1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#544 Én is 2 napja linkeltem össze nálam nem volt gond ! -
Nekrofil #543 én két napja linkeltem össze, viszont az automatikus barátfelvétel nem az igazi -
#542 Nekem tegnap előtt sikerült. -
#541 Köszönöm! -
#540 Lehet azért, mert még nem jelent meg. így nem aktív -
#539 No, nem tudtam összelinkelni az runic-os profilomat a steam-essel.
Azt mondja, hogy
Oops! Page Not Found!
Sorry, the page you are looking for could not be found. A message has been sent to the system adminstrator regarding this error -
#538 No, este már megy is a letöltés. Bezsákolva Steam-ről. -
#537 még 2 óra meg egy kicsi? Addig elintézem a dolgaimat hogy már csak játszani kelljen este :D
https://secure.runicgames.com
ide meg addig regisztráljatok amig össze nem omlik a szerverük a rohamtól. -
#536 Lehet, hogy este beruházok mégis... 500 ft difi nem nagy ár... A kérdés az, hogy mikor jelenne meg a galaxisban? -
#535 jaja, steam-en vettem meg, 5500 HUF volt, és kaptam mellé az első részt is.
-
#534 Igaz :) -
Nekrofil #533 igen, Ő tudja, de nemhinném hogy csak 3an lennénk a fórumban, előfordulhat hogy mások is olvassák, akik nincsenek tisztában ezzel az információval. ezért is irtam oda. -
#532 Nem írta konkrétan mikor, de a szövegből kiderül, hogy tudja. -
Nekrofil #531 hol irta, hogy csak októberben jön a dobozos verzió? -
#530 Ő pont ugyanezt írta ember. Elolvastad egyáltalán? ;) -
Nekrofil #529 tudom, csak amig steamen megvéve tolhatod ma este 7től, addig boltból októberben valamikor -
#528 Pont ezt irtam. -
Nekrofil #527 boltban 5000, és várhatsz rá októberig -
#526 naja... kicsit drága... mondjuk 500 Ft-al lesz olcsóbb a bótban.
Lehet várok még kicsit...bár hétvégén jó lenne tolni. :) -
Nekrofil #525 steam, 19 euro, ami átszámitva kb 5400 Ft a jelenlegi árfolyamon. -
#524 hol vetted és mennyiért? -
#523 Most vettem meg, és látom hogy az egyet is tölti le...:))
Nagyon korrektek! -
#522 Szerintem hazamegyek és beruházok rá én is. D3-at úgyis pihentetem a patchig, borderlands 2 meg akad...:D -
#521 9.2/10 teszt -
#520 -
#519 Korrekt.
Jó ötlet! -
Nekrofil #518 -
#517 http://www.youtube.com/watch?v=2yqBKfZJSEs#t=00m23s -
Csokis #516 Még 6 óra! -
Árnyvadász #515 1. Ha egyedül játszol van valaki melletted, nem annyira egyhangú.
2. Visszamegy (helyetted) a városba és eladja a cuccokat, mellette be is tud vásárolni gyógyitalból.
3. Varázslatokat tud használni, csak oda kell neki adni, aztán önállóan elsütögeti.
4. Pár dolgot lehet neki találni/venni/kihorgászni és ezzel erősebb lesz.
5. Hogy legyen mit kérdezni. -
Csokis #514 Relatív. Az a durván 7 óra még nagyon sok :( -
Csokis #513 Rátámad az ellenre, visszaviszi a sok cuccot eladni a városba, nem neked kell. -
#512 Igazából a petnek mi értelme van? -
#511 Nah már nem sok van hátra és lehet tolni :) -
Csokis #510 D3 féle megoldás, azaz minden játékos csak a sajátját látja! Sajna a Borderlands 2-ben megosztott. -
#509 Menjünk sírni a modi topikba! -
#508 Utolsó látogatás időpontja: 2012. 09. 16. 16:55 - lehet, hogy még ö se tud róla... -
#507 döbbenet -
#506 Ki a fene az a fergusonpapa és ki választotta meg hg-nek?...egy darab hsz-t nem láttam még töle itt. -
Nekrofil #505 loot hogy működik, D3 féle minden playernek saját lesz, vagy osztott, mindenki által látott?