10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #894 Felvettem a tippedet, illetve betettem a bannerbe egy linket egy táblázatra a tippelőkről. -
Andrews2007 #893 Mivel előzmény lehet hogy akkor egy dzsungelben élő Academyt fogunk látni? :)
Onnan mentek még melegebb éghajlatra később, a sivatagba? :D -
#892 valami erdős/fantasy lényes
a másik legyen az academy...látom volt róla szó, hogy nem lesz sivatag, de ügyebár pont azt írták, hogy nem olyan lesz, mint aminek megismerhettük (éppen ezért lehet nem lesz djinn náluk) -
Andrews2007 #891
Az 5 db Heroes VI frakciót már rég kiválasztották egyébként. Ezt is elmondta egy belsős , a hivatalos Heroes VI fórum adminisztrátora. -
Pio #890 Szó se róla, értenek az érdeklődők felspannolásához. :D
Ezek után se száll be senki a tippjátékba az eddigi 6 emberen felül? :) -
Andrews2007 #889 No kiderült egy dolog hogy a visszatérő frakció/nép nem épp úgy fog viselkedni ahogy annó azt láthattuk, nem ugyanazt a stratégiát fogja követni talán. A lényege a Heores VI-nak az volt állítólag hogy új stratégiák szülessenek az egyes ismert és új népekhez, más lény sorrenddel és stratégiai lehetőségekkel stb
"Either way here's a hint: Returning factions will not be as you know them, a lot is bound to change including lineups as well as gameplay. "
"The 5th one's behaviour will be a little hard to guess." -
#888 hoppácsak, ez már jól néz ki :) -
Pio #887 Valakinek megjeleníti valakinek nem? Fura. :)
Itt van más tárhelyen is:
-
#886 Egyébként ez a gyűjtői pakk van a képen, HOMM I-V + extrák. -
#885 nálam 404 -
#884 kell :( -
r4pt0r #883 Mert? Nincs vele semmi gond. -
kissssss #882 na ezt próbáld meg újra. :) -
Pio #881 Hogy legyen mit kérni karácsonyra:
-
Pio #880 HAVEN
Core egységek
Sentinel / Praetorian
Crossbowman / Marksman
Priestess / Vestal
Elite egységek
Radiant Glory / Blazing Glory
Griffin / Imperial Griffin
Sun Rider / Sun Crusader
Champion
Seraph / Celestial
------------------------------------
INFERNO
[/b]Core egységek[/b]
Maniac / Demented
Succubus / Temptress
Hellhound / Cerberus
Elite egységek
Breeder / Mother Breeder
Tormentor / Excruciator
Juggernaut / Juggernaut Ravager
Champion
Pit Fiend / Pit Lord
------------------------------------
NECROPOLIS
[/b]Core egységek[/b]
Skeleton / Bone Guard
Ghoul / Grave Ghoul
Ghost / Spectre
Elite egységek
Vampire / Vampire Lord
Lich / Arch Lich
Putrid Lamasu / Festering Lamasu
Champion
The Fate Spinner / The Fate Weaver
-
Pio #879 Sajnos nincs szerkesztési jogom a hozzászólásokra, így ha módosul a lénylista mindig újra be fogom szúrni, hogy tudjam linkelni a bannerben.
Betettem egy új bannerképet a random pakliba:
-
Andrews2007 #878 A hivatalos lény sorrend az eddig bejelentett 3 Heroes VI frakciónál:
Haven
Core units : Sentinel, Crossbowman, Priestess
Elite units: Radiant Glory, Griffin, Sun Rider
Champion unit: Seraph
Inferno
Core: Maniac, Succubus, Hellhound
Elite: Breeder, Tormentor, Juggernaut
Champion: Pitfiend
Necropolis
Core: Skeleton, Ghoul, Ghost
Elite: Vampire, Lich, Lamasu
Champion: Fate Spinner -
#877 am én a dark shadow alatt a dungeon,dark elfeket értem:)csak h tiszta legyen:)
-
Andrews2007 #876 szerintem a héten már nem lesz, a jövő hétfőre tippelek, az is még dec. eleje és majdnem mikulási ajándék lenne. :) -
Pio #875 Tippjátékra eddig ennyien jelentkeztek:
Besz - Dungeon - Fortress-szerű - #783
TreDoR - Academy - Naga - #786
Andrews2007 - Dungeon - Naga - #796
Malakai - Dungeon - Naga - #799
Murder3 - Academy - Dark Shadow - #802
Ha más is nevezne, ne késlekedjen, itt a december, bármikor jöhet a bejelentés... :) -
Pio #874 Csak annyit tudunk, amennyi a legutóbbi QnA-ban volt:
"
- When can we expect news on the two unknown factions?
It should come very soon. I think you could expect an update in December.
" -
ecpeti #873 Ezen a héten már be lesznek mutatva az új népek?Elvileg december elejére ígérték. -
Pio #872 Akkor EZT ki ne hagyd! :) -
#871 Ez mekkora szívfájdalmam...mivel nekem a kedvenc játékstílusom a TBS, a szimek mellett :)
A mai napig ezekkel töltöm a legtöbb játékra fordított időm, és hogy ebben a stílusban felkutassak minél jobb játékokat...régi-új, ingyenes vagy fizetős...mindegy.
A HoMM sorozat (szvsz!) egyik nagy erőssége a M&M része volt, egyszerűen így volt teljes, és pont így kényszerítette rá a játékosokat, hogy elfogadjanak furcsa lényeket, 'újításokat'.
