Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
akinek kell acc írjon privát adok egyet

wesker24
Felvettelek este nyomathatjuk majd !
JethroHUN
Oksa

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

gerey
Vegyetek fel, gerey néven vagyok, este leszek lvl 11 embermagel.

JethroHUN
Magyar - HUN nevû játékot hostoltam, lehet csatlakozni.

Rayden02
Van aki tolja level 3 körül?
Elsõ küldi már kilõve!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

IMYke2.0.0.0
Az kellemes - azt hittem több GB-nyi 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rayden02
Olyan 700MB körül van azt hiszem!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

IMYke2.0.0.0
Mennyit kellene letöltenem, ha lenne hozzá kulcsom?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fehercsoki
Na most újra nekimentem az utolsó bossnak, lazán megöltem, csak 2 potit használtam.

JethroHUN
Ok, most épp játszani készültem, szal ha fent vagy akkor tolhatjuk együtt.

wesker24
Én már felvettelek igazolj vissza ! 😄
JethroHUN
H3xHUN - a nicekem vegyen fel aki akar coopban, kipróbálnám milyen többen. Még keddig van idõ játszani 😄

nincs kulcsom,sry mindenkitõl automatán beregelte másic accra a kulcsot a runic...
Mi is próbáltuk kicsit a Coopot,de 2en még a veteran fokozat is elég harmatos volt. Persze ez még csak Act1,gondolom majd durvulnak a dolgok a teljesbe közepe-vége felé. Holnap ahogy idõnk engedi lenyomjuk Elitet is,ha igazak a hírek ott "vérthugyozol" 😊
Én most fejeztem be a bétát. LvL 19-ig jutottam el normalon a Berserker karimmal. Én is szívtam a boss fightoknál,mondjuk inkább amit partyba próbáltunk. Érzésem szerint jóval nehezebb úgy. Volt is 2 halál az uccsó bosson. A játék nagyon hangulatos lett. Mindenben felülmúlja az elõdöt, és szerencsére elég hosszúnak ígérkezik mert ez a pár óra még csak az act 1 volt ugye.
Kezdtem egy Embermage karit is Veteránon. Még csak az elején vagyok vele (lvl 3)majd meglátjuk,hogy mi sül ki belõle.
A játék pedig must buy kategória!!!

Aki esetleg nem kapott kulcsot,van egy felesleges,bárkinek odaadom. PM
Ma kaptam kulcsot, mennyi idõ míg belehet log in-olni? mert még invalid eddig...meg gondolom nem a forum acc-al kell belépni az elején😊...kíváncsi vagyok a mágusra és a berserker-re

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Fehercsoki
Annyit lazán megérne nekem, egyébként Grand Regent bosson most sikerült elhasalnom=/ Normalon tolom, de ez a boss simán legyõzött, még volt 30% hpja, próbáltam úgyis, hogy az addokat ölöm, de akkor mindig újakat idézett, próbáltam azt is, hogy a bosst ütöm, de akkor meg az addok szétszedtek, és mindig arrébbrángattak és nem tudtam a bosst ütni, hamarosan újra próbálkozok, most minden pénzem (20k gold) enchantokra költöttem.

wesker24
A Torchlight II 4-es pack fejenként 14,25 Euro lenne azaz 4200 FT !
Fehercsoki
4es packel mennyire jön ki egy darab? Megjelenésnél majd érdekelne egy darab!(lehet hogy 2 is, öcsém még eldönti, hogy érdekli-e)

wesker24
Én játszottam Coopban kibaszott jó csak az a baj hogy a külföldiek nem képesek csapatban játszani mert mindig máshova mászkálnak !

Amugy mindennel egyet értek veled !

