19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Stockbauer33 #6773
  • Jim Morrison
    milyen macera volt elkészíteni a tojásokat... mondjuk elég szép is lett
  • G_ArchAngel #6771
    Javítás: n helyett ?
  • G_ArchAngel #6770
    Nem akarok spoilerezni, de ugye valakivel fog történni valami, három nappal egy bizonyos esemény után.

De ez a három nap biztos, hogy eltelt, a sárkányok megnőttek, a varjak elértek címzettekhez az üzenetekkel és az Westeros méretét tekintve több, mint három nap repülés. És ez egy viszonylag fontos szál. Lehet elvágták? Minthogy Robb felesége sem hal meg a könyvben, itt úgy gondolták, hogy felülírják a történetet és akkor a másik esetben is egy történhetett, ami szinten a Red Wedding kovetkezmenyen
  • RatBaG #6769
  • trident
    Öööö...Egy macska?

Hogy ne off legyen. Remélem fogom látni kimoccanni a mostani nagyon mély völgyből Sansát / Sophie-t. Kíváncsi vagyok, hogy csak egy nagyon jól megfogta a csapdában vergődő kismadárka karaktert vagy több-e ennél, mint színésznő...?

• Myselor
    mi? cukorka? csoki?
  • szucsy89
    más is lehetne a szájában... :)

• cylonflatus
    Csúnya, rossz kislány voltál Drogo! Mondd szépen, jó kislány leszek Khalesi!
  • Stockbauer33 #6764
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://www.youtube.com/watch?v=xMMk9mLQJ50

• bendáj17
    Á jézus mi ez :D LOL!
  • Narxis
    loooool ettől most rémálmaim lesznek. :D
  • MaRee

• sata75
    itt azt vártam, hogy azt mondja: world peace!
    levertem volna a tv-t...:))
  • bega82
    Jesszus, ez valami nagyon szar! :D
  • MaRee
    Hogy oldjam kicsit a feszkót

• MaRee
    Volt törölve pár hsz, meg mondom még a kezdetekkor volt pár hülye aki bejött és lespoilerezte Ned halálát, Red Weddinget, stb. De elenyésző szerencsére.
  • sandor8206
    ezt esettől függetlenül írtam
    komoly értési gondokkal küzd aki nem érti a bannerben leírt dolgot
    csak érdekességképpen kérdem, gondolom törölgettél már pár hsz-t ez miatt?

az adott illető mit nem tud ezen megérteni?
  • trident
    Én sem értem, hogy most miért baj, hogy 14 éves....

• Master91
    de van
  • MaRee
    A lényeg, hogy ne legyen olyan dologról konkrétan szó, ami még nem történt meg a sorozatban, ennyi. De az ilyen "spoilerek" hogy Dany csak 14 éves, meg mágia van a falban nem fogom törölni, mert felesleges, ennyi erővel kb minden második hsz-t törölni lehetne.

Amúgy tényleg a semmin pörögtök egy napja, nincs jobb téma?
  • szabii98
    nekem megírhatnád :)
  • Narxis
    Inkább ne, gondolom nem ebben az évadban annyi meg nekem elég. :D
  • Evoluti0N
    Ez az egész nagyon fel lett fújva. Csupán arról volt szó, hogy a könyvekben fiatalabbak a szereplők, erre itt egy csomó ember rögtön károgni kezdett.
  • sandor8206
    két dolog, ki van írva a bannerba, hogy mi a helyzet a könyves témával
    1; féltételezhető, hogy az illető tud olvasni, hisz olvasta a könyveket
    2; akkor egy idióta
  • trident
    Riszpekt a házigazdának és topikot olvasóknak!

Én nem moralizálok, mert amíg nem olvastam a könyvet, futottam én is bele spoilerbe és miután elolvastam meg ugye a fő csapásokat ismerem... Csak egy dolgot tudok, hogy élvezem a sorozatot és a topikba pedig megpróbálok nem spoilereket írni.
  • stargatelost
    Priviben megírjam? :)
  • Evoluti0N
    Akkor hallgassunk vagy játsszuk el, hogy nem tudjuk, mi lesz és spekuláljunk mi is?
  • Belkar
    Nézz olyan sorozatot aminek eredeti története van nem adaptált és akkor nem lesz ilyen gond sőt még spekulálni is lehet ha nem ért még véget
  • Daffit
    Azért egy kicsit nézzétek a mi oldalunkat is. Nehéz úgy beszélgetni, hogy mi már tudjuk mi fog jönni. De erre szerintem ott a könyv topik és többnyire ezért nem írok ide, csak olvasok.
  • Narxis
    Mert melyik évadban várhatjuk? Tényleg messze van még?
  • stargatelost
    Olvassátok el, és akkor nem lesz probléma
  • RatBaG #6741
  • jazzy
    Látom akkor nem vagyok egyedül. Így van ahogy írod, én magamban szoktam gondolkozni, meg melóhelyen megbeszéljük több olvasástudatlan kollégámmal, hogy mire gondolunk mi fog következni, ezt ide is leírtam még régen, aztán megkaptam hogy nem ez lesz. Ezzel nem mondták el, hogy mi lesz, de azt már biztosan tudom, hogy nem az amit kitaláltam, meg célozgatás arra, hogy "ennél sokkal durvább" és ezekből már sejthető :/ A példákkal pedig egyetértek.
  • Piszkos  Fred
    Kajak azt hitted, hogy reális esély van arra, hogy a közeljövőben Westerosra jusson?
  • Rockynhooo
    Én teljesen megértelek. Az a rossz, hogy nem nagyon lehet itt spekulálni, és megvitatni, hogy ki mit gondol mi fog következni. Mert mindig jön valaki okos, hogy na majd meglátjátok, mert a könyv így úgy amúgy a könyv. Meg ha véleményt írsz egy karekterről, akkor is, hogy ááá ő nem ilyen jellem, mert a KÖNYV-ben máshogy jön le.
  • Austin Bailey
    én egyiket sem tudtam.
  • Austin Bailey
    nekem például az, hogy daenerys még beláthatatlan ideig fog vonulni a semmi közepén.
  • Austin Bailey
    azért sok ilyen sorozat van.
  • Myselor
    ez nagyon beteg xd