Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt miért?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

fárasztó <#vigyor2>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

QuippeR
nem tudom mi a szabály ezzel kapcsolatban, mert nincs leírva a fejlécben. (szerintem miután egy rész megjelent a fájlmegosztókon, csak annak érdemes bemenni a sorozat topikjába, aki már látta, de utólag elnézést kérek, ha van olyan, aki nem így tesz.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Szerintem, aki még nem nézte meg az aktuális részt, az ne jöjjön be a topic-ba. Mégis mire számít? Logikus, hogy a legutóbbi epizódot tárgyaljuk ki.
Én láttam és nem érdekel, ha valaki spoilerezik, de gondolom sokan nem örülnek annak, hogy leírtad az egész részt, mindenféle figyelmeztetés nélkül.

http://gaborszantai.co.uk/

Végigolvastam a hozzászólásokat és valahol megértem Ragnart. Bár én olvastam a könyveket, így sokat nem várok a sorozattól, de a 3. részben nagyon elmaradt a feszültség és borzongás, ami a 3. évad elõ két részében megvolt.
Most elõször az is elõfordult, hogy míg The Vikings full képernyõn néztem, addig a GoT ment a felsõ 1/4-be.

Azt is meg merem kockáztatni, hogy a szótlan vikingek nézésében több tartalom van, mint némely kiemelt GoT színész játékában. Sam borzasztó csalódás. Tudom, hogy a kövér színészeknek nehezebb az arcukat használni, de ennek az embernek ugyanaz az arca, ha fél, boldog, fájdalmai vannak vagy tanácstalan.

Az 5 percig tartó szarakodás az temetéssel pedig érthetetlen ilyen rövid játékidõ mellett.

http://gaborszantai.co.uk/

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

QuippeR
"De hogy üsse kõ, ez valóban jó rész volt, mégha a színész (Pod) hülye is volt, mert olyan bambán állt ott, hogy a nézõ egyszer azthitte hogy nem is húzta meg a nõket, 1 másodpercel késõbb meg már megint azt lehetett hinni, hogy tényleg megtette. Aztán ez lejátszódott vagy 2x oda-vissza😄"

érthetetlen, hogy mirõl beszélsz. pont ettõl jó a színész, hiszen Tyrionék nem tudják eldönteni, hogy akkor most mi volt. tehát ha a nézõ se tudja eldönteni egybõl, akkor játssza jól a színész a szerepét. ez volt a forgatókönyvben, vagy te azt hiszed, hogy ezeket csak úgy leimprovizálják, és a színész hebehurgya nézése miatt kérdez vissza Tyrion? legközelebb majd a Hodort játszó színészt fogod szidni, amiért nem tud mást mondani, csak hogy "hodor, hodor"?

mi történt ebben a részben egyébként? a zseniális elsõ jelenetben megismerjük Edmure Tully-t és a Fekete Halat. Havas Jonék a Falra mennek, hogy elfoglalják a Fekete Várat. Sam "barátnõje" fiút szül. Tyrion lesz a pénzfelelõs, Kisujj a Sasfészekbe készül. Daenerys 8000 rabszolgát vesz egy sárkányért. Aryát nem ejtik fogságba, de a Hegyet igen. Teon elszökik egy ismeretlen segítõvel. a vörös papnõ elutazik Stannis táborából. Jaime-nek levágják a kezét.

más sorozatok egy-egy epizódját is össze lehet foglalni ennyi mondatban, csak ott mindez általában 2-3 karakterrel történik, nem egy tucattal. (ja, és a nem fontos részeket nem írtam le, mint Pod kurvázását, csak azt ami a jövõ szempontjából érdekes. ennyit arról, hogy filler rész volt.)

nincs egyébként semmi baj azzal, ha nem tetszik a sorozat. van olyan ismerõsöm, aki már az elsõ évad során is szenvedett, hogy nem történik semmi. annyi az egész, hogy itt ezek a fõ történések, tehát ha nem érdekelnek, akkor nem neked való a sorozat (és ne higyj a többieknek: a könyv sem).

