10317
  • Murder3
    mondj még egy játékot ahol nekrókkal lehet ilyen szinten menni.
  • precision
    hát nemtom, sztem ez a háromfejű nekro lény kegyetlen durva.... :)
  • precision
    "igazából csak a nekrók miatt érdekel annyira a heroes"

az komoly :)

ez kb annyira logikus, hogy a half life 2 csak azért érdekel, mert Freeman -nek körszakálla van :P

no mind1 :)
  • Pio
    Jó, hogy linkelted ezt, mert eszembe jutott, hogy teljesen elfelejtettem betenni a lengyel újság képeinek jó minőségű változatát.
    Mindet nem is pakolom be, heroworld.net-en elérhetőek, de az általad beillesztettek kívül 2-t betennék még: van a családról egy rajzunk, illetve az egyik bossról (Mother Namtaru) összepakoltam a conceptet és a megvalósítást. Én is arra hívnám fel a figyelmet, hogy mennyire közel sikerült hozniuk a 2-t egymáshoz. ITT VAN félig-meddig oldalnézeti kép is.

• Murder3
    sztem meg sisak nékül túl buzis feje van nekem nem jön be.
  • Murder3
    dehogynem az h speciel téged csak a játékmenet érdekel attól még másnak pl a hangulat lehet ugyan olyan fontos ha nem fontosabb tőle.

igazából csak a nekrók miatt érdekel annyira a heroes mert itt volt a legjobb ábrázolásuk játékokba, csak hát ez már erről nem mondható el.
  • Micsu
    nemtom nekem áll a farkam a gémre, az meg plussz pont hogy magyarok készítik, nagyon fosul kell valaminek elsülni hogy ne vegyem meg, de az itt sírók nagy része úgy se veszi meg, warez + sírás, magyar módi
  • precision
    szerintem ne is játszatok a játékkal, mer az egyik lény így a másik meg úgy néz ki :)

a lényeg az összhang, az legyen meg, kb ennyit a külsőről
    az összes többi _LÉNYEGES_ dolog már semmilyen szinten sem kapcsolódik a kinézethez/grafikához
  • kissssss
    (Ez a barokkos, középkori Európát idéző stílus)

sajnos ez már kiment a divatból. :-(

a fejlesztet vámpír meg tényleg hülyén néz ki millió egy tövissel a kis lába ujjától a fültövéig broáfff.
  • Besz
    Néhány animáció az élőholtakról a Heroes 3-ból. Ez a barokkos, középkori Európát idéző stílus valóban jobban illik a nekromantákhoz.

• Besz
    Először nekem sem tetszett az élőholtak efféle összeállítása és egyiptomi stílusa, már csak azért sem, mert a koncepciós rajzokat elég bugyutának látom. De a modellezők egész jól leképezik ezeket a játékba, legalábbis ezen a néhány alábbi képen nagyságrendekkel jobban néznek ki a lények, mint a rajzokon.

Én az élőholt szfinx helyett (amit felettébb unalmasnak találok), szívesebben láttam volna olyasmit, ami az Age of Mythology-ban volt: a fáraó múmiája, amely minden megölt embert élőholtként támasztott fel, és egy idő után egy rakás kis minion-nal vette magát körbe. Egy ilyen varázshasználó múmia sokkal jobb lett volna elit egységként.

Két apróság nem tetszik még velük kapcsolatban: a lich lehetne kicsit csontvázasabb, mert jelen formájában cseppet sem nem néz ki élőholtnak. És elfelejthetnék a felfejlesztett vámpír sisakját, mert az nagyon bután néz ki rajta. Ha ilyen marad, akkor én sosem fogom felfejleszteni.

• Lacoka12
    én Heavent szertem ddig midegyik herorsba
  • Murder3
    mágusok+dark shadow:D
  • Pio
    Tedd meg a tétjeidet! :)
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig az Academy biztosra vehető, már a Haven pdf-jében is megvoltak említve, mint Wizards.
  • Malakai
    Andrewst tudnám ismételni, Academynek örülnék, de szerintem is Dungeon lesz.
    +Naga. :)

@Murder: Békélj meg vele, vagy hagyd az egészet a francba. Nekem is szimpibb az eredeti klasszikus fantasy nekromanta dizájn, de én előbbi megoldást választottam és nem akarom belelátni a megszokott nekrokat csakazértis.
  • Murder3
    msot erre én is elkezdhetnék magyarázkodni de azzal sztem méginkább összekuszálnám a helyzetet..:D
    mindenesetre én nekromanta fanatikus vagyok és ez az egyiptomi stílus egyszerüen undorító.

