10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#854 inkább a death knight vagy az 5-ős kaszás.
-
#853 mert láthatóan az ubi is szarik rá.
kiadják de sztem nem várnak tőle sokat ez meg is látszik rajta.
-
#852 Valóban. Így hirtelen felnéztem a gamestar, és pcguru oldalakra, de ott sincs se szöveges, se videó interjú. Pedig más játékoknál azért igyekeznek a srácok "ott lenni", még japánba készült autóversenyesnél is, de HoMM-hoz semmi nincs... -
Andrews2007 #851 Holnap remélem megjön a december nagyon eleji bejelentés a 4. fajról és mondjuk a Hős fejlesztésről videók formájában is esetleg 1-2 várbelső videóval. :) A 2ds váraknak örültök? Nekem bejött z 5. rész szuper 3D-s városokkal tarkított rendszere is de ha Heroes 3 minőségű városképek lesznek ez is nagyon erős lesz. -
Andrews2007 #850 Egy magyar interjú kéne már a fejlesztőinkkel. Kérdem én miért nincsen? A németeknél ha egy német fejlesztő csapat giga mega hírnevű játékot készít már özönlenek a youtubera az interjúk sora. -
Andrews2007 #849 Jaja lesz Hot-Seat mód hála az égnek a 2. rész óta ezzel játszottunk a legtöbbet főleg a 3. résszel. Már jelezték a fejlesztők ez tuti biztos.
-
Andrews2007 #848 Sárkányok lesznek benne de csak mint főellenségek semlegesek és bossok erősek lesnek gondolom jó kiváló artifactokat fognak védeni vagy erős toborzó s egyéb helyeket. -
Pio #847 Jól gondolod! :) -
#846 gondolom ebbe is lessz hot-sea vagy mi a neve, amikor 1 gépen 2-en is lehet járszani? vagy többen
-
Pio #845 Az 5 hatalmasat változott szerintem. Kezdődik ott a dolog, hogy 3D lett. :)
Az idézett szöveget nem is Neked címeztem, nem értem, miért vetted magadra. ráadásul nem is annak szólt, akinek címeztem, hanem általánosságban. Ha annak írok, akinek címzem azt E/2-ben igyekszem elkövetni. :)
Ugyan ez igaz a képre is. -
kissssss #844 Nem akarlak elszomorítani de ezzel én is tisztában vagyok kár volt ezt le írnod. :)
Sehol nem írtam hogy csak nosztalgiázni akaró retro sznobokra kell építeni csupán annyit próbáltam sugallni hogy ennél a résznél túlzásba viszik a változásokat, éppen elég lenne csak apróbb lépéseknél megmaradni jól megfigyelhető hogy a 3 részhez képes változott az 5 kis mértékben mégis nagyrészt mindenkinek tetszett az ilyen olyan apróbb változás(pedig túl nagy különbség nincs) nem csak a túlzásba vitt újításokkal van a gond hanem a tálalással is az új résznél.
(és megköszönném ha nem magyaráznád bele a mondandómba ezt az "örök elégedetlenkedők akiknek nyilván sose fog megfelelni a játék" dumát mert elég aljas húzás ez, de most kivételesen eltekintek ettől.)
h4 téma.
Ha a kőkemény fanok és az átlagos heroes rajongók is elfogadták volna a sok változtatás akkor fogyott volna mint a cukor, multi meg bugok ide vagy oda most had ne akarjak már felsorolni kismillió egy játékot aminek a fojtatása hemzsegett a hibáktól de mégis vették.
hogy kinek mi a véleménye az édes mindegy itt a te az én meg mindenki másnak a pénztárcája ami lényeges,3DO volt vezetői meg csak maguknak köszönhetik a bukásukat.
piramis a 2 részben és??? ez maximum Murdernek nem jön be. -
#843 Nincs ördög, sem sárkány. Ez utóbbi semleges lesz, egész pontosan boss. -
#842 Háát sajnos...létezik. Pedig milyen faja lett volna egy H2 warlock town-béli 2 upgrade-s sárkánytorony.
