10317
  • NovaTerra
    Egyébként én reméltem a stronghold visszajön, üde színfolt volt eddig is. Egy újabb erőre, mint varázslatra támaszkodó faj mellé a 2. rész féle Sorceress is jöhetne, akiknél kevésbé dominál a nyerserő.
  • Pio
    Bevallom őszintén nem igazán bírlak követni... :)
  • kissssss
    a lényeg ugyan az :D

jaj várjál szerintem nézd meg újra azt a kentaurt lehet hogy mégis csak csíkos, nem lehet hogy megártott a sok gyözike ? :-DDD
  • kissssss
    ez nem sírás hanem a véleményed, csak sajnos itt egyes emberekről mindenféle ellenérv lepereg és egyből beskatulyáznak troll állatnak.
  • Pio
    A zsiráf foltos és nem csíkos. :)
  • kissssss
    és miért ne lehetne ugyan az mint amit eddig megszoktunk?

tudod néha nem szabad azon változtatni ami eddig is jól működöt, gondolom te sem örülnél ha a géped hirtelen megmakacsolná magát és a jól megszokott akció játékod helyet a röhejes én kicsi pónim pc játékkal kéne játszanod.

jobban jártak volna ha rá aggatnak egy összemocskolt használt állatcsontokkal díszített felsőtestpáncélt fegyvernek meg akármit.

nem azzal van a gond hogy mi a jellemző a barbár népre vagy akármire, a probléma egyszerű átlag játékos ránéz a kentaurra mi jut eszébe? muhahaha egy zsiráf ami kentaurnak próbálja magát álcázni, ettől kezdve szerencsétlen lény zsiráfként fog továbbélni a köztudatban.

:DDD

szóval a fejlesztő bácsiknak és néniknek van néhány érdekes húzásuk ami nem biztos hogy jól fog elsülni.
  • Pio
    Az előző 5 rész zeneszerzője kotyogott el egy olyan dolgot, hogy keleties stílusú zenét ír egy új Ubisoft játékhoz, innen ered ez a teória.

Három gyors megjegyzés:
    1. eddig csak a 3 Lények Listája-ban is szereplő lényről tudjuk, hogy a STRONGHOLDban lesznek. A többi képen simán lehetnek neutral lények.
    2. szerintem biztosra vehető, hogy lesz mágia a barbároknál, lásd a gobbo sámánt az ingame képen és mind az 5 frakciónak lesz Might és Magic hőse.
    3. a bányák elfoglalhatóak lesznek továbbra is, csak ha az ellenfél uralja az adott zóna központját, akkor bent kell állnod a bányában, hogy a Tiéd legyen.
  • Besz
    Már csak a dzsungelbéli lények maradtak hátra. Továbbra is úgy gondolom, hogy a mocsárlakók lesznek gyíkemberekkel, esetleg fekete bennszülöttekkel. Krokodilok, jaguárok, egyszóval minden, ami egy új természet népbe beleillik: az elfek a trópusi környezet miatt nem fértek bele a képbe. Én tippem az, hogy ha a történet szerint a jelenleg ismert népek partra szállnak ezeken a lakatlannak hitt, felderítetlen trópusi szigeteken, akkor kell egy olyan nép, amely már ősidők óta itt él, és halálos veszélyt jelent a betolakodókra nézve. Persze lehet, hogy csak én akarom nagyon ezt, és végül megkapjuk a földalatti csápszörnyeket.

Nem értem, miért gondolja mindenki, hogy a keleti mitológiából eredő, mágiát használó Naga nép lesz az utolsó. Eddig csak a H3-ban és a H4-ben szerepelt 1 db egységként, mégpedig a Wizard oldalán, hogy lesz ebből egy egész különálló nép? Tudja valaki, hogy honnan ered ez a szóbeszéd, egyáltalán van valami alapja Én csak annyit tudok, hogy a H5-ben volt 1 db naga épület, és ennyi.
  • Besz
    Legkevésbé a Stronghold-ra számítottam, mint visszatérő nép. Sosem volt túl népszerű a rajongók körében (az ördögökkel egyetemben). Sokat segítene ezen, ha a Black Hole szakítana a tendenciával, és saját mágiaosztályt adna a barbároknak, mert pusztán might frakcióként elég unalmas lesz (megint).