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Nem tudom miért nem ezt a verziót használták ez legalább bele is illik a hangulatba...

Ragnar ha nem tetszik akkor ne nézd, hiába ecseteled 11 hsz-en keresztül hogy nem jó, ha másnak tetszik. Persze sok dologban egyet értek veled.

A könyvek közül a harmadik volt számomra a legizgalmasabb, legtöbb WTF jelenetet tartalmazó, ha az összes ilyet berakják most ebbe a két évadba, akkor lesz krvaanyázás rendesen.

Bár nem tudom kinek mennyire fog átjönni, az elsõ évadban ugye Ned halála sok embert szíven ütött, mert ott volt idõ és ok megkedvelni a karaktert. Ezzel szemben például az ami legutóbb Jaime-vel történt már annyira nem csigázott fel (mondjuk ez lehet azért is, mert már tudtam, hogy ez lesz a sorsa), mint amikor olvastam.

A könyvekben mint írták minden fejezet egy külön szereplõ szemszögébõl meséli tovább a történetet, rengeteget megtudunk egyes emberek belsõ gondolatairól, céljairól és ki is jön igazán, hogy nincs jó és rossz oldal a szemben álló felek közt. Ezzel szemben a sorozatban Jaime a nagy többségnek egy nagyképû "<#kocsog> királyölõ", szinte semmit nem tudunk meg róla ezen kívül, hogy gazdag, meg dugja a tesóját. Jobban sajnáltam Meleg Pitét, mint õt, pedig a dagit nem bántották.

A Theonos szálat most én sem értem teljesen, pedig én olvastam nem egyszer.

Pod pedig hatalmas pali! <#taps>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

stargatelost
En egyetertek veled. Nagyon szarul adaptal a sorozat. Amugy meg jo, hogy semmit nem tudunk meg a karakterekrol, hiszen a konyvben mindenkinek sajat fejezetei vannak, igy tele van sajat gondolatokkal. Ebbol a sorozatban semmi nem jon at. Amugy a ket karakter, akit emlitettel hogy nem fog szerepelni: tevedsz, fontos szerepuk lesz meg :-)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Épp most olvasom, hogy valaki attól esett hanyatt, hogy Pod (aki szintén nem fog szereplni többet az évadban😄DDDDDDDDDDDDD) szóval hogy Podnak nem kellett fizetni a kurvázásért😊 És így már nagyon izgalmas a rész meg minden történet szál😊

De hogy üsse kõ, ez valóban jó rész volt, mégha a színész (Pod) hülye is volt, mert olyan bambán állt ott, hogy a nézõ egyszer azthitte hogy nem is húzta meg a nõket, 1 másodpercel késõbb meg már megint azt lehetett hinni, hogy tényleg megtette. Aztán ez lejátszódott vagy 2x oda-vissza😄

Tyriont még bírom, na meg a testõre Bronn, õ a LEGJOBB az egészben. Az a fickó bármit csinál zseniális😊
+ Khalesi jelenetei miatt is érdemes még néznem😊

Lehet nem lenne semmi gáz ha össszes karakter duó trió ecetra hasonló szinten lenne. (szórakoztató, valamilyen formában...!!)

Abban persze mindenképp igazad van, hogy nem olyan gyorsan mintha egy-két szereplõ lenne csak😊 (mondjuk biztos van megannyi példa arra is hogy hasonló számú karakterrel megáldott sorozatban meg sikerült ez:d)
Igazából önmaga ellenségének tünik az egész. Lehet ami a könyvben jó itt nem, bár még mindig a készítõkben kételkedek ezzel kapcsoaltban.
Egyébként nagyon nagyon rossz példa de LOTR-ban félóra alatt több fejlõdés van, mint itt félév alatt😄 hamár a karaktereknél tartunk. De semmiképp NEM hasonlítom, nem ez a mércém természetesen.😊

50 perc alatt valóban történnek a dolgok...de szinte csak filler az egész, avagy töltelék, gondoljunk csak bele. Meg nemtudom, annyira (fõleg az 1. évad óta) egy karaktert se tudtam megszeretni (talán nem is lehetséges így) annyira, hogy minden altató maszlag érdekelni tudjon.

Megannyi dolgot lehet itt szembeállítani egymással: gyorsabb események ? több izgalom? Nem feltétlen szükséges, sõt. (elég sok mindent nézek, néztem, ahol nem számított ez) de akkor ott jónak kell lennie minden egyébnek. (párbeszédek, történet, melodráma miegyebek)
Valahogy kiesik a balanszból és üresnek érzi az ember. Nehéz elmagyarázni:/

Akkor hamár szembeállítások: - karakterek -
Mindenkinek megvan akikt kedvel, nekem is...de HA (és már utálom is felhozni ezt, de mégis rákényszerülök)az/azok a karakteresek se csinálnak semmit akkor lassan szar lesz az egész😊

Lord Baelish, Havas Jon, Joffrey meg még egy csomóan mind kivannak esve a kosárból...
Már nem is tudom mihez hasonlítani, egyszerûen csak folyik az egész a képzelet világán nyomtalanul😊

A királyölõ lanniester is remek karakter, de nem lett volna az elõzõ meg a mostani részben több jelenete õ is teljesen elveszett volna, de még ígyis csak egy kósza kis semmiség a szélben😄
Mindenki csak sodródik az árral.

Na mindegy.

igen, tudtam h nem stark persze, csak most lehet nem is akartam h eszembe jusson a neve 😊)

szerintem semmit nemtudunk meg a karakterekrõl😄DD és épp ez az.
lófas* jellemfejlödések vannak...akiknél voltak az ok, tudjuk milyenek és kész, a karakterek nagyrészét teljesen betudjuk határolni. ilyen háttértörténetes maszlagba (ami szintén alig van) se lehet nagyon mit beleélni, mert egyszerüen szarul mesélik el, vagy csak érthetetlenül.
királyõlõ vs Brien is ha gondolunk
Lady Stark meg a másik fickó az ablaknál ?
wattafakk did i just hear 😄 (jó talán az a mondat, hogy várta az apját minden reggel és nézett kifelé...de már itt megint szembeállít olyasmiket ami érthetetlen, meg hogy az apja, mintha tudnam hogy kivolt az apja vagy olyan nagy dolog lenne)

ezek az aktuálitások amik igy kapásból beugrottak, de még lehetne sorolni valszeg😊

egyébként szívesen érveket, példákat, mert nem lehetetlen meggyõzni és akkor lehet enyhébben tudnék rátekinteni a dolgokra😊

Zomil
"A 2. fattyúnak titulált starkot" 😄DDDDDD

Theon-ra gondolsz gondolom aki még véletlenül se Stark, de ez jopárszor elhangzott a 2. évadban.
Amugy könyvben is ilyen zavaros, söt a sorozatban még jobb is, mert a könyvben csak az 5.-nél kerül elö ez a történet szál, ki is tépnéd a hajad, ha az 5. évadba dobnák be ezt 😄

Amugy meg nem értem ezt a "nem történik semmi" kifogást, elég sok minden történik az 50perc alatt, többet tudunk meg a karakterekröl(ami igazábol a sorozat LÉNYEGE, itt nem az akcion van a hangsuly, hanem a karakterek kidolgozásán), meg azért elég szépen folyamatosan történnek az események. Nyilván nem olyan gyorsan, mintha csak 1szereplö körül forogna minden.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egyik oldalon valaki azt írta, hogy õ se olvasta a könyvet, de egyre jobban szereti a sorozatot, szerinte mindegyik történetszál izgalmas és alig várja hogy folytatódjon.
Majd egy másik valaki hozzátette nekünk fanyalgóknak, hogy nem kell mindenben a hibát keresni😊

