19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#6815 Nem tudom hogy sokaknak nem tűnt e fel, DE HIVATALOSAN TV-BE MÉG KURVÁRA NEM VOLT A RÉSZ. -
#6813 úristen geci ez mivolt?omájgád a vége :O végre geci ez most nagyon meglepett.úristen xd -
#6812 na végre mán, legjobban várt jelenet kb s01e01 óta :D -
#6811 Az a 2. rész. Nálunk ma van a premierje a 2.-nak. A vízen túl meg hajnalban volt (közép EU idő szerint). -
#6810 Vééééégre! -
ddany7 #6809 miért adnának? ma 1, 1hét múlva 1. -
#6808 én imdbt néztem, ott 20-a van.
most akkor mi, egymás után leadnának két részt? *.* -
#6807 És az mióta befolyásolja a HBO műsor tematikáját? No offense, csak kérdezem. Már nem vagyok előfizetője jó ideje, mert minek. Nem az van, hogy a magyar HBO-n ma lesz a 2.? -
G_ArchAngel #6806 Jövő hétvégén húsvét van. -
#6805 2014. 04. 14. - 22:00 HBO
Ma is lesz? 3? -
#6804 baszki, hogy fogom kibírni ezt a hetet a következő részig.
a mother of madness mennyire találó név. -
#6803 Na végre már nagyon ideje volt hogy megtörténjen! :D
Ezazzz!! Jó rész! :) -
MaRee #6801 Igen. -
G_ArchAngel #6800 Imdb szerint nincs GOT 2015-ben, csak 2016-ban - eliras lehet? -
paly90 #6799 mi rész volt te jó ég..:D
mindig megtud lepni ez a sori -
#6798 Privátot küldtem, nem tudom segítség-e, jó lenne-e neked.
-
#6797 Nem vágjátok, hogy leghamarabb hol lehet megnézni felirattal a részt? Torrent nem opció -
#6796 Na ez a nap is örömhírrel indult :D -
#6795 Találtam egy böngészős Trónok Harcás játékot:
http://sg.hu/listazas.php3?id=1397392529&SID
http://www.kongregate.com/games/DisruptorBeam/game-of-thrones-ascent -
#6794 Értetlen embernek kár magyarázni. -
Austin Bailey #6793 a gandalf meg a frodó is adható magyarországon -
Evoluti0N #6792 Jah, igaz. Az is el lett mondva, hogy egy olyan jelenet, ami már lejátszódott a sorozatban, hogyan nézett ki a könyvben.... -
Austin Bailey #6791 nem csak ez lett elmondva -
SzinesGeza #6790 Évszám! -
#6789 úristen ez komoly :"DD -
#6788 loooooooooool -
#6787 -
#6786 Nintendó nem játszik, de Mikó Rokkó simán lehet valaki. (Van is... :D )
Vannak cifrák, ezek csak a férfi utónevek, amik Mo-n hivatalosak. -
El Gigante #6785 Ilyen neveket biztos hogy nem lehet adni! Nehogymár Lakatos Nintendóó névvel éljen valaki:D -
#6784 pedig az a név még létezik is,és perzsa névnek teljesen jó azon kívül hogy nekem nem tetszik.de miért kell mondjuk így hívni itt az ember lányát.meg még hasonló hülye fasz neveken,meg nem értem xd -
#6783 Pf, az egy perzsa név, ami magyarosítva lett, más nem az Ezeregyéjszaka meséi fordítása során. És igen, volt egy ilyen című sorozat is. -
Rony94 #6782 Én egyébként azt nem hiszem el hogy létezik az a név hogy Seherezádé. Ne haragudjatok srácok, de milyen név ez? Nekem erről mindig egy igénytelen TV2/RTL Klub műsor jut eszembe, annak lehetne a címe. -
#6781 Elnevezik mindenfélének a gyerekeiket, aminek köze nincs rendes névhez, szerinted érdekli, hogy Khaleesi nem név a sorozatban? -
Micsu #6780 lakatos maricsuj -
#6779 nagyon hülyék,embertelen ez már komolyan nagyon elszomorító az ilyen vicces oké de aztán szomorú nagyon... -
Rony94 #6778 A Khaleesi nem is név, hanem egy titulus. Istenem, az emberek annyira hülyék. Köszi a cikket, nevettem egy jót! -
#6777 Felkészül Szabó Daenerys és Kovács Khaleesi.
Ez úton gratulálok a szülőknek! -
#6776 a francia drazsét a szájába? -
Zenszkij #6775 azt én is beletenném :D -
#6774 http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/22sber/i_am_peter_dinklage_you_probably_know_me_as/