10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #974 *4000 és 3000 :)
De közben látom, Te is utaltál az olcsóságára.
Egy szó, mint 100, nekünk a Heroes 2 volt a legmaradandóbb multis játékunk, hot seatben összeültünk minden hétvégén és játszottunk max létszámmal egész nap.
Sose éreztem úgy, hogy bármelyik vár is kedveltebb lett volna a többi kárára, teljesen vegyes felállás volt mindig. -
Pio #973 És azt se feledjük, hogy 4 crusader (fejlesztett paladin) ha úgy vesszük olcsóbb volt, mint egyetlen zöldsárkány (400 gold vs 300 gold és 1 sulfur). És 4 crusader még egy fekete sárkányt is le tudott nyomni. -
Pio #972 Én már nem bírlak követni, egyszer főleg a 4-gyel játszol aztán pedig simán megmondod, hogy az összes többi balanszolatlan volt (az 5-ön kívül :) ).
Ráadásul a 2-ben multiban a warlock az egyik leghasználhatatlanabb volt, mivel az egész várban a sárkány volt az ütős, addig meg ritkán jutottál el multiban. Pláne, hogy mindenki tisztában volt azzal, hogy a warlockot nem szabad hagyni kibontakozni.
A necrok általad írt "végtelen csont sereg"e se ért semmit multiban (végtelennek se nevezném, 2 jól irányzott spell és mentek a levesbe), de ők azért erősek voltak elsősorban a fejlesztett vámpírnak köszönhetően. Ha sikerült abból összeszedni egy nagyobb adagot, akkor lehetett vele ügyesen játszani (amíg sok van a kemény ellenfeleket ütöd, amint fogyatkozik rámész a többi támadással gondosan kikerült gyenge, nagy létszámú lényekre).
Én a Sorceressel tudtam a leginkább nyerni, nagyon gyorsan ki lehetett hozni a főnixeket (legkésőbb második héten, ha ügyes vagy), amik aztán minden harcban elsőként jöttek. Ahogy gyűltek a főnixek úgy pakoltam ki minden mást a főhősömtől és az összes többi lény egy kísérő hősnél volt, aki nem csinált semmit, csak kísérte a főhőst. A végső ütközetre mindig a kísérő hőst küldtem előre és ügyeltem arra, hogy a legerősebb pakkok létszámát nyirbáljam meg, aztán a főnixes hőssel rush taktika, max 2 kör alatt győzelem.
Persze singleplayerben más a helyzet, de abban bárki nevezhető a legtápabbnak, mivel ha több esze van a játékosnak, mint mondjuk egy tyúknak, akkor bármelyikkel le tudja nyomni az AI-t (hacsak az nincs látványos túlerőben alapból).
A single player "balance" totálisan érdektelen dolog. -
NovaTerra #971 A nyersanyag balance az egyik leglényegesebb része a játéknak. Mert mire összehozott valaki egy pár szuper tápos fekete sárkányt, addigra elegendő számú olcsó Paladinod volt, ami felvette vele a versenyt. És az se mindegy, hogy te már rég Paladin-nal mászkáltál, amíg ő még egy sárkányt sem tudott venni. -
Rundstedt17 #970 Omg én játszottam végig 2-4 sokat,5-el elég keveset szóval inkább nem véleményezném de szerintem messze a legbalnszosabb a 4 volt,max a butthurt 3-as fanok szerint nem:D
Miért?
Nos a 2-ben maguk a készítők is bevallották hogy nyersanyag balansz volt,magyarán nem vár erőség alapú volt.
Mert pl a warlock az mindenkit lesöpört.
Vagy a necro a végtelen csont sereggel
Két kedvenc ugyebár :D
A 3 volt a legkevésbé balanszos,egyébként megegyeznek a kedvenceink ez esetben.
A haven jó volt mert az archangel brutál unbalance volt
Ahogy a necro ismételten,általában versenyeken eleve tiltott volt a necromacy skill választása,anyira overpowered volt.
Aztán ne felejtsük el hogy milyen eltolt vár volt az inferno?A leggyengébb csak trükközéssel volt némi esélye
Vagy később mennyire elcseszetten erős a conflux?
Ehhez képest a 4 balance királyság :D(leszámítva a might gyengeségét) -
Pio #969 Azért a 4-gyel érvelni balansz kapcsán elég necces dolog, abban ugyanis kb semmiféle balansz nem volt. :)
2-ben nagy kedvencek voltak (elsőben a warlockok), 3ban is teljesen jó vár volt, bár nem kedvenc (necro és haven volt, azok meg már benne vannak :) ), 5 kiegjeivel még nem játszottam, úgyhogy arról nem tudok véleményt írni. -
Rundstedt17 #968 Jah igen én főleg a 4-el játszottam és egyértelműen kijelenthetem a legutáltabb frakció és a leggyengébb a barbár(might) volt.
Egész egyszerűen azért mert jóval kevesebb taktikai stratégiai lehetőséget biztosított a velük való játék(szinte veszteség nélkül nem lehet megoldani,illetve a mágia való védelem magát csak a hőst érintette és nem volt elég ellensúlyozni a mágia hiányát),nem is szólva arról hogy a mage hősök hamar felülmúlták a harcosokat..... -
Pio #967 Magad nevében beszélj! :) -
Rundstedt17 #966 van benne igazság a barbárok mindig is mostoha gyermekek voltak a heroes világában,mindig a leggyengébbek esetleg átlagosok vagy menthetetlenül unalmasak voltak. -
Pio #965 Szerintem ez elég logikusan hangzik, erre találták ki a bumerángot. :) -
Andrews2007 #964 A goblinok lehet hogy tudják dobálni a bumerángjukat azt suttogják. -
Andrews2007 #963 Lefordítottam az első 3 egységet, hogy örüljön a szívetek. :)
Orkszerűség-Szaggató (Reaver???):
Csak kevésbé jó védelemmel rendelkeznek, de erősen fel vannak fegyverkezve.
A legkedvesebb taktikájuk az ha egyenest az ellenségei közé rohannak és ezzel ledöntik őket a lábukról és ellökik őket erejükkel. A bunkósbotjukkal lerendezik a többi dolgot s lényt és pajzsukkal pedig picit védve vannak mindeközben a közeli és távolsági támadások ellen is.
A fejlesztett változata a Pusztító.
A hárpia:
A hárpiák félig ember félig madár lények, zsákmányoló madarak, kiket eredetileg felfedezőkként tartottak számon, hírnökökként. vagy könnyű gyalogságként a Varázslók (Academy) soraiban, de a későbbikben elnyerték szabadságukat. Az orkokkal egyezséget és szövetséget kötöttek és mindig is nagyra becsültek voltak s a kedvenc gyermekei a Mennyei atyának. A hárpiáknak az otthonuk a tropikus szigeten Pao-n található, ahol ruháik és tollazatuk sok színben pompázik.
Fejlesztett változata a Fúria.
A Goblin:
A goblinok szikár, sovány, kicsi és fizikailag nagyon gyenge teremtmények, az orkok alkotásakor az elhibázott példányok eredményei. A goblinok a figyelmetlenségükről s a nem-törödömségükről is ismeretesek, s gyáva, buta viselkedési módjukról. De ugyanekkor ők egész gyors és fürge harcosok. Emiatt sokszor ússzák meg épp bőrrel. A támadás emiatt azért nem mindennapi teendője egy goblinnak, csak akkor ha nagyon sokan vannak és egy-két csapda is besegít nekik, az előnyükre, (a vermek például), habár az ügyben félniük kell hogy azért nem mesterkednek a csapdák kivitelezésében. Az orkok hadseregében a goblinok legfőképp szolgákként vannak jelen, felfedező, könnyű gyalogos egységként használják őket vagy adakozásként, ajándékképpen, esetleg áldozások esetén.
Fejlesztett változata a Vadászgoblin.
