Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW nem érdekel sajna. Valahogy hülyén fogalmazva: "kinõttem" ezekbõl a játékokból. Nemtom miért van ez, pedig a GW 1-el 3 évet nyomtam, minden ami megjelent belõle CE-ben van meg (kivéve az uccsó kieg, mert annak nem volt).
De valahogy a kettõ nem mozgat. A régi guild hív vissza, hogy majd megint összejön a nagy csapat, de valahogy nem mozgat.
A diablo is egy csalódás lett.
Ezt a kis "sufni" játékot viszont nagyon várom.
Þór vígi þessi rúnar
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
How much can you take,before you snap?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nekik nem a 0 day eladás a biznisz, hanem a folyamatos eladás, miután kijött a játék és terjed róla a felhasználók pozitív véleménye (márpedig a béta alapján ez garantáltan terjedni fog, márcsak a coop miatt is).
Ui.: Még mindig lehet nálam érdeklõdni olcsó Torchlight 2 példányok ügyében!!!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
(semmit nem tudok róla, 1 el nem játszottam és kétségbeesve keresek valami játékot amivel el tudom ütni az idõt, mivel ez a fos d3 nem jött be)
normálisabbnak tûnik, mint az agyatlan farm a d3-ban.
Þór vígi þessi rúnar
"Háziállatok és horgászás: A Torchlight II-ben továbbfejlesztve térnek vissza az elsõ rész rendkívül népszerû lehetõségei. Még több lehetõség és komolyabb bónuszok várják a játékosokat, miközben kedvencüket továbbra is vissza tudják küldeni a városba a tárgyakat eladni. "
Þór vígi þessi rúnar
Vedd meg 4-5K-ért, játsz vele 20 órát (diablo normal szinten) és örülj.
Aztán próbáld ki a többi karit (ha van kedve az embernek).
Hülye kérdés!!!
Pecázás megint lesz? Imádtam az 1-ben!
Þór vígi þessi rúnar
A torchlight-ot valszeg fele ennyi idö alatt meg fogod unni.
Egyszerûen act 2 farmolás megy nálam, nincs kedvem átmenni act 3-ra. Unom az egészet. Az utóbbi 1 hétben talán ha 3-4 órát játszottam, azis AH-zással ment.
Þór vígi þessi rúnar
Várós...
Azt vettem észre magamon, hogy bazira nincs kedvem Diablo-zni... Fura.
p.s.: Van valami beta, demo vagy akármi?
Þór vígi þessi rúnar