• Besz
    Már csak a dzsungelbéli lények maradtak hátra. Továbbra is úgy gondolom, hogy a mocsárlakók lesznek gyíkemberekkel, esetleg fekete bennszülöttekkel. Krokodilok, jaguárok, egyszóval minden, ami egy új természet népbe beleillik: az elfek a trópusi környezet miatt nem fértek bele a képbe. Én tippem az, hogy ha a történet szerint a jelenleg ismert népek partra szállnak ezeken a lakatlannak hitt, felderítetlen trópusi szigeteken, akkor kell egy olyan nép, amely már ősidők óta itt él, és halálos veszélyt jelent a betolakodókra nézve. Persze lehet, hogy csak én akarom nagyon ezt, és végül megkapjuk a földalatti csápszörnyeket.

Nem értem, miért gondolja mindenki, hogy a keleti mitológiából eredő, mágiát használó Naga nép lesz az utolsó. Eddig csak a H3-ban és a H4-ben szerepelt 1 db egységként, mégpedig a Wizard oldalán, hogy lesz ebből egy egész különálló nép? Tudja valaki, hogy honnan ered ez a szóbeszéd, egyáltalán van valami alapja Én csak annyit tudok, hogy a H5-ben volt 1 db naga épület, és ennyi.