1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#384 Torchlight II - a hónap végén jelentik be a megjelenés napját -
#383 Nem lesz központi szerver, egyszerűen nincs rá pénzük üzemeltetni (bár nem jelentették ki kategorikusan, hogy nem lesz, elegendő bevétel esetén megfontolják valamilyen szinten). Majd a Torchlight MMO lesz ilyen.
-
Since #382 Biztosan már szó volt a multiról, de azért megkérdezem ne kövezzetek meg :-)
Lesz egy központi login szerver amin keresztül lehet lobbykat kreálni illetve felhasználókkal kommunikálni?
Vagy egy egyszerű internet game kereső lesz benne ami növeli a cheatelés esélyét. -
#381 szintén -
#380 oFF:
Dio 3 nálam az évtized csalódása... Aki kitalálta azt az AH-t is...
oN -
#379 Naja, különben úgy járna, mint a dio 3 -
#378 Szerintem nem erről van szó, inkább csak tökéletesítik, én már a bétában sem találkoztam buggal. -
#377 Inkább jöjjön később minthogy kiadják ezt is félkészen... várok inkább még két hónapot, de akkor nagyobb bug-ok ne legyenek. -
#376 Act 1 hosszabb mint az egész Diablo 3. -
#375 Érdekes hogy a Diablo 3 is 4 act-ből áll. Remélem ez a játék azért hosszabb lesz. :) -
#374 Úgy legyen! -
#373 Amúgy azt Act 2 a leghosszabb, szóval nincs olyan sok hátra. -
#372 Még a következőben sem:) -
#371 Nemrég végeztek az Act2 bug irtásával!.
Viszont még az Act 3,4 hátravan!
Van egy olyan érésem,hogy ebben a hónapban még nem fog kijönni a játék!
-
#370 Köszönöm az infót.
Bár jó lenne már tudni egy biztos dátumot... -
#369 A T1-ben a fő sztori után nyílt egy spéci bánya helyszín a városból, ahol a 100. szintig le lehetett menni és minden pálya random generált volt, a szintednek megfelelően. Plusz ott voltak a vendornál vásárolható map-ok, amelyek egy X-Y szinthatáron belül valamilyen erősségű random, egyszintes zseb-dimenziót generáltak a végén egy, vagy több boss-szal és megfelelő loot-tal. Plusz volt a phase beast nevű ritka lény, ami hasonló a D3-ban lévő "Frodóhoz": bár pénzt nem dobál, de ha elkapod és kinyírod, akkor a hulláján nyílt egy portál, ami szintén egy random generált pályára vitt.
Ahogy olvasom, a T2-ben is maradnak ezek, szóval end content biztosan lesz. :)
A fame a T1-ben quest-ek teljesítéséért és boss-ok kinyírásáért járt. Ha a fame szintet lépett, 1 extra skillpontot kaptál. Mivel a fame és az XP nem együtt jár, két szintlépés közben akár több fame szintlépés és extra skillpont is előfordulhatott.
#361: A legendary / unique nem volt szétválasztva, azok voltak a narancssárgák és tényleg jók voltak. A set item-ek voltak egységesen lilák, a kék, zöld, fehér ugyanaz volt.
A lényeges különbség a Diablo-hoz képest, hogy minden tárgy fejleszthető és a besorolása dönti el, max. hány enhancement slot-ja lehet. A T1-ben a legjobban felhúzott narancs cuccoknak akár 14-15 slot-ja is lehetett, ez ennyiféle különböző bónuszt jelentett. Persze ezek a fejlesztések már nagyon sokba kerültek, ill. az enhancer ürge nem is mindig adott slot-ot, inkább valamelyik meglévőt növelte, de volt esély az eltörésre is (ezt egy későbbi patch kivette belőle). Viszont egy jó tárgyad akár a kezdetektől fogva kiszolgálhatott az upgrade-ekkel. A pályákon is voltak random upgrade shrine-ok, ezek ingyen működtek.
Ezeken felül lehetett még rajta socket is, ahová a kövek mehettek, de volt a városban két törpe, akik akár új socket-et is tudtak beleütni (bizonyos feltételekkel).
A hét végén én is megvettem a T1+T2 akciót a Steam-en. :)
-
Árnyvadász #368 Elvileg úgy néz ki (eddig olvasottak alapján), hogy lvl50 meglesz az első végigjátszás során. Az, hogy ezt milyen fokozatban (casual-elite) viszed végig az mindegy. Utána pedig megnyílik a new game + és onnan lvl100-ig újra végig lehet játszani a játékot. De szerintem itt már fix nehézség lesz, mert az írják ez egy sokkal nagyobb kihívást nyújtó fokozat.
Jobb tárgyak is lesznek itt, illetve fejlődsz tovább és osztod a pontokat.
Mivel a mobok/elitek nem élednek újra, felteszem csak multi játékban lehet őket ugyanazzal a karakterrel kinyírni.
Tegnap outlandert választva, elite fokozaton elmentem lvl12-ig, aztán onnan normal fokozaton a végéig a bétának. Jó ez az elite fokozat, mert jobban kitolja a játékidőt. Normalon alig volt kihívás, maximum a bossok voltak nehezebbek.
Játék végi boss baromi jókat dobott.
Azt viszont furcsáltam, hogy outlanderrel már lvl18 környékén van alapból 30% critical chance, amire még rájön a charge bónusz, így szinte minden harmadik találatom kritikus, ami ilyen alacsony szinten kicsit op.
Mondjuk ez loot függő is, mert a stat 14%, a többi már lootból jött hozzá, de akkor is túl soknak tartom.
Igaz berserker-el meg embermage-el ennyit nem tudtam összehozni.
Meg a fame-nek nem igazán látom értelmét. Valamit köthetnének hozzá.
-
#367 Az komoly.
De most már csak azt nem értem, hogy tegyük fel, elkezdek normal fokozaton egy karaktert. Végigviszem, vagyok mondjuk lvl 40-es. Akkor ezután mit csinálok, ha ezzel a karival akarok tovább fejlődni? Kezdek egy új game-et, ugyan azzal a karival, mondjuk eggyel erősebb fokozaton, és ott már a mobok is lvl 40-ről indulnak? Majd megint végigmegyek, lvl 70 mondjuk, és újra előről, ott már 70-es mobok és így tovább? -
Árnyvadász #366 Jól sejtettem. lvl100 a vége. (vagy magasabb is lehet)
t2-wiki
(Utolsó előtti kérdés.) -
Árnyvadász #365 Tippelek csak, de mondjuk, ha lvl60 az első végigjátszásra az elérhető maximum szint, akkor a new game + részben mehet tovább, akár lvl100-ig is.
Hiszen lvl60 kevés a pontok elosztására, ha egy képességre 15 pontot lehet rakni. Így viszont az endgame-nek van értelme is, mert fejlődsz tovább.
Act3-ból van egy in-game kép, amin egy lvl40-es swamp troll mászkál. Innen következtettem ki a lvl60-at act4 végére. -
#364 Persze, a szintekért skillpontokat kapsz, magasabb szinten erősebb/más/jobb spellek vannak, nem tudom mennyi a max szint. -
#363 Mennyi lesz a maximum szint, és lesz kihívás elérni? Későbbi skill stb? -
Árnyvadász #362 Sajnos nem emlékszem már, hogy milyen erős tárgyak voltak az első részben, csak arra, hogy egy idő után szörnyen monoton és unalmas volt a játék, pedig az elején tetszett.
Ez a második rész tényleg nagyon ott van a szeren. Az első résznél sokkal jobb és nekem még a diablo második részénél is jobban tetszik, a harmadikat meg lemossa. Az nem méltó a nevére. -
#361 Jól emlékszem, hogy az első részben nem volt se legendary(ebben biztos vagyok szinte) se Unique?
Vagy csak én voltam peches, hogy a 7x szintemig 1 sem esett? Pont a loot rendszer volt az ami miatt meguntam(mint ahogy a diablo3at is amit el is adtam).
Egyre jobban érdekel ez a 2. rész. Instant Buy amint kijön főleg ennyiért. -
#360 Ki milyen gyorsan játszik végig egy játékot az egyéni a dio3-mat elsőre 33óra alatt játszottam végig de végig lehet harmad ennyi idö alatt is.
Egy végigjátszás után itt is ugyanazt fogod csinálni mig meg nem unod. -
#359 Meg legalább van értelme összeszedni a geart, mivel minden játék során használhatod a karaktert, akármilyen nehézségi fokon, multiban és single-ben is. -
Árnyvadász #358 Egy kis érdekesség a tárgyakról:
*Common (White)
->Common items usually have no enchantments.
*Enchanted (Green)
->Enchanted or Magic items have one or more random enchantments.
*Rare (Blue)
->Rare items have more random enchantments than green items.
*Unique (Gold/Orange)
->Unique items have fixed names and a number of powerful, fixed enchantments.
*Legendary (Color unknown)
->Based on the settings interface in the beta, a new category of items labeled "Legendary" exists in the game, although none are known to have been seen in the beta.
*Quest (Purple)
->Quest items are used exclusively for quests. This includes items such as keys.
*Set
->Set items do not have a specific color. They are color coded based on their quality (i.e. rare, unique, etc.).
Items generally have a level requirement and stat requirement. The player must meet only one of the two to equip the item.
Items that the player does not meet the requirements to equip are marked with a red X icon.
Items that can not be equipped because they are unidentified are shown with a red background.
Ez tök jó, ugyanis Legendary is lesz. Azok akkor elég durvák lesznek, mert a unique is elég jó. Bétában a unique-set a legjobb, de abból nekem még csak 1 db esett.
Seteknél is jó ötletnek tartom, hogy a rare vagy unique tárgyak adnak bónuszokat. Illetve amit korábban már írtam, hogy ha már 4 db tárgy kiadja a teljes set bónuszt, akkor ettől még találhatsz ugyanezen néven futó set tárgyat és így azzal mondjuk kiváltasz egy meglévőt, hogy esetleg két teljes értékű setnek is legyen helye rajtad. Mondjuk egy 4 db-os meg egy 2 db-os elfér így rajtad.
-
#357 Köszi a válaszokat. -
#356 Diablo 20 óra ha nézelődsz, de ha végigrohansz akkor 6 óra, ezzel szemben ez a 30 óra a T2-nél is a végigrohanásos végigjátszásra vonatkozik, tehát csak a fő történeti szál 5x olyan hosszú. -
#355 Diablo 3 mennyi is volt?
jó esetben normálon 20 óra. Utána meg ugyanazt csinálod vagy másik karival, vagy ugyanazzal csak nehezebb fokozaton. -
Árnyvadász #354 Bétára vonatkozott. Pisztácia annak a hosszát kérdezte.
A teljes gondolom első karakterrel hosszabb ideig fog tartani. Valószínű lesz mondjuk 35-40 óra. Aztán a new game + mit takar, azt nem tudom.
Bár ettől a játéktól én nem várok több száz óra játékidőt. Ha mégis lesz annyi, akkor meg majd örülök neki. -
#353 30 óra csak a fő történeti szál, ha végigrohansz 1 karakterrel, szóval az a 30-40 óra minden karakterrel elég kevésnek tűnik... -
Árnyvadász #352 Inventory: P vagy bal oldalt egy kis mancs ikon.
Hossz: Elég nagy területeket lehet bejárni és elég sok mellékküldetés van. Mivel jó a drop, érdemes felfedezni minden kis szegletet, tehát nő a játékidő. Bétával el lehet lenni szépen. Szerintem egy 30-40 órát biztos bele lehet tenni, ha minden karakterrel végigviszed és felfedezel mindent.
Árusnál is lehet rare és rare-set tárgyakat vásárolni! Illetve van unique-set tárgy is. Sőt a setből is több rész van, nem csak annyi amennyivel megvan a teljes. Valószínű egy full set felöltözteti teljesen a karaktert.
Az enchanter egy idő után beköltözik a városba. Egy bizonyos küldetés után.
Aztán ne felejtsétek el, hogy a pet is tud varázslatokat használni! Elég jól csinálja.
-
#351 De egyébként biztos lesznek hozzá jóféle modok, meg hát ott a multi.(vagy a HC karakter akinek az öröm ha véglegesen meghalhat a karaktere, szerintem nem valami érdekes dolog) -
#350 A béta jó kérdés, hogy mennyi volt, a teljes játék 30 óra körül lesz, ha VÉGIGSZALADSZ rajta, és nem foglalkozol a mellékküldetésekkel sem. -
#349 Aki eddig végigvitte, annak hány óra volt? persze nem úgí h végigfutva, hanem mindenhova benézve, kb mennyi idő volt?
Valamint a pet-enk, hogy lehet előhozni az inventory-ját? -
Árnyvadász #348 Aha. Dátumot windowsban állítsd át május elejére vagy korábbra és elindul. Nem kéri az aktiváló kódot. Működő bétát meg piratebay-ről tudsz letölteni.
Minden karit ki lehet próbálni és lvl21 a szintkorlát. Mobok nem élednek újra a kipucolt területen. Emiatt érdemes is a többi karival nyomulni, meg így össze tudod szedni a seteket is. -
#347 Aha persze hogy lehet a Torchlight II Skidrow Beta-val addig játszhatsz amig csak akarsz !
De nem könnyü rátalálni habár a PirateBay-en fennt van ! -
#346 (úgy értem hogy lvl 10 fölött) -
#345 Azóta ha jól tudom már elérhetővé tették az egész játékban a képesség pontok újraosztását.