10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
raddani #1219 Amúgy szerintem a szellemet végre sikerült eltalálniuk a fejlesztőknek.
És itt van még egy kép a Praetorianról:
Mondjuk ezeket a képeket meg lehet találni a fejlesztők oldalán is, de hét aki lusta keresni annak beillesztettem :) -
#1218 Szerintem jó, hogy az ork gyalogol, legtöbb fantasyben hirhedtek az orkok, hogy hosszan tudnak feszített tempóban menetelni és nem használnak hátasállatokat (átlag ló el se bírná ugye). -
raddani #1217 Nem rég találtam néhány képet a "csatákról", nem újdonság, de szerintem még nem volt a fórumon:
Bár sok infó van fent a Heroes VI hivatalos oldalán is. Na meg néhány egység fajonként besorolva: http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/home/ (sajna még nem szúrhatok be linket, úgyhogy akit érdekel az oldal, az képtelen a jó öreg kijelölés, másolás, beillesztés, módszert használnia)
Mondjuk szerintem sokkal jobb, ha az ork hős pl. egy bikán lovagol, mint hogy járjon, de hát ezt nem én döntöm el :(
De ha még a nyomvonalat is kiszedik, akkor én megőrülök (Nekem legalább is bejött a nyomvonal)
-
#1216 Kicsit átfestve akár mintázhattak is volna valami lényt a játékba a csókáról, mondjuk egy goblint -
Elessar #1215 Márpedig én pont ezért szeretem a Heroes sorozatot. A H3-at is ezért komáltam, a H4nél is voltak nagy mapok, kivéve az 5öt. Ami volt az meg olyan is. Ha jól tudom a H6nál egy új grafikai motor lesz, talán az nem lesz akkora trágya, mint az 5-é, ami bizony akadt rendesen.
Ha kis mapokon szeretnék stratégiát nyomni, akkor előveszek egy RTS-t és rusholok inkább. A körökre osztott stratégiákban szeretek hadsereget gyűjteni, felfedezni a világot, bányákat foglalni és a többi. LEgyen sok tereptárgy, sok neutral lény, ne az legyen, hogy fél óra alattt 6szor körbejárom a pályát és semmi nincs már rajta, csak az ellen :)
Amúgy most néztem a Naga-s képeket, brutálisan jól néznek ki a lények. Azt hiszem kedvencek lesznek egyből. -
#1214 Csak értelme nem sok van a nagy pályáknak, h5-nél is sok embernek nem bírta a gépe a legnagyobb mappokat. -
Elessar #1213 Őszintén szólva eddig elég pesszimista voltam a játékot illetően,főleg a H5 miatt, bődületesen gyenge és lebutított volt ez a rész sztem a 4es után, és hogy marad a 6 ennél a világnál, meg rá épül, elvette a kedvem kicsit, de ez a video nagyon ütött nekem, mégha csak apróságokat kaptunk is. Visszahozta a bizalmamat, és már lázban vagyok! :D Elég kevés kellett hozzá :D
Nagyon tetszik, hogy visszahozták a Stronghold-ot, úgy tűnik élettel telibb és izgalmasabb nép lesz az eddigi orkos népeknél, bár sztem a H4-ben is azok voltak, sicc.
A térkép nézet is nagyon tetszett, pár pillanatra láthattuk, a grafika csodaszép, s nagyon remélem tartják a Black Hole-os srácok magukat ahhoz, hogy visszahozzák a H3-as nagy mapokat, mert a H5 egyik legnagyobb hibája sztem az volt, hogy nagyon kicsi és fos mapok voltak sztem. -
Pio #1212 Kimentettem az utókornak, ha már többeknek is "tetszett". :)
-
Pio #1211 Hiába, Kraal már csak így tolja! :D
-
Andrews2007 #1210 A Blood Rage rendszere vajon marad úgy ahogy a Heroes V 2. kiegészítőjében megismertük? -
#1209 Nekem egy valami hiányzik ebből, van egy brutális nagy állat, odabassz egyet, és nem érzem azt hogy "uubzmeg ez komoly volt" hanem csak átmegy rajta az ütés. -
Andrews2007 #1208 No már másik Heroes fórumon is írták, hogy náluk is akadt a videó. :) Megnyugodtam. -
Andrews2007 #1207 Az Ubi újabb hírei a jövő hétre, a hivatalos oldalon feltűnnek mindezek:
Január 17.-én elkezdődik egy naponta jelentkező jelenség: A nap játékbeli képe címmel. (screenshot of the Day)
19.-én pedig Láthatjuk a Stronghold új harcos elite egységét a Jaguár harcost. 2d-s rajzon.
21.-én pedig a Dreamwalkert (Álomjárót) a shámánszerú új(?) elite Stronghold egységet. 2d-s rajzon.
-
Andrews2007 #1206 Nem nagyon gond csak a múltkor még fekete lóval volt egy barbár hős. Most akkor melyik lesz?
Jaj azon én is nagyot nevettem. :) Azért a videó kis része volt csak gameplay a nagy részében Erwan és Kurt beszéltek és azt mutatták meg az átvezető barbár artworkoket s videókat. Azért repesett a szívem hogy végre valami mozgó anyag. -
Pio #1205 Rush now, think later! beszólás tényleg priceless! :D
Andrews: ma itt is néha-néha akadozik a youtube, szóval nem nálad lesz a gond. Egy 2 perces videóban legalább 1-2 megakadás van nálam is. -
#1204 Producer eltorzított hangján majdnem lefordultam a székről.