Annyira megtetszett a játék hogy jövö hónapban veszek is egy 4-es packot ha kell valakinek akkor nálam lehet jelentkezni a 3 extra példányért majd !
wesker24
Én is reggel 7 óta tolom ajátékot és baromira tetszik nekem eddig én lvl 9 vagyok és a Dual Wiled Outlander vagyok !
Fehercsoki
Reggel 6 óta tolom, 13as szintû vagyok, Shadow Berserker karakterem van, eddig nagyon tetszik a játék, sok féle item van, és nagyon változatosak, kevés a kaszthoz kötött tárgy, szóval én berserkerként lövöldözhetek ha úgy tartja kedvem(és bizony lövöldöztem is, mivel találtam egy elég nagy ágyút) , a talentek és spellek változatosak, a játék kellõen nehéz, normalon tolom, de sokszor eléggé lement a hpm, egy erõsebb bossnál a pet az elsõ 2 másodpercben képes meghalni. Az attribútum pontokat szabadon oszthatjuk ki, egyes tárgyak megkövetelhetik, hogy bizonyos attribútumunk magas legyen.(pl. egy sokat sebzõ fegyverhez sok strength kell) Nagyon szépek a pályák, nagyon nagy és nagyon nyitott a világ, semmi linearitás, a pet rendszer szuper, lehet tárgyakat is szerezni a petnek(bossokból/horgászni is lehet), a mobok is változatosak, sok féle képességet használnak, oda kell figyelni, hogy hogy ölünk egy bosst/erõsebb mobot(van olyan boss, ahol meghalunk, ha elõször a kisebb mobokat nem öljük le körülötte, van ahol a bosst kell gyorsan ledarálni, mert szétszednek a kicsik, és a boss folyamatosan újakat idéz ha meg akarjuk õket ölni), bár fizika nincs benne, de nagyon sok interakció lehetséges a környezettel, sok a rare mob, a csontváz szörnyek is széteshetnek, és akár láb nélkül is másznak a játékos felé, ha például valaki kardot használ, akkor szó szerint felszeletelheti a mobokat. Szóval ezt a játékot rögtön meg fogom venni, ha megjelenik! Számomra sokkal jobb mint a Diablo, sokkal összetettebbnek tûnik, nehezebb is. Eddig egyedül játszottam, coopban biztos még ennél is jobb. Bocs ha kicsit kusza, sok mindent utólag írtam bele.

én tegnap este regeltem, de még nem kaptam hozzáférést 😞

Fehercsoki
Tegnap délután regisztráltam, és éjszaka kaptam hozzáférést a bétához!

Fehercsoki
Elvileg a teljes játék 30 óra, ha mindenen végigszaladsz és csak a fõküldetést csinálod.

Teppik Amon
óó hogy ilyenkor vagyok éjjeles :\
Remélem mostmár hamar kijön és lehet tolni vele.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

AtiRadish
lvl 21 a cap betaban, 4-5 oranyi gameplay volt casualon egyedul... holnap nekiesek normalon is masik karival.. nagyon jo jatek! szegeny ember diabloja 😄

JethroHUN
H3xHUN - a neme játékba, vegyetek fel, akik még bejutottak a bétába. Toljuk együtt magyarok 😊

JethroHUN
<#wow1> most vettem észre h én is bent vagyok a bétában! Nem kaptam emailt, de a runic games accon ott van a beta hétvége hozzá adva. Akkor szerintem bárki aki regel hozzáférést kap, mivel ez egy stressz teszt is.

Teppik Amon
meséljetek!

AtiRadish
Kedd reggelig tart a beta, sztem ha regeltek meg fognak kuldeni siman kulcsot. Nem 1 dibalo, de addiktiv mint allat, lvl 18 vok.

Ibuki
<#ejnye1>

Spirito Juve!

JethroHUN
<#duhos2>

Ibuki
Már mind1 . Már bent vagyok <#idiota>

Spirito Juve!

Ibuki
Connecting to lobby service... <#gonosz3> Valaki tovább jutott,vagy csak reggel 6-kor indul a játék?

Spirito Juve!

Ibuki
Nyau, kaptam kulcsot! 😄 <#idiota>

Spirito Juve!

Fehercsoki
Mikor kaptad a kulcsot?(pontosan) És mióta van runic accod? Én csak ma csináltam accot=/

AtiRadish
Na kaptam beta-kulcsot de amikor karakterkeszites utan meg 1 utolso bejelentkezest ir, feszt azt irja h. invalid... neztem idozonakat es elvileg a 11.00pm PDT az nalunk csak este 8 tol van, remelem h. az lesz a bibi

JethroHUN
Még a elõvásárláshoz sincs oda írva h járna hozzá béta. <#szomoru2>

Fehercsoki
Bétába nem lehet valahogy bejutni? Pl. ha elõrendelem a játékot vagy ilyesmi?

lostprophet
Feltételezem ja, de mivel jó árban van, megveszem.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

JethroHUN
Ez elõvétel vagy mi? Mert még nem jelent meg ha jól tudom.

lostprophet
hardveraprón danih-tól 3.490 Ft a Torchlight 2!!!
Torchlight 2 megvétele

Rengeteg dolgot vettem már tõle, tökéletesen megbízható 😊

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

a beta elvileg június 1-ig tart, talán akkor mondanak valamit.

JethroHUN
A jó édes anyukáját neki <#mf1>

De nagyon jó lenne már egy megjelenési dátum ennek a játéknak. Szívesen játszanék vele. Diablo 3 annyira nem tesztet béta alapján, h nem adnék érte 16k. Ez meg príma kis játék lesz laptopra.

nem kamu, aki csinálta keres pénzt vele, csak te nem kapsz kulcsot 😊

JethroHUN
ez az oldal jó nagy kamu mi?

Teppik Amon
Mesélj. Megy már a béta teszt? Játszól? Szép, jó, megvagy elégedve? Bármi infó hogy mikor jön ki?

JethroHUN
Grat. <#eljen>