1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#464 Nem lehet folytatni. Ez egy nagyon nagy hiba amúgy. Csak előröl lehet kezdeni másik karakterrel. -
#463 És ha csak!!! 15 óra. Mégis 3-ad annyiba kerül kapásból mint a Dio3... -
#462 Azt irta hogy hogy az utolsó Chaptert végigrohanták CO-OP-ban amikor az a leghosszabb fejezet ! -
#461 Azért én egy picit igy csalódott vagyok, hogy csak 15 óra. Ez kábé olyan, mint a d3 normalon.
Itt lehet folytatni ugyanazzal a karival a következő nehézségi szinten? -
#460 Benne volt mind a 3, utóbbi viszont nagyon hosszú, epilógus zárórésszel egybe. -
#459 Biztos hogy minden Act benne volt?:D Nem lehet hogy csak az első? Mert úgy reális lenne a 15 óra. -
#458 New Game + lehetőséget nem látok... hátha majd megjelenéskor lesz vmi update rá -
#457 Köszi!
-
#456 Steam-re kell beregizni azt is. -
#455 LEszarom a coop-ot, diablo-ban sem érdekelt.
Úgyhogy nyüssz.
Azért 5K-t megér majd.
A dobozos (cd galaxis) verzió regelhető lesz steam-re? -
#454 A remek játékmenet kárpótol, nyugi... meg ott a coop, lehet úgy értették a 30 órát, hogy előbb végigviszed magadban, aztán coopban veteránon mégegyszer :) -
#453 Aggasztónak tartom ezt a hírt. -
#452 Hát minden területet felfedeztem, kivéve egy dungeont. Lvl 52 lettem végül, az elég magas. Én diabloban lvl 34 voltam mire végigvittem, de ott meg kb 3 dungeon maradt ki... az utolsó csaptert meg végig rohantuk coopon. -
#451 Ez azért aggasztó... Nehogymá' diablo 3 szintű gagyiság legyen ezis. -
#450 15 óra?:O Azt írták 30 óra ha végigrohansz a főküldetésen, valamit nagyon kihagytál vagy hazudnak:D -
Nekrofil #449 nem egyszerű :) -
#448 Nincs :) -
#447 Nem birod ki azt a 3 napot? -
Nekrofil #446 van még? :D -
#445 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kaptunk pár teszt kulcsot :) -
#444 Vazze, akkor ez rövidebb mint a dio3... -
#443 Végigolvastam a hsz-ed, te hogyhogy már játszol vele?:O -
#442 Minek a végén haltál?:D Ennek a vége is csak lvl 20 ám:) -
#441 Ha nagy Dio veterán vagy, akkor normálon hozzá se kezdj. A végén haltam meg párszor, de egyáltalán nem volt idegesítő. Elite vagy Veterán modot kezdj, ha annyira vágod a témát, és ha kihívást akarsz.
Am Lvl 52-őn fejeztem be. Outlander - Pet farkas segítővel. Coop szerverek már vannak, de nem sok. teszterekkel toltam max 2 percet... egyedül jobban ki ismertem a gamet legalább. -
#440 Ez egy rossz szokás már fel se tünik nekem ugy látszik már nem igen fogom tudni elhagyni ! :D -
NovaTerra #439 Szigorúan szóköz és felkiáltójel. :) -
#438 Bocs kicsit off, mindig nevetek amikor meglátom a nicked, hogy írsz valamit és elképzellek, hogy az életben is mindig felkiáltó, felszólító és óhajtó mondatokban beszélsz csak, már magamban is úgy olvasom fel :) -
#437 Tesztpéldányt kapott Review key-t ezért vitte végig ! -
#436 Normál mennyire volt túl könnyű/könnyű? Nem érdemes esetleg egy tapasztalt dio2-vel játszónak veteránon kezdeni hogy kicsit izgalmasabb legyen? -
#435 Mégis h vitted végig amikor még meg sem jelent? -
#434 Hú, gyerekek végigvittem, 15.4 órámba került, normál fokozaton, egy dungeont hagytam ki még az act 1 végén, amibe nem mentem bele. Ez valami eszméletlen volt, Diablo 3 szintjét simán hozza, TL1-hez képest viszont mérföldkőröl van szó. Fényévekkel jobb mint elődje, a végén lehet Map workoken küldetéseket csinálni, csak még nem elérthető.
Bossokből is nagyon sok van, Blizzard tanulhatna Runictől ez ügyben, viszotn történet vezetésben a Blizz jobb.
Must have!
nem szeretnék spoilerzeni, de vegyétek meg steamen, mindenképpen. Nálam 9.2-9.5 pont körüli lett és ott van a coop is. -
garadas20 #433 Szerintem mindkettő jó játék, azóta hogy a dio3 at javították jobb, a tl2 meg érdekel szintén, elő is rendeltem :) -
ratgab #432 Kell, hogy kapjon, mivel a CDG-n már fent van előrendelhető állapotban. -
#431 Infónk szerint a dobozos is steames lesz majd, amennyiben kap forgalmazást hazánkban. -
Nihilex #430 Kérdésem lenne:
Láttam a videódban a felugró achievmentet.
Ez elérhető a dobozos verzióban is? -
#429 First 25 minutes of Gameplay
ACT 2-től NDA van! -
ratgab #428 Nem a pénz a lényeg! 10 millió természetesen soha nem fog belőle elkelni ez tiszta sor. De attól még lehet jobb játék. -
#427 Már nem is egyszer...kicsit unalmas már ez a dio3 vs T2 partalan vita. -
#426 A személyeskedést tartogasd a családodnak. Egyébbként valóban nagyon okos gyerek vagyok és szép is mindemelett nagyon szerény. -
#425 Deja Vum van, ezt a kört már lefutottátok 1x nem?