Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
büntettek a fejek rendesen xD
Másnak is csak feketeseget mutat az hbo?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ToCsEk
konrkréten hangosan felröhögtem
eggyik nagyobb fail mint a másik<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Narxis
Haha a vége mekkora volt. :DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

http://www.youtube.com/v/jN6E9k-zijk

Jaja...múltheti is fasza volt. A mostani meg volt az, ami érdekes, jó karakterek, jó történet stb. pont amit a múltheti elõttire mondtak itt a többiek... az most ez volt az:)
Remek rész.

RatBaG
uaztakurva! az utolsó jelenet megint ütött. mikor váratlanul cerseire terelõdött a téma, hangosan felröhögtem :DDD

Per Aspera Ad Inferi.

te még nézed?: D

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Remek rész volt mondhatni.

Igen Sam visszaemlékezéseit igazán belerakhatták volna.

hirtelen csiklót olvastam:)

vegul Bran es haverjai pedig atveszik a sarkanyok elmeje felett az iranyitast es kinyirjak a szoszket :)

http://gaborszantai.co.uk/

nagyon érdekelnek, és elvileg itt nem olyan agyatlanok lesznek mint az átlag zombik :D

A végén még a zombi fönök is a vastront akarja, és mindenkit zombivá változtat, de jön daenerys és a sárkányok megsütik a zombikat :(

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

stargatelost
Gyáva húzás volt így feloldani a cliffet, mutathatták volna, ahogy szétverik az Elsõk Öklét.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
jó lenne, nem tudom mi történhetett velük, lehet visszafordultak:D

Yo, Bitch!

Szerintetek a zombik ebben az évadban többet fognak szerepelni? :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

szucsy89
Ezt miért spoilerbe? :D

elsõ évad elsõ rész :D
Tikal
szerintem még senki nem volt aki megvette volna egyszerre az egészet.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Malakai
Plussz eddig kétlem, hogy túl sokan lettek volna képesek ekkora sereget egyszerre megvenni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PrasCo
Azt azért tegyük hozzá, hogy akik eddig vásárolták õket (= nem kevés pénzük volt rá), azoknak finoman szólva sem állt érdekében rabszolgatartókat ölni velük. Épp ellenkezõleg. Ettõl mûködött a rendszer.
Csak most belekerült egy kis homokszem...
PrasCo
Igen, és itt pontosan ez is történt.
desigo
Pont ez történt a sárkánnyal.
Odaadom,helló aztán feléget mindent és hazarepül.
lol
Zenszkij
ennyi erõvel odamegyek, mondom hogy fizetek, odaadom a pénzt. nálam a jogar azt kinyíratok mindenkit, visszaveszem a pénzt azt heló

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

PrasCo
Ha belegondolok, ez valahol logikus is, ugyanis a rabszolgakereskedõnek az az érdeke, hogy a vásárló tökéletesen elégedett legyen az áruval, ekkor tudja felsrófolni az árat ugyanis. Egyrészt tehát legyenek jó harcosok, másrészt kövessenek parancsot. Ezért gondolom azt, hogy a makulátlanokból azt is kiverik, hogy a "korbácsot" kövessék, azaz a mindenkori tulajdonos parancsát teljesítsék vonakodás nélkül.
Senki nem venne olyan katonákat, aki az eredeti kiképzõhöz húz, nem a tulajhoz.
Tikal
Az idegen nõ volt az új uruk. Rabszolgák, katonák, a parancsteljesítés az életük...Szerinted mennyire érdekelheti õket, hol nõttek fel, mikor az elõzõ részben még a mellbimbóját is hagyta az egyikük levágni?? :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szerintem azért kérdezett rá külön hogy akkor mostmár ténylegesen az övék e, ezáltal mostmár a tulajdonosuk parancsára irtották ki a várost

ProGabe
Pont az a lényeg, hogy aki birtokolja õket, csakis annak engedelmeskednek. Tökéletes ellentétei a sárkányoknak, amik vadállatok. Anno a Targaryenek is erõs varázslatokkal (na meg egész életen át tartó tanítással, képzéssel) tudták csak uralni õket.

ProGabe
Igaz, igaz!

desigo
Kicsit nekem sántít ez az üzlet.
A makulátlanok eddig ugyan miért voltak hûségesek a kiképzõikhez,urukhoz?
Gyerek koruk óta ebben a városban lettek nevelve és kiképezve.Majd egyik pillanatról a másikra mészárolják le a várost egy idegen nõ utasítására.
Pont úgy kellett volna hûségeseknek maradniuk az urukhoz mint a sárkányoknak Danyhez.

Elég pro sereg lett ez így a három sárkánnyal megtámogatva.
Gyõzzék csak õket etetni hallal xD
Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Nem csak errõl van szó. Nem tud szinte semmit a sárkányokról meg a nevelésükrõl.

ProGabe
Csikóra sem ülsz rá, amíg nem elég nagy :)

Ezt megnézetném Dany-vel vagy tízszer egymás után... ráférne...

ez tisztára ilyen bibliai stílusú kép:D

toysoldier
igen

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

skinnyman
Drogon a legnagyobb/legerosebb amugy?

Regards,

<#worship>

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

skinnyman
http://www.youtube.com/v/eGhgmxj4Yjo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Regards,

desigo
rohatt élet és tényleg <#schmoll2>

<#taps>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ez jó kép:)
szucsy: szerintem az egyértelmû volt, hogy az egy parancsszó volt és nem a sárkány neve:)

PJack
all hail the queen<#worship>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Lol. Most olvasom, hogy betelelni-t írtam :D
Imádom <#szeret><#szeret>

http://www.youtube.com/v/celaWXVh4Sw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nem tudok betelelni ezzel a jelenettel. <#worship><#taps>
MeoH
Nem kedvelte tulzottan, de igy legalabb sarkany lett, mert eleteben nem volt az. Ha jol emlekszem, ezzel magyarazta a nevet a szoszi.

fuck mmo's..i.,