-
Andrews2007 #962 Még várok a hivatalos mai/holnapi bejelentésig, hogy mi a terepük esetleg stb a barbároknak. :) Majd még írok ha igen. :) -
Andrews2007 #961 Eléggé aztékosak egyébként a csodásan megrajzolt Hárpia designja főleg. :) -
Pio #960 Persze, lehet módosítani, de akkor most végül is módosítasz vagy nem? :) -
Pio #959 Szerintem ennél sokkal prózaibb oka van: egész egyszerűen ezek (Dungeon, Academy) voltak a "hivatalos" tippek, itt is többször elhangzottak már, mint a két lehetséges alternatíva már a tippjáték előtt is, szerintem sokakat ez (is) befolyásolt. Nem arról van ugyanis szó, hogy pont a barbárokat senki nem mondta, hanem konkrétan a fenti két váron kívül senki nem mondott semmit. :) -
#958 iszonyat jó a dizájnja a lényeknek, de komolyan. eddig ezek tetszenek a legjobban. -
#957 "Furcsállottam, hogy senki nem tippelt rájuk, hisz az első rész óta jelen vannak a játékban."
Gondolom azért, mert kb. senki sem szereti a barbárokat. A TOTE-ba is beleerőszakolták őket, de minek... -
Andrews2007 #956 De persze még a Nagak is lehetnek vagy a dzzungelben vagy a Föld alatt is akár vagy a Facelessben egy naga lény ha megkeverik a paklit. :D
A barbároké lehetne az őszi síkság terület is vagy a dzsungel mást alternatíva nem lehet Földallattinak meg nagak vagy Faceless. -
Andrews2007 #955 Ja és ezek a német lap szerint az Alap egységek lesznek.
A Google fordító jól lefordította angolra az egészet szerintem.
Lehet változtatni a tippen egy utolsót még így? Megfordítanám a Dungeon elődjét a Facelesst tippelném most már az 5. új népre. A földalatti rész illene hozzájuk így, hogy várhatóan suttogják a barbárok a Dzsungelt kapják a Dark Messiahban is elmondták régen az orkoké volt a Dzsungel terep. -
Andrews2007 #954 No pont akartam linkelni. :) Úgy látszik senki sem nyer már. :D
Jaja remélem visszatér a Villámmadár a 3. részből és a hárpia is jól illik ide. Küklopsz lesz azt mondták. A név nem egyértelmű még most Fortress lesz vagy Stronghold a neve.
Végülis ők is logikailag várhatóak voltak az Erő és a támadás ereje bennük rejlik leginkább. Az Ubisoft meg megígérte mindegyik néppel teljesen máshogy kell majd játszani. -
Kheled #953 hu remélem lesz thunderbird vagy visszatér a behemót:) -
Pio #952 Megvan a negyedik vár, a német honlap úgy néz ki egy kicsit hamarabb tette ki.
A negyedik vár (és egyben az utolsó régi) pedig nem más, mint a Stronghold!
Furcsállottam, hogy senki nem tippelt rájuk, hisz az első rész óta jelen vannak a játékban.
Így sajnos nincs nyertese a tippjátéknak, az új vár bejelentéséig izgulhattok tovább a nyeremény miatt. :)
A kiszivárgott képek (egyelőre nem kerül be a hivatalos listába, hisz csak német fordítás áll rendelkezésre):
Reaver, fejlesztve Destroyer:
Harpy, fejlesztve Fury:
Goblin, Hunting Goblin
-
Andrews2007 #951 Diabloval 1-2, Baldurs Gatel 1-2, Icewind Dale 1-2vel is játszottam és azóta minden nagyobb RPG-vel Dungeon Siege 1-2, Mass Effect Dragon Age, Jade Empire Knights of the old republic stb. :) Heroes 1-5 ig. :) -
#950 Kicsi inventory? Játszottál te Diablo II-vel? :D
btw a legnagyobb hibája tényleg a rövidsége... :( de ezen kívül tényleg nagyszerű játék. -
Andrews2007 #949 Azt is jó lenne már folytatni mive laz is 2006 os volt mint a Heroes V. Nagyon jó játék volt Half Life 2 grafikájával és fizikájával, jól megoldották az fps-es harcot egy kis rpg-vel fűszerezve és nagyon jó zenéje és sztorija volt. Egy baja volt hogy RÖVID volt és elég nagy gépigénye akkoriban + kicsit inventoryja volt. -
kissssss #948 Arkane Studios csinálta a Dark Messiaht profi egy csapat Ők csinálták még az Arx Fatalis csodát is, hogy én mennyire imádtam ezt a játékot . -
kissssss #947 egyszer majd vedd meg a Dark Messiaht kisebb nagyobb hibái ellenére (néhány unalmas szereplő és rövid játékidő) felejthetetlen játék, a multi pedig nagyon nagy fun. :-DDD -
#946 Dark Messiah of Might and Magic?
Javítsatok ki ha tévedek de úgy tudom az nem a Heroes of M&M készítőinek gyártmánya, mindazonáltal elbaszott jó játék. Végig is viszem megint. -
Pio #945 Nézegettem videóket a Dark Messiahról, azok alapján teljesen korrekt játéknak tűnik, akár azt is vihetnék tovább. :)
Ha tévedek és fos, akkor elnézést. -
kissssss #944 (Jövőre 25. éves lesz a Might and Magic univerzum arra is ígérnek nagy meglepetést.)
csak nem tán Might & Magic 10 bejelentése???? komolyan mondom ha tényleg új részt mutatnák be az eredeti sorozatból akkor én megeszem a bakancsom. XD -
Pio #943 -
Andrews2007 #942 Michael talán egy Haven féle boss lesz a halottas Elit-elit pókasszony után? -
Andrews2007 #941 Ma az Ubisoft bejelentette, hogy december 17.én előállnak ők is a híres Video Games Live-on, a videójátékok zenéinek díjátadóján, s zenei koncert világturnén. 5 zenei témát adnak elő sorrendben:
Heroes of Might & Magic II � Lovag vár (emberi)
Heroes of Might & Magic II � A tündék s varázslók vára
Heroes of Might & Magic IV � Academy vár zenéje
Heroes of Might & Magic V � Játék záró zene téma
Might & Magic Heroes VI � Haven emberi vár téma először.
Lesz egy meglepetés is a koncerten. Remélem az hogy Paul Romero a Heroes 1-5.-ig zeneszerzője és társa Rob King fogják eljátszani az összes Heroes zenét a Heroes VI-ot is ezzel jelezve, hogy aláírtak végre. icon_smile.gif
Jövőre 25. éves lesz a Might and Magic univerzum arra is ígérnek nagy meglepetést.
E héten belül továbbra is tartják ahhoz magukat, hogy végre megmutatják a 4. várat.
Egy új Boss talán?
Michael az arkangyal.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1364.snc4/163639_481050639587_161184829587_5585539_767466_n.jpg -
Andrews2007 #940 A víz szó kimaradt, sorry. -
Andrews2007 #939 Sokan mondják hogy a az és a levegő varázslatok nagyszerűen illenének az elfek gyorsaságát megkapó Academyhoz szóval lehet hogy mégis az lesz a 4. faj én örülnék neki. Az 5. meg mondjuk Dungeon szerű új vár. Az ekkor leledző sztoriban is fontos szerepük volt az Academynek a Nekrók éppen igázták le őket.
No az 5. részben nem találsz nagakat mert csak tervrajokon voltak s mégsem rakták be őket.
-
syberia2 #938 Tippjátékhoz: Régi vár Academy
Új vár szerintem is nagák
(Sejtem, hogy a kettő kiütné egymást, mindkettő varázslény, de valamit kitalálnak)
Apropó nagák: valaki el tudja magyarázni h az 5ben merre találom őket? -
syberia2 #937 húúú nagyon várom! (legyenacademylegyenacademy)
Remélem sok jó infót adnak:) -
Andrews2007 #936 No most meg azt írták egy héten belül héten várható egy nagy hírcsokor. :) -
Andrews2007 #935 Az angol fórumon sajna azt írták, hogy állítólag eltolták az infókat december 2. felére. :)