10317
  • Cyrax86
    Miért lenne új zene alatta? Nem hiszem, hogy a zeneszerzőt megkérnék 5
    új szám megkomponálására csak azért mert H3 styleban megcsinálták újra a városképeket.
  • enlightened
    Őszintén szólva nem nagyon dob fel engem se az új városkép. Azt nem értem, hogy ez miért tartott majdnem 1 évig ezt megalkotni. Legalább a zene új lesz alatta? Nem gondolom, akkor ezért nem fogom újrajátszani a játékot pedig terveztem és így már a dlc sztori se dob fel annyira.
  • ArchDruid
    Nem. A kezelelőfelület marad ugyanez a gagyi, ami most van.. És ezzel tönkre is tették a városképek lényegét. a #8651 -es hsz videóban meg is nézheted!
  • Andrews2007
    A városképek szépek kivéve picit a Havené azon még dolgozhatnak. Teljes képernyősek lesznek és a kezelőfelület is a 3-4. részhez fog hasonlítani így már?
  • Botond #8700
    Tetszik is meg nem is. Kinyírta a mentéseim, újra lvl1es minden hősöm, szóval ez annyira nem tetszik. :( Szerencsére pont végeztem vele, szóval nem érdekes.
  • Petiknight
    Sziasztok,

van valakinek olyan problemaja, hogy a mai Ubisoft 2.0 launcher frissites utan nem indul a jatek?
  • kerla
    ahogy beírtam sikerült, választani is kellett, nem csak elérni...
  • kerla
    Gyerekek. Heroes VI NEcro 2. álombéli kampányban legyőztem az álombéli Ana mást és nem neged tovább, gondolom mert nem teljesítettem, a vér-könny választást??? Ilyenkor mi a teendő??? Help valaki lécci.
  • dragon11
    Kösz szépen.

A III-hoz ?
  • TreDoR
    1.3as peccsben benne van
  • dragon11
    Kösz szépen a segítséget: Lokker, ArchDruid és Shiwo.

Igen, csak Random mapnál csinálja ezt az elzárt dolgot.. (a III-ban)
    Erre nem tudok semmiféle megoldást?!

Egyébként a III és az V-hoz hol találok MAP editort?[a III eredeti map editorja nem indul el..]

Kösz.

• raul99
    Örök hála
  • Petiknight
    Dynasty weapon guide:

http://forums.ubi.com/showthread.php/431914-Dynasty-weapon-locations-guide-spoiler?s=f5b30af0dabcac35fe039db82a4adaf9
  • raul99
    Köszi , esetleg még egy kérdés. A hiányzó dinasztia fegyvereket hogy lehet megszerezni?
  • Petiknight
    https://secure.ubi.com/register/Login.aspx?GenomeID=6044a3c1-6c70-4793-9013-88795b40ddea&lang=fr&skin=default&NextURL=http%3A%2F%2Fheroes-6-conflux.fr.ubi.com%2F%3Fref%3D1341230089

Miutan beleptel tudsz a jobb felso sarokban nyelvet valtani.Nekem sajnos a francia proxym miatt franciaul jelenik meg. Ne ijedj meg tole. Udv
  • raul99
    Tudnál linket küldeni?
  • Petiknight
    Nem egeszen: a hivatalos oldalon bejelentkezhetsz a web-profilodba, es a soul forge segitsegevel feltapolhatod az osszeset. 5-os szintnel ket hetet kell varni. De ez is ey lehetoseg, ha unod megvivni a csatakat.
    Barati Udv
  • ArchDruid
    Erre csak egy megoldás van, le kell játszani minden egyes csatát.. :(
  • raul99
    Sziasztok lenne egy problémám. A kezdetek óta játszom a heroes sorozattal és számomra nem a kampány végigjátszása jelenti a játék lényegét. Sokkal inkább a rajongók által csinált látványosabbnál látványosabb pályák kipróbálása és végigjátszása. A problémám tehát csak annyi, hogy a dinasztia fegyverek a készített pályákon nem kapnak xp-t, sőt a gyári pályákon is csak akkor ha lejátszom a csatát. Egy idő után unalmas minden kis nyamvadt ellenféllel csatázni, de a villámcsata alatt sehol sem kap xp-t a dinasztia fegyver. tud e valaki valamilyen megoldást?
  • TreDoR
    Mondjuk h5-hoz 1.6-os patch is van, na meg a kelet torzsei (ebben pl. vannak alternatív upgradek), és ahhoz is van patch (3.1)
  • Shiwo
    nekem a 3 csak random map generálással csinált elzárt pályákat
  • ArchDruid
    A LAN-nak semmi köze nincs ilyen jellegű hibákhoz. Valószínűleg egyszerűen hibás a map. Nyisd meg Map editorban és törölj ki egy facsomót, hogy legyen szabad átjárás. Mentsd el, és kész!

A H5-ös problémát is ki lehet javítani Editorba, csak az jóval nehezebb...
  • Lokker
    Esetleg még nézz szét a hivatalos fórumokon hátha már találkozott valaki ezzel a problémával.
  • dragon11
    Ne is tudd meg, hogy milyen élmény 3órányi játék után bejelenteni azt, hogy el vagyunk zárva egymás elől és nem tudjuk megtámadni sem egymást. Egyszerűen simán el vagyok kerítve..

