10317
  • Pio
    Fiktív dátumokra nem lehet tippelni. ;-)
  • syberia2
    Febr 30
  • Pio
    Centaur:

Marauder Centaur:
  • Pio
    Bármikor módosíthatod a tippedet, de akkor nyilván a módosított tipp időpontja fog számítani (holtverseny esetén fontos).

Jelenleg 1 nyertes lesz és innentől kezdve minden 4 új tipp után növelem 1-gyel a nyertesek számát (vagyis 5, 9, 13, stb... tippnél).
  • Andrews2007
    Március 29.-ére tippelnék megjelenést tekintve, de ha esetleg eltolják akkor mi lesz tippünkkel végülis? Újabb tippverseny lesz?

Márciusra ígérték hivatalosan ugye.
  • Micsu
    melyik az?
  • TreDoR
    Azért az milyen már, hogy 2 hónappal a megjelenés előtt kínai oldalakról kell guberálni a leakelt heroes 6-os infókat, mert a fejlesztők fontosnak tartják a communityt. höhö

Vazz, ha annyira lesz modolható a játék, mint amennyire foglalkoznak a néppel, akkor nem, hogy sárkányok nem lesznek a várakban, de még fan mappokat sem lehet majd csinálni hozzá. O.o
  • TreDoR
    Nekem mindegyik lény bejön, és ide jobban illik a Spring Spirit mint a havenhez a TRON GLORY...
  • Pio
    Valamivel vonzóvá kell tenni az új fajt... :)
  • Pio
    Na jó, aki bízik a csodában az adhat az első tippjátékra is tippet a hivatalos bejelentésig, amennyiben a tippje nem a naga faj.

És köszönet mindenkinek, aki beszállt a tippjével, tartottam tőle, hogy mindenki tojni fog rá aztán végül 9 tipp is érkezett. Remélem, hogy a következő játékra még többen fogtok nevezni.

Természetesen a nyeremények se maradnak el, de azokról majd csak a végleges eredményhirdetéskor... :)

Az előző tippjátékkal kapcsolatos adatokat a bannerben levő tippjátékos linken érhetitek el úgy, hogy alul átváltotok a megfelelő Munkalapra.
  • Kheled
    elfek is hiányoznak azért. de gondolom majd 1-1 kiegbe biztos berakják őket is
  • TreDoR
    Viszont az is megdőlt, hogy nem lesz sárkány a várakban.
  • Pio
    Úgy néz ki, hogy az ötödik frakciós balhé lecsengett, megszűnt a "zéró tolerancia", az összes fansite-ra kikerült a kép, mindenhol legálisan lehet beszélni róla.
    A tippjátékra értelemszerűen több tipp nem érkezhet, de végleges eredményhirdetés csak akkor lesz, amikor hivatalosan is bejelentik az ötödik fajt (plusz-mínusz néhány nap attól függően, hogy érek rá :) ).
    Ha valóban ez lesz az ötödik faj, akkor 5 nyertesünk is lesz, TreDoR, Andrews2007, Malakai, Coradiel és syberia2.
    //Micsoda történelmi eseményeknek voltam részben a mozgatórugója, büszkén fogom mesélni az unokáknak... O_o//

Ezzel együtt új tippjáték indul, a feladat pedig egyszerű, meg kell tippelni a hivatalos megjelenés dátumát.
    Pontos dátumot kell mondani.
    Tippelni, illetve már leadott tippet módosítani (nyilván bárki módosíthatja a tippjét, mert ha bejelentenek márciusban egy halasztást, akkor mindenki, aki addig tippelt hátrányba kerülne) pedig a hivatalos bejelentés pillanatáig lehet, kivéve persze ha itt is jön majd valami biztos leak, akkor azonnal lezárul a tippelési lehetőség.
    A hivatalos megjelenéshez legközelebb eső tippek fognak nyerni, hogy mennyi, azt még nem tudom megmondatni, a tippelők ~25%-a lesz a határ, holtverseny esetén az nyer, aki korábban adta le/módosította utoljára a tippét.
    Ha több megjelenési dátum is lesz (külön amerikai, európai, satöbbi), akkor a legkorábbi fog számítani.

Zárásként jöjjön mára is egy kép.
    Ezzel legalább tuti nem leakelek semmit, Clash of Heroes-ból van. :)

• Andrews2007
    -től sorry.
  • Andrews2007
    2008 óta csinálják már a játékot. A bétáról való visszajelzések sok függhet, az 5. résznél én benne voltam a bétában és még nem volt az egy teljesen kész játék, csúszott is.
  • kissssss
    szerintem kapni fog a játék egy szép nagy csuszást, mert hogy is van ez? kaptak 1 évet az elkészítésére?(ha jól tudom) maradjanak már egy ennyire összetett bonyolult játék elkészítéséhez magától értetődő módon több időt kell fordítani.

