimarad, és mennyi mindent leegyszerûsítenek.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Én se olvastam a könyveket, tény, hogy úgy tûnik túl sok infót akarnak az ember fejébe gyömöszölni rövid idõ alatt, de azért nem követhetetlen.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyszerûen minõségileg annyira elmarad a könyvektõl hogy néhány helyen a hajamat téptem. Ráadásul rám egyáltalán nem jellemzõ de félúton megállítottam és mást csináltam annyira untam.
Az egy órából ha 5-10 perc van amit jónak mondanék a többi közepes vagy rosszabb. Lehet hogy az én hibám mert nemrég kezdtem el újra olvasni a 3. könyvet és így friss az élmény szóval még jobban kijön a minõségbeli szakadék de ez van.
Eltelt kétszer 50 perc a nagy büdös semmivel! Nem trollkodni akarok, vagy ilyesmi, egyszerûen nem értem ezt az egészet. Mirõl is szólt a 3x02? Röpködnek a nevek, házak, karakterek, 80%-ban azt sem tudom, kirõl beszélnek; szõke óriás sétál az erdõben a Királyölõvel; Kicsi Stark lány találkozott valakikkel, akikrõl semmit sem tudtunk meg; Vörös csávó éppen Krisztust játszik; A kis béna Stark meg találkozott egy nem kicsit homokos beütésû kölyökkel, és annak nõvérével.
DE azt, hogy KIK? MIÉRT? MIT? csinálnak, és ennek az egésznek mi köze van az elmúlt két évadban látottakhoz...na, azt nem tudtam meg!
Elhiszem, hogy a könyvek nagy sikernek örvendenek, és talán az olvasókat maximálisan kielégítik a látottak, de engem, mint átlag nézõt ez a két rész elég messzire lökött a sorozattól.
kicsit második évados is volt és nehezen követhetöbb, olykor zavaros...
(persze nyilvan konkrétan nem...de mégis:D)

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Csakis Emilia Clarke (Daenerys)

Egy interjuban a vörös barbár azt mondta, hogy ö szivesen vetközne <#gonosz1>#gonosz1>
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Szerintem az a vörös barbár :D
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Per Aspera Ad Inferi.
(persze nem kell szószerint érteni, de ilyen viszályok közepette ami itt van, hát simán kinézem, hogy majd évadonként változni fog, h kiül azon a s*aron <#idiota>#idiota>)
every damn day
@sbyeria2 ha nagyon érdekel Pm-ben megírhatom igazából egyáltalán nem spoiler mert a legtöbb bizonyíték az elsõ könyvbõl származik...
every damn day
Páran nem bírnak magukkal és filmes topikokban könyv-spoilereznek, mondván úgysem tudják a nemolvasók, mirõl is van szó, ha rébuszokban beszélnek.
Amúgy én tudnék valakit, teljesen jó lenne, megérdemelné, biztos jól uralkodna: Reek! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Persze az egyik kérdés az volt, hogy ki lenne a legalkalmasabb. Szerintem is Daeny + Jon. Esetleg Littlefinger, Varys-szal :D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hogyha viszont azok közül kéne választani akiknek reális esélyük van a trónra akkor Jont mondanám. Õ is bebizonyította már hogy tökéletesen alkalmas lenne királynak.
Dany sem túl rossz csak õ róla azt gondolom hogy túl gyenge kezû királyné lenne és ez könnyen egy újabb forradalomhoz vezetne.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
(\__/) ( X.x) ( } . { )
és hát nem árt figyelembe venni a szavazatok számát sem.. az elsõ helyezett, Bolygónk, a föld egy tizeddel jobb, mint a GoT, és 48 851 szavazat...
Totál szívás 196 653 , Drót 93 283, míg a Trónok harca 296 545 szavazattal hozza a 9.4-es pontszámot... tehát úgy "második" azonos pontszámmal, hogy egymagában szavaztak rá annyian, mint a másik kettõre összesem... ami azért nem semmi...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Per Aspera Ad Inferi.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak