Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól áll rajta a páncél is. :-)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
(Persze lehet a szerep miatt kellett felszednie pár kilót, de az a trapéz fenék az elsõ évadban az büntetett)

http://gaborszantai.co.uk/
http://i.minus.com/iqchuvNnXHILz.gif
mi a faszért nem látszanak az i minusról linkelt gifek néhány napja? <#falbav>#falbav>
Per Aspera Ad Inferi.
"Her father is the Aberdeenshire Chieftain of Clan Leslie, Sebastian Arbuthnot-Leslie"
A skótok nem szarral gurigáznak, nem Ygritte kellene :)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Asszem nem vállalnám a lába végignyalását, mert a nyelvem a térdénél kiszáradna, a combján pedig már el is kopna :D
Ha jól emlékszem balettet is tanult, nemhiába ilyen az alakja.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
- Margaery Tyrell
- Daenerys
- Cersei
- A vörös barbár csaj
- Shae (Tyrion nõje)
- Talisa (Jeyne Westerling) Robb nõje
Kb ebben a sorrendben. :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez a lényege, hogy akár elejtett félinformációkból is kerekre kell kiegészíteni a történteket. Nem bonyolult, fantázia kell hozzá, logikus gondolkodás és gyakorlat, meg rengeteg tapasztalat. Minden konzisztens történet hasonló gyökerekbõl és elemekbõl táplálkozik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
így is szép amúgy szerintem.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
amugy wtf.
csak azért kerestem rá, mert rohadtul ismerõs volt, aztán kiderült, hogy pár hónapja láttam a baytown outlaws-ban.

Per Aspera Ad Inferi.
Margery aztán tud bánni az emberekkel, nem semmi kis picsa :D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én majd akkor mondok véleményt az évadról ha vége lesz
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Regards,
Na de majd megfigyelem jobban, tökmind1 végülis.
az hogy van pár karakter/szereplõ akit nem tudunk hova tenni? és? majd az évad végére kiderül hogy egy töltelék szereplõ vagy nem, ezért még nem kell eret vágni, meg egyébként is miért kéne megmagyarázni mindig mindent?
sok embernek absz nincs képzelõereje sajnos
"Volt egy röpke állítás, vélemény itt pár embertõl, hogy kicsit zavaros és erre te rögtön azzal magyaráztad hogy nem lehet holyan a színvonala alapból sem."
ez egy könyvnek a sorozat adaptációja
persze hogy nem lehet olyan részletesen pár részbe belezsúfolni egy könyv anyagát ahol részletesen ki van boncolgatva minden akkor hogy is érhetné el azt a színvonalat?
lehet minõségi meg jó de olyan sose lesz
"Pedig azt amirõl mi (én beszéltem) annak SEMMI KÖZE A SZÍNVONALHOZ, hogy most egy sorozat kis elméletbeli dolga/szeglete (jelent esetben az érthetõség) hogyan mûködik, mennyire jó emnnyire stb."
amirõl te beszélsz ált köszönõ viszonyba sincs a valósággal az a gond
"Ténye, hogy a könyvben jobban magyaráz (ennyit irhatunk a színvonal szó rovására) DE te már elötte ugy fikáztad be, hogy aki nem érti az nézze mindig újra az évadot vagy vmi ilyesmi"
nem fikáztam be semmit, befikázni? milyen szó ez? tanulk már meg írni könyörgöm utána oszd az észt
javasoltam hogy akinek zavaros nézze újra az évadot, pl a 2. évad újranézése a 3. kezdése elõtt sokat segít
leegyszerüsitve: a szinvonalnak semmi vagy nem sok köze van az érthetõséghez...ráadásul semmi sem indokolja hogy ne tudják megcsinálni érthetõbbre...egyszerüen ez a készítõk dolga baja és kész.
Volt egy röpke állítás, vélemény itt pár embertõl, hogy kicsit zavaros és erre te rögtön azzal magyaráztad hogy nem lehet holyan a színvonala alapból sem.
Pedig azt amirõl mi (én beszéltem) annak SEMMI KÖZE A SZÍNVONALHOZ, hogy most egy sorozat kis elméletbeli dolga/szeglete (jelent esetben az érthetõség) hogyan mûködik, mennyire jó emnnyire stb.
Ténye, hogy a könyvben jobban magyaráz (ennyit irhatunk a színvonal szó rovására) DE te már elötte ugy fikáztad be, hogy aki nem érti az nézze mindig újra az évadot vagy vmi ilyesmi
:)
aki azért panaszkodik hogy 13x45 percben csoro készítõk nem tudják hozni egy 1000 oldalas könyv színvonalát az komplett idióta
Persze lehet mondani, hogy a könyvre sem, de az ezerszer kifizetõdõbb :)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
csak televan szarva sok mellékszereplõvel, akik elvesznek a rengetegben SZINTE, meg összezavarják az embert és nem csoda ha sokan nem értik vagy NEM JUT ESZÉBE 1 évadnyi visszautalás ami ebbe a részbe is volt.
érdekes az elsõ részbe teljesen jól megcsinálták a dolgokat...ebbe miért nem tudták ? fos rendezõ, író ?
+néha az is zavaró, hogy összevissza szerepelnek a karakterek, ez van benne, az nincs benne a részbe satöbbi.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Na mindegy, reméljük lesz ez még jobb is, köv. rész promo:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!