Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én évekkel ezelõtt olvastam a könyveket úgyhogy pár dolog nekem is homály. Abban nem bízom viszont, hogy Martin papa be tudja fejezni a történetet, bár most gondolom jobban rákapcsol, mert tudja, hogy mindenkit érdekel, meg hogy nincsenek már évtizedei irkálni(70 éves ha jól tévedek). A sorozatot, ha lesz rá igény, úgyis folytatni fogják. A következõ évadot mindenesetre már berendelték.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
de hogy ilyen régi legyen az elsõ kötet is? durván meglepett😊 vajon hogy jött az ötlet, hogy a vászonra viszik😄
illetve most készül akkor a The Winds of Winter-t de már tudja elõre, hogy még 1 lesz azon kívül is?😊
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A könyvekrõl meg annyit hogyha folytatódik a növekvõ tendencia azaz a negyedik könyvet 5 év alatt az ötödiket 6 év alatt írta meg akkor a hatodik könyvet várhatjuk 7 év múlva 2018-ban. Csak sajnos az idõ múlik Martin meg már nem fiatal...
Királyok csatája (A Clash of Kings, 1998)
Kardok vihara (A Storm of Swords, 2000)
Varjak lakomája (A Feast for Crows, 2005)
Sárkányok tánca (A Dance with Dragons, 2011)
The Winds of Winter (elvileg 2014-ben kész lesz, de szerintem kizárt)
A Dream of Spring
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
mi a helyzet ilyen téren ?
Egyébként ez a kép kicsit elgondolkodtatott ugye jelenleg az Aryát játszó színésznõ 16 éves míg a 3. könyvben Arya 11. Na most ugye 7 könyv van tervezve és ha úgy számolunk hogy minden könyv nagyjából 1 év eseményeit dolgozza fel akkor a 7. könyvre Arya 14 éves lesz (ez úgy jött ki hogy a 4. meg az 5. könyv egy idõben zajlik).
Ha a sorozatot nem kaszálják el és feldolgozza az összes megjelenõ könyvet akkor az összesen 9 évadot jelentene mivel a 3. könyvet kétfelé veszik és az 5. is valószínûleg mert majdnem ugyanolyan hosszú na most a 9. évadra a sorozatbeli Arya 22 éves lenne ami azért elég nagy különbség már és persze még ott van a 2 meg nem jelent könyv hosszúsága amiket egy évadnak számoltam de esélyes hogy azok is olyan hosszúak lesznek hogy kétfelé kellene vágni a sorozathoz ami 11 évadot jelentene és 24 éves Aryát.
Na meg még az is benne van a pakliban hogy nem is csak 7 könyv lesz hanem 8 vagy akár 9. Gondoljunk csak bele 16 éves könyvbeli Arya és 28 éves sorozatbeli. Azért az elég illúzió romboló lenne már.
every damn day
hát akkor már Arya se maradjon ki 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ez jó kép😊
sokat járnak kelnek, díjátadókon vannak, na meg premier, fullra kivannak öltözve etc. bar lehet ruhat kölcsönözni is meg minden, azért érdekelne, hogy nagjyabol mennyit kaphatnak, fõleg ha az évad költségvetését is nézzük ami ha jól emlékszme ilyen 100 millio körül mözög.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

http://gaborszantai.co.uk/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
http://gaborszantai.co.uk/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy szerintem tök jó rész volt, nem értem hogy volt unalmas pár embernek. Nekem váratlanul ért véget, úgy néztem volna tovább.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A makulátlanok seregére más alkupozíciója van. :-)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Why so serious?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
én megmondanám most amugy, de hülyeséget nem akarok mondani... elõszõr tán 1 hét csúszásról volt szó tehát az elsõ rész majd most vasárnap, de tán már lehet le is adták hétfõn...nemtudom