10317
  • Malakai
    PARÓDIA Vagy a mellette álló kissebb egységeket tudná nekidobni az ellennek, ami sebzi mindkettőt, ha a kis egység túléli, akkor a maradék közel került. :D
  • TreDoR
    Lehet, hogy el tudja dobni
  • Elessar
    Ezt azért kicsit sajnálom akkor.
  • Kheled
    ott a kezében egy buzogány.meg volt gameplay video is ahol ütött
  • Malakai
    Annyira nem lehet szar a felülete, hogy én ne gyártsak majd vele mapot. :)
  • Elessar
    Na igen, nekem a H3as Kükli jön be a legjobban amúgy.
    Azt lehet tudni, hogy közelharci egység lesz-e, vagy marad a szokásos szikladobálása?
  • Murder3
    hát ha szerencsééje lesz a communitynek az átlag user is tud majd vele gyártogatni, ha mondjuk megcsinálják rendesen a kezelőfelületet.
    de elég sanszosnak látom h ide is kell majd scriptelő tudás....
    engem annó az ubisoft az fc2 editorjával nagyon megnyert kár h nem nagyon volt értelme kihasználni mert senki nem játsza.

• Murder3
    heroes 5 optimalizálásáról beszéltem amire oda illik a szar szó, illetve a nagyon elszáll hűdeóriási minőséget képviselő ubisoftról....
  • Murder3
    pont h fejlesztve szar, nem tudom mitől jó h mindenre baxnak 20milla szarvat?
    attól jobban néz ki?
    nem dehogy csak mást nem tudnak mert ahhoz kellene már kreatívkodni is.
  • Murder3
    fúú na egy eredeti kidolgozás, erre nem számítottam.
  • b-type
    hát fejlesztetlenül ráharapott rendesen valami buzogányra az ziher :)
    fejlesztve már korrektebb, de látszik hogy az anyja összefeküdt fűvel-fával..
  • Pio
    Enraged Cyclopsról is van szkeccs, majdnem 2 mega, úgyhogy csak linkelem.

Szerk.: előzőhöz: ha valaki esetleg tud románul adhatna egy pontosabb fordítást, én google translate-re hagyatkoztam.
  • Pio
    Érdekes találat, román játékbolt azt mondja, hogy:

collectors edition (gyűjtői változat)
    megjelenés: március 1.
    ár: ~13000 forint

A gyűjtői változat tartalma:
    - a játék
    - poszter
    - 160 oldalas artbook
    - egy póló
    - a Griffin Dinasztia gyűrűje
    - bónusz tartalom: egy single player pálya, 1 hátas és 2 valami, ami 3D :)

1. Jocul Might and Magic Heroes VI Might and Magic VI Game Heroes
    2. 2. Un poster A poster
    3. 3. Un artbook de 160 de pagini A 160-page artbook
    4. 4. O copie a unui inel cu Grffins A copy of a ring Grffins
    5. 5. Un tricou A shirt
    6. 6. Posibilitatea de a descãrca conținut suplimentar: 1 hartã singleplayer, 2 Living Artifacts 3D premium, 2 Dynasty Heroes premium și 1 epic mount The ability to download additional content: a single player map, 2 Living 3D Artifacts premium and a premium Heroes 2 Dynasty epic mount
  • Elessar
    A kép nagyon tetszik, van hangulata, ami jó előjel számomra.
    Szegény küklopsz viszont marha ronda, és nem jön be.
  • Pio
    Screenshot of the day:

Cyclops:

Enraged Cyclops:
  • Andrews2007
    Kiegészítőben biztos lesz már Random map generátor addig meg szerintem azok is el tudják viselni hogy kapnak csodás mapeket a többi játékostól akik random map editor pártiak.
  • Malakai
    A "vagy amit más készített" az továbbra is az editor. :)
  • Lacoka12
    nekem meg nem volt türelmem pályát csinálni ezért vagy random vagy amit más készitett
  • Pio
    Így végiggondolva a Wormsön kívül soha egyetlen játékban se használtam igazán random pályagenerátort, csak ha nem volt más.
  • Pio
    Mert a szavazás értelemszerűen arra vonatkozik, hogy melyiket tartod hasznosabbnak/jobbnak, szöval relációs jelet kell tenni a kettő közé: végtelen mennyiségű ám sajnos alapvetően fantáziátlan, többé-kevésbé balanszolatlan pálya vagy a játék fanbázisának méretétől és a pályaszerkesztő minőségétől függő mennyiségű jól összerakott, gondosan tervezett pálya.

Én az utóbbira X-elnék, csak ahhoz regelni is kéne. :)
    Ha sikeres a játék úgyis lesz rengeteg pálya, hisz tényleg nem olyan nehéz egyet összerakni ha pedig sikertelen, akkor úgyis mindegy, játszok inkább a Heroes 2-vel. :)
    Mi például a Heroes 2 idejében azt csináltuk, hogy hétközben a suliban A4-es lapokon elterveztünk egy pályát, amit aztán péntek délután/szombat délelőtt valamelyikünk összerakott és szombaton ebéd után már azon játszottunk.
    Persze ez azon is múlik, hogy tényleg jó lesz-e a pálya editor.
    És a modern kor elvárásainak megfelelően jó lenne valami játékon belül elérhető adatbázis, ahol a mások által feltöltött pályákat lehetne könnyedén megnézni, letölteni.
  • Shiwo
    leginkább "both" -ra szavaznék, csak olyan nincs benne...
  • Pio
    Pont nyílt erről egy topik a Heroes Communityn, lehet szavazni, hogy map editor vagy random map generator párti vagy-e. :)
    Itt olvasgathatjátok
  • Lacoka12
    nekem a random mindent jól csinált lehet hogy hibás volt a tiéd
  • Pio
    Tudtommal nem lesz random pálya generátor, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
    Lesz helyette az ígéretek szerint nagyon jó pályakészítő, amivel egyszerű lesz jól balanszolt pályát készíteni (többek között ez is szempont volt, amikor úgy döntöttek, hogy csak 1 speciális nyersanyag lesz és az adventure map fix kamerára lesz tervezve).
  • Shiwo
    remélem, hogy lesz random pályagenerátor és jobb megoldású lesz, mint mondjuk az 5-ben (volt, hogy olyat generált, hogy nem volt átjáró az ellenfélhez, illetve véletlenszerű várnál nagyon sokszor a nekrókat hozta ki, érzésem szerint sokkal többször, mint a többi várat..)
  • TreDoR
    Vagy a multi realtime lesz.
  • Acidlich
    Vagy szimultán heroes, 12 játékban veszel részt, úgy mindig léphetsz valamivel:)
  • Pio
    Új tereptárgyak:

spéci kapu:

Még egy portál:

Haven hős:

Necropolis Fort és annak a jele minimapon:

Inferno vár nem tudni milyen fejlettségi szinten:

Necropolis vár nem tudni milyen fejlettségi szinten:
  • raddani
  • Pio
    Nem multiztam az 5-tel, de úgy tudom ott is volt valamiféle alternatív megoldás, hogy amíg nem látjátok egymást párhuzamosan cselekedhettek.
    Itt még nem tudunk a multi módokról és mivel céljuk a népszerű multi létrehozása sejthető, hogy valamit kitalálnak.
    Ha mást nem megveszik a Popcap-től a Bejeweledet és azzal játszhatsz, amíg a többiek lépnek... :D
  • kissssss
  • Acidlich
    Az multiban 2 perces limittel is majdnem félóra egy kör hehe.
  • Elessar
    Sejtesse is, az egyik olyan pont, amiért adtam egy újabb esélyt a sorozatnak meg a H6nak :)
    Csak töltsék is meg tartalommal és élettel a nagy mapokat!

Így visszagondolva, rengeteg mapot gyártottam anno a H3 pályaszerkesztőjével. Egyszerű, de nagyszerű volt az egész kezelhetősége, haveroknak olyan fun mapokat gyártottam, hogy azóta is röhögnek rajta :)
    Aztán a H4-é pár fokkal gyengébb volt már,az eventeket nehezen lehetett időzíteni meg sorba tenni meg ajjaj, na ott ment el a kedvem a pályagyártástól. A H5-é meg, inkább hagyjuk is!
  • Pio
    Eléggé szembetűnő a képen, de azért kiemelném, hogy úgy fest, 12 játékos lehet maximum egy pályán. Ez azért elég nagy pályákat sejtet. :)
  • Pio
    A pályaszerkesztős kép bazinagyban, hogy a részleteket is lássátok.
  • TreDoR
    Hát igen, ez inkább néz ki térképszerkesztőnek mint script editornak.
  • Elessar
    Ígéretesnek néz ki. A H5-é borzalmas volt, szóval nem lesz nehéz jobbat csinálni :)
  • Lacoka12
    nem rossz
  • Pio
    Itt egy kép a pályaszerkesztőből:

• raddani
    Az Ubi csak próbál változatos lenni. Eddigi Heroes-okban is valahogy így nézek ki a Nekromanták lényei: csontváz, zombi, szellem, csontsárkány. Külső meg ugyan az már régóta: csontok, csontok, csontkok, csontok és egy kis bőr, csontok. Most legalább az Ubisoft egy kis színt akart a sorozatba vinni az új külsővel, és az új egységekkel, és ezzel nekem semmi bajom nincs. Sőt, a zöld "trutymó" nem is áll rosszul, és egész jó élőholt hangulatot ad a csapatoknak. A sok csont már úgy is unalmas volt. :)