1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
Árnyvadász #584 Szerencsére nálam se. Kezdtem megijedni.
oreal: Ja ki lehet szedni. Később a városban lesz rá ember. Bétában olyan megkötés volt, hogy vagy a fegyver megy tönkre és a kő marad, vagy fordítva. Gondolom ez itt sem lesz másképpen.
-
#583 Amiket mar slot-ba raktam "ember"-eket ki lehet szedni valahogy ? -
#582 2. mobból esett egy lvl7-es arany fegyver. Ez gyors volt. :) -
Csokis #581 Na, az első Unique fegyverem. Ez egész jó.
-
GLIPX #580 Jó ok most nem lehet de majd ha jó lesz akkor hogy kell? -
#579 Most sehogy, mivel túlterheltek a szerverek. :) Meg kell várni a roham végét. (Egyébként még én sem tudtam összekapcsolni emiatt.) -
GLIPX #578 Valaki leirná nekem hogyan kell a runic accot összekapcsolni Steam accal? -
#577 Ezekből nálam semmi sem tapasztalható, pedig nem is SSD-ről futtatom. -
#576 Coop szerverek leálltak :D
Hát várható volt, meg sokáig jelentkezik be, mióta publikus megjelenés van :D -
Csokis #575 Hoppá!
-
Árnyvadász #574 Ez elég bizarr amiket írtok: Lassú töltés, frame drop. A többi csak a szokásos terheltség, azt elnézem. Béta tök jól futott pedig és gyorsan is töltött. Főleg az első részhez képest. -
#573 Az mondjuk azért nem valami jó... -
natalyel #572 ... Ahh, értem... tehát csak ésszel. Köszi. -
natalyel #571 Köszönöm. Végülis csak mellékes, mert ha nem lehetne, max új karakterrel más irányban fejlődik az ember, csak azért jó tudni már az elején, hogy mennyire dobálgassam a pontokat összevissza a próbálgatás során :). -
YakHead #570 Helyesbítek, csak a legutoljára elköltött 3 skillpontot tudod "remove"-olni -
YakHead #569 Van. A legelső városban van egy csóka a fishing hole mellett. A feje fölött egy kör alakú nyíl van (ehhez hasonlít na:)) na annál lehet újraosztani a pontokat. -
#568 Jól gondolod. Picinykét túlterheltek. -
Csokis #567 Eddig tetszik, de SSD-ről futtatom, és így is elég sokat tölt?! Viszont kaptam már 5 acsit! -
#566 nem volt védelme:) -
YakHead #565 Másnak sem megy a Runic Games honlapja? Accountot akartam kreálni az unokaöcsémmel, de nem jön be az oldal. Enélkül meg nem lehet neten tolni Cooperative-ban. Elsőre azt gondolom, hogy kicsit tulterhelt a rendszerük:D -
natalyel #564 Kérdés: van rá bármilyen mód, hogy újra eloszd a skillpontokat később, ha esetleg elrontottad a build-et vagy valami mást szeretnél kipróbálni? -
#563 Aztán okosan nyomjátok a skill pontokat, az elején választhattok, de ajánlom figyelmetekbe h gyűjtsétek össze őket lvl 14-ig, asszem olyankor elérhetővé válik a következő skill -
#562 Eddig tartott a játék védelme:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Torchlight.II-RELOADED
Kár, mert ez egy nagyon jónak ígérkező játék és rendkívül baráti áron kapható. -
#561 Hát olyan szintű fps dropom van hogy szinte játszhatatlan. Ha 4-5-nél több enemyre rányomok egy látványos skillt leesik 20-ra... Bármit állítok a beállításokon semmit nem ér. -
Since #560 77%nál megint kiakadt, most töröltem úgy updatelek, de 27%-nál áll :( -
Since #559 Kivágtam másik helyre majd beillesztettem és updatel. Köszi az infót. -
#558 a "49521" egy másik játék kódja
TL2 kódja 200711
de a hiba ugyanaz szóval TL2-vel is működnie kell -
#557 Na az ALI sem tétovázott! -
#556 Azt tudja valaki esetleg ha csinalok 1 offline single playeres karaktet akkor azt tovabb tudom-e vinni netes jatekba?
-
#555 If you are running into this error please try the following:
Locate your content_log.txt file in <Steam Folder\logs\ folder
Look for a line similar to "[2012-09-18 11:27:15] Update job for app 49520 canceled: Failed updating depot 49521 while unpacking bad chunk "1258282edfb7b7439424462411ab96207e792732" from "D:\Steam\depotcache\49521_depotcache_1.csd"
If you locate this line navigate to the following directory: <Steam folder>\depotcache\ and delete the 49521_depotcache_1.csd file
Note that removing this file may remove some preloaded data but should correct the Disk I/O error -
#554 Pedig jó, én már bent vagyok. -
Since #553 Próbáltam már 3x újraindítottam. -
#552 indítsd újra a steam-et. -
Since #551 Nekem nem megy...Updatelni akar de folyton megáll 77%-nál. "Disk IO Failure" hibaüzenettel.. -
natalyel #550 Én éjszakázom (meló), így csak holnap tudok játszani.
Meséljetek, első benyomások? :) -
#549 És lehet menni játszani! -
#548 ki kell venni a pipát mikor összelinkeled a steam accoiddal :) -
#547 Az jól hangzik.
Mondjuk én először jobb szeretem egyedül végigvinni a hasonló játékokat.
Ám itt, hogy van? Ha végigviszem egy karakterrel, lehet előröl, nehezebb szinten kezdeni, mint a dióba?
Mennyi a max szint? -
Nekrofil #546 én engineert szemeltem ki, 4en indulunk neki a dolognak, mind a 4 class jön, hálistennek mindenkinek más jön be :) -
#545 Köszi, hogy szóltál!
Nem is tudtam, hogy ezt meg kell csinálni!
Ki milyen class-t kezd?