10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #1259 Én még a C64-es King's Bountyval kezdtem, de arról csak halvány emlékeim vannak. A Heroes sorozatot az első résztől ismerem, számomra a második maradt meg leginkább, az volt az abszolút kedvenc. Nagyon hajazott az elsőre, de mégis mindenben többet, jobbat nyújtott. -
#1258 hát kinek mi tetszik! Nekem pl. a 3 és az 5! A 4 meg egyálltalán nemjött be! -
Elessar #1257 Az a jó, hogy ezzel nagyon nem lehet beégni úgymond. A WOW óta futótűzként terjedt el a talentozás, és eddig ahol találkoztam vele, mindenhol jól használható és működik. -
Elessar #1256 Nehéz is lenne válaszolni arra, hogy melyik a legjobb HoMM rész. Számomra a H3 volt a legélvezetesebb a sok hibája ellenére is, ugyan a H2vel én nem játszottam, a legrégebbi HoMM ismerőseim szerint magasan az a legjobb.
A H4 iszonyatosan jó ötleteket hozott, amelyeket szerintem az elhibázott lényanimációk, meg grafikai hiányosságok, a hősök harcban való részvétele és még pár vitatott változtatás miatt méltatlanul leszidtak. Egy példa csak szerintem a campaign része zseniálisan jó volt, és úgy látom a H6 is erre a vonalra épít a történetben.
A H5öt hagyjuk is, számomra visszalépés volt a játék és csalódtam a sorozatban. Nagy elvárások voltak felőlem a H4 után, emlékszek a készítők ígértek itt fűt-fát, hogy visszahozzák a H3 hangulatát, meg satöbbi-satöbbi. A kiegekkel már nagyon jó játék lett az 5, félreértés ne essék, de számomra felejtős az 5ös rész erősen.
De tényleg abbahagyom az OFF-t, itt most a H6 a téma! -
Pio #1255 Ha minden igaz, akkor az MMO-kból (és a felújított King's Bountyból) megszokott talentfa-féleség lesz az új fejlődési rendszer, de erről túl sok infót még nem kaptunk. -
Zóanagyvarázsló #1254 Azt nem kívánom itt megvitatni, hogy melyik HoMM volt a legjobb (bár az tény, hogy a HoMM IV-et bevallottan idő előtt adták ki, meg is látszott rajta), sem azzal nem kívánok vitába szállni, hogy az ötödik felvonás messze nem tökéletes állapotban jelent meg (nálam egyébként még most is be tud szaggatni). Ugyanakkor a skillwheelt zseniális ötletnek tartom (értsd: alapból is tetszett), és a második kiegészítővel már alaposan ki is pofozták, utána éppen az elődök rendszerét érzem butának. -
Elessar #1253 Félreértesz. Sztem is a H5 grafikája csodaszép, nekem is fullon ment és napokig csak azt csodáltam, forgatgattam, zoomoltam minden érdekeset. A 3D-s várnézetről nem is beszélve :)
Ennek ellenére ezek a képek csodálatosan szépek, sztem szebbek az 5nél is. De ez tán el is várható egy új résznél -
Elessar #1252 Úgyvan! Ebben a H5ös rendszerben túl nagy szerepe volt a véletlennek, amit már a H3nál se szerettem. Véleményem szerint a H5 és H4 rendszert kéne összegyúrni valahogy, de ezt reméljük a Black Hole-osok jobban tudják.
Az meg a másik ,hogy a H5 alapjáték önmagában szinte játszhatatlan volt, a kiegekkel lett belőle élvezhető játék. Ugye a H5nél lehetett betatesztet kipróbálni, akkor még sok hiba volt benne, meg miegyéb. Nem hittem a szememnek, mikro megérkezett az előrendelt teljes H5öm, szinte egy az egyben azt a beta-t dobták ki full játékként. PAtchek nélkül gyakorlatilag játszhatatlan volt a belassulás miatt, rettenetesen gyenge és számomra túl kicsi mapok jellemezték, AI szintén nem az erőssége volt, teljesen kiegyensúlyozatlanok voltak az alap játéknál a népek. A H3 szinte teljes lekoppintása meg leegyszerűsítése lehet másnak bejön, nálam visszalépés, főleg a 4 után.
Mondom 4-5 patch és úgy a 2. kieg után tudtam azt mondani rá, hogy ez már korrekt. De nekem nagyon belevésődött az alap játék s.arságai. Támn az se véletlen, hogy sokak szerint a King's Bounty lazán verte a H5öt a megjelenése után.
