1627
torchlight2
Torchlight.hu Hamarosan!

• JethroHUN
    Egyedül lenyomtam outlanderrel(veteranon), semmit nem dobott... 1 zöld szart, a boss ládában meg csak ~200 gold volt...
  • Fehercsoki
    Ezért van ott a zárójeles rész:)

Na veteránon lenyomtuk 2en a főbosst, esett pár kék cucc(és pár legendary ami alt karakternek jó lesz), a legnagyobb critem eddig 1700 volt:) (berzerker vagyok 2 darab fist weaponnel)
  • JethroHUN
    Hát egyáltalán nem. Teljesen véletlen.
  • Fehercsoki
    Hasonló statot kapsz, mint ami rajta van, ha gold findos cuccot enchantolsz, akkor van rá esély hogy gold findot kapsz rá.(legalábbis az eddigi megfigyeléseim alapján)
  • JethroHUN
    Az enchant úgy értelmetlen szar ahogy van... 5000 aranyért rárak az a kis manó +1% gold findot.... hagyjuk már.
  • JethroHUN
    Aki ráér jöhet, Magyar - HUN nevű host.
  • Fehercsoki
    +1

Egyébként tegnap toltam coopba, még sokkal jobb mint a single, külön jó, hogy oda lehet teleportálni más játékosokhoz, tehát nem kell keresni őket. Ő 15ös volt, én 21es, egy 18as dungeonben voltunk, és sajnos ő nagyon sokszor halt, én meg elég könnyen öltem a mobokat/bossokat(azért lényegesen jobban kellett figyelnem, mintha egyedül öltem volna végig a helyett, persze elég jó gearem van, full kék/narancs full enchantolva).
  • maffi
    brutális jó sztem. az első résznél mérföldekkel jobb, pedig azzal is elbasztam egy jó pár órát az életemből :D főleg egyedül haladtam eddig, csak kisebb összeverődések voltak 1-1 bossfight erejéig. azt vettem észre egyébként, hogy nagyon jó ütemben adja a questeket. nincs túl sok egyszerre, így nem zavarodunk meg a sok tennivalótól, de mindig van mit csinálni, van hova menni. jó ötlet, hogy a petet már nem csak a cuccok eladására használhatjuk, hanem elküldhetjük bevásárolni is. az is üdítő volt, hogy tagolták az inventoryt. végre nem veszik el a helyet az értékes loot elől a potionok. összességében teljesen meggyőzött a dolog. biztosra veszem, hogy megveszem (vagy még most előrendelem), aki tehát akar csapatban nyomulni, az bátran vegye fel a kapcsolatot velem, nyárra megtaláltam az egyik fő elfoglaltságot. :D
  • JethroHUN
    H3xHUN - most indítom a játékot, szem ugyan olyan névvel hostolok megint.
  • Rayden02
    Azt hiszem megtaláltalak de nem tudom hogy milyen gombbal kell előhívni a chat ablakot:S

Amúgy Zumm ZUum a Nick neved igaz?:)
  • drop
    akinek kell acc írjon privát adok egyet
  • wesker24
    Felvettelek este nyomathatjuk majd !
  • JethroHUN
    Oksa
  • gerey
    Vegyetek fel, gerey néven vagyok, este leszek lvl 11 embermagel.
  • JethroHUN
    Magyar - HUN nevű játékot hostoltam, lehet csatlakozni.
  • Rayden02
    Van aki tolja level 3 körül?
    Első küldi már kilőve!
  • IMYke2.0.0.0
    Az kellemes - azt hittem több GB-nyi :)
  • Rayden02
    Olyan 700MB körül van azt hiszem!
  • IMYke2.0.0.0
    Mennyit kellene letöltenem, ha lenne hozzá kulcsom?
  • Fehercsoki
    Na most újra nekimentem az utolsó bossnak, lazán megöltem, csak 2 potit használtam.
  • JethroHUN
    Ok, most épp játszani készültem, szal ha fent vagy akkor tolhatjuk együtt.
  • wesker24
    Én már felvettelek igazolj vissza ! :D
  • JethroHUN
    H3xHUN - a nicekem vegyen fel aki akar coopban, kipróbálnám milyen többen. Még keddig van idő játszani :D
  • Azur92
    nincs kulcsom,sry mindenkitől automatán beregelte másic accra a kulcsot a runic...
  • nxs
    Mi is próbáltuk kicsit a Coopot,de 2en még a veteran fokozat is elég harmatos volt. Persze ez még csak Act1,gondolom majd durvulnak a dolgok a teljesbe közepe-vége felé. Holnap ahogy időnk engedi lenyomjuk Elitet is,ha igazak a hírek ott "vérthugyozol" :)
  • Azur92
    Én most fejeztem be a bétát. LvL 19-ig jutottam el normalon a Berserker karimmal. Én is szívtam a boss fightoknál,mondjuk inkább amit partyba próbáltunk. Érzésem szerint jóval nehezebb úgy. Volt is 2 halál az uccsó bosson. A játék nagyon hangulatos lett. Mindenben felülmúlja az elődöt, és szerencsére elég hosszúnak ígérkezik mert ez a pár óra még csak az act 1 volt ugye.
    Kezdtem egy Embermage karit is Veteránon. Még csak az elején vagyok vele (lvl 3)majd meglátjuk,hogy mi sül ki belőle.
    A játék pedig must buy kategória!!!

