10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Andrews2007 #1056 6. titkos nép törpék again? :D Sokan mondják hogy a záró kampány pályán felfedik a játékban majd talán a 6. fajt. :) -
Pio #1055 A "hazudtak" azért elég erős, inkább füllentettek, meglepinek szánták. Meglátjuk, szerintem a hét elején jönni fog valami kis beszámoló a VGL-ről infókkal és talán zenével, nagyon talán videóval együtt. -
Andrews2007 #1054 Akkor hazudtak volna hogy nem lesz havas terület? -
Pio #1053 Hohó, most töröltem az első "keress pénzt ezen a linken!!!4!4!" spamet a topikból, kezdünk népszerűek lenni! :) -
Pio #1052 Ááá, elsiklott a szemem az észrevételed felett, de sokan reagáltak rá, úgyhogy most feltűnt. Hallgatom, és tényleg, ilyen egyértelmű, kristálytiszta kritikát ritkán látni, zseniális észrevétel. :D -
Rundstedt17 #1051 jaja nekem is 4 a kedvenc,az egyetlen amivel a mai napig játszok néha -
Pio #1050 Tessék, ezt egy harmadik videóból mentettem, hó lesz ez. :)
-
Pio #1049 Ezen a felvételen tényleg egyértelműen havasnak néz ki:
-
#1048 Lehetne egy olyan feature, elbújtatod egyik lényt a másik háta mögé, aztán az érkező nyílvesszők mindkettő egységet átszúrják. -
#1047 az jó game a stronghold 2, és most jön a 3
de a hiróz is van olyan jó -
#1046 Ez nem a Disciples 3-ban volt? Mármint az erősítő helyek. -
Pio #1045 Szerintem a Stronghold című játékra gondolt és nem az MMH6os Strongholdra. :) -
Andrews2007 #1044 Jaja árvíz is lehet pl tengerparton a hullámok miatt, a híd szerepe is fontos lehet mivel leszakadhat, alattad lehet süppedő homok ilyeneket mondtak. De lesznek a Kings Bountyhoz hasonló erősítő helyek is pl nyilas, vagy közelharcos vagy a mágiát használó egység damaget növelik. -
Andrews2007 #1043 Hol olvastál olyat hogy a Stronghold várépítős stratégiája le lenne egyszerűsítve? -
Pio #1042 A végtelenségig is lehet egyszerűsíteni és bonyolítani is a játékmenetet. Nem érdemes ilyen feketén/fehéren szemlélni a dolgokat
Most majd a tereptárgyakra kell figyelned és azokat kell fedezékként használnod.
Ne feledjük azt az újítást egy pillanatig se, hogy a tereptárgyak dinamikusak is lehetnek, folyamatosan változhat a csatatér! Ezeket okosan felhasználni talán még nagyobb logikai/taktikai készséget is fog jelenteni, mint bevágni a nagy egységet a kicsi elé azt jólvan. -
#1041 "ki lehet bújni az íjászok látóteréből tereptárgyak révén, de egymás mögé nem bújhatnak el a lények"
Ezt remélem, még átgondolják. A 4. részben számított a lények elhelyezkedése, fontos stratégiai kérdés volt, miként védjük a fontosabb egységeinket (és ott a hősünket is, de ez most mellékes) az ellenséges lövészektől és mágikus támadásoktól. Ez felértékelte az amúgy gyengébb, lassúbb és a megidézett, feltámasztott lények szerepét is (e szempontból nem váltak elfecsérelt manapontokká, eltékozolt egységslotokká). Ez a lehetőség nemcsak bonyolultabbá, de érdekesebbé is tette a csatákat. Sőt, arra is ügyelni kellett, hogy ne kerüljön saját egységem az íjászom és a célpontja közé, mert könnyen a sajátomat találta el. Plusz ott a távolság növekedése fordított arányban hatott a sebzésre, de erről még itt nem esett szó, csak megemlítem, hogy ilyen is volt.
Például ott volt a vízelementál, amely durván sebzett a jégvarázslatával, ugyanakkor könnyen ölhető volt távolról. Ennek ellenére mégsem volt tanácsos ész nélkül megtámadni, mert gyakran tartozott hozzájuk földelementál is, melyek szépen felsorakoztak előttük teljesen védve őket. Azok pedig kemény ellenálló képességgel bírtak, kár volt belőjük a lőszer. Tehát: ott a vegyes seregeknek is megvolt a maga előnye.
Lehet, hogy apróság, de ez is színesebbé és mélyebbé tette a stratégiai lehetőségeket. Manapság divat mindent leegyszerűsíteni. Nemrég olvastam, hogy az új Stronghold várépítős stratégiát is erre a sorsra kárhoztatják. És erre még büszke is a fejlesztő gárda, mint újítást hirdetik.
Ui.: a zene jó lesz, mint mindig. -
NovaTerra #1040 A hősök képénél a szám a level-t jelöli? -
#1039 A lényátadás taktikáját kell kinyírni. -
Andrews2007 #1038 Be is írtam az angol hivatalos oldalra és képeket is raktam fel meg az eddigi 2 világsztár nagyon jó véleményéről is írtam. :) Hátha sikerül a terv. :) -
Andrews2007 #1037 Tényleg jöhetnének Romeroék Pécsre most már felvenni a Heroes VI zenei anyagot. :) Van már Koncertközpontunk. :) -
#1036 azért a 4. rész is jó még máig játszok vele meg a 3. al -
Pio #1035 Hohó, csak panaszkodnom kellett!