• Pio
    Az eddigi tippek:

NÉV - régi vár - új vár - post száma
    Besz - Dungeon - Fortress-szerű - #783
    TreDoR - Academy - Naga - #786
    Andrews2007 - Dungeon - Naga - #796
  • Andrews2007
    Akkor maradna a Dungeon és a Nagak.

A tereptípusok és a hivatalos oldalon hivatalos fejlesztők által belinkelt ugyan hamis képek miatt maradt a Dungeon. Erős lehetőség lenne még a Sylvan (elfek-természet) de ők és az Akadémia szerintem kiegben várhatóak erősen mivel háttérinfók, összehasonlítgatások már vannak róluk a nekrók és a Démonok Heroes VI-os történetében ezért kiegre tippelném őket inkább most már.

Az Academyt sajnálni fogom ha csak kiegben lesznek de hát ez van egyik kedvenc volt a 2. résztől máig.
  • TreDoR
    Nekem tök mindegy, hogy néz ki. A haven/necro váraktól már az 5-ben hányingert kaptam, mivel tele volt b*szva az összes pálya velük. Itt max. gyorsan végigpörgetem azt a két kampányt.
  • Pio
    Őszintén szólva nincs értelme reagálnom, Neked sajnos tényleg nagyon neház a kedvedben járni. :) Ha ugyan olyan lenne "reskin!", ha más "szarul mutat!".

Ahogy korábban írtam nem baj ez, így gondolod és kész, csak megideologizáltam, hogy miért nem próbálom megmagyarázni, hogy nekem miért tetszik, hisz úgyse sikerülne. :) Na persze eleve szubjektív dolgokról beszélünk...
  • Murder3
    mer őszint az a debil piramisos meg svinfx fejű gagyiság hogy mutat egy V után?
    szarul
    nem is kicsit az eddigi nekrókhoz képest.
  • b-type
    úgy néz ki nem illeszti be a képet :(
    Szal Menzo'
    -WoG-ban otthon lévől gondolom vágják, azóta behalt. :(
    -csatamező..
    más WoG-ra moddolt egységek:
    alap-fejlesztve[/URL]
    vagy:
    -[URL=http://woggrad.ru/images/unit_6_2.gif]http://woggrad.ru/images/unit_6_2.gif]izé..
    +fejlesztve..
  • Pio
    Csak Neked! :)

• b-type
  • b-type
    Remélem nem Fortress
    Inkább egy Menzoberranzan :)

vagy egy új Stronghold:

lénykavalkád:

• Zóanagyvarázsló
    Kaptak volna inkább reskint?
  • Murder3
    ez után a kép után fáj a szívem h hogy a francba kaphattak a nekrók olyan idiótta designet most.
  • TreDoR
    Academy, Naga vár. Legalábbis szerintem körülményes lenne kihagyni a varázsló várat ha itt szakadnak le róluk a nekrók.
  • Besz
    Igen, így értettem.

Valóban nagy esélye van annak, hogy távol-keleti beütésű lesz. Ugye a H3-ban inkább a görög mitológiára épült: baziliszkusz, gorgon, hidra. Nem is volt köztük akkor még a naga, talán most majd ott lesz.
  • Pio
    Szóval akkor a Te tipped az, hogy a régi vár Dungeon lesz az új pedig egy hangulatban a 3-as Fortress-hez hasonlító?

A régi várat ugye mindenképp egyértelműen be lehet azonosítani, hiába lesznek benne új lények, a neve kötni fogja valamihez.
    Az új várra viszont pont ilyen körülírásokat gondoltam tippként.

A naga amúgy nem wowos találmány, csak ők tették a popkultúra részévé. :)
  • Besz
    Hasonlóan vélekedem én is. Tippem: Dungeon és Fortress a H3-ból.

Nem lesz sem sivatagi, sem havas térképrész. Legalábbis az alapjátékból ez kimarad. Ezért a Wizard várat el is lehet felejteni (majd talán visszatér a kiegészítőben), mert ez a nép pont ezekhez a terepekhez köthető. Sivatagos-dzsinnes és a hófödte hegycsúcsos világ furcsa keveréke volt mindig is.