Azért se vártam annyira a 6ot mert a H5re épül, de a képek meg az eddigi nifok kezdenek meggyőzni, hogy itt egy klassz játék készül. -
#1251 Nemtudom te milyen grafikai beállítással játszottál az 5-el, de én teljesen fullra húztam mindent amit lehetett, és a mocsaras vízre vetett fák árnyéka is gyönyörűen hullámzott a víz felszinén, meg az egész terep kidolgozottsága is rettentő gyönyörű volt! Ezek a képek is fullon mennek természetesen, azért ilyen szép! Amugy biztosan szebb lesz valamivel, mert újabb játék! -
Zóanagyvarázsló #1250 Ezt értsem úgy, hogy az elődök primitív karakterfejlesztése jobban bejött, mint a HoMM V skillwheelje? -
Andrews2007 #1249 Sokkal szebb mint az 5., az tuti nem látja senki? Főleg karakterekben és a növényzet, a mélység tekintetében. -
Elessar #1248 Amúgy aki játszott az Armies of Exigo-val(amely azért elég közepes játék volt véleményem szerint), annak nem újdonság ez a szenzációs mélység ábrázolás. -
Andrews2007 #1247 Ja merre van az interface, a kezelőfelület? Nagyon Heroes V-ös hatású ez a földalatt is. -
Elessar #1246 Egy valami tetszett úgy igazán az H5-nél, az a grafikája. Minden más sztem visszalépés volt benne, de ezt hagyjuk is. De ahogy jönnek ki a 6 új képei, csak a vak nem látja, hogy ezerszer szebbek az 5nél. Szenzációsan részletgazdag, a szín-fény viszonyok csodálatosak, az árnyékok szintén sokkal szebbek, és amit Pio is említ a mélységek. Remélem azért a HUD-on változtatnak még, legalábbis azt ígérték. -
Pio #1245 Whoaaa, csak emlegetnem kellett a mélységet... :)
-
#1244 hát nincs szemetek ha nem látjátok hogy a 6 grafikája köröket vág az 5 -re :)
a gépigényre én is kíváncsi leszek :( -
Pio #1243 Itt egy hasonlóbb kép, hogy jobban összevethessétek:
Amúgy szerintem két fő előrelépés van az új rész grafikájában:
1. egységek, kősök részletgazdagsága. Annakidején készítette Murdernek egy montázst, amiben összehasonlítottam 1-2 lényt és magam is megdöbbentem, mennyivel részletgazdagabbak az új lények.
. a mélységek ábrázolása. Amint megjöttek az első gamescom cikkek olvashattuk, hogy ezt zseniálisan oldották meg a fejlesztők és nem igazán tudtam, mire gondolhattak ezzel. De a screenshotok alapján már sejteni lehet. Például ezen is a bal szélen. -
#1242 nem ugyanaz a terep -
#1241 Ehhez képest az #1235-ös screenshot eléggé kopár :D -
Micsu #1240
valóban -
#1239 de puccos ez te ej! -
#1238 Mondjuk szerintem az áll elsődlegesen annak a hátterében, hogy nem lehet majd forgatni a pályát, hogy így jobban el fog futni a gyengébb gépeken is. -
#1237 szép a graf, de az 5 is ugyan ilyen gyönyörű -
#1236 ó köszönöm, így mindjárt más :3 -
Pio #1235 Tessék itt van nagyban (1920×1200):
És még némi bónusz concept csak linkelve, mert elég nagyok:
Goblin hunter
Marauder Centaur
Fury
Crusher -
#1234 de miért ilyen kis felbontásban? :( -
#1233 akartam írni, hogy fake, de látom Pio már írta...
-
#1232 tipp: március 24 -
raddani #1231
Szép grafikája lesz, az már biztos. Kíváncsi leszek a gépigényére. A sok jó screenshot = nem bírom ki megjelenésig. :) -
Andrews2007 #1230 http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-12106&ct=tcm:6-231-32
Ma indult a naponta egy Játékbeli kép kezdeményezés, szóval mától lesz mindig 1-1 képecske a játékból. Az első kép a hivatalos oldalon van. A Facebook Heroes VI oldalon is mindig frissül majd. -
#1229 tipp: 04.04 -
#1228 Várós, bár túl sok elvárásom nincs, tudom, hogy a 3-at nem tudja túlszárnyalni.
Tippem: 2011. márc. 9. -
Andrews2007 #1227 Hivatalos hogy tavasszal fog megjelenni a játék, gondolom a pontos dátum a január végi bétától függ. -
#1226 mellesleg tök más stílusban vannak rajzolva, mint a hivatalos conceptek. -
Pio #1225 Ezeket a képeket még én "lepleztem le" annak idején, amikor felkerültek a hivatalos facebook oldalra.
Az első valami ázsiai MMOhoz készített Shadow Warrior concept, a második pedig a Forgotten Realmes Illithid Mind Flayer. -
raddani #1224 Szerintem a MMH VI-ban benne lesznek a sötét elfek is, ami azt jelentheti, hogy lenniük kell elfeknek is. Itt a bizonyíték:
-
raddani #1223 Jah.:) Na és mi történne akkor, ha egy bikának adnának démonvért :o :D -
#1222 Jah és akkor tűnjön gyengének a csapatai előtt, hogy még gyalog sem bírja? Elöbb enné meg a lovat, minthogy azon meressze a seggét.
/ Ork gondolkodás. :) / -
Pio #1221 Adhatnának a lovaknak is démonvért... :) -
raddani #1220 Mondjuk ez igaz, csak elsőre egy cseppet furcsának tűnt, de már kezdek megbarátkozni a gondolattal :)