Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
eggyik nagyobb fail mint a másik<#idiota>#idiota>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Remek rész.
Per Aspera Ad Inferi.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
http://gaborszantai.co.uk/
A végén még a zombi fönök is a vastront akarja, és mindenkit zombivá változtat, de jön daenerys és a sárkányok megsütik a zombikat :(
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak most belekerült egy kis homokszem...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Senki nem venne olyan katonákat, aki az eredeti kiképzõhöz húz, nem a tulajhoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A makulátlanok eddig ugyan miért voltak hûségesek a kiképzõikhez,urukhoz?
Gyerek koruk óta ebben a városban lettek nevelve és kiképezve.Majd egyik pillanatról a másikra mészárolják le a várost egy idegen nõ utasítására.
Pont úgy kellett volna hûségeseknek maradniuk az urukhoz mint a sárkányoknak Danyhez.
Elég pro sereg lett ez így a három sárkánnyal megtámogatva.
Gyõzzék csak õket etetni hallal xD
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
http://gaborszantai.co.uk/
Regards,
<#taps>#taps>
szucsy: szerintem az egyértelmû volt, hogy az egy parancsszó volt és nem a sárkány neve:)
Nem tudok betelelni ezzel a jelenettel. <#worship>#worship><#taps>#taps>
fuck mmo's..i.,