Map editor: Nekem az rémlik, hogy még a megjelenés előtt be akarják fejezni a játékosoknak szánt editort is, tehát, hogy ne utólag kelljen letölteni. -
Pio #1203 Nem volt úgy, csak mondták, hogy szóba került ez is a fejlesztés során. -
#1202 Tényleg, és mi a helyzet a map editorral? Nem úgy volt, hogy a játék előtt adják ki? -
Micsu #1201 "Jól láttam hogy az orkok hőse nem lóval hanem saját lábával közlekedik? "
dráma -
Pio #1200 Mi más legyen? :)
Egy 4 perces videó tele gameplay-el szerintem több is, mint amire bárki számított. -
Andrews2007 #1199 Jól láttam hogy az orkok hőse nem lóval hanem saját lábával közlekedik?
S ugye nem ez volt azért a honlapi meglepetés? -
Andrews2007 #1198 Köszi nagyon jó lett. Remélem azért lesz már valami a játék stratégiai részével kapcsolatban is városépítés, skillek, az egység ú és régi jellemző adataim, képességek, egységekről új infók stb.
Nem tudod miért akadozik a youtube megint? Régen néha volt ilyen valami szar reklám vagy winfos update a háttéreben esetleg? Ma kezdett el akadozni. -
Pio #1197 Hopp, meg is jött a 720P-s HD verzió a gamespottól:
-
Pio #1196 Most volt időm megnézni a videót. Szerintem bőven nézhető a minősége, az eddigi legjobb minőségű gameplay.
Az infókat lefordítom angolul nem tudóknak.
Két ember beszél, Erwan Le Breton, a játék producere (ő az, aki utánozza az orkokat kétszer :) ), többször láttuk már, illetve Kurt Mc Klung, aki a játék sztorijáért felelős.
A démonok elleni harc során az emberek, a nekromaták és az orkok szövetségben fognak állni.
Az orkok még az első Bloodmoon Eclipse idején születtek. Az emberiség nem tudott mit kezdeni a démoni invázió ellen, míg végül a mágusok előálltak egy olyan ötlettel, hogy démonvérrel fertőzzenek meg bűnözőket. Így jöttek létre az orkok, akik rendkívül erősek voltak és a segítségükkel sikerült is megfordítani a háború állását és győzött az emberiség. Ám az orkokat továbbra is rabszolgákként akarták tartani, amit ők nem tűrtek el és fellázadtak szolgatartóik ellen, végül pedig elnyerték a szabadságukat. Persze továbbra is vannak, akik megvetéssel, rabszolgaként tekintenek rájuk.
Sandorról nem sk újat tudunk meg a korábban már leírtakon felül, talán csak annyit, hogy Slava első házasságából született, anyja Lady Elizabeth, ő szerepel az imént beszúrt képen. Illetve azt, hogy a játékoson fog múlni, hogy amikor Saandor az orkok hadvezéreként visszatér, akkor népem megmentője vagy hódító lesz-e belőle.
A játékban az orkok taktikája a gyors lerohanás lesz. A legerősebb közelharci egységek náluk találhatóak, ráadásul igen mozgékonyak, ellenállóak, nagy a fájdalomtűrésük és van egyfajta természetes, öröklött védettségük a mágiával szemben. Faji képességük a Blood Rage, mely tovább növeli támadóerejüket. -
Pio #1195 Csak belepillantani volt időm, mert rohanok, de ahogy elnézem Inferno is van benne, szóval őket is láthatjuk végre ingame.
-
Pio #1194 Hoppá, 4 perces Stronghold reveal videó ismét a kínaiaktól!
Viszonylag silány minőségű és szerintem ezt kapni fogjuk ma-holnap HDben is szóval csak az nézze, aki nagyon ki van éhezve. :)
A videó elérhető ITT. -
Andrews2007 #1193 Hát én úgy tudom hogy 9990 ft lesz nagyrészt. Sőt úgy tudom 1-2 helyen még olcsóbban is lehet majd. :) Fél-1 év múlva pedig úgyis lecsökken kb 6-7 ezerre mindenki számára.
Magyar feliratos lesz az tuti szerintem. -
Pio #1192 Az orkok evolúciója a Might and Magic univerzumban:
-
Pio #1190 Andrews, nem ~37 euró lesz nálunk a játék. A CDGalaxis-nál lesz nagyjából annyi, ha előrendeled interneten keresztül. Ez tartalmazza a náluk szokásos ~10%os netes és még ezen felül az előrendelési kedvezményt is.
Továbbá az alján írják, hogy becsült árról van szó, szóval változhat.
Ha más forrásod van, akkor nem szóltam. :) -
Pio #1189 A honlapon a lények egy jelentős részének flash animációja lecserélődött a fejlesztett verzióra, a hivatalos honlapon megnézhetitek őket. -
#1188 Május 30. -
NovaTerra #1187 Október 21. -
Coradiel #1186 Március 15, ha már magyarok fejlesztik :D -
Pio #1185 Rögzítettem a tippeket, ha valamit elírtam, szóljatok. -
#1184 becsődöl. -
Kheled #1183 szeptember 3. -
#1182 Június 9. -
#1181 Március 14 -
#1180 március 25. -
#1179 március 23