Aki esetleg nem kapott kulcsot,van egy felesleges,bárkinek odaadom. PM
  • Firebat
    Ma kaptam kulcsot, mennyi idő míg belehet log in-olni? mert még invalid eddig...meg gondolom nem a forum acc-al kell belépni az elején:)...kíváncsi vagyok a mágusra és a berserker-re
  • Fehercsoki
    Annyit lazán megérne nekem, egyébként Grand Regent bosson most sikerült elhasalnom=/ Normalon tolom, de ez a boss simán legyőzött, még volt 30% hpja, próbáltam úgyis, hogy az addokat ölöm, de akkor mindig újakat idézett, próbáltam azt is, hogy a bosst ütöm, de akkor meg az addok szétszedtek, és mindig arrébbrángattak és nem tudtam a bosst ütni, hamarosan újra próbálkozok, most minden pénzem (20k gold) enchantokra költöttem.
  • wesker24
    A Torchlight II 4-es pack fejenként 14,25 Euro lenne azaz 4200 FT !
  • Fehercsoki
    4es packel mennyire jön ki egy darab? Megjelenésnél majd érdekelne egy darab!(lehet hogy 2 is, öcsém még eldönti, hogy érdekli-e)
  • wesker24
    Én játszottam Coopban kibaszott jó csak az a baj hogy a külföldiek nem képesek csapatban játszani mert mindig máshova mászkálnak !

Amugy mindennel egyet értek veled !

Annyira megtetszett a játék hogy jövö hónapban veszek is egy 4-es packot ha kell valakinek akkor nálam lehet jelentkezni a 3 extra példányért majd !
  • wesker24
    Én is reggel 7 óta tolom ajátékot és baromira tetszik nekem eddig én lvl 9 vagyok és a Dual Wiled Outlander vagyok !
  • Fehercsoki
    Reggel 6 óta tolom, 13as szintű vagyok, Shadow Berserker karakterem van, eddig nagyon tetszik a játék, sok féle item van, és nagyon változatosak, kevés a kaszthoz kötött tárgy, szóval én berserkerként lövöldözhetek ha úgy tartja kedvem(és bizony lövöldöztem is, mivel találtam egy elég nagy ágyút) , a talentek és spellek változatosak, a játék kellően nehéz, normalon tolom, de sokszor eléggé lement a hpm, egy erősebb bossnál a pet az első 2 másodpercben képes meghalni. Az attribútum pontokat szabadon oszthatjuk ki, egyes tárgyak megkövetelhetik, hogy bizonyos attribútumunk magas legyen.(pl. egy sokat sebző fegyverhez sok strength kell) Nagyon szépek a pályák, nagyon nagy és nagyon nyitott a világ, semmi linearitás, a pet rendszer szuper, lehet tárgyakat is szerezni a petnek(bossokból/horgászni is lehet), a mobok is változatosak, sok féle képességet használnak, oda kell figyelni, hogy hogy ölünk egy bosst/erősebb mobot(van olyan boss, ahol meghalunk, ha először a kisebb mobokat nem öljük le körülötte, van ahol a bosst kell gyorsan ledarálni, mert szétszednek a kicsik, és a boss folyamatosan újakat idéz ha meg akarjuk őket ölni), bár fizika nincs benne, de nagyon sok interakció lehetséges a környezettel, sok a rare mob, a csontváz szörnyek is széteshetnek, és akár láb nélkül is másznak a játékos felé, ha például valaki kardot használ, akkor szó szerint felszeletelheti a mobokat. Szóval ezt a játékot rögtön meg fogom venni, ha megjelenik! Számomra sokkal jobb mint a Diablo, sokkal összetettebbnek tűnik, nehezebb is. Eddig egyedül játszottam, coopban biztos még ennél is jobb. Bocs ha kicsit kusza, sok mindent utólag írtam bele.
  • Eftörsokk
    én tegnap este regeltem, de még nem kaptam hozzáférést :(
  • Fehercsoki
    Tegnap délután regisztráltam, és éjszaka kaptam hozzáférést a bétához!
  • Fehercsoki
    Elvileg a teljes játék 30 óra, ha mindenen végigszaladsz és csak a főküldetést csinálod.
  • Teppik Amon
    óó hogy ilyenkor vagyok éjjeles :\
    Remélem mostmár hamar kijön és lehet tolni vele.
  • AtiRadish
    lvl 21 a cap betaban, 4-5 oranyi gameplay volt casualon egyedul... holnap nekiesek normalon is masik karival.. nagyon jo jatek! szegeny ember diabloja :D
  • JethroHUN
    H3xHUN - a neme játékba, vegyetek fel, akik még bejutottak a bétába. Toljuk együtt magyarok :)
  • JethroHUN
    most vettem észre h én is bent vagyok a bétában! Nem kaptam emailt, de a runic games accon ott van a beta hétvége hozzá adva. Akkor szerintem bárki aki regel hozzáférést kap, mivel ez egy stressz teszt is.