Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem igaz, a könyv rettentõ jól követhetõ (GRRM mindig visszautalgat, sose hagyja elveszni az olvasót), a sorozattal ellentétben. Szerintem itt is a többség csak azért érti a szálakat, mert többször végignézte az évadokat, amúgy szerintem esély se lenne mindent levágni. Persze lehet csak én gondolom így ezt az utóbbit 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Például én kicsit sajnálom, hogy kimaradt Erõs Belwas.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy kifejezetten jó rész volt, öröm látni hogy volt pénz bõven cgi-ra és nem kellett a sárkányokat dobozba zárni😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
remélem lesznek jó csatak is mert az a legutóbbi évadzárós az elég gyengus volt, már az egri csillagokban is több statiszta volt 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jó rész volt, jól következõ és jól össze szõtte a szálakat így teljesen nyomonkövethetõ eddig, ami nem mindig volt jellemezö a 2. évadra
sok jó visszautaló, magyarázó jelenet és párbeszéd. jó kezdés volt.
Sansa és a vörös papnõ, de fõleg utóbbi meg kegyetlen jó:d a hangja és az érintése is khm... mondjuk úgy egész jó. bár engem szószerint nem érintett meg, de azért eléggé átjön a dolog😊
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintõ) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában tárgyalni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
yep, arra gondoltam. mindenki befog fosni és hugyozni az izgalmaktól addigra! 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Valóban. 😄
nagyon jó volt a kezdés, pedig tényleg nem nagyon történt semmi😄
Yo, Bitch!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én mondjuk megvárom vele a szinkront.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Azért 1 óra alatt csak belenyaltak a könyv elsõ 300 oldalába 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyedül Joffrey jelenetein feszengek mert félek, hogy kibeleztet valamilyen szerencsétlent. 😄 Hiába én már csak ennyire együttérzõ vagyok. Am. így is 9/10-es rész volt és kellett már mint egy falat kenyér.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
http://gaborszantai.co.uk/
Érdekes egyébként összehasonlításként, hogy az alig 300 oldalas Hobbit-ból három egész estés mozifilmet akarnak csinálni (~6-7 óra).
Ez a rész pedig valóban amolyan alapozás volt, igazából semmi nem történt...
csak egy valamit remélek a folytatásban (a könyv folytatását nem ismerem), mégpedig hogy nem árasztanak el bennünket túl sok fantasy elemmel, ez így éppen elég.
Vagy nagyon optimista Mr. Martin vagy pedig nem érdekli hogy a rajongói milyen lezárást kapnának ha valami történne vele (ami azért valljuk be nem túl szép dolog)...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/