10317
  • Pio
    Felvettem a tippedet, illetve betettem a bannerbe egy linket egy táblázatra a tippelőkről.
  • Andrews2007
    Mivel előzmény lehet hogy akkor egy dzsungelben élő Academyt fogunk látni? :)
    Onnan mentek még melegebb éghajlatra később, a sivatagba? :D
  • Shiwo
    valami erdős/fantasy lényes

a másik legyen az academy...látom volt róla szó, hogy nem lesz sivatag, de ügyebár pont azt írták, hogy nem olyan lesz, mint aminek megismerhettük (éppen ezért lehet nem lesz djinn náluk)
  • Andrews2007

Az 5 db Heroes VI frakciót már rég kiválasztották egyébként. Ezt is elmondta egy belsős , a hivatalos Heroes VI fórum adminisztrátora.
  • Pio
    Szó se róla, értenek az érdeklődők felspannolásához. :D

Ezek után se száll be senki a tippjátékba az eddigi 6 emberen felül? :)
  • Andrews2007
    No kiderült egy dolog hogy a visszatérő frakció/nép nem épp úgy fog viselkedni ahogy annó azt láthattuk, nem ugyanazt a stratégiát fogja követni talán. A lényege a Heores VI-nak az volt állítólag hogy új stratégiák szülessenek az egyes ismert és új népekhez, más lény sorrenddel és stratégiai lehetőségekkel stb

"Either way here's a hint: Returning factions will not be as you know them, a lot is bound to change including lineups as well as gameplay. "
    "The 5th one's behaviour will be a little hard to guess."
  • Lacee
    hoppácsak, ez már jól néz ki :)
  • Pio
    Valakinek megjeleníti valakinek nem? Fura. :)

Itt van más tárhelyen is:

• Malakai
    Egyébként ez a gyűjtői pakk van a képen, HOMM I-V + extrák.
  • Lacee
    nálam 404
  • Gurren
    kell :(
  • r4pt0r
    Mert? Nincs vele semmi gond.
  • kissssss
    na ezt próbáld meg újra. :)
  • Pio
    Hogy legyen mit kérni karácsonyra:

• Pio
    HAVEN

Core egységek
    Sentinel / Praetorian
    Crossbowman / Marksman
    Priestess / Vestal

Elite egységek
    Radiant Glory / Blazing Glory
    Griffin / Imperial Griffin
    Sun Rider / Sun Crusader

Champion
    Seraph / Celestial

------------------------------------

INFERNO

[/b]Core egységek[/b]
    Maniac / Demented
    Succubus / Temptress
    Hellhound / Cerberus

Elite egységek
    Breeder / Mother Breeder
    Tormentor / Excruciator
    Juggernaut / Juggernaut Ravager

Champion
    Pit Fiend / Pit Lord

------------------------------------

NECROPOLIS

[/b]Core egységek[/b]
    Skeleton / Bone Guard
    Ghoul / Grave Ghoul
    Ghost / Spectre

Elite egységek
    Vampire / Vampire Lord
    Lich / Arch Lich
    Putrid Lamasu / Festering Lamasu

Champion
    The Fate Spinner / The Fate Weaver

• Pio
    Sajnos nincs szerkesztési jogom a hozzászólásokra, így ha módosul a lénylista mindig újra be fogom szúrni, hogy tudjam linkelni a bannerben.

Betettem egy új bannerképet a random pakliba:
  • Andrews2007
    A hivatalos lény sorrend az eddig bejelentett 3 Heroes VI frakciónál:

Haven
    Core units : Sentinel, Crossbowman, Priestess
    Elite units: Radiant Glory, Griffin, Sun Rider
    Champion unit: Seraph

Inferno
    Core: Maniac, Succubus, Hellhound
    Elite: Breeder, Tormentor, Juggernaut
    Champion: Pitfiend

Necropolis
    Core: Skeleton, Ghoul, Ghost
    Elite: Vampire, Lich, Lamasu
    Champion: Fate Spinner
  • Murder3
    am én a dark shadow alatt a dungeon,dark elfeket értem:)csak h tiszta legyen:)
  • Andrews2007
    szerintem a héten már nem lesz, a jövő hétfőre tippelek, az is még dec. eleje és majdnem mikulási ajándék lenne. :)
  • Pio
    Tippjátékra eddig ennyien jelentkeztek:

Besz - Dungeon - Fortress-szerű - #783
    TreDoR - Academy - Naga - #786
    Andrews2007 - Dungeon - Naga - #796
    Malakai - Dungeon - Naga - #799
    Murder3 - Academy - Dark Shadow - #802

Ha más is nevezne, ne késlekedjen, itt a december, bármikor jöhet a bejelentés... :)
  • Pio
    Csak annyit tudunk, amennyi a legutóbbi QnA-ban volt:

"
    - When can we expect news on the two unknown factions?
    It should come very soon. I think you could expect an update in December.
    "
  • ecpeti
    Ezen a héten már be lesznek mutatva az új népek?Elvileg december elejére ígérték.
  • Pio
    Akkor EZT ki ne hagyd! :)
  • b-type
    Ez mekkora szívfájdalmam...mivel nekem a kedvenc játékstílusom a TBS, a szimek mellett :)
    A mai napig ezekkel töltöm a legtöbb játékra fordított időm, és hogy ebben a stílusban felkutassak minél jobb játékokat...régi-új, ingyenes vagy fizetős...mindegy.
    A HoMM sorozat (szvsz!) egyik nagy erőssége a M&M része volt, egyszerűen így volt teljes, és pont így kényszerítette rá a játékosokat, hogy elfogadjanak furcsa lényeket, 'újításokat'.
    A H4 sztem is nagyszerű játék, egyedül a képi világa kifogásolható, egy jó példa arra hogy a rajongók kettészakadtak, a régiek megöregedtek, nekik sok volt...az újak meg mennek amerre a szél fúj, és nem fordítottak elég figyelmet a játék értékeire, hogy aszerint mérhessék meg :(
    Nagy viták voltak anno erről a H5 topikjában..
    Én nem vagyok ellene a H6 újításainak, hajrá....a H5 pont annyira ellaposodott a KB mellett, hogy muszáj valamivel előjönniük.
  • Andrews2007
    Jaja azt olvastam de igazából az is ugyanazt mondta el nagyrészt mint az augusztusi infók.
  • Pio
    PC GURU RIPORT ZSUFFA ISTVÁNNAL, A BLACK HOLE ENTERTAINMENT VEZETŐJÉVEL AZ MMH6RÓL
  • Malakai
    Majdnem 4km. :)
  • Pio
    PC Guruban volt már interjú. :)
  • Andrews2007
    Én a magyar interjúkra (írásban vagy videón) és kérdésekre gondoltam. A Warhammer Mark of Chaosnál még azért meginterjúvolták 1-2 szer a Black Holet de azóta. :(

Itt vannak Budapesten honfitársaink, de mintha egy bunkerbe lennének zárva annyira titkosítva vannak? :D A Gamestar és egyebek nem mernek tőlük kérdezni 1-2 km-re lehetnek a szerkesztőségüktől! :D
  • darki81
    jó kép, jó ez a játék, szép karakterek meg efektek vannak benne
  • Pio
    Még az is lehet! :)
    Amúgy a kép neve alapján ő lesz az alapértelmezett Haven Knight hős.
  • darki81
    ez Sir VI-ik Lajos?
  • Pio
  • Murder3
    félre érted a fifa,cod duónál a maketingre megy el az eredeti költségek 10000-szerese.
    de nem is pénz hanem ráfordított idő/minőség.
    attól h nem kap ultra hypot elhet elképesztően jó...
    pl ott vna a two worlds2 az is egy aaa kategória nem igen hypolják, de olyan szinten veri a vetélytársait....

itt is ha már nem sok új egység és a többség csak egy már létező egység egy az egyben akkor mért nem lehet azokat a újramodellezni, más irányba esetleg máshogy kialakítani?
    pl ugyan azt a lényt is meg lehet máshogy letenni a játékba, minthogy a motorhoz igazítják és már meglévő modellt rakják alá.
  • Pio
    Tényleg elképzelésem sincs, hogy mit vársz, szerintem még Benned se fogalmazódott meg igazán, bár ezt nem tisztem megítélni.

Legyünk reálisak, a mai közegben egy TBS nem lehet igazán nagy sikertermék, akármilyen is legyen. Egyszerűen nem az a műfaj. Mint ahogy a művészfilmek se versenyeznek az Avatarral.

Ennek megfelelően nyilván nem lehet annyi pénzt költeni az elkészítésére, mint egy CoD-ra vagy egy FIFA-ra. Egyszerűen nem működik.

Ennek ellenére szerintem a Ubisoft elég tisztességesen csinálja a dolgát (a honlapot leszámítva).
  • Murder3
    a breedign egy tipikus démonos dizájn pont oda illik de normálisabb mint egy ördög féle lény, bár az inferno várba a lényket a breedign szerű énykere kellet volna formálni, tehát pl a dizájn h az kapja a fő szerepet így egy torzabb, de tűzdémon jellgzetessgét továbbra is megtartották volna.

--a nekrók ezzel meg pont a groteszk,darkos halottas stílusukat vesztik el(ami meg a nekromanták lényege)
  • Murder3
    ha ezt nézed ugyan azt is el lehet hírezni 10X de még hypolni se hypolják amennyire kell egy olyan címet ami aaa kategória.

ha azt nézed h nem mindne egység új+csonkítás és megyebe történnek nagyon nem tudom te ezt várod el?
    egy évi cod,fifa.nfs-től én is ezt várom de egy ilyen többéve kijött nagy című játéktól ez 0-val egyenlő.
  • Pio
    Ja igen, a külön bejelentésre készített CGI (saját zenével) kimaradt a felsorolásból. :)
  • Pio
    Ez szerintem egyáltalán nem igaz. Bár a hivatalos honlap tényleg elég zéró tartalommal bír (bár dizájnra jó :) ) azért kiadtak videóinterjút, kábé minden másnap van valami hír a játékról, már vagy 4-5 QnA kijött, rengeteg concept, ingame kép, külön HoMM univerzumra dedikált community-s emberük van, külön HoMM stábjuk és HoMM szobájuk volt a Gamescomon, Igromiron. Szerinted mi kéne ahhoz, hogy ne azt írd, hogy "sz*rnak rá"?
  • Coradiel
    Ehhez a mennyire lesz rossz, meg mennyit változtattak a várakon témához csak annyit tennék hozzá, hogy amikor még csak fejlesztés alatt állt az 5. rész akkor ugyanilyen hangok szidták a változó várakat: Dungeon, Academy, hogy nem lesz Stronghold. Kezelhetetlen felület társai.
    Szóval ez van, én sem vagyok teljesen elégedett az új lényekkel, főképp az Infernos csápszörnnyel, de a nekrók egész jók lettek szerintem.
    Az előzmény részhez meg: a nekrókat gyakorlatilag kiirtották az Academy-s varázslók, szóval az egész seregüket úgy kellet újraalakítaniuk az 5. rész idejére. Tehát nyugodtan lehet az előzményben még egy szfinx szerűség, míg a későbbiekben már nincs.