Zebra kentaur egész jó ötlet, a hárpia szerencsére ismét nőstény. Ogrét jól eltalálták, a küklopszot kevésbé. Ez utóbbi helyett szívesebben láttam volna még egy repülő lényt a változatosság kedvéért. Egy sast, keselyűt vagy a viharmadarat a H3-ból. Sámán nem tetszik, unalmas, túl nagydarab és felettébb izmos. Kinézetre nem sokban különbözik a Mauler-től. Egy trollnak jobban örültem volna, vagy a sámánnőnek az 5. részből. Tehát összességében jól néznek ki, csak már megint a felfejlesztett változatukkal van bajom, mert végső soron ezeket fogjuk többnyire látni. Miért kellett ezeket is vörösre pingálni? Úgy néznek ki, mint az ördögök, abból meg már van épp elég. Sötétbarna, narancssárga, drapp, bármi más csak ne megint vörös.

Szépek a képernyőképek, viszont a pályatérkép kissé kicsinek tűnik nekem. Ezt már a korábbi képeken is megfigyeltem. Remélem nagyobb bejárható területek is lesznek. És elég üresnek is találom, nem sok mindent lehet majd felszedni, illetve meglátogatni: itt üt vissza a nyersanyagok számának drasztikus csökkentése és ezzel együtt a bányák külön elfoglalhatóságának kiszedése.

Ez az Ubisoft már megint mesterkedik valamiben: a jobb felső sarokban lévő vezeték ikon valószínűleg állandó internetkapcsolat jelenlétét jelzi a játék alatt. Ne sírjanak, ha emiatt az emberek inkább letorrentezik. :|

Na, ennyi sírás elég is volt részemről.
  • Murder3
    Erre kb KUSS a megfelelő válasz
  • NovaTerra
    Miért ne lehetne egy kentaur csíkos vagy pöttyös vagy bármilyen? Gondolom neked sincs otthon egy kentaurod, aki bepanaszolta, hogy ők nem is így néznek ki. Ha megnézzük a többi egységet is, akkor láthatjuk, hogy ki vanak cicomázva. Ami egyébként mindig jellemző volt a barbár népekre, minden csillogó, színes dolgot, ami az erejüket, bátorságukat, szépségüket fejezte ki magukra aggatak, csontoktól kezdve, tollakon át, mindenféle bőrt, színes kavicsot.
  • kissssss
    gyözökét nem szoktam nézni de ez a zsiráf kölök... na mindegy megyek vissza M&M 6 játszani.
  • Pio
    Szerintem túl sok győzikesót néztél, azért hat Rád így... :D
  • Pio
    Facebook hír hibásan került ki, félbeszakadt ott a lista, ameddig bemásoltam. Kössz a figyelemfelhívást. :)
    Remélhetőleg fel is kerül majd valahová.
  • Andrews2007
    De lesz hivatalos fórumról ezt írják és a hozzászólásoknál is írják a facebookon a profil szerkesztők hogy lesz. Exklúziv lesz.

Official press release

Paris, France - December 14, 2010 � Today, Ubisoft® announced that the live music show Video Games Live� will feature, in their 2010-2011 tour, 5 themes taken from the Might & Magic® games. Video Games Live will be doing the world premiere of the �Haven Theme� from Might & Magic® Heroes® VI, starting by the show in Paris, France, on December 17th of 2010.
    The Might & Magic themes played live during the next Video Games Live shows are:

Heroes of Might & Magic® II � Knight Town
    Heroes of Might & Magic® II � Sorceress Town
    Heroes of Might & Magic® IV � Academy Town Theme
    Heroes of Might & Magic® V � Credits Theme
    Might & Magic® Heroes® VI � Haven Theme
  • kissssss
    áhh képek felét be sem töltötte na mindegy majd utána járok ezeknek a képeknek.

az a zebracsíkos kentaur jaj úristen XDDDD vagy öt percig nem tudtam abba hagyni a röhögést XDDD (pio nyomj még többet XD )

ahogy látom ez a heroes rész is a poénosabbnál poénosabb egységeiről fog elhíresülni.
  • Gurren
  • Murder3
    húhh nagyon gagyi.
    az 5 kiegjébe is elképesztő gagyi ez a stronghold nép, itt se különb sajna.
  • Pio
    Nem is lesz zene a 6-ból.. :(

