Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Legkevésbé a Stronghold-ra számítottam, mint visszatérő nép. Sosem volt túl népszerű a rajongók körében (az ördögökkel egyetemben). Sokat segítene ezen, ha a Black Hole szakítana a tendenciával, és saját mágiaosztályt adna a barbároknak, mert pusztán might frakcióként elég unalmas lesz (megint).
Zebra kentaur egész jó ötlet, a hárpia szerencsére ismét nőstény. Ogrét jól eltalálták, a küklopszot kevésbé. Ez utóbbi helyett szívesebben láttam volna még egy repülő lényt a változatosság kedvéért. Egy sast, keselyűt vagy a viharmadarat a H3-ból. Sámán nem tetszik, unalmas, túl nagydarab és felettébb izmos. Kinézetre nem sokban különbözik a Mauler-től. Egy trollnak jobban örültem volna, vagy a sámánnőnek az 5. részből. Tehát összességében jól néznek ki, csak már megint a felfejlesztett változatukkal van bajom, mert végső soron ezeket fogjuk többnyire látni. Miért kellett ezeket is vörösre pingálni? Úgy néznek ki, mint az ördögök, abból meg már van épp elég. Sötétbarna, narancssárga, drapp, bármi más csak ne megint vörös.
Szépek a képernyőképek, viszont a pályatérkép kissé kicsinek tűnik nekem. Ezt már a korábbi képeken is megfigyeltem. Remélem nagyobb bejárható területek is lesznek. És elég üresnek is találom, nem sok mindent lehet majd felszedni, illetve meglátogatni: itt üt vissza a nyersanyagok számának drasztikus csökkentése és ezzel együtt a bányák külön elfoglalhatóságának kiszedése.
Ez az Ubisoft már megint mesterkedik valamiben: a jobb felső sarokban lévő vezeték ikon valószínűleg állandó internetkapcsolat jelenlétét jelzi a játék alatt. Ne sírjanak, ha emiatt az emberek inkább letorrentezik. :|
Na, ennyi sírás elég is volt részemről.