Mindenképpen visszatér a Fortress a H3-ból. Egyrészt mert lesz újra dzsungeles térképtípus, másrészt a rajongók már a H5-ből is nagyon hiányolták. Kérdés az, hogy vajon ezt szánják újnak? Szerintem igen, és emiatt teljesen újra fogják értelmezni. Dizájn tekintetében remélem nem a Warcraft-os nagákat és murlocokat láthatjuk majd viszont. Jó volna, ha a H3-as gyíkemberekből indulnának ki. Én azt sem bánnám, ha a mocsár helyett a sósvíz felé tolnák el a dolgot. Rengeteg tengeri mitológiai lényt lehetne felhasználni, sellőket, vízi kígyókat, óriás polipokat, stb. H4-ben voltak kalózok és mélytengeri szörnyek is.

Orkos Stronghold nem valószínű, mert a H5 utolsó kiegészítője róluk szólt, ezért most hanyagolni fogják őket. No meg nem is igazán köthető hozzájuk külön mágiaosztály.

Visszatérő népként marad a Rampart és a Dungeon. Tekintve, hogy már van egy jó (Haven) és két gonosz (Nekropolis és Inferno), ezért az egyensúly miatt biztosan lesz majd még legalább egy jó jellemű vár. Emiatt először az elfekre gondoltam, de szerintem a mocsárlakók (az új természet nép) átveszik a szerepüket. Ráadásul a főnix semleges egység lesz, a zöld sárkányt pedig kitiltották a társaival együtt a várakból, így főlény nélkül maradna.

Az is a Dungeon mellett szól, hogy lesz földalatti térképrész, az ördögöknek pedig már ott a lávás terep. Szerintem, még ha lesz is a lényei közt sötét elf, mégsem ezt az irányt fogja továbbvinni. Már régóta beszélnek a fórumokon ezekről a D&D-ből szabadult csápos lényekről, nemcsak a lentebb belinkelt hamis kép miatt mondom ezt. Ha ezek az óriás bogarakkal együtt visszaköszönnek az Armies of Exigo-ból, akkor muszáj lesz beszúrnom ide egy igen kifejező Facepalm képet. Én nem zergeket, ufókat és egyéb sci-fi lényeket akarok, hanem mitológiai lényeket, amelyek köthetők valamilyen régi kultúrához.
  • SLICK
    kár hogy nem hosszabb, amúgy tényleg odabasz!
  • Pio
    Csökkentsd egyre a régi vár tippedet és akkor Te vagy az első résztvevője a tippjátéknak. :)
  • Andrews2007
    A 4. régi féle vár Academy/Dungeon
    Az 5. új vár a Nagak.

Ezek a tippek egyelőre.

Jövő héten elvileg bejelentik a 4. várat legalábbis biztosan. December elejére mondták nemrég.
  • Pio
    Szégyelljétek magatokat, ez a 6 topikja, itt a 6 zenéjét kell a legjobbnak tartani! :)

• Carmang
    Egyetértek. HoMM3 nekró vár + zene. :)
    Bár a Dungeon se rossz.
  • Pio
    Mivel még úgyse tippelt senki, ezért kicsit módosítom a szabályokat, hogy ne legyen olyan könnyű dolgotok, mivel volt már utalás arra, hogy az egyik várat decemberben a másikat pedig csak januárban mutatják be, ezt kihasználva pedig mindenki duplán tippelhetne, ezért legyen úgy, hogy továbbra is mindenki 2-t mondhat, de az egyik mindenképp régi, a másik mindenképp új kell, hogy legyen.
    Így mindenkinek lesz tippje minden (1 újat/régit mutatnak be, mindkettőt bemutatják) esetre és nem lehet duplán tippelni egyik esetre se.

Egy szó, mint 100 várom mindenkitől egy régi és egy új vár tippjét. Új várnál persze a név nem tudható, elég körülírni, hogy milyen témájú lesz a vár.
  • Pio
    Hogy addig is valamivel lekössük magunkat indítsunk el egy tippjátékot, hogy ki szerint melyik várat mutatják be legközelebb.
    Azt tudjuk, hogy az egyik hátralevő vár egy régebben már szereplő megfelelője lesz a másik pedig valami teljesen új.
    Azt viszont nem tudjuk, hogy legközelebb mindkettőt bemutatják-e vagy ha nem, akkor pontosan melyiket.
    Mivel akár mindkét várat is bemutathatják, ezért mindenki 2-t tippelhet. Persze lehet 2 új vagy 2 meglévő várra is tippelni, ebben az esetben bízol abban, hogy csak egyet fognak bemutatni, ami szerinted az általad választott típusú lesz, de így megduplázhatod a találati esélyedet az adott típuson belül.
    Aki eltalálja, jutalmat kap! ;-)
  • Pio
    Igen, de szép. :) Mivel most úgyse lesz hír a 6-ról szerinte egy ideig nyugodtan lehet garázdálkodni. :)

Tessék még 1: