Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #1140 Nekiállok lefordítgatni a lények képességeit. Nem írok róluk hosszan, azt a honlapon angolul megtalálhatjátok (ha valaki valamit nem ért és nagyon szeretné érteni nyugodtan kérdezzen és lefordítom neki), inkább csak a játéktechnikai információkat próbálom átemelni, de mivel ezeket mindig csak körülírják, ezért nem biztos, hogy mindent jól értelmezek, ha valami szerintetek rossz, szóljatok nyugodtan. És persze ezek csak a jelen állapotot tükrözik, a megjelenésig bármi változhat.
A képességek neveit nem fordítgatom (pedig lenne néhány nagyon jó ötletem :) ), mert szeretek ragaszkodni a hivatalos elnevezésekhez. Ha lesz hivatalos magyarítás, akkor persze átállok azokra.
Ha már kint lesz a lények egy jelentős része, akkor szerintem beleszerkesztem majd valahogy a lénylistába is a dolgot.
Először az Inferno 2 lénye jön, megnézem, hogy mutat beszúrt flash-sel, ha nem jól, akkor a későbbiekben azt hanyagolni fogom.
Lehet kibeszélni a képességeket, melyik túl erős, melyik lény lesz túl táp, satöbbi, satöbbi.. :)
Hellhound/Cerberus (fejlesztett)
Unlimited Retaliation - minden őt támadóra visszatámad (általánosan szerintem továbbra is körönként 1 visszatámadás lesz egységenként)
Eye of Gluttony - az őt megsebző ellenséges egység ellen bónuszokat kap annak haláláig (vagy a harc végéig).
Voracious (csak Cerberus képesség) - több előtte álló egységet is képes egyszerre támadni.
------------------------------
Juggernaut/Ravager (fejlesztett)
Chaotic Armor - immunisak a mágiára
Unstoppable Charge - a célpontjukhoz vezető út mentén mindenben kárt okoznak
Taunting Presence (csak Ravager képesség) - magára vonja az ellenséges egységek figyelmét, őt fogják támadni a többi (potenciálisan akár nagyobb veszélyt jelentő) egység helyett. Ez mondjuk multiban nem tudom, mit jelenthet majd.