Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem egy autós game...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nekem ha nem jön be egy játék törlöm a francba nem teszek bele 300+ órát.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
És még mindig játszom vele, mert 1. dinamikus, pörgõs, 2. jelenleg nincs más új hack and slash és 3. hátha kiesik 😄😄😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szinte mindenben jobb és ez valóban egy igazi Diablo játék. Amilyennek annak lennie kell. Ezt 270 óra D3 után bátran kimerem jelenteni. Esnek a tárgyak, kiválóan használhatóak a képességek és a nehézségi szintet is egyénileg ki lehet választani. Hála a jó égnek. Teljesen felesleges ez a Normal-Infernó baromság ami a D3 része.
Grafika nem elég, hogy gyors, de nagyon szép és igen részletes. Sokkal hangulatosabb, mint a "nagy" Blizzard játéké. Ez a program tényleg motivál. Jó érzés és öröm mellé odaülni, mert szórakoztat és kikapcsol.
Érdekes módon, ami kimaradt az új Diablo részbõl, mint town portal, idenfity, health potion és mana potion ivás, meg a pontelosztás, az még mindig remek és mûködõ koncepció.
Persze lehetne még sorolni hosszan a jóságokat, de szerintem a legszebb az egészben az ár amit ezért kérnek. Szerintem a Torchlight 2 megcsinálta azt, amit a Blizzard elbaszott, szó szerint, vagyis egy kiváló kis játékot, amibõl hála a jó égnek kimaradt az AH, ami a D3 egyik legszarabb része és a loot rendszer pocsék mivolta is ebben keresendõ.
Ha tudtam volna...
Meg se veszem az új Diablo részt. Sajnos már késõ bánat, de legalább játszok majd egy olyan hack and slash programmal ami a jó öreg Blizzard North érdemi munkája.
Az egészben a legérdekesebb az, hogy számomra az elsõ rész hamar unalomba fulladt, de itt ennek nyomát sem vettem észre. Minden a helyén van. Ellenfelek, bejárható terület, remek tárgyesések, kellõ nehézség és baromi jó hangulat.
Többen meg csak jobb lehet. Alaposan meglepett a Runic Games. Egyáltalán nem ezt vártam.
A Dragon Age 2 CE-t és Mass Effect 3 CE vásárlást viszont a mai napig bánom. Diablo-nál viszont nem, mert nagyon tartalmas és igényes a pakk!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De a sok fincsiség ami a CE-ben van enyhíti a szopás faktort.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Blizzard már árnyéka önmagának. Persze a Diablo 3 egy nagyon igényesen összerakott és kivitelezett játék, de mégis végigjátszás után az marad az emberben, hogy valami mégsem az igazi ezzel a játékkal.
StarCraft 2-nél szintúgy... Bár ez még mindig jobb, mint az EA "munkái". A Torchlight 2-t viszont várom. Elsõ részt hamar meguntam, itt a bétával sikerült játszanom pár órát és nagyon tetszett! 4000 Ft-ért must buy kategória!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem azt mondom, hogy nem érte meg azt a 23K-t amibe a CE került, mert megérte. Azt mondom, hogy én többet vártam egy ekkora címtõl, mint a Diablo.
Þór vígi þessi rúnar
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én is 270 óra után untam meg, most amig nem jön a pvp patch pihentetem de nekem eszembe se jutna szidni egy olyan játékot amivel ennyit szórakoztam mielött meguntam.
Csak remélni tudjuk, hogy a T2 is hozza ezt a játékidõt.
és az elsö héten 6,3 millát adtak el dioból...
Igen, énis megvettem igen, énis szenvedtem inferno-n, igen énis AH-ztam, igen énis RMAH-ztam (eladtam csak) de nekem az a játék kifújt. Nem jön be a RMAH-ban vegyél tárgyat ha haladni akarsz vagy farmolj csillió órát hátha kiesik. Én játszani akarok, szórakozni, és jelen pillanatban számomra a diablo ezt nem képes nyújtani.
Þór vígi þessi rúnar
Hiába jó valami ha a kutyát se érdekli, ez remélhetöleg a T2-öt nem érinti.
Az hogy a CoD, Halo, Dio, Fifa stb sok-sok milliot adnak el azt nem kell magyarázni ez a siker az más kérdés, hogy vannak akik alapból fikáznak mindent amiböl sokat eladnak.
A dio elött kelett volna kiadni vagy megvárni a nov-dec-t, erre mondjuk van esély mert huzzák a kiadást mint a rétestésztát.
Legyen jó élvezhetõ és hangulatos. A grafika csak kellemes plussz.
Þór vígi þessi rúnar
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
mit kúrok el?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Sokan panaszkodtak más fórumon is a grafikára. Szerintem sem nagy szám, szebb is a dio, de olyan hangulata van, hogy ezerszer tudnék új karit kezdeni. nem beszélve arról,, hogy még csak 1 beta-val jatszunk, a teljes még ennél is jobb lesz! 😊
Remélem nem lesz még 1 csalódásban részünk, bár már a béta is nagyon megfogott eddig. Szinte biztos, hogy verni fogja a dio-t.
Köszi szépen!
Ám, akkor ha egy karit csinálok, elkezdem könnyû fokozaton, akkor azzal már nem tudok nehezebb szintre átmenni?
Azért n em értem, mert akkor tobábbi, késõbbi skillek nincsenek is?
Mikorra várható a megjelenés? Láttam tavaszra ígérték, de halasztják. Annyit találtam hogy még idén kijön... valami pontosabb infó van?
Valamimint olyan kérdésem van, hogy, ha végigviszem egy karakterrel a legkönnyebb fokozaton, utána át lehet menni nehezebb szintre, és továbbfejlõdni, mint dio-ban, vagy akkor annak vége? Tehát végigviszem a legkönnyebb fokozaton, és utána mit lehet még csinálni?
.twipz
a Torchlight elsõ része volt az elsõ ilyen jellegû játék amivel legelõször játszottam!
Teljesen beszippantott,magával ragadott a játékélmény,
a második rész bétájára meg teljesen rákattantam!<#whatever>#whatever>
Szóval én is nagyon várom az új részt!<#alien>#alien>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition