Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
<#eljen>
GW nem érdekel sajna. Valahogy hülyén fogalmazva: "kinõttem" ezekbõl a játékokból. Nemtom miért van ez, pedig a GW 1-el 3 évet nyomtam, minden ami megjelent belõle CE-ben van meg (kivéve az uccsó kieg, mert annak nem volt).
De valahogy a kettõ nem mozgat. A régi guild hív vissza, hogy majd megint összejön a nagy csapat, de valahogy nem mozgat.
A diablo is egy csalódás lett.

Ezt a kis "sufni" játékot viszont nagyon várom.

Þór vígi þessi rúnar

Rayden02
<#eljen>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

JethroHUN
Az elõzõ részhez képest fényévekre van. Kár hogy a megjelenés csúszása lehet betesz ennek a játéknak induláskor. (vagy csak késõbb steam akcióba lesz kelendõ) Én pl addigra GW2zni fogok ami mellett nem hiszem h elfér még1 játék. Pedig nagyon jó kis játéknak ígérkezik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fehercsoki
Nem nagyon szabad az ilyesmit elhinni.(én is pont ezért nem rendeltem elõ)

Lunki88
Jó de akkor mi a francnak írták oda hogy a nyáron jön... Egy csomószor azt nyilatkozták hogy már a végsõ simításokat végzik a játékon szóval nonszensz.
Fehercsoki

Lunki88
Hát ha tudom hogy ennyit késik akkor még nem rendeltem volna elõ. 😞
AtiRadish
Jó, de a cikknek az a lényege h. még tovább csúszik... Ígérik h. nem lesz 2013...de 2012 decembere se olyan korrekt :/

több, mint fél éve lehetett tudni már,hogy nem jelenik meg a d3 elõtt. ennyit a pc guru hírekrõl...

How much can you take,before you snap?

AtiRadish
Prototype 2-vel kihúzod addig

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
A honlapukat nézd meg ha ott az van akkor ugy lesz, mindig az a leghitelesebb forrás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Szóval akkor augusztusban várható ezek szerint? És a RAW sem jön szerintem õsznél hamarabb... fenébe, pedig ebben a kettõben bíztam, hogy a melóhelyen a július végi-augusztus eleji pangás alatt tudom kicsit tolni õket! 😄
Carlos
e! 😊

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
#58 Már egy éve?
Carlos
Te itt?

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Rendben helikopter úr.
Fehercsoki
Hány bejelentés volt már? Sosem bizonygattak semmit, és a késést is utólag vallották be.

jazzy
Szerintem ha bejelentették akkor jönni fog. Egy bejelentés után nem azt szokták bizonygatni, hogy tényleg jön, hanem azt jelentik be, hogyha esetleg késik.
Fehercsoki
Azért hidd el, ha kész lenne a játék akkor az a saját honlapjukon kint lenne...

Azt ne felejtsd el, hogy ez még mindig egy Indie játék (független fejlesztõvel), aki egyrészt nem tudja annyira promózni a játékát, másrészt nincs is rá annyi pénze, energiája és ideje tolni ki a híreket.

Nekik nem a 0 day eladás a biznisz, hanem a folyamatos eladás, miután kijött a játék és terjed róla a felhasználók pozitív véleménye (márpedig a béta alapján ez garantáltan terjedni fog, márcsak a coop miatt is).

Ui.: Még mindig lehet nálam érdeklõdni olcsó Torchlight 2 példányok ügyében!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fehercsoki
Hát remélem, DE ha augusztusban jönne, akkor már a gyárban lenne a dvd és már menne a sorozatgyártás, szóval akár be is lehetne jelenteni, de még olyan hír sem volt, hogy aranylemezen a T2.

wesker24
AZ E3-on már bejelentették hogy Torchlight II augusztus közepe vége !
wesker24
A steamen az van odaírva hogy megjelenés 2012 Summer és az E3-on is mondták hogy a Torchlight II augusztus közepén vagy végén jön !
Lunki88
Ezzel arra célzol hogy a nyáron már meg se jelenik? :S
Fehercsoki
Ha augusztusban jönne akkor már bejelentették volna, hiszen augusztus vége is alig több mint 1,5 hónap még.

Lunki88
Augusztust mondanak sok helyen. Szerintem hamarabb ne várjátok. 😞
Teppik Amon
Már tényleg ideje lenne!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

tutituti
na ma haverokkal megvettük a 4packot.Reméljük lassan megjelenik már.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fehercsoki
Amúgy ha valaki lemaradt a bétáról: van crack hozzá és lehet egyedül(akár lanon is?) tolni.

Fehercsoki
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Fehercsoki
Egyébként béta óta nagyon sokat fejlõdött a játék, a hivatalos oldalon van is egy kis lista.

Fehercsoki
Más a 2 játék célja, blizzard nyereséget akar, szinte nem több a diablo mint egy ingyenes játék azoknak akik vállalják hogy 1 évig nem hagyják ott a wow-ot. Torclightot pedig a játékosok igényei alapján fejlesztik.

Ez a horgászós dolog nagyon ismerõs, egy W betûs játékból, itt mi történik? 😊
(semmit nem tudok róla, 1 el nem játszottam és kétségbeesve keresek valami játékot amivel el tudom ütni az idõt, mivel ez a fos d3 nem jött be)
Carlos
amúgy vicces én az egyben is órákat töltöttem pecázással. Közben nézem a tévét, chatelek. stb.
normálisabbnak tûnik, mint az agyatlan farm a d3-ban.

Þór vígi þessi rúnar

Fehercsoki
30 óra a fõ történeti szál, ha végigrohansz rajta és semmilyen mellékküldetést nem csinálsz meg, nem fedezel fel semmit.(szóval még játékidõben is lazán a Diablo 3 ötszöröse)

Pont tegnap kérdeztem rá egy ismert cd áruló boltban, hogy mikor jön már ki, annyit mondtak, hogy a hivatalos oldalt kell nézni 😞
Carlos
Lesz:
"Háziállatok és horgászás: A Torchlight II-ben továbbfejlesztve térnek vissza az elsõ rész rendkívül népszerû lehetõségei. Még több lehetõség és komolyabb bónuszok várják a játékosokat, miközben kedvencüket továbbra is vissza tudják küldeni a városba a tárgyakat eladni. "

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
De nem is akar 15K-s überhypolt pénznyelõ lenni.
Vedd meg 4-5K-ért, játsz vele 20 órát (diablo normal szinten) és örülj.
Aztán próbáld ki a többi karit (ha van kedve az embernek).

Hülye kérdés!!!
Pecázás megint lesz? Imádtam az 1-ben!

Þór vígi þessi rúnar

jarlaxxe
200-300 óra után ne csodálkozz, hogy egy kicsit elég volt belöle.
A torchlight-ot valszeg fele ennyi idö alatt meg fogod unni.

Carlos
Köztük énis. 😊
Egyszerûen act 2 farmolás megy nálam, nincs kedvem átmenni act 3-ra. Unom az egészet. Az utóbbi 1 hétben talán ha 3-4 órát játszottam, azis AH-zással ment.

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Fél d3 topic át fog költözni hamarosan, meglátod <#idiota>
Carlos
+fav...
Várós...
Azt vettem észre magamon, hogy bazira nincs kedvem Diablo-zni... Fura.

p.s.: Van valami beta, demo vagy akármi?

Þór vígi þessi rúnar

Azt nem tudom ,hogy mikor jön.

Akkor szerzek be új adagot, ha érdekel valakit, addig nem.

Fehercsoki
Ha maradna véletlen akkor engem érdekelne, de ha tényleg csak szeptemberben jön akkor ennyivel nem akarom elõre megvenni=/

Steames a cucc és jár hozzá az elsõ rész.

Tudok szerezni Torchlight 2 preordert (4-es pack körüli árban 4000-4200 körül árfolyam és adott piaci ár függvényében)! Akit érdekel PÜ-ben megbeszéljük a dolgokat.