A H4 sztem is nagyszerű játék, egyedül a képi világa kifogásolható, egy jó példa arra hogy a rajongók kettészakadtak, a régiek megöregedtek, nekik sok volt...az újak meg mennek amerre a szél fúj, és nem fordítottak elég figyelmet a játék értékeire, hogy aszerint mérhessék meg :(
Nagy viták voltak anno erről a H5 topikjában..
Én nem vagyok ellene a H6 újításainak, hajrá....a H5 pont annyira ellaposodott a KB mellett, hogy muszáj valamivel előjönniük. -
Andrews2007 #870 Jaja azt olvastam de igazából az is ugyanazt mondta el nagyrészt mint az augusztusi infók. -
Pio #869 PC GURU RIPORT ZSUFFA ISTVÁNNAL, A BLACK HOLE ENTERTAINMENT VEZETŐJÉVEL AZ MMH6RÓL -
#868 Majdnem 4km. :) -
Pio #867 PC Guruban volt már interjú. :) -
Andrews2007 #866 Én a magyar interjúkra (írásban vagy videón) és kérdésekre gondoltam. A Warhammer Mark of Chaosnál még azért meginterjúvolták 1-2 szer a Black Holet de azóta. :(
Itt vannak Budapesten honfitársaink, de mintha egy bunkerbe lennének zárva annyira titkosítva vannak? :D A Gamestar és egyebek nem mernek tőlük kérdezni 1-2 km-re lehetnek a szerkesztőségüktől! :D -
#865 jó kép, jó ez a játék, szép karakterek meg efektek vannak benne -
Pio #864 Még az is lehet! :)
Amúgy a kép neve alapján ő lesz az alapértelmezett Haven Knight hős. -
#863 ez Sir VI-ik Lajos? -
Pio #862 -
#861 félre érted a fifa,cod duónál a maketingre megy el az eredeti költségek 10000-szerese.
de nem is pénz hanem ráfordított idő/minőség.
attól h nem kap ultra hypot elhet elképesztően jó...
pl ott vna a two worlds2 az is egy aaa kategória nem igen hypolják, de olyan szinten veri a vetélytársait....
itt is ha már nem sok új egység és a többség csak egy már létező egység egy az egyben akkor mért nem lehet azokat a újramodellezni, más irányba esetleg máshogy kialakítani?
pl ugyan azt a lényt is meg lehet máshogy letenni a játékba, minthogy a motorhoz igazítják és már meglévő modellt rakják alá. -
Pio #860 Tényleg elképzelésem sincs, hogy mit vársz, szerintem még Benned se fogalmazódott meg igazán, bár ezt nem tisztem megítélni.
Legyünk reálisak, a mai közegben egy TBS nem lehet igazán nagy sikertermék, akármilyen is legyen. Egyszerűen nem az a műfaj. Mint ahogy a művészfilmek se versenyeznek az Avatarral.
Ennek megfelelően nyilván nem lehet annyi pénzt költeni az elkészítésére, mint egy CoD-ra vagy egy FIFA-ra. Egyszerűen nem működik.
Ennek ellenére szerintem a Ubisoft elég tisztességesen csinálja a dolgát (a honlapot leszámítva). -
#859 a breedign egy tipikus démonos dizájn pont oda illik de normálisabb mint egy ördög féle lény, bár az inferno várba a lényket a breedign szerű énykere kellet volna formálni, tehát pl a dizájn h az kapja a fő szerepet így egy torzabb, de tűzdémon jellgzetessgét továbbra is megtartották volna.
--a nekrók ezzel meg pont a groteszk,darkos halottas stílusukat vesztik el(ami meg a nekromanták lényege)
-
#858 ha ezt nézed ugyan azt is el lehet hírezni 10X de még hypolni se hypolják amennyire kell egy olyan címet ami aaa kategória.
ha azt nézed h nem mindne egység új+csonkítás és megyebe történnek nagyon nem tudom te ezt várod el?
egy évi cod,fifa.nfs-től én is ezt várom de egy ilyen többéve kijött nagy című játéktól ez 0-val egyenlő. -
Pio #857 Ja igen, a külön bejelentésre készített CGI (saját zenével) kimaradt a felsorolásból. :) -
Pio #856 Ez szerintem egyáltalán nem igaz. Bár a hivatalos honlap tényleg elég zéró tartalommal bír (bár dizájnra jó :) ) azért kiadtak videóinterjút, kábé minden másnap van valami hír a játékról, már vagy 4-5 QnA kijött, rengeteg concept, ingame kép, külön HoMM univerzumra dedikált community-s emberük van, külön HoMM stábjuk és HoMM szobájuk volt a Gamescomon, Igromiron. Szerinted mi kéne ahhoz, hogy ne azt írd, hogy "sz*rnak rá"? -
Coradiel #855 Ehhez a mennyire lesz rossz, meg mennyit változtattak a várakon témához csak annyit tennék hozzá, hogy amikor még csak fejlesztés alatt állt az 5. rész akkor ugyanilyen hangok szidták a változó várakat: Dungeon, Academy, hogy nem lesz Stronghold. Kezelhetetlen felület társai.
Szóval ez van, én sem vagyok teljesen elégedett az új lényekkel, főképp az Infernos csápszörnnyel, de a nekrók egész jók lettek szerintem.
Az előzmény részhez meg: a nekrókat gyakorlatilag kiirtották az Academy-s varázslók, szóval az egész seregüket úgy kellet újraalakítaniuk az 5. rész idejére. Tehát nyugodtan lehet az előzményben még egy szfinx szerűség, míg a későbbiekben már nincs.