Itt vannak a tegnapi képek 1920×1200-as felbontásban! Lehet vadászni a részleteket! :)
Csak linkelem, mert ~20 mega az összes együtt.
Mauler / Crusher
Centaur 1 / Centaur 2
Shaman 1 / Shaman 2
Stronghold units 1 / Stronghold units 2
Stronghold
Adventure map 1 / Adventure map 2 / Adventure map 3 / Adventure map 4 -
Pio #1032 Ezek az infók mintha még nem szerepeltek volna vagy még nem voltak ilyen egyértelműen leszögezve. Egy spanyol cikkből vannak fordítva:
- a városok konverziójának idejét és költségét nem lehet majd képességekkel befolyásolni
- minden terepen levő dwelling is konvertálható lesz, nem csak a várak
- a városkép a H1-H4 stílusában fog elkészülni
- az interfész csak töltelék, hogy demózni lehessen a játékot, el fog térni a H5-östől (ha megfigyelitek a lenti képeken is változott már az eredetihez képest, bár még ott is elég H5ös)
- a hősök körönte 1szer cselekedhetnek bármelyik lényeddel egyidőben (mint az első 3 részben), és ha nem akarsz velük varázsolni, akkor támadhatsz is (mint az 5ben)
- ki lehet bújni az íjászok látóteréből tereptárgyak révén, de egymás mögé nm bújhatnak el a lények -
Andrews2007 #1031 Juhé a producer Erwan bejelentette hogy Paul Romero és Rob King visszatér a Heroes VI-ra is!!! :) -
Pio #1030 Gondolom a H6 felirattól az utolsó dallamig, ami már H5 credits.
Amúgy az eléggé zavaró, hogy fogadjunk ezt a videót se fogjuk megkapni tisztességes minőségben (ha egyáltalán megkapjuk valahogy). Ahogy az előző 2 gameplay videó is tök ratyi felbontásban került csak ki. És ahogy a screenshotok is alacsony felbontásúak.
Ezt egyszerűen nem értem amúgy, ha már megcsinálják, láthatóvá teszik a nagykzönség számára, miért nem adnak ki HD verziót? Elég sokan háborogtak már emiatt facebookon is. -
Andrews2007 #1029 Furcsa mivel az alap Heroes VI játékban nem lesz se havas se sivatagi terület azt mondták :) Majd a kiegekben most már bizton lehet számítani egy Academyre vagy hasonlóra.
Másik hol volt Paul Romero (vagy hova tűnt Damon Hill?) gondolom ezt is ő szerezte nem?
Az is lehet persze hogy ez a tereptípus nagyon fényes és mivel kamerás a videó ezért néz ki hónak és lehet hogy őszi síkság. :) (barbár népé)
Meddtől meddig van akkor a Heroes VI Haven theme? :)
-
#1028 az nekem is feltűnt. nekem akkor is a kedvenc részem! :( -
#1027 Egyértelműen havas, meg volt ott egy csatajelenet is közvetlen ezután, az meg mintha sivatagos lett volna...vagy csak tengerpart. -
#1026 Minden rész első képeinél ujjongott a közönség, kivéve a 4et..hehe -
Pio #1025 Kimentettem azt, amire gondolsz, lehet filózni, melyik tereptípus:
Az ismerős dallam pedig a Heroes 5 credits-ből jött, elég sokszor előfordul benne, amolyan visszatérő motívum a darabban. -
Andrews2007 #1024 Mintha a Heroes VI-ban is egy havas rész lett volna nem? -
Andrews2007 #1023 Valahonnan ismerős volt a Heroes VI cím után játszódó Heroes VI Haven téma nem tudom honnét.
Hehe. :) -
Pio #1022 Megelőztél. :D -
Pio #1021 -
Andrews2007 #1020 http://www.youtube.com/watch?v=LToIV81D23g
Videó a Heroes 1-6 ig zenei témákról a Párizsi rendezvényről. Sajnos a Heroes VI-os rész rövid lett de láttunk közben Infernos és Strongholdos harcokat. -
Pio #1019 Azt a részt szerintem csak "poénnak" szánták, de ha ez megnyugtat én se röhögtem rajta. :) -
Andrews2007 #1018 Asszem 7 varázslat-mágia ág van: Earth, Air, Fire, Water, Light, Dark, Primordeial (ősi).
http://www.joystiq.com/2010/12/15/video-games-live-debuting-theme-from-might-and-magic-heroes-6/
Van egy jó hírem 1-2 órán belül talán az időeltolódás miatt is gondolom ezt kb, itt lesz fent a Heroes VI Haven theme zene. Azt írják exkluzív joguk van hozzá, hogy picit előbb felrakják mint ahogy az élő koncerten játszott verziót meghallgathatja a közönség . :)
Szóval figyelem.! :) -
#1017 Női logika... -
#1016 Egyébként nem valami olyasmiről volt szó, hogy 8 varázslat osztály lesz vagy mi? Most ebbe, hogy férnek bele a barbárok? Ezek az ellentétes fejlesztések... -
kissssss #1015 márpedig én nem foglak magam után húzni téged maximum ha fizetsz érte :-D