#835 Na erre a tényre már én is rá akartam mutatni, hogy bizony az egyiptomi style nem először bukkan fel a sorban:)
Igaz, én eléggé kedvelem az Egyiptommal kapcsolatos dolgokat, de ez a szfinxfejű lény nekem se jön be annyira, pofásabb lett volna egy szakadt múmia helyette. -
NovaTerra #841 Az új nekro egységekhez hozzászólva. Én egyáltalán nem bánom, ha a játékban új egységek lesznek, nem mindig ugyanaz más skinben. 2-vel, 3-mal és 5-tel játszottam. Én szeretem, amikor ismerkedek a játékkal, akár a totál új, addig nem látott egységeket, ki kell tapasztalni, milyenek az extra tulajdonságai, képességei, stb.. Egy új játék ilyen tekintetben is legyen valamilyen szinten új. -
ecpeti #840 Csak néhány napja hallottam, hogy lassan jön ki 6. rész, így lenne néhány kérdésem. Valahol azt hallottam, hogy nem lesz sárkány egyik várban sem. Ez igaz, vagy csak ez is ilyen semleges lény lesz? és ördögöt sem láttam az infernoban létezik ez? -
#839 nekem a 3 és az 5 tetszett a legjobban, várom már a 6-ot. jónak tűmik -
Andrews2007 #838 Hát igen a 4. rész legnagyobb baja az volt hogy egy alpha-béta verziót kellett kiadniuk a készítőknek. Nem értem máig miért ment csődbe a 3Do mivel a 3. rész és a 4. rész is sikeres lett bevételileg.
Plusz kevés volt a vár és nem volt fejlesztés, de a hős fejlesztése, az rpg rendszere nagyon erős volt és a sztorija és a zenéje se volt épp gyenge. -
Andrews2007 #837 Az 5. rész 4 éve jelent meg 2006 májusában. Nem 5 éve jövőre mondjuk annyi lesz. -
Pio #836 A 4-nek egyáltalán nem az újítások mennyisége volt a baja, hanem a kiforratlanság. Egészen konkrétan az, hogy a 3DO becsődölt és ki kellett adni a játékot félkészen.
Talán más is emlékszik a Multiplayer menüre megjelenés után: "Ez a funkció még nincs implementálva, nézd meg, van-e már patch". Szégyen. :) -
Pio #835 Bocsánat, ezt, hogy "függetlenül a fejlesztő csapatól" annak olvastam véletlenül, hogy "független fejlesztő csapatól", amit úgy értelmeztem, hogy nem az eredeti fejlesztők. :)
Tetszik vagy nem ilyen régi játékot nem lehet kiadni csak a nosztalgiázókra építve, mert kudarc lesz. Egyszerűen az első 1-2 rész fogyasztói már kiöregedtek egyrészt, másrészt akkoriban sokkal kisebb számokkal operált a játékipar, egy akkori sikeres eladásszám ma nevetségesnek számítana.
Ezt minden fejlesztőnek szem előtt kell tartania.
Aki pedig mindenképp nosztalgiázni akar annak a legjobb választás szerintem az eredeti játék, ami hiányzik.
Az, hogy Neked és másoknak se tetszik az ég világon semmit nem jelent. Soha a Földön még nem volt olyan dolog, ami mindenkinek tetszene, igaz ez a játékfejlesztésre is. Nincs olyan játékról kiadott előzetes infó, aminek mindenki egységesen örülne. Megjegyzem szerintem ez így is van rendjén. :)
Egyiptomi témához pedig még ennyit tennék hozzá:
-
kissssss #834 (Sokan szidják, én mégis azt mondom, hogy a legkiforrottabb rendszere akkor is a Heroes 4-nek volt.)
a legutolsó kiemelt mondattal is csak egyetérteni tudok te jobban megfogalmaztad mint én. -
kissssss #833 lásd #820
köszi de nem kérek felvilágosítás a ki mit készített lexikonból tisztában vagyok vele.
nem csak nekem nem tetszik hanem másoknak sem jön be az új stílus, hogy miért? nézd meg a 2 és 4 részig a vártípusok stílusát, pont annyit változtattak hogy ne legyen túl nagy különbség a régebbi résztől de még az 5 résznél sem vitték túlzásba az újításokat(nem mertek kockáztatni).
persze a különbségek mára nagyok egy 2 és 5 rész között de tisztán kivehető hogy ez meg ez innen ered(kardforgatók lich-ek stb).
hogy mi a gond? az hogy valószínűleg megint elkövetik ugyan azt a hibát mint a 4 résznél(karaván, harcoló hős akár több is egy csapatban stb stb stb)
az eddigiek alapján megint ez fog történni csak most már nem csak játékmenet béli újításokat viszik túlzásba hanem a játék sorozat dizájnját is durván megakarják csavarni, hogy ez miért gond? a válasz egyszerű azért mert sokan nehezen fogadják el a túl nagy változásokat szeretnek ragaszkodni a megszokott stratégiához egységekhez akármihez.
így is nagy kockázatot vállat az uborkaszaft az 5 részel de szerencséje volt.
mindegy a lényeg annyi hogy nehogy túl kevesen vegyék meg a 6 rész mert ugye amelyik játékból nem kel el elég annak ritkán van fojtatása, e téren a sok ideírogató kis álszent pelenkás összeteheti a két kis kezecskéjét hogy lesz fojtatás.
még valami tudom hogy még jelentős idő van a játék boltokba való kerüléséig és sok minden változhat ez alatt de jelen állás szerint ez nekem nem jön be jaj bocsánat nem csak nekem másoknak sem. -
Pio #832 Nem tudom, hogy be lesznek-e mutatva, de a főnix biztos benne lesz a játékban semleges lényként, viszont kék lángok fogják borítani, a Holdhoz fog kötődni.
Egy főnix concept volt a bejelentéskor osztott pólókon:
-
Pio #831 Szerintem ilyesmiről szó sincs, mindenki érvel/ellenérvel, 1-2 félmondatot leszámítva teljesen kulturáltan irkáljuk le a véleményünket.
Nekem például (bár szerintem már leírtam) pont a necro tetszik a legjobban, mégpedig azért, mert minden lény odaillő. Amúgy az új necro koncepció az, hogy a kezdeti gyengeségük mozgékonysággal kompenzálódik, majd a feltámasztott tetemekből az idő segítségével erőfölénybe is jutnak.
A Haven is jó lett szerintem. Az utoljára bemutatott lény nem illeszkedik a képbe, mert azt leszámítva megmaradt a középkori mitológia vonalán a város.
Számomra az Inferno a gyenge pont, mivel az utoljára bemutatott Breeder nagyon kilóg a sorból és főleg jellegtelen tucathorrorlény. Oda is valami mitológiai lényt lehetett volna találni és akkor kifogástalan lenne az a vár is.
Illetve továbbra is tartom azt, hogy vannak örök elégedetlenkedők, akiknek nyilván sose fog megfelelni a játék, sőt, a szélsőségeseknek egyetlen eleme se igazán.
Ezzel nincs baj, ilyen is kell, hisz vannak építő kritikáik, amiktől továbbfejlődhet a széria, de azért az fontos, hogy ezek a személyek tisztában legyenek az örök elégedetlenkedő mivoltukkal és ne folyton a fejlesztőket hibáztassák, lássák tisztán, hogy ezek szubjektív dolgok, amikről csak részinfókat tudunk.
A fejlesztőket majd akkor lehet hibáztatni, ha kijön a játék és gagyi lesz, bugos lesz, rövid lesz, színvonalon aluli lesz, satöbbi. -
#830 én eddig megvagyok elégedve a herors 6 al és nekem a herors 3 herors 4 herors 5 nagyon tettszet -
#829 Engem sem fogott meg ez az élőholt szfinx. De nem a kinézetével van a bajom. Hanem azzal, hogy ezzel egy újabb gyors lény került a nekromantákhoz: korában már a lassú zombit váltotta a fürge ghoul. Eddig az élőholt nép sajátossága volt a lassú és gyenge, de nagyszámú, könnyen pótolható sereg. Értelme volt a gyorsítás varázslatnak, amely legtöbbször a halál mágiához tartozott. Ettől volt egyedi ez a vár. Egyszóval jobb lett volna egy csontgólem, vagy egy összefércelt húsgólem, amely bár nagy, randa és otromba, de ugyanakkor kellőképpen lassú is.
De nem firtatom tovább, mert lassan minket siránkozókat a falhoz állítanak. :) -
#828 Természetesen igazad van ezzel kapcsolatban. Valójában úgy értettem, hogy csak a csata idejére támasztaná fel a holtakat, utána elvesznek. Úgy működhetne, mint a Heroes 4-ben lévő varázslatok: Raise Skeletons, Raise Ghost, Raise Vampires. Ezek hatása sem volt végleges. Ezek a megidézett, feltámasztott és illúzióval teremtett ideiglenes lények jók voltak golyófogónak, az ellenséges lények lelassításához, elállni a stratégiai pontokat, védeni a mágikus és lövő lényeinket, stb. Volt még egy nagyon jó taktika: alapvetően minden lény képes volt visszatámadni, de csak egyszer. Ezért érdemes volt az értékes lényeinket támadás és védekezés helyett várakoztatni. Majd a töltelék egységgel megütni az ellent, és miután erre csaptak vissza, már nyugodtan lehetett aprítani a főseregünk tagjaival.
Említetted a vámpírt, de nemcsak ő volt félelmetes ellenfél, ott volt az angyal is, bárkit maradandóan feltámaszthatott, még saját magát is. Sokszor veszteség nélkül megúszta a nagyobb csatákat is.
Sokan szidják, én mégis azt mondom, hogy a legkiforrottabb rendszere akkor is a Heroes 4-nek volt. Számomra az 5. rész nagy csalódás és sok tekintetben visszalépés volt. Többször nekiestem mindkét demójának, de mindig kelletlenül léptem ki belőlük. Titkon azt remélem, hogy talán majd az annyira alulértékelt 4. részből is merítenek a fejlesztők, bár erre kevés esélyt látok.
Annak idején a Heroes 3 rajongók nem voltak képesek elfogadni az újításokat, a mostani generáció pedig csak az 5. részt ismeri, és a megbélyegzett megelőző részt ki sem próbálják. Vajon ugyanerre a sorsra jut a 6. rész is? Mert újítások tekintetében legalább akkora lesz az ugrás az 5. részhez képest, mint amilyen a 3. és a 4. között volt. -
ecpeti #827 Arról lehet tudni valamit, hogy az olyan lények, amik egyik néphez sem tartoznak be lesznek-e előre mutatva? Engem főleg a főnix érdekelne az egyik kedvenc lényem a heroesokból. -
#826 perrsze mivel 5 évig nem volt semmi pedig egy kultusz sorozat sokan szeretik és telibe szarták.
jogos a kifakadás már csak azért is mert engem a nekrók miatt érdekel a játék.
az 5-be igen jól ki volt dolgozva ha ez előzmény akkor pláne értelmetlen a stílus váltás.
pont az egyiptomira.
főleg h ez hangulatilag defekt.
az a sfvinszk féle ocsmányság is elképesztő gagyi,unalmas...
-
#825 Na sry a kifakadásért, de ez már különösen gyerekes, hogy "miért pont az én kedvencemet változtatják?" sírás.
Mindegyik népnek megvannak a rajongói, akkor egyik néphez se nyúljanak?
Meg mi is van azzal a reskin dologgal?
Mi kéztette őket? A készítők fantáziát láttak ebben természetesen, és nem veled akartak kicseszni, merthogy tudják, hogy akkor a necros ágynemüt ki kell majd cserélnie a vérfanoknak.
Habár nekem is szimpibb a régi dizájn, de azt én is látom, hogy a koncepcióban van fantázia és a leírás alapján jól kitalált nép lesz a Necro is.
Azért mert más nem azt jelenti, hogy rossz, csak neked nem tetszik, ezt viszont már többször kifejtetted, ez már inkább nyavajgás. -
#824 Brühühü, pont az én kedvencemhez nyúltak... Újra és újra... Pelenkacsere nem kell? -
#823 szerintem jól néz ki, szép game a hiróz game, meg jó is -
#822 mért mi kéztette őket h pont a nekróknak kellet ezt a hülye themet adni?
új egységeket meg igazán nem nehéz hozzátenni a várhoz inkább abba újjítottak volna.
-
Pio #821 De az örök elégedetleneknek úgyse lehet megfelelni, ez nem is cél.
Lentebb már kifejtettem a dolgot. -
#820 valahol viszont a játékosok a megszokottat azt amit annyira kedveltek korrában azt akarják látni és neme gy olyat ami az egészbe csúnyán belerondít.
-
Pio #819 A 3-at, 4-et ugyan az készítette, mint az első 2 részt vagy a King's Bountyt.
"oda figyelhetek volna egy kicsit jobban is"
Ezt hogy érted? Neked nem tetszik az új stílusú nekro vár, oké. De azért azt beláthatod, hogy ez szubjektív dolog és nem fejlesztői odafigyelés kérdése. -
#818 más játékot is késöbb kell megvenni, mert olyan lagos-bugos hogy szinte játszhatatlan -
kissssss #817 (A lényeg a készítők nem esnek ugyanazon a hibába.)
dehogy nem na mibe fogaduk hogy egy ultra bugos kiegyensúlyozatlan játékot fognak a polcokra tenni hmmm??
függetlenül a fejlesztő csapatól eddig nem jelent meg olyan M&M játék amire azt lehetett volna mondani hogy megüti a tűrhető szintet hibák terén.
én már a 3 rész óta megfogadtam hogy heroes játékot csak megjelenés után kb fél évvel vagy 1 évvel szabad megvenni (sok javítás játék modok stb)
ennyit erről. -
kissssss #816 ettől függetlenül játszani fogok a játékkal (ha?) megjelenik csak oda figyelhetek volna egy kicsit jobban is. -
Rundstedt17 #815 "ami az Age of Mythology-ban volt: a fáraó múmiája, amely minden megölt embert élőholtként támasztott fel, és egy idő után egy rakás kis minion-nal vette magát körbe. Egy ilyen varázshasználó múmia sokkal jobb lett volna elit egységként."
Remélem úgy is gondoltad ahogy az Age of Mythology-banvolt ott ugyanis rövid időn belül elpusztultak a minionok(time cap)...
Mert ha úgy gondolod hogy minden egyes harcnál több és több minion akkor az UNBALANCED LENNE
Lásd H2 kiegészítő ghost 32 ezer sem volt ritka rövid időn belül......
H3 nekro hős,végtelen csonti seregek.
H4 nekro hős ismét,az egyik ovepowered stratégia volt hogy minden egyes csata után vámpírokat támasztott fel....
A lényeg a készítők nem esnek ugyanazon a hibába.