Erre "muszáj" voltam ezt írni😄😊
Nem keresem a hibát, minden részt bizalommal várok és csak a megnézése után mérlegelek
frankók lehetnének a történetszálak, talán nagyon is, ha történne is valami "jó", érdemleges, érdekes, ha haladna stb.
Arya-ék mit csinálnak semmit, havas jonékat mutatják fél percre, semmi...STB STB STB STB STB egyedül a tag ért valamit a sátorban akinek már a nevét se tudom...+Khalesi.
A 2. fattyúnak titulált starkot aki ergo nem is stark kiszabadítja valaki, menjen erre majd ott fogják várni. Jó elmegy, nincsen senki, erre a fogvatartói utánamentek, üldözik, majdnem megölik, erre ott terem aki kiszabadította.
öszintén remélem érzitek a helyzetet... pislogtam, mondom jólvan ez értelmes

Vannak apróságok és részek amik tetszenek de az kevés, egyre jobban kevés.

A végén az lesz, hogy majd elolvasom a könyveket, hogy csak azért is idegbajt kapjak, hogy mennyire elkurták. 😊

De különben is egy sorozatnak úgy kell jól megvalósulnia, hogy a könyv megléte nélkül is szórakoztató legyen ugynaúgy mint aki olvasta azt (az más kérdés, hogy melyik a jobb a kettõ közül) számtalan példa szolgál rá,(mégha nem is ilyen komplex) hogy egy könyv alapján készült a sorozat.

Na és eszembejutott a "kulcs": a forgatókönyv siralmas, lehet az írókkal együtt. A színészek jók,a karakterek is alapjában véve, a történet adott. Az hogy mit dolgoz fel a könyvbõl azt vagy elcseszték vagy nem (nyilván a fõ-fõ elemek és a végkifejlet azonos mindkettõben) de hogy ilyen harmatgyenge legyen a kivitelezés az kicsit elszomorító.

Azt sajnálom, hogy nemtudok jobban érvelni, mert tényleg nem olvastam a könyveket, akkor jóval több ténnyel lehet dobálózni.

és most egy olyant gondolat merült fel bennem, hogy lemerem fogadni, hogy a könyv tele van intrikákkal ármányokkal és minden jóval, ahogy feltehetõleg az elsõ kötet is volt, de ide már nem képesek behozni azokat, nem szánnak rá semmit
tekintsük meg a 2. évadot, és a 3.-t eddig, nem is úgyvannak elindulva...
nemtudom, de csak hozzák és hozzák befelé a sok mellékszereplõt, a lényegtelen karaktereket és történéseket, miközben semmit se csinálnak
csak a BÕVÍTÉS folyik és elveszik az egész

emlékszem elsõ évadban mennyi minden érdekelt, "húúú ez kicsoda ez hogy van na ez nagyon jó, húúú a fal, na majd ezt biztos magyarázzák, jönnek majd azok, de várom már" stb stb stb
ehelyett most meg nem kapunk semmit csak hülye karakterneveket 😄

látom pont a harcokat, akciók szót sikerült kiemelned a felsorolásból😊
egyébként nem, nincs bajom a stílussal, de ez még drámának is rémgyenge😄D
jók a karakterek, csak senki nem csinál semmit (nagyon leegyszerûsítve) néha a színészek helyett is elgondolkodom, hogy vajon mi értelme szereplniük vagy tudják egyáltalán, hogy mit csinálnak😊

nagyot nevetnék pl azon is, ha a 2. évadban is már csak 1 rész erejéig feltünõ csaj (aki most ebben a részben szült) nem szerepelne többet😊