"
    The Might & Magic themes planned to be played live during this event are:
    ...Heroes of Might & Magic® II – Knight Town
    Heroes of Might & Magic® II – Sorceress Town
    Heroes of Might & Magic® IV – Academy Town Theme
    "
  • Pio
    Akkor szerintem tuti nem. Ez egy fizetős koncert, nem lenne valami logikus, ha ingyen, élőben nézni lehetne.
  • Andrews2007
    Ja úgy látszik hogy a területük az őszi síkság lesz és nem a dzsungel a barbároknak.
  • Andrews2007
    Sajna még nem tudom.
  • Kheled
    oh ott egy centaur gondolom ő is egysége lesz vagy neutral?, viszont kár hogy ilyen zebra csíkos,de jólnéz ki így is.
    oh majd ha megvan a zenéhez link,tudnátok linkelni?:)köszi:) várom már
  • Pio
    Lesz netes közvetítés?
  • Andrews2007
    8.30 P.M. -et írnak a koncert kezdésre Franciaországban az azt jelenti hogy nálunk olyan fél 9-9 fele lesz kb. látható hallható esetleg neten keresztül?
  • Andrews2007
    Ma meghallhatjuk a Haven város zenéjét is, kérdés mikor és hol lesz megtalálható. remélem a Heroes 1-5öt jegyző Paul Romero fogja elkészíteni és eljátszani ma. :)
  • Pio
    Ő pedig Sandor, a Stronghold egyik hőse:

• Pio

• Pio
    Néhány új kép:

• Pio
    HAVEN

Core egységek
    Sentinel / Praetorian
    Crossbowman / Marksman
    Sister / Vestal

Elite egységek
    Radiant Glory / Blazing Glory
    Griffin / Imperial Griffin
    Sun Rider / Sun Crusader

Champion
    Seraph / Celestial

------------------------------------

INFERNO

[/b]Core egységek[/b]
    Maniac / Demented
    Succubus / Lilim
    Hellhound / Cerberus

Elite egységek
    Breeder / Mother Breeder
    Tormentor / Lacerator
    Juggernaut / Ravager

Champion
    Pit Fiend / Pit Lord

NECROPOLIS

Core egységek
    Skeleton / Skeletal Spearman
    Ghoul / Ravenous Ghoul
    Ghost / Spectre

Elite egységek
    Vampire / Vampire Lord
    Lich / Arch Lich
    Lamasu / Putrid Lamasu

Champion
    The Fate Spinner / The Fate Weaver

STRONGHOLD

Core egységek
    Goblin / Goblin Hunter
    Mauler / Crusher
    Harpy / Fury

• Pio
    Goblin:

Goblin Hunter:

Harpy:

Fury:
  • Pio
    Nem engedi beküldeni az összegzést, azt mondja "duplikált üzenet"... O_o
    Pár komment múlva újra megpróbálom. :)
  • Pio
    Na, visszatért a facebook. :)

Stronghold logó:

Mauler:

Crusher:
  • Pio
    RSSen megjött a hivatalos bejelentés erre pont ilyenkor hal le a facebook... :)
  • Andrews2007
    Ez az új barbár nép egyébként leginkább a 2. (a témájuk, a hangulatuk) és 4. rész (4. részben is voltak hárpiák) barbár népéhez hasonlít picit úgy érzem . Persze sok lény az 5. részből köszön vissza új formában.
  • darki81
    A 2-vel nem játszottam, én a 3-al játszottam a legtöbbet, és szerintem ott sem volt erőléti különbség várak között. Az 5-ben viszont a tűz birodallma és a nekrok kicsit erősebb voltak szerintem. Nekem mindég másik vár volt a kedvencem, az a legszebb az egészben
  • Pio
    2000×1500-as felbontású Michael, inkább csak linkelem, mert elég nagy.
    ERRE TESSÉK
  • Pio
    Megjegyzés: ezt egyáltalán nem bántásból írtam, nem lesz attól több/kevesebb egy ember, hogy elég rutint összekockul magának egy számítógépes játékban. :)
  • Pio
    Ha ellened multiban egy warlocknak volt ideje tetemes mennyiségű sárkányt és kellően erős spellpowert összeszedni ahhoz, hogy ez működjön, akkor nem a balansszal volt gond, hanem a rutinoddal/hozzáértéseddel szerintem.
    Akár játszhatunk is egyet, Te vagy warlock, én bármi más (amit te mondasz) és meglátjuk, hány feketesárkányod lesz. :)
  • Rundstedt17
    Végülis nevezhető volt balancnak mert ha nem a mapnak megfelelő várat választottál szivtál,ez a többi részben is igaz de a 2-ben különösen :D

Ráadásul a warlock győzelme garantált volt a fekete sárkány+arma kombóval.

Bizony a hős sérthetetlen volt azokban az időkben,és a fekete sárkány még a hit and run taktika használatát is kizárta:D