Fogalmunk sincs mi a fene lehet, de tényleg elkélne valamiféle segítség, mert ez így nem móka!
  • Lokker
    Én ilyen problémákkal még warez verzión se találkoztam nem, hogy eredetin. Próbáld meg, hogy nem patcheled fel a H5-öt, lehet az zavar bele vagy ha van frissebb akkor azt is tedd fel.

H3-nál meg nem tudom, sose lanoztam, mindig haverokkal toltuk hot seat-ben, mert az a móka. :)
  • dragon11
    Igazatok volt: nincs benne LAN.

Most viszont egy új kérdéssel fordulok felétek, igaz az V-höz és a III-hoz kapcsolódik.
    Az V 1.2 patches, tökéletesen megy, viszont a mapok érdekesek. Egy rakat MAP bugos, vagy nem tudom. Pl. nem lehet elfoglalni egy-két bányát, illetve a kapuk sem működnek, csak némelyik.. egyszerűen nem lehet odahúzni a kurzort.

Nah, a III-ban ez pedig úgy valósult meg, hogy LAN közben az ellenfél be volt zárva, míg a másik szabadon kóborolhatott a mapon bármerre.. de az ellenféltől Ő is el volt zárva.

Mi lehet a probléma? nagyon fontos lenne, nem tudunk LANozni.:( már ezerszer kezdtük újra, de jó lenne lejátszani is néha..

Köszi!
  • Botond #8678
    100 óra játékidő volt az epilógusig eljutni. Nem gyenge a játék. :)
  • ArchDruid
    Itt van mégegy, sokak kedvence, a Titánvár:

Heroes of Might and Magic II:

Heroes of Might and Magic III:

Heroes of Might and Magic IV:

Heroes of Might and Magic V:

És reméljük, továbbra is lesz!
  • b-type
    OFF:
    esetleg valkinek van ötlete hogy lehet a WoG-t elindítani a H3 HD moddal?
    Az alap teljesen jó nagy és wide felbontásokon, de a HD setup-ban a WoG exe-jét indítva alapbeállon futtatja.
    hazamegyek bütykölöm még, de hátha valaki lefutotta már ezeket a köröket.
    ON:
  • kerla
    Megvan a probléma, nem frissítette a legújabbra a gép a játékot, most nekem sikerült frisítenem és most már látja. Mindenre gondolta, de erre nem, hiszen telepítés után automatikusan frissítette a játékot, fene sem gondolta, hogya legfrissebbet nem tett fel...
  • Cyrax86
    Legyen még egy evolúciós poszt. :)

Heroes of Might & Magic:

Heroes of Might & Magic II:

Heroes of Might & Magic III:

Heroes of Might & Magic IV:

Heroes of Might & Magic V:

• kerla
    Hááát, nem sikerül sehogysem. Az új gépen nem látja az online mentéseket, de amit ott elmentek, a régi gépen belépek, ott látja. De hogyan vagy mire írja fel azt nem értem, mert ugye csak 10 hely van mentésnek, amit én ki is használtam, tehát nincs szabad helyem, míg ha az új gépen lépek be, 10 üres helyet lát, ezek egyikére mentetten egy játékot, ami a régi gépen is látszik. Vajon mit írt felül?
    Ez így elég gáz kérem. Csak online lehetnek a mentéseim, azok is elég limitált számban, kénytelen vagyok a Necro 2. pályát előlről kezdeni, mert nincs régi mentésem hozzá, és most kiderül, hogy nem tudom másik gépről játszani??? És ezek után azt várják, hogy mindenki vegyen eredeti játékot? A pénzemért elvárom, hogy működjön is...
  • kerla
    Igen, szinkronizál az alap gépen kilépés után, másikon nem látom, a mentéseket az "új" gépen nem látja, nulláról kezdek a dimsztia menüben meg minden megvan....
  • Shiwo
    nekem is volt, hogy megzakkant...

ha jól működik a szinkronizálás, akkor kilépés után kiírja, hogy "mentések szinkronizálása", vagy valami ilyesmi..

azért ellenőrizd le, hogy mindkét gépen engedélyezve van-e

próbáld meg azt, hogy kiveszed az x-et, úgy indítod el párszor (a uplay panelt is zárd be két indítás között), majd engedélyezd újra... (az eredeti gépen, amin játszottál), majd utána nézd meg a másikon

illetve próbáld meg azt, hogy mindkét gépen rákeresel a mentésekre (a 2-on akkor, ha valaha telepítettél rá H6-ot, pl béta verziót) és helyezd át őket máshova (először még ne töröld, csak akkor, ha már jól működik a szinkronizálás és megvannak a mentések)

• kerla
    megnéztem, engedélyezve van, azaz iksz.
  • Brasi
    mikor elindítod a játékot megjelenik az uplay panel, és ott a jobb felső sarokban az opcióknál
  • kerla
    nem hiszem, mert fogalmam sincs hol tudom bekapcsolni.. elárulod?
  • Brasi
    be van kapcsolva a mentés szinkronizálás?
  • kerla
    sziasztok!

online játszok a játékkal, ott is ment az állásokat. Feltelepítettem másik gépre is, beléptem, de itt nem látja a mentett állásokat? Ez hogy lehet, hiszen nema gépemen hanem a szerveren vannak. Mit kellene állítani?
  • Lokker
    Most már én is megnéztem, hogy van-e benne LAN.

Nem nincs benne LAN, értsd meg, hogy egyénin, multiplayer(internetes) és hot seat-en kívül nincs benne más.