Pio a vip gyerkőcök azt kapják amire vállalkoztak ez benne volt a pakliban, persze megértem én is hogy ők kapják a lecseszést mások helyet.
  • Pio
    Azért érthető a reakció, hisz nem így tervezték, de az okokat javarészt én is ebben látom. Ha nem két hetente jönne pár csepp infó, akkor nem lenne ez a leakelés. Ha tartani akarják a márciusi megjelenést, akkor kb. 2, max 3 hónap van hátra, azért remélhetőleg van annyi tartalom a játékban, hogy be lehessen osztani a híreket kicsit sűrűbben is. Rengeteg spell, a hősök talentfái, a különböző hősosztályok képességei, a harc közbeni képességek, gameplay videók külön adventure mapról, csatáról, egy bossharcról, videó qna-k, a még be nem jelentett 11 lény, a rengeteg neutral lény, a multi játékmódok, a pályaszerkesztő, pár mellékszereplő a hadjáratokból, valami sneak peek a reputációs rendszerről, satöbbi, satöbbi, satöbbi.
    Szerintem vagy nem akarják tartani a márciusi megjelenést és kapni fog egy komoly csúszást a játék vagy nagyon is tartani akarják és nem szánnak időt ilyen dolgok elkészítésére.

Főleg azt a két VIP-et sajnálom, akik magyarázkodnak a fórumon, ők még ráadásul pénzt se kapnak ezért.
    A honlap egy szép előrelépés, de azért nagyon sok dolog hiányzik róla, szerintem még 1-2 napot el kellett volna tölteniük a tartalom feltöltésével, mielőtt publikálják. Vagy ha már fellőtték akkor kihasználhatnák azt a ziccert, hogy a szemünk láttára teszik fel 1-2 napon belül a maradék lényeket, hogy lássuk, dolgoznak rajta.
    A jó minőségű gameplay videó hiánya pedig számomra már kezd felfoghatatlan lenni.
  • TreDoR
    Hát igen, ha nem sz*patnának minket azzal, hogy 2-3 hónappal a megjelenés előtt alig van némi info a gameről, akkor ez nem történik meg :/
  • TreDoR
    Megvan.
  • TreDoR
    Egyébként melyik topicban megy a balhé? Hagy olvassam én is.
  • TreDoR
    Érdekes, azt hittem én is, hogy csak fan made, mert az eddigi artworkokből nem gondoltam volna, hogy ilyen kreatívak a Black Hole-osok, de ha igazi, akkor megvan a kedvenc frakcióm a h6-ban. :)
  • NovaTerra
    Vagy csak csinálnak maguknak egy kis ingyen hírverést, ha már így alakult.
  • Andrews2007
    Elhihetitek nem valós 100%osan az a képsor, látszik hogy nem olyan jó minőség mint az eddigi hivatalos artworkoknél, az is lehet hogy kilopta az egyik ember egy nagyon régi verzióból ami már nem is él.
  • Micsu
    gondolom azt keresik bentről ki szivárogtathatta ki az infot
  • Pio
    Jesszus, milyen hisztiparádé megy a Heroes Communityn ez a kép miatt. Mintha Kennedy gyilkosát ábrázolná.

Mondjuk volt stílusa annak, aki átpostolta, pont a legpörgősebb topik kellős közepébe. :) Egy trollface elfért volna mellé. :)

Szerintem a modik részéről jobb lett volna, ha se nem erősítik, se nem cáfolják a dolgot, így most úgyis mindenki elő fogja keríteni magának a képet.

Ráadásul kezdek is félni, olyanokat irkálnak, hogy levadászták azt, aki eredetileg kileakelte a képet meg ilyenek. Nehogy nálam is kopogtassanak lassan, mert van pofám kínai Heroes-os fansite-okat olvasni... O_o Én például simán azt hittem, hogy valami kínai fan készítette el a nedves álmát az 5. fajról. Nekem azért a cápaember elég vadul hat a HoMM sorozatba, de majd meglátjuk... :)
  • Pio
    Valaki innen a topikból kipostolta a képet a heroes communityre (azért gondolom, hogy innen volt valaki, mert ezt a képet én vágtam össze és ugyan ez volt ugyan ezzel az URLlel :) ) és ott azon nyomban lemoderálták és írták, hogy ez bizony leak, szóval úgy néz ki, hogy megvan az utolsó frakciónk.