Darthmushroom
arra nem gondoltál maga a stílus nem való neked?? jó nem a legjobb 3 rész volt amit eddig adtak, de így is simám kiemelkedik a sorozatok mezõnyébõl(fõleg h a többi top sorozat évad szünet van,okos döntés is volt ilyenkorra rakni ezt), és fõleg a szereplõ casting miatt, mert mindenki nagyon eladja a karakterét még akkor is ha nem pont olyan mint könyvbe... "harcokat, akciókat"---> eddig se erre épült a sorozat, eddig egy nagy csatát mutattak a 2 évad alatt, és ezután se erre fog szerintem. ez ezért nem gyûrûk úra.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zomil
Tudom, hogy lerágott csont...de, érdemes elolvasni a könyveket. Ugyebár ott minden fejezet 1-1 szereplöt központosit és ez nagyon sokat hozzátesz a karakterek megismeréséhez, sokkal jobban kezdesz kötödni hozzájuk, mint a sorozattal. Pl. én Bran karaktere egyáltalán nem érdekelt, aztán a 2. könyv végére nagyon érdekesnek tartottam és megszerettem a karaktert.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

igazabol lehet az dühit tudat alatt, hogy nem azt kapom amit szeretnék, bár konkrétan nem is akarnék semmit, és mégis 😊

amik jók benne az már bõven nem kiemlekdõ, pláne annyira nem, hogy a túlsúlyban lévõ többi (nevezzük) akármiket nem képes kompenzálni.
kezdem azt hinni, hogy csak azoknak szól akik olvasták a könyveket, hogy csak azok élvezhetik igazán. (de ez akkor se mentsége, mégha ezt is mondjátok😄)

nagyon OVER_HYPED lett már a sorozat

az a vicc, hogy elsõ évadot még szinkronosan néztem, és úgyis eszméletlenül jó volt...akkor hová lett a színvonal? lehet újrakéne kezdenem a 2.-tól szinkronnal hátha akkor megszeretem -.-

ha az elsõ évad is ilyen lett volna mint a 2. vagy eddig a 3. akkor az IMDB 9.4 -re KÖPNÉK, mert bökõt ide vagy oda, de akkor max olyan 7 körülit ha érne, nagyon max

és most se ér sokkal többet. 9 fölötti..., hát ahhoz úgy kéne teljesítenie mint egy kisangyal, csak sok láma valamikor felszavazta😄 (ja még elsõ évad idején 😄)

igazabol nagyon hitem vesztem már ebbe, és egyre valószínûbb hogy nem is fogom olvasni a könyveket😊

ha nem olvastad a könyveket, akkor nem tudod mekkora shitstorm fog itt végigmenni a 3. évadban

szerintem megint FELEMÁS rész volt nem kicsit.
a székes rész érdekes jelenet volt, de szó szerint semmi extra, még annyira game of thrones-os jelenetnek se mondanám. (pedig elõször ezt akartam írni)

hol van már az elsõ évados színvonal?😄 sehol... pedig akkor mindenki azt mondta, hogy na majd késõbb lesz csak az igazi, 2. évadnál hogy na majd a 3. ami igaz hogy még csak 3 rész ment le belõle, de szinte közelít az érdektelenhez. inkább százalékot nem mondok, hogy egy részbõl mennyi a jó és mennyi a zavaros illetve ROSSZUL/KEVÉSBÉ jellemzett történés vagy épp mikor olyan semmilyen jellemtelen.

merõben túlhájpolt eddig ez az évad megint... mindig csak egy kicsit ad, azok akik elsõ évadban is értek valamit azok most vagy nullák, vagy nem szerepelnek szinte, vagy ha szerepelnek is nem teszik valamivé az egészet...így ergo pont az ellenkezõjét váltják ki...

túl sokat akar, sok szálon, sok karakterrel, mégis eléggé elveszni látszik. azt ne mondjuk már, hogy a könyv alapján nem lehetett volna 10x jobbra megcsinálni, a kevés 10 rész ide vagy oda

és akkor az gusztustalan lesz, hogy na majd a végére tartogatják az izgalmat, remek történetet, harcokat, akciókat (ezek közül nekem már elég lenne ha a történet meglenne kulcselemként, mint zseniálisan kiemelkedõ valami)
szóval kicsit közhelyesnek tûnik hogy majd az évad felé kapunk csak vmit ami "kézzelfogható". persze azt is megértem, hogy fel kell építeni a dolgokat, nem lehet egybõl hadba vonulni stb stb stb ezzel JOBB eset(ek)ben nincs is baj, de így itt ilyen formában ahogy õk csinálják már ez is feltûnik, mint hab a tortán. De a lényeg fentebb említett többi dolog és az összhatás és akkor még a követhetõséget fel sem hoztam. 😊

sajnállak akkor😊

Mor3llo
hát ja, meg ugye beszédhibás is volt, ha jól emlékszem...ez sem jött át annyira a sorozatban

egyébként a 3. rész végén nagyon komoly volt a Bear and the Maiden Fair átdolgozás 😄D
A regényben rendszeresen visszatérõ kis nóta 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

a könyv alapján ezt a Vargo Hoatot egy picit csúnyább teremtménynek képzeltem el... valami dagadtabb, koszosabb élõlénynek

Na, meg Pod része is. Kis túlzással élve, fetrengtem a röhögéstõl 😄
Ez nagyon jó rész lett. A székes rész zseniálisra sikeredett, de a többi is nagyon ott volt. Szerintem eddig kiemelkedõen a legjobb rész a 3. évadból.
Mor3llo
ott még meg is dugja Vargo Hoat bácsi...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak vicc<#eplus2>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

SZEG007
igen

ToCsEk
Pod<#buck><#nyes>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

szucsy89
Aki olvasta a könyveket, abban is levágják Jamie kezét?
Shiwo
Tywin Lannister által összehívott tanácskozós jelenet az valami zseniális volt 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szerintem megkapja a seregét. Ugye utána már õ parancsol nekik, simán lemészároltathatja velük a rabszolgatartókat. Kizárt, hogy ott hagyja a sárkányát. Minden erre utal. A trailert megnézve szinte biztosra veszem, hogy valami ilyesmi fog történni.
Narxis
+1

cylonflatus
Nem tudok betelni ezzel a sorozattal. Baromi jó.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
Engem erõszakoljon meg. 😄DD

Áah. Megint várhatok egy hetet a következõ részig.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát elég sz*r volt a zene. Nem tudom minek kelett oda, ki is zökkentett a sorozat adta áhitat és merengésembõl.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hogy mit fog csinálni Miss Sárkány? Remélem jól megerõszakolja az a szultánszerûséget (vagy akárki mást). Itt úgy is mindenki mgerõszakol mindenkit. Ideje lenne, hogy a Sárkányos csaj is megerõszakoljon valakit....hehehe<#finom>

Zenszkij
de modern zene volt, HBO GO-n néztem és én is dobtam egy hátast, nagyot ütött 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jó rész volt ez is. Elsõnek azt hittem Jamie-t megerõszakolják, aztán pedig azt, hogy nem bánják. Szegény.
Nem olvastam a könyvet, de így is nyilvánvaló Miss Sárkány mit fog csinálni a következõ részben.
Jim Morrison
most a végén
tényleg modern zene szólt, vagy a feltöltõ egy troll volt és alávágta? 😄 akurva mondom ez mi, megállítom a videót és abbamarad. na paszmeg, utolsó mondatokat nem hallottam. Bár érdekes mód mintha a felirat tartalmazta volna a zeneszöveget.
edit: azt hittem mert 50ezren letöltötték már tuti jó...
"on the end of movie you have a joke from uploader -redneck music when characters are spiking, beginning and ending is riped"
"WTF? It was great right up until the audio in the last minute of the episode switches to a punk rock version of the bear song."
...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skymannn
Azt a krva mindenit! Az a befejezés azért durva volt. 😄

RatBaG
aztakurva! a legvége mekkora volt 😄DD számítottam rá, de mégis koppant az állam.

az elején a székes jelenetnél egybõl ez ugrott be
http://youtu.be/w67dhHLUK3M?t=2m20s

Per Aspera Ad Inferi.

Rockynhooo
Viszont a Khalesis rész most már elég levágós. Átadja a sárkányt, ami eleve csak neki engedelmeskedik. Porig éget mindent, aztán viszi a katonákat meg a fordító csajt is.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"