Amúgy ki volt az, aki kipostolta oda a képet? :)
  • Pio
    Az gondolom a frakció szimbóluma akar lenni, lótuszvirág. Az eddigieknek is volt, lásd Lények listája. :)
  • darki81
    a legfelső vmi húsevőnövény?
  • Pio
    Sajnos a google translate nem hoz ki túl sok jót egy kínai fórumból, de egészen biztos, hogy nem hivatalos bejelentés. Lehet, hogy valami szivárogtatás, lehet, hogy valami fanmade cucc, majd kiderül.
    Amúgy az első két lény azért elég bizarr lenne, de a többi szerintem teljesen korrekt.
  • Andrews2007
    Ezek tuti hivatalosak egyébként?
  • Andrews2007
    Ez a Kappa a saját fejét dobja el vagy mi ? :D
  • Andrews2007
    No érdekesek lesznek.
  • kissssss
    na ez már igen faszán néznek ki.
  • Pio
    Találtam egy kínai szájton:

• Pio
    HAVEN

Core egységek
    Sentinel / Praetorian (adatlap)
    Shielded - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
    Shieldguard[/b] - védelmezi a körülötte (mögötte) állókat is.
    [b]Shield Bash]
    (csak Praetorian képesség) - a számukra védendőnek kijelölt egységeket érő támadókra azonnal visszatámad.
    Crossbowman / Marksman (adatlap)
    Armor Piercing - páncélokat átütő lövések.
    Piercing Bolt (csak Marksman képesség) - több egymás mögött álló célpontot is képes egyetlen lövéssel sebezni.
    Sister / Vestal

Elite egységek
    Radiant Glory / Blazing Glory
    Griffin / Imperial Griffin
    (adatlap)
    Diving Attack - levegőből támadás.
    Unlimited Retaliation - minden őt támadó egységre visszatámad.
    Diving Assault (csak Imperial Griffin képesség) - levegőből támadás. Játéktechnikailat nem tisztázott a különbség a Diving Attack-hoz képest.
    Sun Rider / Sun Crusader

Champion
    Seraph / Celestial

------------------------------------

INFERNO

Core egységek
    Maniac / Demented
    Succubus / Lilim
    Hellhound / Cerberus (adatlap)
    Unlimited Retaliation - minden őt támadó egységre visszatámad.
    Eye of Gluttony - az őt megsebző ellenséges egység ellen bónuszokat kap annak haláláig (vagy a harc végéig).
    Voracious (csak Cerberus képesség) - több előtte álló egységet is képes egyszerre támadni.

Elite egységek
    Breeder / Mother Breeder
    Tormentor / Lacerator
    Juggernaut / Ravager (adatlap)
    Chaotic Armor - immunis a mágiára.
    Unstoppable Charge - a célpontjukhoz vezető út mentén mindenben kárt okoznak
    Taunting Presence (csak Ravager képesség) - magára vonja az ellenséges egységek figyelmét, így azok mindenképp őt fogják támadni a többi (potenciálisan akár nagyobb veszélyt jelentő) egység helyett.

Champion
    Pit Fiend / Pit Lord

NECROPOLIS

Core egységek
    Skeleton / Skeletal Spearman (adatlap)
    Hollow Bones - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
    Webbing Spears (csak Skeletal Spearman képesség) - ha a közelében hollttest található annak csontjait képes mozgatni, így lassítva az arra elhaladókat.
    Ghoul / Ravenous Ghoul (adatlap)
    Dead Flesh - ellenállóbb fizikai támadásokkal szemben.
    Rage Against the Living (csak Ravenous Ghoul képesség) - ha megérzi egy élőlény szagát, akor gyorsabbá és erősebbé válik.
    Ghost / Spectre (adatlap)
    Incorporeal (csak Ghost képesség) - keresztül tud menni a tereptárgyakon és a fizikai sebzések kevésebb kért okoznak benne.
    Wail of the Netherworld - gyógyítja az élőholt csapattársát, illetve újra is "éleszthet" plusz példányokat. Ha a gyógyítandó élőholt közelében élőlények álnak azok sebződnek és a rajtuk okozott sebzés is gyógyítani fog.
    Death Sceal (csak Spectre képesség) - az általa megsebzett lényeket nehezebb feltámasztani.
    Immaterial (csak Spectre képesség) - az Incorporealhoz hasonló képesség, a fizikai sebzések még hatástalanabbá válnak.

Elite egységek
    Vampire / Vampire Lord (adatlap)
    Vampiric Embrace (csak Vampire képesség) - ha nem jutnak vérhez elpusztulnak.
    Out of Time - a Spirit World-be képesek menekülni egyes támadások elől.
    Vampiric Grasp (csak Vampire Lord képesség) - az ellenség megsebzésével gyógyul.
    Lich / Arch Lich (adatlap)
    Asha's Embrace - Darkness aura veszi körül, melysegíti az átkozást (pontos játéktechnikai szerepe nem tisztázott).
    Life Drain (csak Arch Lich képesség) - az ellenséges egységtől elszívott életerőt át tudja irányítani élőholt társába.
    Lamasu / Putrid Lamasu

Champion
    The Fate Spinner / The Fate Weaver

STRONGHOLD

Core egységek
    Goblin / Goblin Hunter
    Mauler / Crusher
    Harpy / Fury

• Pio
    Elkészítettem a képességekkel frissített lénylistát, mindjárt be is teszem, csak nem akarok annak az elejére írni.
    Sajnos a leírások alapján a legtöbbször nem teljesen tiszta, hogy a játékban pontosan mit is fog jelenteni az adott képesség, szóval ne csodálkozzatok, ha végül valami egész másról lesz szó.
    Ugyanakkor javaslom mindenkinek az eredeti leírások átolvasását, van néhány igen mókás darab. :) Általában valamilyen hadi tudósítás, vers, élménybeszámoló, satöbbi alapján mesélik el, hogy mit is jelent egy adott képesség.
  • Pio
    Vagy akár lehet, hogy véletlenszerűen kis százalékos eséllyel egyes lényeid nem hagyják, hogy irányítsd őket az adott körben, hanem ráindulnak a Ravagerre, vagy a Ravager egy konkrét lényre tudja használni ezt a képességét (ez jól kombózható lenne a mágiaimmunitással) és az adott lény ekkor pár körig őt támadja vagy tudod irányítani ugyan az adott lényt, de csak a ravagert támadhatod vele, satöbbi.
    Szóval inkább arra gondoltam, hogy rengetegféle megvalósítás jutott hirtelen eszembe, kíváncsi vagyok, hogy melyiket választják. :)

a flasheket többé-kevésbé hanyagolni fogom a későbbiekben, a honlapon úgyis mindenki elérheti őket.
  • NovaTerra
    Taunting Presence! Meg lehet oldani multiban is. Egyszerűen más egységet nem tudsz támadni, hiába nincs blokkolva az út a többihez.
  • Pio
    Nekiállok lefordítgatni a lények képességeit. Nem írok róluk hosszan, azt a honlapon angolul megtalálhatjátok (ha valaki valamit nem ért és nagyon szeretné érteni nyugodtan kérdezzen és lefordítom neki), inkább csak a játéktechnikai információkat próbálom átemelni, de mivel ezeket mindig csak körülírják, ezért nem biztos, hogy mindent jól értelmezek, ha valami szerintetek rossz, szóljatok nyugodtan. És persze ezek csak a jelen állapotot tükrözik, a megjelenésig bármi változhat.
    A képességek neveit nem fordítgatom (pedig lenne néhány nagyon jó ötletem :) ), mert szeretek ragaszkodni a hivatalos elnevezésekhez. Ha lesz hivatalos magyarítás, akkor persze átállok azokra.
    Ha már kint lesz a lények egy jelentős része, akkor szerintem beleszerkesztem majd valahogy a lénylistába is a dolgot.

Először az Inferno 2 lénye jön, megnézem, hogy mutat beszúrt flash-sel, ha nem jól, akkor a későbbiekben azt hanyagolni fogom.
    Lehet kibeszélni a képességeket, melyik túl erős, melyik lény lesz túl táp, satöbbi, satöbbi.. :)

Hellhound/Cerberus (fejlesztett)

Unlimited Retaliation - minden őt támadóra visszatámad (általánosan szerintem továbbra is körönként 1 visszatámadás lesz egységenként)
    Eye of Gluttony - az őt megsebző ellenséges egység ellen bónuszokat kap annak haláláig (vagy a harc végéig).
    Voracious (csak Cerberus képesség) - több előtte álló egységet is képes egyszerre támadni.

------------------------------

Juggernaut/Ravager (fejlesztett)

Chaotic Armor - immunisak a mágiára
    Unstoppable Charge - a célpontjukhoz vezető út mentén mindenben kárt okoznak
    Taunting Presence (csak Ravager képesség) - magára vonja az ellenséges egységek figyelmét, őt fogják támadni a többi (potenciálisan akár nagyobb veszélyt jelentő) egység helyett. Ez mondjuk multiban nem tudom, mit jelenthet majd.
  • Andrews2007
    No úgy látszik lesznek elementálok is gondolom mint neutrál lények. A Community s Heroes fórumon írta az egyik fan, hogy mennyire hasonlít egy víz elementálra a vízi sárkány boss, erre a moderátor és fórum vezető azt mondta nem, teljesen máshogy néz az ki.